Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - 13 Temmuz 2008 Judas Priest İstanbul
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

13 Temmuz 2008 Judas Priest İstanbul
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
illnino

MesajTarih: Cmt 01.03.2008 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

65 bedava... gidiyorum yeeea
tears_of_sin

MesajTarih: Cum 11.04.2008 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

www.rockantalya.com

Judas Priest'in 13.Temmuz.2008 tarihinde Kuruçeşme Arena'da vereceği eşsiz konsere bir adet üyemizi biz yolluyoruz. Üstelik ulaşım masraflarını da biz karşılıyoruz.

Konser Bileti şu anda elimizde duruyor. Sadece kimin bu bilete sahip olacağı Mayıs ayında belli olacak.

Talihli kişinin (Antalya'dan olması durumunda) otobüs ile ulaşımı tarafımızdan sağlanacaktır!

30.Nisan.2008 akşamı saat 23:59'a kadar sitemize üyeliğini yapmış RockAntalya.com ziyaretçilerinden bir tanesine biletini takdim edeceğiz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIGH-VOLUME
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.04.2008 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok sağlam bir konser olucak.Ne yazıkki işlerim dolayısıyla sadece Testament'a gidebilicem.Ama konser yeri bence hatalı olmuş.Çünkü JP'e göre çok ufak bir alan.Ve oturarak HM dinlendiğini ilk defa görüyorum. Very Happy
Başa dön
gorkyeah

MesajTarih: Pts 14.04.2008 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HIGH-VOLUME demiş ki:
Çok sağlam bir konser olucak.Ne yazıkki işlerim dolayısıyla sadece Testament'a gidebilicem.Ama konser yeri bence hatalı olmuş.Çünkü JP'e göre çok ufak bir alan.Ve oturarak HM dinlendiğini ilk defa görüyorum. Very Happy

kuruçeşme mi küçük? ve kim oturarak neyi izliyor anlamadım?..
HIGH-VOLUME

MesajTarih: Pts 14.04.2008 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşım Kuruçeşme Arena'yı herhangi bir stadyumla karşılaştırıyorum.Ve orda oturmak için yüzlerce koltuk var.
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Pts 14.04.2008 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oradaki koltuklar konser sırasında kaldırılmıyor mu?Ben öyle biliyorum.Ayrıca çok küçük değil be...
Başa dön
HIGH-VOLUME

MesajTarih: Pts 14.04.2008 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaldırılmıyor.Zira Pentagram konserinde kaldırılmamıştı.
Başa dön
gorkyeah

MesajTarih: Pts 14.04.2008 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Resmi Afiş:

[/list]
gorkyeah

MesajTarih: Pts 14.04.2008 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

koltuk falan kalmaz orda, böyle şeyleri düşünmek anlamsız..ve konser alanının da dolcağını sanmıyorum, hatta katılım beklenenden az olacaktır.
gothic_dreams

MesajTarih: Sal 15.04.2008 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gorkyeah demiş ki:
koltuk falan kalmaz orda, böyle şeyleri düşünmek anlamsız..ve konser alanının da dolcağını sanmıyorum, hatta katılım beklenenden az olacaktır.

olabılır cunku 14 gun sonra metallica konserı olacak bı cok ınsan metallica ya gıtmek ıcın judas a gıtmeyecek
princess

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 7:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metallicaya gitmek için judasa gitmeyenler gelmesin zaten ya..ilginç..'gidemeyenler' değil yani..'gitmeyenler'??
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metallicaya gitmek için judasa gitmeyenler zaten gidemezler ki, yani gitmemiş oluyorlar gelmesinler demene gerek yok. Ama isteyen ikisinede gider yada sadece Metallicaya gider yada sadece Judas'a. Kime ne?
princess

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki ''jaymz hetfield''...tarafsız!! bir şekilde Judas başlığı altında yazdığın cevap ne kadar cevaptır tartışılır ama konuyu bu kısır döngüye çekmemeyi tercih ederim o zaman Judas mı Metallica mı? döngüsüne girer ki konu,sanırım kimsenin burada bu muhabbeti çekmeye bizim de bunu çektirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum..Demek istediğimi tekrar yazayım. Gothic dreams arkadaşın yazdığı; ''olabılır cunku 14 gun sonra metallica konserı olacak bı cok ınsan metallica ya gıtmek ıcın judas a gıtmeyecek'' cümlesi çok açık... katılım az olacak a cevaben; metallicayı judasa tercih edecek insanlar sebeptir! yorumu üzerine sordum sorumu.Gidememek ayrı gitmemek ayrı..Tercih meselesidir elbet ama Judas nerdeee Metalica nerdeee diye bir polemik konusu açıyor ve şahsi fikrimi sanırım daha açık beyan etmiş oluyorum, dolayısıyla Judas'da görüşmek üzere diyor ve de belki de nickimi Rob Halford olarak değiştirmeliyim diye de düşünmeye başlıyorum.. METALL!
gorkyeah

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JP kitlesi az ve öz olsun işte, en iyisi Wink
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

princess demiş ki:
Peki ''jaymz hetfield''...tarafsız!! bir şekilde Judas başlığı altında yazdığın cevap ne kadar cevaptır tartışılır ama konuyu bu kısır döngüye çekmemeyi tercih ederim o zaman Judas mı Metallica mı? döngüsüne girer ki konu,sanırım kimsenin burada bu muhabbeti çekmeye bizim de bunu çektirmeye hakkımız yok diye düşünüyorum..Demek istediğimi tekrar yazayım. Gothic dreams arkadaşın yazdığı; ''olabılır cunku 14 gun sonra metallica konserı olacak bı cok ınsan metallica ya gıtmek ıcın judas a gıtmeyecek'' cümlesi çok açık... katılım az olacak a cevaben; metallicayı judasa tercih edecek insanlar sebeptir! yorumu üzerine sordum sorumu.Gidememek ayrı gitmemek ayrı..Tercih meselesidir elbet ama Judas nerdeee Metalica nerdeee diye bir polemik konusu açıyor ve şahsi fikrimi sanırım daha açık beyan etmiş oluyorum, dolayısıyla Judas'da görüşmek üzere diyor ve de belki de nickimi Rob Halford olarak değiştirmeliyim diye de düşünmeye başlıyorum.. METALL!

Benim tarafsızlığımı sorgularken aynaya bakmanı tavsyie ederim. Ayrıca müzik bu yani, taraf ne demek oluyor. Maç mı yapıyor Metallica ve Judas. Bu tarz şeyler bence saçma.

Kusura bakma ama senin mesajın sorudan ziyade biraz sataşmak olmuş. Bir kez daha bakarsan bana hak vereceğine eminim.

Nickini Rob Halford yapmanda benim açımdan bir mahsur yok. İstersen Tim Owens ta yapabilirsin, onu daha çok severim.

Bu mesajımdan sonra da konser haricinde birşey yazarsam yazarım onun dışında tartışma yapmak istemiyorum. İnsanlarda bu saçmalığı okumak istemezler zaten. Başka birşey söyleyeceksen özel mesajla iletirsin.

Herkese iyi eğlenceler.
Başa dön
princess

MesajTarih: Prş 17.04.2008 6:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok yok bence Judas alır...metallica sevenlerde gitmez seyretmeye zaten ... Laughing
princess

MesajTarih: Prş 17.04.2008 6:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar şu koltuk olayına gelelim kuruçeşme arena da koltukta oturularak mı izleniyor konser ben anlamadım..nasıl oluyor? bir bilgisi olan? Rolling Eyes
gothic_dreams

MesajTarih: Prş 17.04.2008 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben kurucesmede bı konsere gıtmıstım evet koltukta oturarak ızlenıyordu kaldırılmaz sanırım judas da da
rostocker

MesajTarih: Prş 17.04.2008 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onlar kaldırmazsa biz kaldırırız Very Happy
Başa dön
gorkyeah

MesajTarih: Prş 17.04.2008 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biletix'de kuruçeşmenin 360derece fotoğrafı var, gitmeyenler ordan fikir edinebilir..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız