Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İST: satılık shure 565sd dynamic
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İST: satılık shure 565sd dynamic

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
violent

MesajTarih: Cum 09.05.2008 15:27    Mesaj konusu: İST: satılık shure 565sd dynamic Alıntıyla Cevap Ver

shure 565sd dynamic mikrofon.. ufak cizikleri var....sıfırı 147 euro( 300 ytl ) ben 120 ytl istiyorum ..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
violent

MesajTarih: Cum 09.05.2008 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.sahibinden.com/satilik_shure_565sd_dynamicWQQaXQQ8170725WQQpXQQdisplayitem

fotograflara buradan ulasabilirsiniz arkadaslar..
Başa dön
violent

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 2:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gelen özel mesajlar üzerine belirteyim arkadaslar mikrofon kablosuz degil kablolu yani alıcı verici seklinde kullanılmıyo bildigin mikrofon Smile
Başa dön
daddycool

MesajTarih: Sal 13.05.2008 3:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

efsane mikrofon shure... SM58 modelinden sonra en çok aranan modellerden.. ev kayıtları için ideal.. bizzat kullandık ve çok yararını gördük... Shure sen bir efsanesin ... ayrıca bu mikrofonu ağırlığı ve yapıldığı metal sese çok güzel bir etki katıyor arkadaşlar... tavsiye edilir...
Başa dön
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Sal 13.05.2008 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

daddycool demiş ki:
efsane mikrofon shure... SM58 modelinden sonra en çok aranan modellerden.. ev kayıtları için ideal.. bizzat kullandık ve çok yararını gördük... Shure sen bir efsanesin ... ayrıca bu mikrofonu ağırlığı ve yapıldığı metal sese çok güzel bir etki katıyor arkadaşlar... tavsiye edilir...

3 başlığın da sahibi aynı, yukarı taşıyan da...Benzer bir hareket tekrarlanırsa iki üyelik de siteden uzaklaştırılacaktır.

Moderatör uyarısı: Başlığı yukarı taşıma amaçlı içeriksiz bir mesaj ("up, hala satılıktır, günceldir, yok mu ........dan isteyen" gibi) atıldığı için başlığınız 1 hafta kilitlenmiştir.
http://www.turkrock.com/ftopic243.html (madde 9)

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız