| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
theend

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
theend

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 1:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Gitarın tonunu merak edenler için küçük bir kayıt örneği koydum fiyat 190 yani bir değişiklik yok ama çok temiz bir alet onu da birkez daha belirteyim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 427 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Çrş 16.04.2008 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım elimdeki Jackson'ı para ihtiyacı sebebiyle bugün yarın satacağım, ondan gelecek paranın bir miktarı ile sanırım alabilirim söz vermeyeyim ona göre  _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 10:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gitarı 120 Liraya Pickman'a satmamışmıydın hatta benden hızlı davranıp almıştı.D Yada başka bi gitar da olabilir. Herşeyiyle aynı da ondan sorayım dedim. Hayırlı satışlar. _________________ Converse Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Tek fiyat 50 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 10:33 Mesaj konusu: |
|
|
| uYuS demiş ki: | | Bu gitarı 120 Liraya Pickman'a satmamışmıydın hatta benden hızlı davranıp almıştı.D Yada başka bi gitar da olabilir. Herşeyiyle aynı da ondan sorayım dedim. Hayırlı satışlar. |
Nasıl yani?  _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
| Önceki gitar Bullet değil ve Affinity, rengi de kırmızıydı hatırladığım kadarıyla. |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 10:43 Mesaj konusu: |
|
|
Olabilir emin değilim. Ben arkadaşla konuşmuştum renginden dolayı beğenmiştim, temsili bi resim koymuştu hatta bi teyzenin elinde bu gitar vardı felan =) Kütahya'da ki arkadaşlarıma aldıracaktım ama yetişemedik. Neyse meraktan sordum onu çok ucuza vermişti zaten sıkışık olmasından dolayı herşeyi ucuza veriyor arkadaşımız umarım bundan sonrası onun için güzel geçer. Kolay gelsin. _________________ Converse Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Tek fiyat 50 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 10:46 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de yanlış hatırlıyor olabilirim Neyse kendisi yapacaktır gerekli açıklamayı, ilanı boşa meşgul etmeyelim  |
|
| Başa dön |
|
 |
theend

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
Uyus arkadaşım harbi uyusluk yapmışsın samimi msjın üzerine bende böyle samimi bir uslup kullandım amman darılma . Şimdi açıklamamı yapayım .
Bu gitarda daha önce sattığım gitarın aynısı izmire satmış olduğum gitar baya bir kullanılmış yıpranmıştı o yüzdende 130 ylt vermiştim zaten alan arkadaşda fender sapı takmak istiyormuş çokta memnun kaldı kedisi ilanı görüpte birşeyler yazarsada sevinirim.
Gelelim şuanda satmak istediğim gitara orcun88 nickli arkadaştan aldım yine bu forumdadır kendiside ve gitar çok temiz sıfır diyebilirim gayette memnunum açıkcası bu fiyattan aşağıda vermeyi düşünmüyorum.
Satma sebebim ise kore bir squier var arkadaşımda onu almak istemem .
Umarım açıklamam anlaşılır olmuştur şimdi aldığım gitarla sattığım gitarın renkileri ve markası aynı olunca ordan bir karışıklık olmuş sanırım.
Başka sorusu olan varsa yazssın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
theend

|
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 14:50 Mesaj konusu: |
|
|
Dediğim gibi arkadaşım, elimdeki Jackson satılırsa bunu alıp modifiye etmeyi düşünüyorum. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
|
| Başa dön |
|
 |
OmniaMovens Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2006 Mesajlar: 664 Nerden: İstanbul / Tekirdag
|
Tarih: Çrş 16.04.2008 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
elinde ne gibi bi jackson varki satıp da bunu modifiye etmek istiyorsun ? bana düşmez ama geçen forumda Jackson Fusion EX vardı 300 küsür dolara sadece manyetikler seymour ve dimarzio 200 ytl eder yani fiyat/performans acısından kıyaslayamazsın bile aklında olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
| OmniaMovens demiş ki: | elinde ne gibi bi jackson varki satıp da bunu modifiye etmek istiyorsun ? bana düşmez ama geçen forumda Jackson Fusion EX vardı 300 küsür dolara sadece manyetikler seymour ve dimarzio 200 ytl eder yani fiyat/performans acısından kıyaslayamazsın bile aklında olsun |
JS30 var EMG manyetikli. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum ama bir kısmını ayırıp bu Squier'ı almayı düşünüyorum. Bir tanıdığa da maple sap yaptıracağım. Manyetikleri de değiştirdim mi tadından yenmez tabii ilk önce borçlarımı kapatıp bu gitarı almam lazım  _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
|
| Başa dön |
|
 |
theend

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 16:42 Mesaj konusu: |
|
|
Ah be abi o sapa nasıl kıyacan taş gibi fredler falan tertemiz alırsan belki de kıyamaya bilirsin  |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
Sırf gitarı parçalarına ayırmaman için sen alma demek istiyorum DarkLegacy =) Şaka bi yana isteyen dilerse sadece pickguardını alır gerisini çöpe atar.D Herkesin kendi zevki. Artık hemencecik satılsın da fazla oyalanmasın millet.D Hayırlı satışlar tekrardan arkadaşım. _________________ Converse Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Tek fiyat 50 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
theend

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 18:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu arada gitar çin malı bir kaç kişi sordu belirtmek istedim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

|
|
| Başa dön |
|
 |
theend

|
Tarih: Prş 17.04.2008 2:01 Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben 7 yıldır çin malı squier kullanıyorum bu üçüncü squierim gayette memnum tabiki paran varsa git bir amerikan al yada mexico fender al gerisini düşünme bu fiyata bu gitar gayet normal tabikide mükemmel diyemicem ama bahsi geçen miktar 190 ytl iyi bir gitar almak istiyorsan kesenin ağızını açacaksın başka bir yolu yok 190 liraya hayatının gitarını zaten alamazsın.
Ama beni idare ediyor alışıla gelmiş strat tonlarını alabiliyorum benim istediğimde bu benim istediğimi isteyen bir arkadaş alırsa gitarı eminim çok memun kalır.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

|
Tarih: Prş 17.04.2008 9:27 Mesaj konusu: |
|
|
| theend demiş ki: | Valla ben 7 yıldır çin malı squier kullanıyorum bu üçüncü squierim gayette memnum tabiki paran varsa git bir amerikan al yada mexico fender al gerisini düşünme bu fiyata bu gitar gayet normal tabikide mükemmel diyemicem ama bahsi geçen miktar 190 ytl iyi bir gitar almak istiyorsan kesenin ağızını açacaksın başka bir yolu yok 190 liraya hayatının gitarını zaten alamazsın.
Ama beni idare ediyor alışıla gelmiş strat tonlarını alabiliyorum benim istediğimde bu benim istediğimi isteyen bir arkadaş alırsa gitarı eminim çok memun kalır.. |
Aman arkadaşım ne Amerikan'ı, o kadar da değil. Ben daha o kadar parayı bir arada görmedim senin Squier'de gözüm var ama para bekliyorum. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
|
| Başa dön |
|
 |
theend

|
Tarih: Prş 17.04.2008 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
Bende görmedim o parayı görsem hiç uğraşmam squierle falan da işte kader utansın  |
|
| Başa dön |
|
 |
|