Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Linkin Park
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Linkin Park
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 98, 99, 100  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
matt_living

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metal müzik serttir agresiftir yanlış bir düşünce. Exclamation
Metalin bazı tarzları serttir ve agresiftir.Nu metal, doom metal, prograssive metal veya semfonik metalde sertlik ararsan çok az grubu seversin.
Bi kere sert seven insan ne diye o tarzları yapmayan guplarda inatla sertlik arar anlamış değilim.Sertlik demek kalite demek değil bunu anlamayanlar ilerde anlayacaktır buna eminim. Wink
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DEJ-A

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metal müziğin gerektirdiklerini nu'da bulamaz iken nasıl bir metal türüdür diyebiliriz onu anlayamıyorum.Metal kelimesi ile bağdaşacak hiçbir noktası yok iken.
Bu konuyu Nu-metal bölümünde tartışabiliriz.Linkin'den devam edilsin.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
matt_living

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Laughing
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

matt_living demiş ki:
Nu metal, doom metal, prograssive metal veya semfonik metalde sertlik ararsan çok az grubu seversin.

Yanlış.Doom Metal,Progressive Metal,Senfonik Metal gayet sert icracılara da sahip olan tarzlardır,bu tarzları az sert olarak genellemek yanlıştır.Hatta Doom Metal gayet serttir,neye göre az sert diyorsun,merak ettim.Candlemass'ten tut,Funeral'e kadar,tüm alt dalları gayet serttir.

Nu-Metal sert değildir,evet,ama olay sertlik değil.Bir şarkının sert olması metal müzik olması için yeterli değildir.Slipknot'ta sert ona bakarsan ama Alternative Metal diyoruz,üvey evlat muamelesi yapıyoruz. Very Happy Nu-Metal metal müziğin ana karakteristiklerini içermeyen bir tarzdır ve evet,popülarite bazlı olduğundan fazlaca basit bir müziktir.Bu yoruma istediğin kadar karşı çık...Popüler olduklarından kötüler demiyorum ama popülerlik Linkin Park'ın ilk kaygısıdır.Bunu yaptıkları işlerle hep gösterdiler.Nu-Metal'de sırf MTV paketleyip geniş kitlelere yaysın diye kolay dinlenir bir tarz olmuştur.

Asıl nedene gelirsek,metal müziğin müzikal altyapılarına uymuyor.Solo yok!Teknik açıdan Nu-Metal grupları yeterli değiller.Ve müzik fazlaca basitleştirilmiş.Buradan basit olan kötüdür gibi bir yorum çıkmasın,hayır,ama siz bir tarzın en önemli özelliklerini basitleştirerek alt tarz oluşturmaya çalışırsanız yozlaştırmış olursunuz.Ayrıca,Nu-Metal sadece bir akım...2000'e girdiğimizde ortam Nu-Metal grubu kaynıyordu.Limp Bizkit neredeyse altın yıllarındaydı.Şu an neredeler?Limp Bizkit'in hali belirsiz,Linkin Park her zaman MTV'nin sevgili bebeğiydi,Korn ise Nu-Metal'i bıraktı bile...

Ben Korn'u gayet severim.Nu-Metal tarzı içinde en iyi ve kaliteli onlardır.Zaten türün yaratıcısı konumundalar...Ha,onlarda özellikle son albüm ile Nu-Metal'i bıraktılar,değişik işlere girdiler.En azından Linkin Park gibi yalandan politiklik ile göz boyamadılar.
matt_living

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
matt_living demiş ki:
Nu metal, doom metal, prograssive metal veya semfonik metalde sertlik ararsan çok az grubu seversin.

Yanlış.Doom Metal,Progressive Metal,Senfonik Metal gayet sert icracılara da sahip olan tarzlardır,bu tarzları az sert olarak genellemek yanlıştır.Hatta Doom Metal gayet serttir,neye göre az sert diyorsun,merak ettim.Candlemass'ten tut,Funeral'e kadar,tüm alt dalları gayet serttir.

Nu-Metal sert değildir,evet,ama olay sertlik değil.Bir şarkının sert olması metal müzik olması için yeterli değildir.Slipknot'ta sert ona bakarsan ama Alternative Metal diyoruz,üvey evlat muamelesi yapıyoruz. Very Happy Nu-Metal metal müziğin ana karakteristiklerini içermeyen bir tarzdır ve evet,popülarite bazlı olduğundan fazlaca basit bir müziktir.Bu yoruma istediğin kadar karşı çık...Popüler olduklarından kötüler demiyorum ama popülerlik Linkin Park'ın ilk kaygısıdır.Bunu yaptıkları işlerle hep gösterdiler.Nu-Metal'de sırf MTV paketleyip geniş kitlelere yaysın diye kolay dinlenir bir tarz olmuştur.

Asıl nedene gelirsek,metal müziğin müzikal altyapılarına uymuyor.Solo yok!Teknik açıdan Nu-Metal grupları yeterli değiller.Ve müzik fazlaca basitleştirilmiş.Buradan basit olan kötüdür gibi bir yorum çıkmasın,hayır,ama siz bir tarzın en önemli özelliklerini basitleştirerek alt tarz oluşturmaya çalışırsanız yozlaştırmış olursunuz.Ayrıca,Nu-Metal sadece bir akım...2000'e girdiğimizde ortam Nu-Metal grubu kaynıyordu.Limp Bizkit neredeyse altın yıllarındaydı.Şu an neredeler?Limp Bizkit'in hali belirsiz,Linkin Park her zaman MTV'nin sevgili bebeğiydi,Korn ise Nu-Metal'i bıraktı bile...

Ben Korn'u gayet severim.Nu-Metal tarzı içinde en iyi ve kaliteli onlardır.Zaten türün yaratıcısı konumundalar...Ha,onlarda özellikle son albüm ile Nu-Metal'i bıraktılar,değişik işlere girdiler.En azından Linkin Park gibi yalandan politiklik ile göz boyamadılar.

Ben o tarzlar sert değil demedim, o tarzlar içerisinde müzik yapan gruplara sert değil diye metal müzik yapmıyorlar dersek gruba haksızlık olur.Metali sadece sert müzik diye iredelemek doğru değil ki sende aynı şeyi söylemişsin..
LP metale uymuyor evet fakat bu, onları işe yaramaz grup yapmaz.Benim bu yazdıklarım içerikten çok biçime bakan dinleyici kitlesi için.Bu kitle iyi müzik yaptığı için popüler olan gruplar ile popülerlik adına müziği kullanan gruplar arasında ki farkı anlamıyorlar.
LP e neye göre işe yaramaz denebilir ki? Onun dışında söylediklerine yanlış diyemem zaten Smile
Yalandan politiklik derken ne demek istediğini anlamadım ama Confused
disturbed_one

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Linkin Park ve Limp Bizkit üzerinden nu-metal için genelleme yapmayalım.Bu gruplar bi riff bulurlar.Bütün şarkı ona dayalıdır.Çok yaratıcı,popülerlik kaygısı gütmeyen birçok nu-metal grubu da var.Ayrıca nu-metali genel olarak basit bir müzik türü olduğunu da düşünmüyorum.Mesela Disturbed'un son albümündeki gitar sololalarının çok kaliteli ve kolay çalımı olmayan sololar olduğu bariz.Godsmack'ta müziğinde gitar sololarını kullanır.Ayrıca Mudvayne'in basçısı,Deftones'dan Abe de gereğinden fazla teknik çalarlar.Bunun dışında akustik albümler çıkaran nu-metal grupları da vardır.Korn,Godsmack gibi...

Bi de anlamadığım şey genelde müziği basit ya da kolay diye ayırırken gözardı ettiğimiz şeyin gitar soloları olması.Dakikalarca aynı ritmi çalan heavy metal davulcuları da yok mu? Ya da birçok thrash grubunun birbirine çok çok benzeyen tremolo picking'li riffleri...Kerry King'in attığı soloları mükemmel bulan tipler de vardır.Sadece hız ve gösterişten ibaret olan bu sololar olmasın çok daha iyi.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 05.05.2008 9:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metal müzikte solo olabilir ya da olmayabilir, bu mecburi bir şey değildir zaten, ama metal müzik soloyla beraber çok iyi gider Smile

nu-metal konusunda hep aynı şeyler konuşuyoruz, bir ilerleme olmayacak görünüyor. bu müzik türü, normal metal müzik anlayışının dışında oluşmuş bir akımdır. metal müziğin nasıl çıktığını ve grupların tavırlarına baktığınız zaman nu-metal'in nasıl bir şey olduğunu anlayabilirsiniz. riffleri basit diye dinlemek olmaz, böyle bir ayrım yok fakat nu-metal lirikleriyle, sounduyla metal'e uymayan bir türdür. kaliteli gruplar vardır kendi türü içinde, onlara saygım sonsuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 05.05.2008 9:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir de ek olarak, şu sertlik konusu garibime gitti. çok komik bunları konuşmanız, metal müzik zaten SERT bir türdür. her dalı serttir. neden serttir, davulları farklıdır, sert tonlu distortion kullanılır, scream & brutal vokal vardır. nasıl sert değil arkadaşlar, hepsi serttir, onun için çoğu kişi kuru gürültü diyerek algılar. ayırt etmeyin yani şu çok sert, bu az sert diye.
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Pts 05.05.2008 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

matt_living demiş ki:

Ben o tarzlar sert değil demedim, o tarzlar içerisinde müzik yapan gruplara sert değil diye metal müzik yapmıyorlar dersek gruba haksızlık olur.Metali sadece sert müzik diye iredelemek doğru değil ki sende aynı şeyi söylemişsin..
LP metale uymuyor evet fakat bu, onları işe yaramaz grup yapmaz.Benim bu yazdıklarım içerikten çok biçime bakan dinleyici kitlesi için.Bu kitle iyi müzik yaptığı için popüler olan gruplar ile popülerlik adına müziği kullanan gruplar arasında ki farkı anlamıyorlar.
LP e neye göre işe yaramaz denebilir ki? Onun dışında söylediklerine yanlış diyemem zaten Smile
Yalandan politiklik derken ne demek istediğini anlamadım ama Confused

Yazdığın ilk mesajda biraz öyle anlaşılıyordu,neyse,sorun değil...

Yalandan politiklikten kastım,Linkin Park'ın şu son kliplerinden birinde arkaya savaş görüntüleri koyup,Küçük Emrah tarzı "Nettim ben?" diye şarkı söylemesidir.Bana zerre samimi gelmiyor.

LP işe yaramaz mı,yarar mı,orasını bilemem,çok öznel yargılara girer.Ben sevmiyorum açıkçası LP'yi,samimi de bulmuyorum.MTV'ye bu kadar sırtını dayayıp,onların bir dediğini iki etmeden uslu çocuk ayağına yatıp,bir-iki MTV ödülü alınca bir tarafları kalkan bir gruptan bahsediyoruz.

disturbed_one demiş ki:
Linkin Park ve Limp Bizkit üzerinden nu-metal için genelleme yapmayalım.Bu gruplar bi riff bulurlar.Bütün şarkı ona dayalıdır.Çok yaratıcı,popülerlik kaygısı gütmeyen birçok nu-metal grubu da var.Ayrıca nu-metali genel olarak basit bir müzik türü olduğunu da düşünmüyorum.Mesela Disturbed'un son albümündeki gitar sololalarının çok kaliteli ve kolay çalımı olmayan sololar olduğu bariz.Godsmack'ta müziğinde gitar sololarını kullanır.Ayrıca Mudvayne'in basçısı,Deftones'dan Abe de gereğinden fazla teknik çalarlar.Bunun dışında akustik albümler çıkaran nu-metal grupları da vardır.Korn,Godsmack gibi...

Bi de anlamadığım şey genelde müziği basit ya da kolay diye ayırırken gözardı ettiğimiz şeyin gitar soloları olması.Dakikalarca aynı ritmi çalan heavy metal davulcuları da yok mu? Ya da birçok thrash grubunun birbirine çok çok benzeyen tremolo picking'li riffleri...Kerry King'in attığı soloları mükemmel bulan tipler de vardır.Sadece hız ve gösterişten ibaret olan bu sololar olmasın çok daha iyi.

Mudvayne,Disturbed,Godsmack gibi gruplar Nu-Metal'in çokta içinde olmayan gruplar zaten,Alternative Metal çatısı altında değerlendirmek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Müziği basit ve ya kolay diye ayırmak kötü anlamına gelmez.Basit olupta güzel olan çok şarkı var.Basit eğer müzikal anlamda tıkanmaya dayalı basitlikse sorundur.The Cure'un ilk albümü Three Imaginary Boys'taki şarkılar gayet minimal ve basittir ama bir debuta göre gayet güzel albümdür.Linkin Park'ın Hybrid Theory albümüde basit ama güzel şarkılar içeren bir albümdü.Papercut'ı hala severim.Ama Linkin Park,HT ile aldığı ivmeyi yönlendiremedi.Sırtlarını çokça MTV'ye dayadılar,ilk albümü üç kez daha kopyaladılar.

Nu-Metal basit bir türdür,metal müziğin özünü basitleştirmeye çalışarak,içine birde popüler diye rap ekleyerek ilerlemiştir.Tamamen popülarite bazlıdır,şu an da o popülaritesini kaybetmiştir.Bunlar bir akım olan türler,gelip geçicidirler.'80lerde de Glam/Hair Metal vardı.Şimdi o grupların çoğu eski popülaritelerinde değiller...İçlerinde birçok iyi grup vardı ama,müzikleride basit ama eğlenceliydi.Fakat şu an eski popülerlikleri yok.Mötley Crue desen hepsinin sekis kasetleri geziyor ortada... Very Happy

Solo kısmına gelince,solo metal müzikte karakteristik bir özelliktir.Heavy Metal ilk çıktığından beri şarkılarda sololar kullanılır.Nu-Metal gruplarının bunu özellikle reddetmesi garip gelmiyor mu sana?Teknik açıdan mı yetersizler?Yoksa müziklerine cidden uymadığını mı düşünüyorlar?Yaptıkları müziği inceleyince ben teknik açıdan kaçındıklarını düşünüyorum açıkçası...

Metal müzikteki her adam virtüöz değildir,aşmışta değildir,böyle bir iddiası olan yok zaten...Aynı ritmi çalan bateristler bir sorun değil,şarkı gerektiriyorsa çalacak tabii ama cidden yetersiz bateristler de vardır,orasını da inkar edemeyiz.Ama metal davulcusu olan adam ortalama üstü çalabilecek kapasitede olur.Nu-Metal'de bateristin tek işi groovy iki-üç ritm tutturmaktır,çok öne çıkmazlar,potansiyellerini tam yansıtmayı tercih etseler belki çok daha farklı şeyler göreceğiz.Bir zamanlar Linkin Park'ın bateristinin canlıda ritm kaçırmamasıyla övündüğü yazardı.E lütfette o kadar basit partisyonları kaçırma yani...Mike Portnoy bile kaçırıyor,ritm kaçırmak Allah'ın emri,sonuçta onlarda insan...

Kerry King'in sololarına gelirsek...Evet,kaos amaçlı sololardır onlar...Kerry King'in karakteristiği budur.Hiçbir zaman yılın gitaristi olmadı King,ama onun kalıp dışı,armoni düşmanı,tamamen kaotik soloları Slayer'ın müziğini niteleyen parçalardan biri oldu.Thrash Metal söz konusu oldu mu birçok gitarist öne çıkar.Mesela Alex Skolnick,soloları gayet iyi bir gitaristtir.Thrash Metal grupları birçok tekniği de kullanabilecek kapasitede gitaristlere sahiplerdir yani birbirine benziyor demek çok doğru değil...Kendi içlerinde benzer kalıpları kullanırlar,Kirk Hammett Metallica Thrash Metal yaparken sololarını hep benzer kalıplardan yazıyordu.Load ile farklı şeyler denedi anca...
Kount
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Pts 05.05.2008 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müzik ve politikanın birleştirilişi genellikle ya 'punk' akımının getirmiş olduğu (sonralarında, ilginç bir şekilde, black metal'in ve martial industrial'ın da edindiği) bir öğedir ki bunu da, en azından akımın suyunun çıkmasından önce, sonuna kadar savundukları bilinir. Haricinde, milyonlarca dolar kazandıktan sonra bir-iki şarkı yapıp, ya da Linkin Park örneğinde, bir tane klip çekip de 'kolpa politika' denebilecek bir eyleme imza atmak ise çok bilindik bir hareket - Zach de la Rocha'nın yaptıkları ile prim toplama ihtiyacında olduğu söylenemez, fakat Linkin Park'ın bunu yaptığı söylenebilir. Bazıları, misal, madem trash'ten gidiyoruz, Dave Mustaine, Youthanasia ya da The System Has Failed gibi çıkışlar yapabilir ve bu o adamın bir parçasıdır. Linkin Park'ın bu eylemini, en azından ben, ''Bakın, ne kadar deriniz, politiğiz bir taraftan da!'' mesajını bas bas bağırmak olarak algılıyorum.

Disturbed'ün ''Believe'' albümündeki riff'ler nu-metalde çok az rastlanır türden, ve türün dışına bir hayli çıkıyor (''Breathe'' ya da ''Mistress'' gibi). Godsmack'in çoğunlukla hard rock ile yeni metal akımını birleştirmeye çalışan sound'u, Mudvayne'in bir türlü tanımlanamayan stili zaten ''nu-metal'' diyip geçmemize olanak tanımıyor pek. Misal, Spineshank de, Static-X de bu türün içine sokulur; tamam, solo mevcut değildir, fakat endüstriyel rock/metal'de solo olması biraz abes kaçacaktır - Fear Factory'yi solo atarken görmememiz, onların tekniğine (ya da, ''MEKANİĞİNE'', anlayan anladı) bir şey denemeyeceği gerçeğini değiştiremez.

Biraz uzattığımın farkındayım.

kingofloss__'un söylediği şu cümleye gelirsek; ''Müziği basit ya da kolay diye ayırmak kötü anlamına gelmez. Basit olupta güzel olan çok şarkı var.'' çok doğru bir saptamadır bu, ve pek çok diğer türe yayılabilir, sırf rock/metal ile sınırlı değildir. The 69 Eyes'ın ''Paris Kills'' ve ''Feel Berlin'' albümlerinde olan basit, klasik gotik rock şarkısı kıvamındaki şarkıları son derece ''STANDART'' olmaları, kötü olmalarını beraberinde getirmez. Linkin Park, Hybrid Theory ile, o ana değin gerçekten duymadığımız bir işe imza atmıştı. Yeniydi, farklıydı, ve çok iyi kotarılmış bir albümdü.

Fakat, daha önce pek çoğumuzun belirttiği gibi, karbon kopyasını çıkartıp durmak suyunu çıkartmaya eşdeğer oldu. Linkin Park, İLERLEYEMEDİ. Ha, ilerlemek her zaman iyi olmayadabiliyor, en azından dinleyenin açısından, ama, yine de, aynı meredi duyup durmaktan iyidir diyorum... biraz fazla uzattıysam özürlerimi sunuyorum.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
remagine

MesajTarih: Sal 06.05.2008 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

medya tarafından herşeyin içi boşaltılmış durumda.avril lavigne örneği var.Derginin birinde yeni albümü için daha sert ve daha olgun diye başlık atılmıştı.yeni ingilizce öğrenen çocuklara yönelik sözler,sadece 2 akor çalabilen, davula 2-3 kere vurabilme zahmetini gösteren elemanları aldı böylelikle.bunu geçtimde duruş olarak bir sey ifade etmiyorlar.daha önce buna benzer şeyler duyuyorduk.bir zamanlar limb bizkit,papa roach,pink vardı...medya yere göğe sığdıramıyordu.şimdi ne oldu?açıkcası zerre kadar samimiyet yok.olay imaj ve pazarlama.
Başa dön
kenji

MesajTarih: Sal 06.05.2008 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

popüler olmaları rahatsız etmiyor. popülerlik üzerine şarkı yapmaları rahatsız ediyor. ha bu vb. eleştirileri ne kadar takıyorlardır orası tartışılır? mtv yeter..
Başa dön
mike_aysenur

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DEJ-A demiş ki:
mike_aysenur demiş ki:
evet meteora ve hybrid theory albümleri çok güzeldi mtm biraz daha sıkıcı. benim asıl olarak anlatmak istediğim şu bence onların popüler olmak gibi bir dertleri yok ya da daha fazla para kazanmak gibi ;(kesinlikle korsana destek olarak anlaşılmasın) grup bedava müzikten yana olduğunu söyleyerek download yapın bile demiş (yine söylüyorum kesinlikle korsana hayır).Bence LP her zaman iyidir Very Happy

Sen bu cümlelerinden iyi olduklarını mı çıkarttın Smile Bu bedava müzik demek.Çıkar olmasa işin içinde Heavy Metal yapılır,istenilenler,düşünülenler açıklanırdı.Popülerlik amacı gütmüştür LP.

hayır tabiki ama ben sadece para konusunda yapılan yanlış yorumlar için dedim ben zaten bu konuda yorum yapacak kapatisede bir insan değilim. ama şunu söyleyeyim ki lp hakkındaki yorumlarınız üzücü
Başa dön
mike_aysenur

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Head2KoRn demiş ki:
mike_aysenur demiş ki:
evet meteora ve hybrid theory albümleri çok güzeldi mtm biraz daha sıkıcı. benim asıl olarak anlatmak istediğim şu bence onların popüler olmak gibi bir dertleri yok ya da daha fazla para kazanmak gibi ;(kesinlikle korsana destek olarak anlaşılmasın) grup bedava müzikten yana olduğunu söyleyerek download yapın bile demiş (yine söylüyorum kesinlikle korsana hayır).Bence LP her zaman iyidir Very Happy

Nick'inden Herşey Anlaşılıyor Zaten. Very Happy

zekii ! Twisted Evil ben de senin nickinden bişeyler anladım canım salak değilim (ayrıca nickimin de bu kadar basit olmasına bakma ben sadece bu siteye LP ile ilgili araştırmalar yaparken rastgeldim ve topice cvp yazmak için üye oldum yani zeki olduğun için anlamışsındr düşünmeden yaptığım bir nick oldu bu Evil or Very Mad )

En son mike_aysenur tarafından Pzr 11.05.2008 0:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mike_aysenur

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

matt_living demiş ki:
remagine demiş ki:
metal olaral değerlendirilemez.ama backstreet boys gibilerdense linkin park popüler olsun daha iyi...

Bir cümle içerisinde iki farklı müzik yapan grubu birbirine bağlayıp (nasıl yaptın anlayamadım) kötülemişsin ama her ikiside kendi tarzlarında mükemmel gruplardır.
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama LP için hip-hop veya rap gibi yorumlar yazan insanları susmaya davet ediyorum. Ben çok sevmem LP yi ama canlı performanslarını ve kısa bi belgesellerini izledim, müzik adına gerçekten iyiki var dediğim gruplardan.
Burada LPyi sadece popüleritisi için kötüleyipte kendinizi müzik dahileri gibi göstermeye çalışıyorsunuz, popülerite sizin gibi insanlar için çok güzel bir sığınak.

Zaten LP'yi kötüleyip Korn dinleyin diyen insana ne denir ki gülünür sadece Very Happy

sanırım şu siteye üye olduğumdan beri en çok senin yorumların doğru geldi bana Smile
Başa dön
Head2KoRn

MesajTarih: Çrş 18.06.2008 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Linkin Park'ı Kötülememek İçin Neden Söyleyin Bana.
Anlamadığım , LP'yi Kötüleyip Korn Dinleyenlere Neden Gülünür ?
Biri Nu Metal Yaptığını Sanan Baymış İnsanlar Topluluğu , Öteki Zamanında Nu Metal'in Babasını Yapmış , Yeni Yeni Baymış İnsanlar Topluluğu. ( Şeytan Bunun Neresinde ? )
Yanlış Anlaşılmasın , Linkin Park Sevmem Ama Sevene Saygım Var.Bende Zamanında Severdim.Ama Artık Sevmiyorum.
Ayşenur , Zekiyiz Gız Biz. Very Happy
Başa dön
illnino

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Busta Rhymes ile şarkı yapmışlar. Yeni kepazelik....
HIVjonathan

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öğekk linkin park
neden bu adamları hiç sevmiyorum ??
Canlı performanslarıda çok kötü bence.Rock am ring 2006 da sanırım,gece çıkmışlar.Ve bence orda bulunan 100 bin küsür insan hiç zevk almadı .
Keske dağılsalar ya.Rahatlarım
fordcan

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 8:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dinime küfreden müslüman olsa.Linkin parkı beğenmez korn dinler
soadturkey

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

what i have done süper
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 98, 99, 100  Sonraki
99. sayfa (Toplam 100 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız