Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İZMİR- Ibanez SR505 , fiyat tekrar 700 YTL (+foto)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İZMİR- Ibanez SR505 , fiyat tekrar 700 YTL (+foto)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dnt_b_nlve

MesajTarih: Cum 18.04.2008 1:05    Mesaj konusu: İZMİR- Ibanez SR505 , fiyat tekrar 700 YTL (+foto) Alıntıyla Cevap Ver

2 hafta önce amerikan fender jazz bassımı bir arkadaşa sattım ve satış bedelinin 700 YTL'lik bir kısmını bu gitarı vererek ödedi. dolayısıyla bunu nakde çevirmek için bende satıyorum.

dolayısıyla takasa pek sıcak bakmıyorum, ancak elden çıkması kolay olduğu için analog pedal vb ufak tefek aletleri en fazla 200-250 ytl ederinde olmak kaydıyla takasa kabul edebilirim..

Gitar'ın özellikleri:

* SR5 - 5 Parça wenge/bubinga sap
* Maun gövde
* 24 medium fret
* Gülağacı klavye
* Accu-Cast B25 Köprü
* Bartolini MK1-5 sap manyetiği
* Bartolini MK1-5 köprü manyetiği
* Abalone oval pozisyon işaretleri
* Bartolin MK1 3 Band

şu anda sıfırı mydukkan.com'da 1150 YTL'ye satılmaktadır. 700 ytl ikinci el için makul bir fiyattır ve gitarın gerek kozmetik gerek teknik herhangi bir kusuru yoktur. zira olsaydı bende fenderi sattığımda takasa kabul etmezdim.

buradan özel mesaj olarak ulaşabilirsiniz, hergün takip etmekteyim.

En son dnt_b_nlve tarafından Sal 06.05.2008 9:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dnt_b_nlve

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

küçük de olsa takas opsiyonu eklenmiştir..
dnt_b_nlve

MesajTarih: Pts 28.04.2008 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu 1 hafta içinde bir alıcı çıkarsa fiyatı 600 YTL olarak belirliyorum.
sıfırının yarı fiyatına tertemiz bir ibanez sr505 satıyorum kısaca Smile
_poulles_

MesajTarih: Sal 29.04.2008 0:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Shocked ne??? nası yani??? canercim hızına erişilemiyor yavrum naptın yav daha yeni aldın abi Shocked ya bıraktım artık sat abi neyin var neyin yoksa Very Happy sen jazz bassı sattın burda o fiyata... biz burda kan ağladık ve gene zararına bir satış daha Sniper
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
dnt_b_nlve

MesajTarih: Sal 06.05.2008 9:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

satış aciliyeti kalkmıştır. fiyat tekrar 700 YTL.
scharbone

MesajTarih: Sal 13.05.2008 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deneme imkanı buldum. fiyatına göre temiz ve güçlü bi gitar. bu fiyata kaçırılmamalı.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız