| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Wayfaerer

|
Tarih: Sal 13.05.2008 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
| evet kaan kuralla murat kosova turiafın oyundan atılmasını ağır buldular bunda turiafın centilmen bir oyuncu olmasının etkisi var bilerek böyle bir haraketini yapmayacağını ima ettiler |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:38 Mesaj konusu: |
|
|
utah serisi hariç hiç playoff gibi gelmiyor maçlar bana.bu kadar ev sahibi baskınlığı normal değil yahu.bu sene play-off lar şu ana kadar hayal kırıklığı benim için _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 660 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Sal 13.05.2008 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün Detroit Orlando karşılaşması var.Hido ilk çeyreklerde ağırlığını pek koyamadı bu seride.Detroit'de Tayshaun Prince ve Hamilton ikilisi durdurulamıyor.
Seride durum 3-1 bakalım neler olacak bu akşam. _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Sal 13.05.2008 22:38 Mesaj konusu: |
|
|
Haha 3 defa izledim ve kesinlikle atilmasi yanlisti. Tek teknik foulle birakilmasi lazimdi Guluyorum ama cidden öyle olmasi lazim. Adam tekme, kol girmiyor ki, Ronnie cok yuksekteyken biraz kendi vucuduyla onun gövdesine ters giriyor. Atilmasi kesinlikle yanlisti bence Turiaf`in. Centilmen adam oldugu belli, direk sessiz bir sekilde salondan cikti. Neyse Staples Center`da Jazz`in hesabi alinir guzelce ... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
O hesabı Jazz kesebilse keşke  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Prş 15.05.2008 18:24 Mesaj konusu: |
|
|
| boston pierce garnett 2 lisinin iyi oyunuyla durumu 3-2 ye getirdi lakers da utahı yenerek 3-2 yapdı utah da derron williamsın olağanüstü performansı sürüo ama destek gelmesi gerek seriyi istiyorlarsa memo ile boozer dan |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 1:57 Mesaj konusu: |
|
|
Memo dağıt şu içeriyi be yersin pau'Yu diyeceğim ama Sloan adım attırtmıyor çizmediği şekilde  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 16.05.2008 11:08 Mesaj konusu: |
|
|
Attırmaz abi. Malone ve Stockton bile Sloan'ın çizdiği setlerin dışına pek çıkamazdı, Memo nereye çıkıyor..
Bu arada hakikaten deplasman takımları felaket, her şey 360 derece değişiveriyor; ama herkes iki gece öncesinde fark atmışken her seferinde deplasmana gelince fark yiyor ona bozuluyorum. 7 maça yayınca 7 maça uzaması çkişmeli geçtiğini gösterir evet ama; maçlar içerisinde hiç çekişme yok. Bu sefer de Spurs elini kolunu sallaya sallaya 19 sayı fark attı. Son maç artık ister istemez çekişmeli geçecektir.
Bunun fizik olayı olduğunu düşünmüyorum, hani seyahat falan filan gibisinden. Kesinlikle "Bir sonraki maç bize gelecekler, oraya bakarız" diyip günü kurtarmacadır bu. Mental olarak doğru yerde değilsen bu kadar sık şekilde bu kadar fazla fark yemen çok zor bence. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:20 Mesaj konusu: |
|
|
Memo da Utah'tan gitsin yeter artık,Dallas çok uygun bence
Setlerde dış kapının dış mandalı ol,savunmada kim hayvanlaşırsa ona git,kıçını yırt bi de ribaundları topla,hadi ya,ulan köle diye mi gönderdik biz bu çocuu? 2 sene sonra Fener'e gelsinler Hido ile zaten yeter bu kadar NBA'de takıldıkları  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 2:54 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Memo da Utah'tan gitsin yeter artık,Dallas çok uygun bence
Setlerde dış kapının dış mandalı ol,savunmada kim hayvanlaşırsa ona git,kıçını yırt bi de ribaundları topla,hadi ya,ulan köle diye mi gönderdik biz bu çocuu? 2 sene sonra Fener'e gelsinler Hido ile zaten yeter bu kadar NBA'de takıldıkları  |
utahın memoya faydalı:-memeo sloan idmanları sayesinde 35 ine kadar üst düzey oynar köpek gibi çalıştırıyor çünkü bnz:malone ve stockton a
-allstar
bu kadar
utahın memo dan götürdükleri:-olası bir 20 sayı 10 rib. luk normal sezon ortalamaları
-artık memonun pota altı oyunlarının en kadar ezik bir hale geldiği gerçeği
kabaca durum bu
bu durumda aslında hala kararsızım ama illa bi takıma göndereceksek bence boston fena olmaz içerde kg yi teke tek bırakacak bir şutör uzun boston u güçlü eder yada tekrar detroit e dönebilir ki bunu çok isterim en olmadı spurs e gitsin  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cmt 17.05.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
Lakers batı finalinde.Kobe yine uçmuşşşşş.Bu adam Lakers'a kupayı getirecek. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
1000mirrors

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 13:22 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Memo da Utah'tan gitsin yeter artık,Dallas çok uygun bence
Setlerde dış kapının dış mandalı ol,savunmada kim hayvanlaşırsa ona git,kıçını yırt bi de ribaundları topla,hadi ya,ulan köle diye mi gönderdik biz bu çocuu? 2 sene sonra Fener'e gelsinler Hido ile zaten yeter bu kadar NBA'de takıldıkları  |
İnşallah inşallah dallas yakışır memoya. 3 numara Nowitzki 4 numara Memo bir de 5 numaraya Yao Ming' i alsalar bütün takımlar cüce gibi kalır. (uzun bir beş)
Yalnız Sloan' a niye topu attınız anlayamadım. Memo Detroit' teyken o gözlüklü koçla (iversonla kavga eden herif adını hatırlayamadım) en büyük problemleri memo' nun dış şutlarına izin vermemesiydi.
Şimdi Sloan izin veriyor ona da içerden oynatmıyor diye kızıyorsunuz. Şu anda oynadığı dış şut + ribaundu oyunu memo' nun oyun karakterine en çok uyan stil bence. Zamanında Tofaş' ta Efes' te genç bi çocukken bile bu şekilde oynardı.
Sloan setlerden taviz vermiyor ağırlığını koyuyor ama oyuncuların yeteneklerine de maksimum değeri veriyor bence çok baba bi koç. Bkz. Deron Williams' ın kendini bu kadar rahat hissetmesi, Memo' nun kendini bulması, Boozer' ın dünyaya dönmesi. Bu oyuncular bu noktaya geldiyse onun payı çok. _________________ Vitam Impendere Vero |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
Bize 3lükçü değil pivot lazım, NBA'e de. Arada çıkar atar 3lüğünü zor bişey değil ama oyunun yarısından fazlasında 8 metrede olmaz center oyuncu. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
Lakers bu saatten sonra şampiyonluğu kimseye bırakmaz, dağılabiliriz. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
Zamaninda Shaq ile sut yarisina girdigi zamanlar Shaq "iyi", Kobe ise "bencil" damgasini yedi ama herkesin degistigini görmek ne guzel. Ironik olan ise nefret edildigi zaman en iyi asist istatistigi tutturdu sezondu.
Dogudan cok buyuk ihtimalle Detroit gelir ve bize Hornets-Spurs`den kim gelir cok merak ediyorum. Hornets gelsin istiyorum, onlari daha rahat aliriz... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
Lakers hakemlerce alenen kollanmasa zor çıkardı Utah serisinden,diğer tarafta da Detroit aynı durumda,halbuki mantıklı olanı Celtics'in kollanması,da Celtics de daha ne kadar sıçabileceğini test ediyor play off'lar başladığından beri. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pzr 18.05.2008 1:02 Mesaj konusu: |
|
|
Celtic birçoğunun favorisi olmasına rağmen,gün geçtikçe daha bir kaldıramaz oldu işi.Ama son maçı alacaktır,Konferans finalinde ne yapar orasını bilemem ama rakibi kim olursa olsun Celtics buraya kadar diyebilirim.O müthiş 3 lüden en siliğinin Ray Allen olmasına da anlam veremiyorum ya neyse. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 9:25 Mesaj konusu: |
|
|
| evet bende çok şaşırıyorum ray allen nasıl bu kadar kötü cleveland serisinde sadece 10 sayı ortalaması ile oynuyor |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:12 Mesaj konusu: |
|
|
Su ana kadar 3 tane Lakers playoff maci izledim ve hic birinde kollandigini dusunuyorum. Haksiz yere özellikle oyuncusunun atildigini dusundugum bir takima kollaniyor demek biraz zor geliyor bana. Ayrica Boston neden kollanacak ki? Neden illa birinin kollanmasi lazim?... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:14 Mesaj konusu: |
|
|
Rating. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
|