Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Eskişehirspor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Eskişehirspor
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bird-y

MesajTarih: Pzr 24.02.2008 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

esesim sonunda lider..hayırlısıyla yakında yeniden 1. lig ağlarını havalandıracağız..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 15.05.2008 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

20.000 eskişehirli gelmiş diyolar istanbula, öyle bi duyum aldık...
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Cum 16.05.2008 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Allem ettiler, kallem ettiler götürüyorlar beni maça. Gökhan kapalıda oturduğum koltuğa not bırakacam senin için. Önümüzdeki sezon okursun..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 16.05.2008 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

stad yıkılmazsa görürüz Wink
Başa dön
yener

MesajTarih: Cum 16.05.2008 19:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lige eskişehir'in gelmesini istiyorum...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cantstandya

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi geldim maçtan; a.k. yani 120 dakikada hiç bir şey mi olmaz.. Bu kadar beceriksiz takımlar, bu kadar beceriksiz oyuncular olamaz.. Eskişehir'in uzun sarı saçlı oyuncusu biraz gidiyor-geliyor o kadar.. Her ne kadar tek günle değerlendirmek yanlış olsa da; Eskişehir tribünü abartı, bir kaç tane besteleri var onların yanına Beşiktaş ve Fenerbahçe tribünü besteleri ekleyip bağırdılar ama öyle pek bir numaraları yoktu.. Yine de bağırmadılar demiyorum tabii, orta karardı..

Bir duyuldu ki yok 20.000 kişi gelecek, yok şu olacak, yok bu olacak.. Ki duymasak bile bunca sene sonra Süper Lig eşiğine gelmiş ve deplasmana gitmesiyle ünlü bir şehrin taraftarlarının daha fazla olmasını beklerdim; kapalı tamamen dolmadı ve eski açıkta da bir avuç vardı o kadar.. Oradaki herkesin Eskişehir'den geldiğini de söyleyemeyiz tabii ama Tatar kaynıyordu.. Smile Son dakika kararıyla gittim zaten, daha doğrusu döve döve götürdüler, gitmekten vazgeçmiştim çünkü. Kapalı üst kutunun orası bağırdı -televizyona nasıl geldiğini bilmiyorum elbet- güzel makaralar da oldu; özellike İstiklal Marşı sonrasında şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağırınca -bu makara değil tabii- Diyarbakır'lılar ıslıkladı, çok acayip oldu herkes.. "Zoruna mı gitti" diye koptu zaten tribün ondan sonra..

Bank Asya 1. lig şarkısının uzun süre çalınmasının ardından "Kafamızı s.ktin, yeter Bank Asya" muhabbeti de gülümsetti.. Maç öncesinde de Sakarya'ya giydirdiler, araları baya açıktır onların.. Sahi o maç kaç kaçla uzadı? Üzüldüm Sakarya'ya.. Ayaklarımda derman kalmadı ulan vay anasını, polis baya bir bekletti bizi.. Kapalı üst kutunun oradaki Çarşı yazısını da kırmızı boyayla karalayıp yanına Es-Es yazdılar, onu belirteyim..

Baya da meşale yandı güzel oldu.. Foto koyarım bir ara mümkün olursa..

---

Bir kaç ayrı not ekleyeyim, şahsi düşüncelerimdir, gerçi yukarıdakiler de öyleydi ya neyse:

* Diyarbakır'lılar kesinlikle daha fazlalardı ama çoğu ortamı provoke etmeye gelmiş, durmadan bir şeyler attılar sahaya. Taraftar olduklarını söylemek güç, zaten tribün olayları yok.

* Diğer takımları izlemedim ama şu iki takım da Süper Lig'e çıksaydı ikisinin de "ligde kalabilmek için" en az 3'er 4'er tane vasat üstü yabancı ve yerli getirmesi gerekirdi. Eskişehir yoluna devam ediyor ama çıkarlarsa işleri zor.

* Beşiktaş - Milan maçından beri ilk defa kapalıya girdim, eski koltuklar daha iyiydi yemin ederim. Bunlar demir şeridin üzerine dizilmesi ve elastik biçimleri nedeniyle çok kötü, eski açık deplasman tribünü koltuklarının aynısı. Fenerbahçe maçı için gittiğimizde kafamız koltukların bokluğunu hissettirmeyecek kadar iyiydi ve bağırıyorduk, eh koltukları da bükmüştük biraz ayakta daha rahat durabilmek için. Şimdi bu üçünden hiç biri olmayınca ne baldır kaldı, ne bel. Ama; müthiş bir akustiği var kardeşim. Harika yani. Bir tribün grubu için kesinlikle biçilmiş kaftan bir tribün. O yüzden tarihini geçtim, yıkılacak olması bu açıdan da insana koyuyordur, anlarım.

---

Biri de Sakaryaspor - Boluspor maçından bir kaç şey karalasa fena olmaz. Kim, nasıl, ne kadar gelmiş filan.

Bakalım final ne olacak.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 2:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende ss gelsin isterim.inşallah gelir Very Happy
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hasanayvenli

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 3:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla çıkmasını istediğim 2 takım finale geldi. boludan yana gönlüm yakın olduğu için. ama eskişehir de lige ayrı bi renk katacaktır. hakeden kazansın çıksın diyeyim
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gorona_garleli

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 3:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskişehirin çıkmasını istiyorum ama çıkarsada üzülürüm. ulan 4 senedir okuyorum tam okul biticek trabzonspor eskişehire gelcek, adaletmi bu : P
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskişehir ve Bolu'nun rakiplerini elemesine sevindim.Zira Diyarbakır'ın lige gelmesini hiç istemem,ligdeki her maçları olay zaten.Öte yandan Sakarya da bi geliyorsun ligde top oynamıyorsun tekrar düşüyorsun,geliyorsun,düşüyorsun...Eskişehir-Diyarbakır maçını izledim,gerçekten berbat bir futbol vardı sahada.Sakarya-Bolu maçı ise özet görüntülerden baktığım kadarıyla zevkli maç olmuş.
Eskişehir'in artık lige dönüş yapma zamanı gelmiştir bu fırsatı tepmemeleri lazım.Süper Lig'e renk getirecek bir ekip olur düşüncesindeyim.İki takıma da başarılar...
piyanist

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

12 sene sonra, Süper Lige tekrar çıkarak muhteşem bir dönüş yapan Eskişehirspor'a sonsuz tebrikler...
Başa dön
bird-y

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kırmızı şimşekler sonunda süper ligde..çok çok tebrik ederim..süper ligde fırtına gibi eseceğiz kimsenin şüphesi olmasın..Smile
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel oldu.. Bir taraftar takımı daha, hepsinden önemlisi, bir makul mesafe deplasmanı daha kazanmış olduk.. Smile
oGSum_uA

MesajTarih: Pts 19.05.2008 4:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kocaeli antalya es es hepsi de cok güsel oldu senye lige kesin renk gelecek..
rostocker

MesajTarih: Pts 19.05.2008 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskişehir'e tebrikler.Lige hemen çıkıp sonra düşen takımlardan olmazlar inşallah.Taraftar takımlarına ihtiyaç var bu ligde.Bu arada maçta baya olay olmuş,saha içinde,tribünde.5 kırmızı kart var.Bir ara Nejat Biyediç'e kola mı ne attılar tam da suratında patladı.Güzel bir futbol oynayan Boluspor'u da unutmamalı.
marzaleka

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tebrikler eskişehire,umarım kalıcı olurlar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız