Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - marshall vs30r
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

marshall vs30r

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
methelot

MesajTarih: Sal 22.04.2008 16:05    Mesaj konusu: marshall vs30r Alıntıyla Cevap Ver

slm arkadaşlar ben bu amfi hakkında bilgi almak istiyorum. Fakat forum da bu konuyla ilgili başlık bulamadım ve açmaya karar verdim sizin bu amfi hakkındaki görüşleriniz nelerdir eğer özelliklerini beğenirsem bir tane satın almayı düşünüyorum teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
jacksonke1

MesajTarih: Sal 22.04.2008 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben kullanıyorum, yalnız başına yeterli olmayacagını söyleyebilirim ..Efektor veya pedal kullanmalısın, amfi güzel-kendi clean tonları baya hoş, fakat dedigim gibi drive'ı yeterli değil, birde fx loops yok .. Sonuca ingiliz yapımı, ve genel olarak fena degil diyebilirim,pod 2.0 la iyi sonuclar veriyor örnegin..

"God save The Queen"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
jacknjones
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 22.04.2008 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anfinin cleanlari gayet basarılı.
Ama dendigi gibi drive kanalından daha iyi bi sonuc almak istersen pedal sart.
blues pedalları,boss sd-1 veya durumun musaitse bi ibanez ts9 ve turevleri guzel is cıkartabilir.
DaveMustaine_64
"MüzikTek" mod / Magick Gitaristi

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 3:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amfilerle ilgili sabit bir başlığımız var, eğer sorunu orda sorarsan cevap alabilirsin..
www.myspace.com/dementiatr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız