Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Fenerbahçe SK- 1907
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Fenerbahçe SK- 1907
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 452, 453, 454 ... 480, 481, 482  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 29.04.2008 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben 2-3 senedir hatırlamıom rakip seyircili maç izlediğimi, FB maçlarında var o yasak,GS-BJK maçlarında yok Gökhancığım, ama neden böyle dersen inan ben de bilmiyorum.

Yarınki maçta ağzına kadar dolar salon, kemik bir salon seyircimiz var zaten takdire şayan. İnşaxl yarın işlerim erken biter de bugünkü Arkas maçı gibi yoklama kaçağı haline düşmem.

Amatör şubeler özetime devam edeyim Very Happy ;

ERKEK BASKETBOL: PLAY OFF'lar yeni başladı ilk maç 3 Mayıs'ta İpekçide Antalya ile.

BAYAN BASKETBOL: FİNALDEYİZ. Rakip GS,ilk maç yarın Caferağada.

ERKEK VOLEYBOL: FİNALDEYİZ. Rakip sanırım Halkbank olacak.

BAYAN VOLEYBOL:FİNALDEYİZ. Rakip Eczacı,ilk maç rakip sahada Perşembe günü.

Şimdiden muhteşem bir sonuca imza attık, dört branş da şampiyon olursa bir ilke imza atacağız. Dünyada bile azdır belki yoktur böyle bir başarı. Bundan sonra alınacak kötü sonuçların bile bir anlamı yok,sadece üzülürüz kısa bir süre, tüm takımlarımız mükemmel mücadele ediyor.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gunsnroses

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
Ben 2-3 senedir hatırlamıom rakip seyircili maç izlediğimi, FB maçlarında var o yasak,GS-BJK maçlarında yok Gökhancığım, ama neden böyle dersen inan ben de bilmiyorum.

Yarınki maçta ağzına kadar dolar salon, kemik bir salon seyircimiz var zaten takdire şayan. İnşaxl yarın işlerim erken biter de bugünkü Arkas maçı gibi yoklama kaçağı haline düşmem.

Amatör şubeler özetime devam edeyim Very Happy ;

ERKEK BASKETBOL: PLAY OFF'lar yeni başladı ilk maç 3 Mayıs'ta İpekçide Antalya ile.

BAYAN BASKETBOL: FİNALDEYİZ. Rakip GS,ilk maç yarın Caferağada.

ERKEK VOLEYBOL: FİNALDEYİZ. Rakip sanırım Halkbank olacak.

BAYAN VOLEYBOL:FİNALDEYİZ. Rakip Eczacı,ilk maç rakip sahada Perşembe günü.

Şimdiden muhteşem bir sonuca imza attık, dört branş da şampiyon olursa bir ilke imza atacağız. Dünyada bile azdır belki yoktur böyle bir başarı. Bundan sonra alınacak kötü sonuçların bile bir anlamı yok,sadece üzülürüz kısa bir süre, tüm takımlarımız mükemmel mücadele ediyor.

gerçi şampiyonu şimdiden ilan edip fenerimizi inter-toto'ya gönderdiler,
ama dur bakalım şeker kardeşim;
''gün doğmadan neler doğar!''
şöyle de bir parantez açalım
(ERRKEK FUTBOL: en kötü İNTER-TOTO'ya gidiyoruz) Wink

(bkz: hele bi dur)
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gerekirse gideriz, oradan da Uefa'ya katılınıyor.
Futbolda gidilen yol doğrudur, bir tane mağlubiyet ile tüm spor camiasının ve medyanın kıvırmaya başlayıp tespitlerde 180 derecelik dönüş yapması cehalet veya hazımsızlık göstergesidir, şimdi olmadık işler olur da Fenerbahçe sene sonu şampiyon olursa yine değişecek tüm tespitler,yorumlar geçiniz bunları.

Seneye de şampiyonluğun en büyük adayı biziz,Avrupa'da da başarılı olmanın da en büyük adayı biziz, yeter ki fevri hareket edilmeden,eksikler,gedikler kapatılsın,Zico'nun görüşleri doğrultusunda takviyeler yapılsın. Zico gibi bir futbol adamından yararlanmalıyız mümkün olduğunca.
rostocker

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence de zico takımda kalmalıdır.İleride hem avrupa'da hem ligde bir çok başarı gelecektir inanıyorum.Takımda hücum ve savunma hattı iyileştirilmeli takviyelerle.Sezon sonu giden-gelen olacak gibi.Dünkü antremanda da yandaşlar içerdeydi ve "Hep Destek Tam Destek" mesajıyla takımın yanındaydılar,sağolsunlar.Diğer branşlarda da fırtına gibiyiz,nazar değmesin.
Başa dön
aksuvar

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şu türk medyasından nefret ediyorum...bu takım tüm türkiyeyi avrupada sevince boğsun, o kadar ülke için puan toplasın sonra bir maç yüzünden yerden yere vurulsun...
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 01.05.2008 1:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugün geldiler mi gsliler caferağaya?
eğer mylife ın dediği gibi fb ile gs arasında böyle bir deplasman yasağı varsa ilginç...
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 01.05.2008 2:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

artı fb-bjk arasında da var.

bugün ne oldu bilmiorum, gece yarısı geldim işten eve,ama yenilmişiz 4 sayı ile,nasıl iştir anlamadım, neyse bundan sonra yeneriz inşaxl.

ulan 1 mayıs yüzünden eczacı maçına gidemeyecez iyi mi Sad
toolga

MesajTarih: Prş 01.05.2008 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kuşandık Sarı-Laciyi
Saraçoğlu yokuşlarında
Siyah çoraplılardan doğan bu sevda
Büyüyor omuzlarımızda
bü---yü---yor
Destanlar yazan tarihinle
Yarattığın değerlerinle
Onurumuzsun sen bizim Kanarya
25 milyon taraftarın omuz omuza
Onurumuzsun sen bizim kanarya
Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz statlara
Adını taşıyacağız
Fenerbahçe söyleyecek son sözü
Haklıyız Kazanacağız
Hak-lı-yız
http://www.youtube.com/watch?v=Ccg8_xCjerA
Cantstandya

MesajTarih: Prş 01.05.2008 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni besteler var bir kaç tane, sonra bahsederiz isteyene. Bu yukarıdakini ilk defa gördüm ama. Videoyu da açamadım zaten.

---

Bir mağlubiyet yazısını yazmanın daha kötüsü bir derbi mağlubiyetinin yazısını yazmaktır. Bir derbi mağlubiyeti yazısını yazmanın daha kötüsü ise, bu mağlubiyetin bir final serisinde gelenini yazmaktır. Bir final serisinde gelen derbi mağlubiyetinin yazısını yazmanın daha kötüsü ise, futboldaki mağlubiyetin ardına eklenmiş olanını yazmaktır. Böyle bir maç yaşadık işte. Daha da kötüsü var elbet, ama şimdilik girmeyelim. Ama karamsar olarak devam edelim, her ne kadar çubuklunun olduğu yerden umut eksik olmayacak olsa da, Galatasaray böyle oynadığı sürece karşısında çok az takımın şansı olur. Hatta hiç olmayabilir. Beşiktaş ile oynadıkları serinin Akatlar'daki maçına giden Beşiktaş'lı bir arkadaşım "Her attıklarının girdiğinden" bahsetmişti, canlı yaşadık. Beste geçişinde bir ara "%90'la mı oynuyor lan bunlaaaar" diye bir bağırdım ki herkes yukarıya döndü, böyle izah edeyim. Hakikaten, resmi yüzdeleri nedir çok merak ettim.

Valla bu maç çok zor maçtı hem oyuncular, hem de tribün açısından. Tam yükleniyor tribün, hop bir üçlük. Tam farkı kapatıyor takım, en kritik yerde hop saçma bir top kaybı. Geçen sene nasıl bir takım olduğumuzu hatırladıkça bunlar çok koyuyor adama. Erkeklerde de, kızlarda da saçma bir dağıtım/elde tutmama işine girildi bu sene. Çok yazdık, çok yazık. Yine de her şeye rağmen onca farkı kapatıp geldik; hava sıcak, salon sıcak, dakikalar geçtikçe Kadıköy devriyesinde Moda rüzgarlarına karşı giyilen sarı laci montlar çıkıyor, ardından atkılar, en sonda da tişörtler/formalar. Yere koymaya kıyamıyoruz, koltuklara koyuyoruz ama, bu sefer de zor zıplıyoruz. Neyse a.k.

Farkı 2 sayıya kadar getirdiğimiz yerde bu tribün ile gurur duyduğumu hissettim, akan terler helal olsun ulan dedim, kalemiz Caferağa dedim. Yukarıda biz 10-15 CK, altta GFB'den ve KFY'den arkadaşlar, harika bir tribün vardı. Bu maçı çevirirsek vallahi olay olur diyordum içimden. 20 sayıya yaklaştığında daha da fazla bağırıyorduk. Devre arasında bile Sami Yen yollarında yapılan besteyi söyleyip suratları asılmış tayfaya moral vermeye çalıştık ve verdik de. Amigo Nurullaaaah bestesi baya geyik oldu, özensiz ama geyik, tribünde duyunca tebessüm ediyor insanlar, ayağa kalkıp suratlarındaki ifadeleri değiştiriyorlar.

Galatasaray takımını tebrik etmek lazım. Bu mağlubiyet bana tabii ki futboldakinin ardına eklenince daha da fazla koydu, akşamım zehir oldu ama; müthiş bir şut oranı ile oynadılar yani, bunu görmezden gelmek imkansız. Daha da yazacak ne var bilmiyorum. Makinamı götürüp video çekmeyi tasarlamıştım, unuttum yapamadım o işi. Keşke yapsaymışım. Şimdi hiç olmaz o iş. Cumartesi daha da fazla dolmalı o salon, üst üste olmalıyız. Maç 18.30'da. Saldım artık kendimi. İçimde akıtılası bir zehir, işlerin ışıktan karanlığa gelmesine karşı müthiş bir isyan var. Bunu haykıracağım ve haykıracağımız yerler de belli.. Bir kere yaptık, daha bitmeden ikincisini düşünmeye başladık. Maçın varlığından haberi bile olmayanlara "Yine mi yenmişiz, ne güzel" naraları attırma Kanarya. Gelip gelmemeyi düşünenler; sesiniz en fazla 1 gün travesti gibi çıkar, ama MAĞLUBİYETİN ARDINDAN BAŞINIZ ÖNE DÜŞSE BİLE kazanacağınız maneviyat hiç bir şeyle ölçülemez. O semt bizim semtimiz, bu takım bizim semtimizin takımı. Galibiyet için değil, orada olmak için!!! Galibiyet, pastanın üzerindeki vişnedir olsa olsa..

Cumartesi Caferağa'da, pazar mabedde. Belki son kere ikisinde de..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 01.05.2008 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir berbat mağlubiyet de Eczacı'dan aldık, hakemler ve saha komiserinin bir tek sahaya girip top çıkarmadığı kaldı derken onu da yaptılar maç sayımızda Very Happy

Düzeni düzmeye and içtik, bu yola baş koyduk, tertemiz yüreklerimiz katran tutmaz.

Bir skandal da Ankara'da bekliyorum,bu sene bir ilki başardık,şampiyon da olamayacağız belki ama seneye de burada olacağız,ondan sonra da,ondan sonra da. Düzeni yıkacağız.
rostocker

MesajTarih: Cum 02.05.2008 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çanakkale'den Fenerbahçe'ye...

Alıntı:
İsveçli Heavy Metal grubu Sabaton, Fenerbahçe Müzesi'ni gezdi.
Savaşın anlamsızlığı üzerine şarkılar söyleyen ve içinde Çanakkale Savaşı ile ilgili Cliffs of Gallipoli (Gelibolu Yamaçları) adlı bir şarkının da bulunduğu 30 Mayıs'ta çıkacak yeni albümleri "The Art of War" öncesinde, Türkiye'ye gelen Sabaton grubu, Çanakkale ilimizi ve Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra, İstanbul'a geldi. Grup, İstanbul'daki programları çerçevesinde kulüp müzemizi de gezdi. Grup menajeri Hansi Friberg ve grubu Çanakkale projesiyle buluşturan, aynı zamanda Cliffs of Gallipoli'nin söz yazarı olan Selim Tangerli'nin de katıldığı Fenerbahçe Müzesi turunda, Sabaton üyeleri, hem kulüp tarihçemizle ilgili bilgi aldılar, hem de mükemmel bir komutan ve yönetici olarak nitelendirdikleri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün balmumundan heykelini yakından görmenin heyecanını yaşadılar.
Grup üyeleri müze turunun ardından Fenerium mağazasını gezdi ve Maraton Tribünü'ne çıkarak stat atmosferini gördüler. Kendilerine gösterilen ilgi için çok memnun olduklarını ifade eden Sabaton grubu, 2009 yılında Türkiye'de konser vermek istediklerini ve Fenerbahçe ile ilgili bir sürprizlerinin de olabileceğini kaydettiler.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Halkbank maçında korktuğumuz başımıza gelmedi, hakemler maça en ufak etkide bulunamadı,yapılan açıklamalar ve Eczacı maçı kasedinin CEV'e gönderilme tehdidi de rol oynadı sanırım.

Caferağa'da rezil bir ilk yarı sonrası klasiğe,rutine dönüldü, başka mağlubiyet alınmadan GS yenilgisi lekesi temizlenmeli. Durum 1-1, iki maç GS sahasında oynanacak,ki bu da avantaj olacak bizim için bu seferlik.
rostocker

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel ve çakişmeli bir maç oldu.İkinci yarıda ne mücadele oldu öyle be.Önümüzdeki hafta Ayhan Şahenk'deki 2 maçı da almalıyız.Bu arada gs takımının 2 oyuncusu esra ve ışıl'ı övmeden geçemeyecem,dış şutları ve driplingleri çok güzel.
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kutsal günü anmak lazım ;

Ata'm izindeyiz.
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Galibiyetin ardından yazmak kolay.. Önemli olan mağlubiyet.. Bu sefer biraz daha kalabalıktık sanki, tribün yine çok güzeldi.. İkinci yarı sıkışınca boşluklar oldu gerçi ama.. Maçın öncesinde polisle yaşadığımız sıkıntı haricinde pek bir şey de olmadı.. Maçtan bir kaç saat sonra İSKİ'nin ilerisinde atkılarımıza ithafen sarı-kırmızı ayarı vermeye çalışan elemanın ve pusuda bekleyen köpeklerinin ise vay haline.. Ondan sonra "holiganlık" oluyor.. Adam gibi duracaksın birader. Salonun en sağ tarafı da aktifti bu sefer.. Seviyorum seni Caferağa..

Kalbimden koskocaman bir sevda geçer‚
İnsanı uzaklardan yanına çeker‚
Her zaman her yerde en büyüksün Fener,
Bu alemde..

Yükseliyorsun Avrupanın üstünde,
Saldır kanarya coştur bizleri yine,
Gurur duyuyor bu taraftar seninle,
Fenerbahçe..

En son Cantstandya tarafından Cmt 03.05.2008 23:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Işıl ve Esra'ya gelince,ikisi de bizde oynayabilecek kapasitede değil, Esra 3'lük dışında yok,zaten onları da bir tek bize atıyor, boşuna göndermedik onu, Işıl ise bu fizikle ve oyun kuramaması ile Esmeral kadar bile olamaz, üstündeki forma değiştiği zaman da bu kadar faullu savunma yapamaz, elleri ile devamlı vurmasına rağmen hiç faul çalınmıyor ilginç bir şekilde. GS'de ancak Petra ve Vickie bizde oynayabilir Volnaya ve Ebony yerine, hatta daha iyi bile olurlar.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cengaverler Solomon'suz güzel bir galibiyet alıp 1-0 öne geçtiler, turu geçersek sanırım bir sonraki turda rakip KSK olacak, Efes olsa daha iyiydi.

Melekler Eczacı'ya yine şanssız bir maç verdiler,ama bu devran dönecek benim onlara inancım tam 2-0 gerideyiz ama umudumuz tükenmedi.

Mabedde ise uzun zamandır bu şekilde duygulanmamıştım,Zico başta tüm takıma teşekkürler,bizi çok gururlandırdılar bu sene,önümüzdeki yıl daha da iyi olacağız. CL'yi garantiledik,elemelerde de seribaşı olacağız,Daum ile başlayan çalışmalar ve altyapı meyve vermeye başladı.

Salı günkü hedef Halkbankası, 2-0 yaparsak çok ciddi bir avantaj olacak, haydi Efeler diyoruz Very Happy
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

C blok ve Feder harikaydı.. İkinci yarı oraya geldim.. Caferağa'da beraber bağırdığımız CK elemanlarıyla omuz omuzaydık, beni görünce yine aldılar ortaya sağolsunlar.. Hepsinin baldırlarından, boğazlarına sağlık..

Bu hayat bitecek, elbet sonunda ölüm gelecek..
Şu yaralı kalbim, son nefesinde Fener diyecek..

MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Takımını ve oyuncusunu ite köpeğe yem etmediği için ve desteklediği için eleştirilen tek taraftar bizizdir herhalde, bu medya ortaçağ'dan ne zaman çıkacak bilmiyorum,ama onların kurallarına göre oynayıp,eski Kurbağalıdere ruhunu geri getirsek mi diyorum kısıtlı sayıda qtm mensubu için Very Happy
rostocker

MesajTarih: Pts 05.05.2008 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sağlık olsun,varsın sen şampiyon olma (gerçi ben hala umutluyum) bu harika sezon için teşekkürler FENERBAHÇE'm
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 452, 453, 454 ... 480, 481, 482  Sonraki
453. sayfa (Toplam 482 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız