| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
illnino

|
Tarih: Cmt 01.03.2008 16:32 Mesaj konusu: |
|
|
65 bedava... gidiyorum  _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
tears_of_sin

|
Tarih: Cum 11.04.2008 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
www.rockantalya.com
Judas Priest'in 13.Temmuz.2008 tarihinde Kuruçeşme Arena'da vereceği eşsiz konsere bir adet üyemizi biz yolluyoruz. Üstelik ulaşım masraflarını da biz karşılıyoruz.
Konser Bileti şu anda elimizde duruyor. Sadece kimin bu bilete sahip olacağı Mayıs ayında belli olacak.
Talihli kişinin (Antalya'dan olması durumunda) otobüs ile ulaşımı tarafımızdan sağlanacaktır!
30.Nisan.2008 akşamı saat 23:59'a kadar sitemize üyeliğini yapmış RockAntalya.com ziyaretçilerinden bir tanesine biletini takdim edeceğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIGH-VOLUME Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 14.04.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sağlam bir konser olucak.Ne yazıkki işlerim dolayısıyla sadece Testament'a gidebilicem.Ama konser yeri bence hatalı olmuş.Çünkü JP'e göre çok ufak bir alan.Ve oturarak HM dinlendiğini ilk defa görüyorum.  |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1082 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Pts 14.04.2008 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
| HIGH-VOLUME demiş ki: | Çok sağlam bir konser olucak.Ne yazıkki işlerim dolayısıyla sadece Testament'a gidebilicem.Ama konser yeri bence hatalı olmuş.Çünkü JP'e göre çok ufak bir alan.Ve oturarak HM dinlendiğini ilk defa görüyorum.  |
kuruçeşme mi küçük? ve kim oturarak neyi izliyor anlamadım?.. _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 14.04.2008 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Arkadaşım Kuruçeşme Arena'yı herhangi bir stadyumla karşılaştırıyorum.Ve orda oturmak için yüzlerce koltuk var. |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pts 14.04.2008 21:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Oradaki koltuklar konser sırasında kaldırılmıyor mu?Ben öyle biliyorum.Ayrıca çok küçük değil be... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 14.04.2008 22:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Kaldırılmıyor.Zira Pentagram konserinde kaldırılmamıştı. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

|
Tarih: Pts 14.04.2008 23:17 Mesaj konusu: |
|
|
Resmi Afiş:
[/list] _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

|
Tarih: Pts 14.04.2008 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
koltuk falan kalmaz orda, böyle şeyleri düşünmek anlamsız..ve konser alanının da dolcağını sanmıyorum, hatta katılım beklenenden az olacaktır. _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 181 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Sal 15.04.2008 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
| gorkyeah demiş ki: | | koltuk falan kalmaz orda, böyle şeyleri düşünmek anlamsız..ve konser alanının da dolcağını sanmıyorum, hatta katılım beklenenden az olacaktır. |
olabılır cunku 14 gun sonra metallica konserı olacak bı cok ınsan metallica ya gıtmek ıcın judas a gıtmeyecek _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
princess

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 7:01 Mesaj konusu: |
|
|
metallicaya gitmek için judasa gitmeyenler gelmesin zaten ya..ilginç..'gidemeyenler' değil yani..'gitmeyenler'?? _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 10:10 Mesaj konusu: |
|
|
Metallicaya gitmek için judasa gitmeyenler zaten gidemezler ki, yani gitmemiş oluyorlar gelmesinler demene gerek yok. Ama isteyen ikisinede gider yada sadece Metallicaya gider yada sadece Judas'a. Kime ne? _________________ MASTER OF PUPPETS |
|
| Başa dön |
|
 |
princess

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 17:57 Mesaj konusu: |
|
|
Peki ''jaymz hetfield''...tarafsız!! bir şekilde Judas başlığı altında yazdığın cevap ne kadar cevaptır tartışılır ama konuyu bu kısır döngüye çekmemeyi tercih ederim o zaman Judas mı Metallica mı? döngüsüne girer ki konu,sanırım kimsenin burada bu muhabbeti çekmeye bizim de bunu çektirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum..Demek istediğimi tekrar yazayım. Gothic dreams arkadaşın yazdığı; ''olabılır cunku 14 gun sonra metallica konserı olacak bı cok ınsan metallica ya gıtmek ıcın judas a gıtmeyecek'' cümlesi çok açık... katılım az olacak a cevaben; metallicayı judasa tercih edecek insanlar sebeptir! yorumu üzerine sordum sorumu.Gidememek ayrı gitmemek ayrı..Tercih meselesidir elbet ama Judas nerdeee Metalica nerdeee diye bir polemik konusu açıyor ve şahsi fikrimi sanırım daha açık beyan etmiş oluyorum, dolayısıyla Judas'da görüşmek üzere diyor ve de belki de nickimi Rob Halford olarak değiştirmeliyim diye de düşünmeye başlıyorum..  _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 22:25 Mesaj konusu: |
|
|
JP kitlesi az ve öz olsun işte, en iyisi  _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
| princess demiş ki: | Peki ''jaymz hetfield''...tarafsız!! bir şekilde Judas başlığı altında yazdığın cevap ne kadar cevaptır tartışılır ama konuyu bu kısır döngüye çekmemeyi tercih ederim o zaman Judas mı Metallica mı? döngüsüne girer ki konu,sanırım kimsenin burada bu muhabbeti çekmeye bizim de bunu çektirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum..Demek istediğimi tekrar yazayım. Gothic dreams arkadaşın yazdığı; ''olabılır cunku 14 gun sonra metallica konserı olacak bı cok ınsan metallica ya gıtmek ıcın judas a gıtmeyecek'' cümlesi çok açık... katılım az olacak a cevaben; metallicayı judasa tercih edecek insanlar sebeptir! yorumu üzerine sordum sorumu.Gidememek ayrı gitmemek ayrı..Tercih meselesidir elbet ama Judas nerdeee Metalica nerdeee diye bir polemik konusu açıyor ve şahsi fikrimi sanırım daha açık beyan etmiş oluyorum, dolayısıyla Judas'da görüşmek üzere diyor ve de belki de nickimi Rob Halford olarak değiştirmeliyim diye de düşünmeye başlıyorum..  |
Benim tarafsızlığımı sorgularken aynaya bakmanı tavsyie ederim. Ayrıca müzik bu yani, taraf ne demek oluyor. Maç mı yapıyor Metallica ve Judas. Bu tarz şeyler bence saçma.
Kusura bakma ama senin mesajın sorudan ziyade biraz sataşmak olmuş. Bir kez daha bakarsan bana hak vereceğine eminim.
Nickini Rob Halford yapmanda benim açımdan bir mahsur yok. İstersen Tim Owens ta yapabilirsin, onu daha çok severim.
Bu mesajımdan sonra da konser haricinde birşey yazarsam yazarım onun dışında tartışma yapmak istemiyorum. İnsanlarda bu saçmalığı okumak istemezler zaten. Başka birşey söyleyeceksen özel mesajla iletirsin.
Herkese iyi eğlenceler. |
|
| Başa dön |
|
 |
princess

|
Tarih: Prş 17.04.2008 6:07 Mesaj konusu: |
|
|
yok yok bence Judas alır...metallica sevenlerde gitmez seyretmeye zaten ...  _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
princess

|
Tarih: Prş 17.04.2008 6:15 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar şu koltuk olayına gelelim kuruçeşme arena da koltukta oturularak mı izleniyor konser ben anlamadım..nasıl oluyor? bir bilgisi olan?  _________________ I hate imitator... |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 181 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Prş 17.04.2008 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
ben kurucesmede bı konsere gıtmıstım evet koltukta oturarak ızlenıyordu kaldırılmaz sanırım judas da da _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Prş 17.04.2008 11:44 Mesaj konusu: |
|
|
Onlar kaldırmazsa biz kaldırırız  |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

|
Tarih: Prş 17.04.2008 12:24 Mesaj konusu: |
|
|
biletix'de kuruçeşmenin 360derece fotoğrafı var, gitmeyenler ordan fikir edinebilir.. _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
|