Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - silinebilir
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

silinebilir
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kbilginer
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 09.05.2008 0:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok teşekkür ederim bartt Smile

Arkadaşlar ilanda ufak bir oynama yapmış bulunmaktayım. başlıkta da yazdığı üzere bir delay pedalı aramaktayım. add+ analog delay, boss dd-3, boss dd-6, boss dd-7, boss dd-20, electro harmonix stereo memory man, electro harmonix deluxe memory man gibi pedallar kabulümdür, ilk etapda behringer ve digitech'in delay pedallarına pek sıcak bakmasam da çok uygun bir fiyata verilirse düşünebilirim. mxr dyna comp'la takas da yapabilirim delay pedallarıyla.. esen kalın, sevgiler..
kbilginer

MesajTarih: Cum 09.05.2008 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mxr dyna comp'ın fiyatını artık en son olarak 120 liraya çekiyorum.. daha fazla düşmeyecektir.. bu dyna comp için görüp görebileceğiniz son fiyattır bu.. görüşmek üzere, sevgiler..
hummingbird

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 2:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dostum elimde boss dd-5 var. kozmetik olarak temiz diyebilirim. işlevsel olarak sorunsuz. kutulu. 150 ytl istiyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kbilginer

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 3:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

boss dd-5 ile ilgili hiç bir bilgim yok desem yeridir sanırım Smile dd-3 ve dd-6'ya oranla bir kıyaslama yapabilir misin hocam? bir de dyna comp + para versem uygun olur mu senin için? Smile
hummingbird

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 3:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dd-5 tam ortalarında bir pedaldır. delay süresi max. 2000ms, hold 2000ms, reverse 1000-2000ms. ayrıca tempoyu ekstra bir pedalla kontrol edebiliyorsun. fakat onu hiç denemedim. dyna compa benim ihtiyacım yok. ama bir arkadaşım arıyordu. yarın ona bir sorayım. almadıysa yapabiliriz öyle bişey.
Başa dön
kbilginer

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 3:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anladım, teşekkür ederim. dyna comp + para (aradaki fark) şeklinde bir alış-veriş yapabilirsek çok muazzam olur hocam yaa, aksi taktirde çok sıkışırım ben, sen arkadaşına sorup ona göre tekrar bana dönersen çok sevinirim.. kbilginer@hotmail.com msn adresim istersen ekle oradan konuşalım.. (=
hamhum

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

behringer dd100 verelim, 75 ytl?
Başa dön
kbilginer

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hamhum demiş ki:
behringer dd100 verelim, 75 ytl?

yok abi naptın yaa Smile behringer dd100 dediğin pedalın sıfırı zaten 80 lira falan oluyor, sıfır gibi olanları 60 - 65 liraya satılıyor maksimum.. yani 50 - 60 liradan fazla edeceğini sanmıyorum Smile bir de boss pedallar ilk tercihim olacaktır arkadaşlar. görüşmek üzere, esen kalın..
kbilginer

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 1:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar mxr dyna comp, "tuseadam" nickli arkadaşa satılmıştır, ve yine aynı arkadaştan delay pedalı da alınmıştır Smile alış-veriş pazartesi günü gerçekleşecek. tabii aletler salı günü ulaşacağı için, salı gününe kadar başlık silinmezse sevinirim. önümüzdeki salı ya da çarşamba günü alış-verişin gerçekleşme durumuna göre bilgi vereceğim buradan. esen kalın, sevgiler..
kbilginer

MesajTarih: Sal 13.05.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alet satıldı, başlık silinebilir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız