| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
takamba

|
Tarih: Cmt 26.01.2008 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
Telif hakkı bulunan müzik dosyasına link vermek, bunları barındıran korsan cdlerin satışını forumda veya özel mesaj ile yapmaya çalışmak veya her türlü yazılım crack/serial paylaşımı, kısacası KORSAN'IN HER TÜRLÜSÜ YASAKTIR! _________________ 'Rock müzik aleminde çok Kral var ancak bir tek TANRI var.LED ZEPPELIN'. Cem Akkılıç |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 27.01.2008 0:34 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | | takamba, bootleg kültürün olmadığı için bir cevap verme ihtiyacında hissetmiyorum sana. ha öğrenmek isterim nedir dersen yardımcı olayım. |
yanılmamışım  |
|
| Başa dön |
|
 |
takamba

|
Tarih: Pts 11.02.2008 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
Benim yayınladığım linkleri indirip bir baksaydınız telifli eserler olmadığını görürdünüz 
Adamın birisi iyilik yapmış, izlemek isteyen uğraşmasın diye you tube da bulunan bütün Led Zep 2007 q2 Arena konserinin kayıtlarını önce download etmiş sonra birleştirmiş şarkı sıralaması yapmış ve dıvxe çevirip yayınlamış.Yahu you tube ne zamandan beridir telifli birisi bana söylesin.
You tube dan bir video indirmek TELİF kapsamındamı
Bu arada bootleg uzmanı MYLIFE herşeye atlıyor.
Şu soruma cevap vermiyor ama;
Robert Plant Antalya konseri için bootleg dedi.Parasına kıyıp (belkide parası yoktur)alıp izlemediği için sürekli atıyor!
Bu konser bootleg olsa SAHİBİNDEN.COM satışına izin verir mi?
MYLIFE bu sorumu yanıtlarsan çok sevinirim.  _________________ 'Rock müzik aleminde çok Kral var ancak bir tek TANRI var.LED ZEPPELIN'. Cem Akkılıç |
|
| Başa dön |
|
 |
takamba

|
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pts 18.02.2008 20:04 Mesaj konusu: |
|
|
Abiler yemisiz butlekleri, uzmeye degmez birbirimizi..
Hadi gumletmeyelim basligimizi, kaldigi yerden devam etsin efsane
 |
|
| Başa dön |
|
 |
takamba

|
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
Az önce izledim youtube'dan.
Allahım yok böyle bi grup daha .
Efsane kelimesinin onları anlatmakta yetersiz kaldığını düşünmekteyim . bu dünyadan gelmiş geçmiş en iyi rock , en iyi rock'n roll grubudur onlar.
hele Black Dog denen lanet olası süper şarkı havaya uçurur insanı . Starway to Heaven anlatılmaz yaşanır zaten .
insan onları dinledikçe keşke 80'lerde yaşasaydım lafını daha da bi içtenlikle söylüyo.. |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 18:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Amorphis__ demiş ki: | Az önce izledim youtube'dan.
Efsane kelimesinin onları anlatmakta yetersiz kaldığını düşünmekteyim . bu dünyadan gelmiş geçmiş en iyi rock , en iyi rock'n roll grubudur onlar.
hele Black Dog denen lanet olası süper şarkı havaya uçurur insanı . Starway to Heaven anlatılmaz yaşanır zaten .
insan onları dinledikçe keşke 80'lerde yaşasaydım lafını daha da bi içtenlikle söylüyo.. |
oo robert plant&jimmy page'den kashmir dinleme o zaman sen  |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
Led Zep'in burada konser verme olayı ne oldu yav?
Tek konser olsun dünyada, olimpiyatta yapılsın 200 000 kişi gelsin  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Amorphis__ demiş ki: | Az önce izledim youtube'dan.
Dediklerine aynen katılıyorum da 70'lerde demek istedin heralde? 80'lerin başında -aslında tam 80- Bonzo öldü zaten. |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | Amorphis__ demiş ki: | Az önce izledim youtube'dan.
Dediklerine aynen katılıyorum da 70'lerde demek istedin heralde? 80'lerin başında -aslında tam 80- Bonzo öldü zaten. |
evet . Led Zeppelin için 70'ler geçerli ama 80'lere baktığımızda çok fazla dünya çapında 1.numara olmuş grup ismi sayabiliyoruz.onları düşünerek 80 dedim . ama tabiki sadece Led Zeppelin için bile 70'ler de yaşamış olmak isteyesi geliyo insanın. anlatabildim galiba .. (: |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
mobydick'te ki davul solo şahane  _________________ Adam gibi adam M.KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 9:38 Mesaj konusu: |
|
|
Led Zeppelin.Büyük efsane.70 lerdeki efsane.Rockn roll diyince aklıma nedense bu grup geliyo hemen.
Acaba rock'n roll kavramı Led Zeppelin'le çıktı desem bana saldırırmısınız?  _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Cmt 31.05.2008 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
saldırırız, evet. _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
nef-i

Kayıt: Sep 01, 2004 Mesajlar: 331 Nerden: gemidekidüğünden
|
Tarih: Cum 27.06.2008 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
dünya turu düşünülüyodu; en son okuduğum page röportajında 1 sene daha plant ile birlikte herhangi bi organizasyonda bulunmıcaklarını söyledi ve bizi yıktı.. halbuki ertegün anısına birde türkiyede konser yapabilirlerdi
bari dünya turuna çıksalar:( _________________ -nerde?
-az önce çıktı..
www.gitarakor.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ZoSo92

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 15:11 Mesaj konusu: a |
|
|
arkadaşlar yok mu şöyle 17-16-15 yaşlarında birileri eklesinler hayranıyımdır ledin ayrıca daha çok başka gruplarla iglili bilgilerimde vardır paylaşırız hoş olur tanışmış oluruz hatta ankaradan çıkarsa bi de görüşebilebiliriz (abartı oldu hemen tabi ama ekleyin konuşuruz paylaşmayı severim msn:zoso-godofguitar@hotmail.com) |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 17:08 Mesaj konusu: Re: a |
|
|
| ZoSo92 demiş ki: | arkadaşlar yok mu şöyle 17-16-15 yaşlarında birileri eklesinler hayranıyımdır ledin ayrıca daha çok başka gruplarla iglili bilgilerimde vardır paylaşırız hoş olur tanışmış oluruz hatta ankaradan çıkarsa bi de görüşebilebiliriz (abartı oldu hemen tabi ama ekleyin konuşuruz paylaşmayı severim msn:zoso-godofguitar@hotmail.com) |
ben camda 100 kontüre soyunurum. ne dersin? _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2232 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Pts 07.07.2008 10:57 Mesaj konusu: Re: a |
|
|
| ByTar demiş ki: | | ZoSo92 demiş ki: | arkadaşlar yok mu şöyle 17-16-15 yaşlarında birileri eklesinler hayranıyımdır ledin ayrıca daha çok başka gruplarla iglili bilgilerimde vardır paylaşırız hoş olur tanışmış oluruz hatta ankaradan çıkarsa bi de görüşebilebiliriz (abartı oldu hemen tabi ama ekleyin konuşuruz paylaşmayı severim msn:zoso-godofguitar@hotmail.com) |
ben camda 100 kontüre soyunurum. ne dersin? |
 |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2232 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Prş 23.10.2008 11:53 Mesaj konusu: |
|
|
Dün Number One kanalında Led Zeppelin'in yeni albüm çıkaracağı söylendi. Yalnız Robert Plant grupta olmayacakmış. Yeni vokal arıyorlarmış. Cidden var mı böyle bir şey? _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
TWATISBETTER

Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 499 Nerden: Nova Scotia-Kadıköy
|
Tarih: Prş 23.10.2008 14:49 Mesaj konusu: |
|
|
Ben olurum isterlerse,London konserine kapıdan yalanarak girememiştim,bari sahneden dinleyim. _________________ Mairwen Vanora, most beautiful girl in Christchurch, I miss you.
Dön Baba Dönelim World Tour 2006-2008. |
|
| Başa dön |
|
 |
|