Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Alet temiz hiç bir sorunu yok orjinal zoom adaptörü kullanma klavuzları cd ile beraber 350 ytl ye vereceğim.. daha once gt8 kullanıcısı olarak bu aleti gt8 den cok daha iyi buldum daha karakteristik gercekci tonları var hard rock - metal türevleri için harika soundlara sahip çok fazla açıklama yapmaya da gerek yok aslında asağıdaki linkteki demoları dinlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız
MSN: anatolia999@msn.com
0543 917 02 09 _________________ En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de geceleri ışıldayan yıldızlar ..
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir birbirini anlamayan...
En son anatolia999 tarafından Pzr 11.05.2008 23:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Feb 21, 2004 Mesajlar: 1081 Nerden: Gebze / Kocaeli
Tarih: Cum 09.05.2008 23:43 Mesaj konusu:
ö.mesajları cevapladım arkadaslar
sayglar.. _________________ En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de geceleri ışıldayan yıldızlar ..
Kayıt: Feb 21, 2004 Mesajlar: 1081 Nerden: Gebze / Kocaeli
Tarih: Pzr 11.05.2008 23:11 Mesaj konusu:
barrios demiş ki:
Cihaza talibim, tekrar özel mesaj attım
Prosesor barrios nickli Tolga arkadasımıza satılmıştır hayırlı olsun güle güle kullan _________________ En uzak mesafe ne Afrika'dır, ne Çin, ne Hindistan, ne seyyareler ne de geceleri ışıldayan yıldızlar ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız