| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 15.05.2008 14:19 Mesaj konusu: |
|
|
Gidişi öyle böyle bir olay değil, bunun ciddiyetini kavramamız ve etrafımızdakilere de kavratmamız lazım gelir, Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı dediğimiz şey "Cappie'den önce, Cappie'den sonra" olarak ikiye ayrılacaktır. Maçtan sonra eve gelip biraz dinlendikten sonra bilgisayarın başına geçişimin ardından idrak ettim şampiyonluğu kazandığımızı ama bu büyük sporcuyu kaybettiğimizi.. Hani yara alırsın fakat sıcakken pek acımaz ya..
Bir de şunu yazayım dün ile ilgili.
Yani çok çok fazla sayıda insan dışarıda kaldı. Maçın başlamasına 1 saat kala çevik kuvvet salon etrafında çemberini oluşturmuştu bilet satışı bittiği için, biz -tekrar tekrar söylemekte fayda görüyorum- mucizevi bir şekilde içeriye girdiğimiz için bu çemberin dışında sokakların halini maçın başlamasına yarım saat kalaya kadr görebildim. İnanılmaz bir hali vardı yani dershanelerin oraya kadar sarı lacivert insan kaynıyordu. Hem üzen hem de sevindiren bir durum bu. Hatta bir ara Şekip Mosturoğlu geçti önümüzden; atlıyordum önüne az kalsın "Abi bi bilet beee, hadi be abi bee" diye, o denli çaresizdik..
Hep Moda'nın suçu.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 15.05.2008 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
Michael Jordan bizde oynasa anca bööle bişi olabilir, WNBA şampiyonu,Allstar ve WNBA Finalinin MVP'si ,Eurloeague ve All Star MVP'si Cappie resmen Jordan'ı bayan basketbolunun,görmek lazım,izlemek lazım,ama salonda olmak lazım illaki olayı tam kavrayabilmek için.
Ama son 10 yıldır öyle bir sağlamlık var ki bu şubede,bir Cappie gönderir, yenisini de buluruz,altyapımız zaten gümbür gümbür geliyor.
Cappie'li oynamaya ve biraz da tembelliğe alışmış olan diğer oyuncular şimdi iş başa düştü diyecekler ve performansları artacak bana göre. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 16.05.2008 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahçenin eski yöneticisi Tahir Kıran dan kendi sitesinde yazdığı çarpıcı sözler :
Sevgili Fenerbahçeliler,
Uzun süredir sizlerle bu sitede sohbet ediyor, dertleşiyoruz. Ve üzülerek görüyorum ki çok şeylere fazlasıyla ‘alıştınız’!!!
Neler mi…
İşte gözlemlerim…
- Şerefli ikinciliklere alıştınız… Elimizle ittiğimiz şampiyonluklar sonrası gelen ikincilikler artık kanıksanmaya başlandı. İkinci oluyoruz, takımımız havalanında güllerle karşılanıyor.
- Galatasaray’ın şampiyonluklarına alıştınız… Hocası olmayan, sezona 6 maç seyircisinden yoksun başlayan, sezon ortasında başkan değiştiren ezeli rakibimiz bizi sürekli geçiyor, gıkımız çıkmıyor.
- Taraftarlığı bırakıp müşteri olmaya alıştırıldınız...Her sene kombine almaya, her sezon çıkan yeni formaları almaya, Fenerium'dan alışveriş yapmaya alıştınız.
- Paraların çarçur edilmesine alıştınız… 100 milyon doların üzerinde ki bütçeli takımımız 10 milyon dolarlık bütçeli Sivasspor´la aynı puanda ligi bitirdi.
- Yabancılara alıştınız… Yönetim takımı Türklükten çıkarıyor. Bizler Cemil Turanlarla, Ziya Şengüllerle, Alpaslanlarla Fenerbahçeli olduk. Çocuklarımız kimle Fenerbahçeli olacak? Köylerinden çıkıp ülkemizde kral olan Wederson’larla, Maldonado’larla, Deivid’lerle mi Fenerbahçeli olacaklar?
- Yasaklara alıştınız… Başkan Aziz Yıldırım’ın diktatörlüğü andıran yönetimi Fenerbahçe ruhunu zedeledikçe zedeliyor. Kulübün her yerinde yasaklar var. Ordan geçme, şunla konuşma, bunu yapma. Fenerbahçe sıcaklığının yerini yasakların soğuk dünyası sardı…
- Dalga geçilmeye alıştınız… UEFA Kupası’nı kazanan Galatasaray’ın bu başarısını yakalama çabaları sırasında attığımız her adım büyük marifet olarak gösteriliyor. Ama müzede öyle bir kupa yok. Kaldı ki bu sezon kazanılan kupa da yok. Eleniyoruz, rakiplerimiz tribünlere ‘Game over, insert coin” diyerek dalgalarını geçiyorlar. Hesap soran, sorabilen yok…
- Amatör branşlardaki sahte başarılara alıştınız… Rakiplerin kat be kat bütçeleriyle mücadele eden belli branşlarda takımlarımız şampiyon oluyor. Onların kasasından 1 çıkarken bizden çıkan 5-6. Yine hesap soran yok…
Bunları dile getirdiğim için yine hain ilan edileceğim, ama hain değilim başarı isteyen bir Fenerbahçeliyim!
Aferin Tahir hoca yazmaya devam kafalara vura vura öğrenecek bazıları.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
Efes serisi 3 maçta bitiyormuş,inşallah 2 maçı da alır kısa keseriz,sakatlık,hastalık,vefat filan derken bu takım 2 hafta aynı kadro çıkamadı sahaya.
Ligi devam eden tek amatör branş bu kaldı, bunda da şampiyonluk gelecek,şu emeklere değecek  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Cum 16.05.2008 13:44 Mesaj konusu: |
|
|
He yav, Fenerbahçeliliği Tahir Kıran'dan öğrenecektik.
Bak eklemeyi unutmuşum editi: Adam yazısına 'şerefli ikincilik' diyerek başlıyor; mealen Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonluğun şerefsizce kazanıldığını ima ediyor. Adam hala daha Aferin Tahir hoca falan yazıyor, sonra biz de laf anlatmaya kasıyoruz. _________________ Me fail English? That's unpossible.
En son JackRackham tarafından Cum 16.05.2008 16:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
| Zeratul demiş ki: | Aferin Tahir hoca yazmaya devam kafalara vura vura öğrenecek bazıları.. |
Tahir ve onun gibi düşünme ve duygu yetisi sığ olan insan kılığındakiler hayatlarında hiç AŞIK olmuş mu ki?
Başarılar gelince ortaya çıkan taraftar tiplerinden hiç olmadık.Biz kötü günde de birlik olduk.Aziz Başkan yönetiminin,yıllar boyunca, biz taraftarlara aşıladığı da bu oldu zaten.
Neyse bu uzar gider...Hayat sevince güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahçe Kulübü, Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'yi transfer etmek istedikleri şeklindeki haberin doğru olmadığını açıkladı.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'yi transfer etmek istediği şeklinde haber yer aldığı belirtilerek, ''Fatih Tekke ile kesinlikle ilgilenmiyoruz'' denildi.
Yoksa,yoksa....  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 16.05.2008 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
Yok be abi yıllardır aynı haberler dönüp dolaşır.Daha geçen ay 30 oyuncu transfer etti Türk medyası bize  |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 16.05.2008 16:35 Mesaj konusu: |
|
|
| JackRackham demiş ki: | He yav, Fenerbahçeliliği Tahir Kıran'dan öğrenecektik.
Bak eklemeyi unutmuşum editi: Adam yazısına 'şerefli ikincilik' diyerek başlıyor; mealen Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonluğun şerefsizce kazanıldığını ima ediyor. Adam hala daha Aferin Tahir hoca falan yazıyor, sonra biz de laf anlatmaya kasıyoruz. |
o yazıdan bunu çıkarmana şaşırmadım herkes öğrenir sen asla!
Adam ezim ezim ezildik bilader diyor sen hala yazının içinde olmayan ima yı arıyosun ne diyeyim hadi onu geçtim kazanılan şampiyonluk Galatasarayın 2 rakibini üst üste yenerek elde ettiği haklı bir şampiyonluk, kimsenin şerefsizce demeye hakkı yok, diyenlerin de akıl sağlığının olmadığını bildiğimiz için ses etmeye gerek yok..
tam metni burda http://www.tahirkiran.com/ al oku belki anlarsın  _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
Tk okuyanın onun kadar beyni,karakteri vardır, bu yazıların yeri de gs topii bence. Hocası tk olanın akıl sağlığından bahsetmesi de acınası,aklınızın ermediği şeyler bunlar.
Bizim şu an işimiz Efes ile,salon full olmalı,Tanjevic faktörü düşünülmemeli artık. İmkanı olan herkes salonda olmalı. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 16.05.2008 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Zeratul demiş ki: | | JackRackham demiş ki: | He yav, Fenerbahçeliliği Tahir Kıran'dan öğrenecektik.
Bak eklemeyi unutmuşum editi: Adam yazısına 'şerefli ikincilik' diyerek başlıyor; mealen Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonluğun şerefsizce kazanıldığını ima ediyor. Adam hala daha Aferin Tahir hoca falan yazıyor, sonra biz de laf anlatmaya kasıyoruz. |
o yazıdan bunu çıkarmana şaşırmadım herkes öğrenir sen asla!
Adam ezim ezim ezildik bilader diyor sen hala yazının içinde olmayan ima yı arıyosun ne diyeyim hadi onu geçtim kazanılan şampiyonluk Galatasarayın 2 rakibini üst üste yenerek elde ettiği haklı bir şampiyonluk, kimsenin şerefsizce demeye hakkı yok, diyenlerin de akıl sağlığının olmadığını bildiğimiz için ses etmeye gerek yok..
tam metni burda http://www.tahirkiran.com/ al oku belki anlarsın  |
TK'nın yazısı bana bi zamanlar takımımızı öven eski yöneticiniz Ergun Gürsoy'un hatırlattı
Bu şekil başlıkları "Kendi" bölümünde açarsan daha iyi olur düşüncesindeyim zeratul arkadaşım.
Haftasonu salon dolacaktır,hele ki bayanlardaki zaferden sonra iyice gaz almıştır hem taraftar hem erkekler.Geçen FBTV kanalımızda;Damir,Solomon ve Oğuz Gündem'e konuktu.Kendilerinden emin hepsi,fazla uzatmadan geçerler seriyi. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 17:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de onlardan eminim de Tanjevic'ten korkuyorum. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 16.05.2008 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Tk okuyanın onun kadar beyni,karakteri vardır, bu yazıların yeri de gs topii bence. Hocası tk olanın akıl sağlığından bahsetmesi de acınası,aklınızın ermediği şeyler bunlar.
Bizim şu an işimiz Efes ile,salon full olmalı,Tanjevic faktörü düşünülmemeli artık. İmkanı olan herkes salonda olmalı. |
fenerbahçe hakkında olanı GS topicine yazmak neden? özeleştiriyi kaldıramıyorum diyemeyenler şekilde de görüldüğü gibi çamur atar saçmalar, ayrıca bakıyorumda çok şükür " Hoca " sözcüğünü kullanıldığında hitap mı yoksa sözlük anlamımı olduğunu anlayabilecek kadar aklım eriyor, ermeyen hacılar düşünsün  _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 20:00 Mesaj konusu: |
|
|
tk Fenerbahçeli değil, yaptığı da özeleştiri değil bu bağlamda. GS topiğidir yeri bu yazının bize göre,sen kompleks tatmin etmek istiyorsan et diğer taraftan. Ezim ezim  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 16.05.2008 20:18 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | tk Fenerbahçeli değil, yaptığı da özeleştiri değil bu bağlamda. GS topiğidir yeri bu yazının bize göre,sen kompleks tatmin etmek istiyorsan et diğer taraftan. Ezim ezim  |
pis ezildim be kardeş her kulvarda feci eziyorsunuz bizi herneyse daha fazla uzatmaya gerek yok yönetiminizde yer alan bir kişiyi dahi özeleştiri yaptı diye fenerli değil diyen birine laf anlatmak için zaman harcamam.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
| piyanist demiş ki: | SERİDE DURUM 2-2 OLDU! Galatasaray 71 - Fenerbahçe 62....
Bu arada, FB'nin Süper Lig ikinciliğini kutlarım... |
Akor mu bozuldu? GS topiğinde sadece galibiyetlerde ortaya çıkıyorsunuz denince bozuluyorsunuz. 1 maç alınca alışkanlık diye görme acınasılığı içinde olanlardan değiliz Allah'a şükür
Edit: Fenerbahçe'nin bir çok tarihi maçının ve görüntülerinin olduğu rapid linkleri için ö.m atın renkdaşlar,dload'a vereceksiniz kendinizi  |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
Efes'i yine yenmişiz, içim içimi yedi tüm akşam maça gidemediğim için, gidenler anlatsın bi zahmet  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 11:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Maçın 2.ci yarısından itibaren izledim tv 'de.3.cü periyot bu yıl izlediğim en güzel basketbol mücadelesiydi benim için.İki takım da harika savunma yaptılar,çok turnike kaçtı.James White baya iyiydi,Semih de ağırlığını koyunca Efes çözüldü.Solomon ilk yarı güzel oynamış fakat 2.ci yarı pek bi varlık gösteremedi.Finale baya bi yakınız zira Fener'e karşı son 9 maçını kaybeden Efes'in kalan 3 maçı da kazanması lazım.Finalde rakibimizin Bjk olmasını çok istiyorum.Keyifli bir final izleriz ayrıca heyecan olur,güzel olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
|