Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - asım can gündüz albümleri-[bedavaya verilik]
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

asım can gündüz albümleri-[bedavaya verilik]
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
C_C_King

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben baslikta "hayrina verilik" olayina taktim, neyi ,kimin malini hayrina veriyorsunuz anlamadim. Ayrica buraya rapid linki koymak hayir olsa paylasim sitelerinde 1000 lerce link koyan piskopat uyeler herhalde simdiden cenneti garantilemis olsa gerek:P
Zeratul

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

komple(boku yedik) şarkısına bittim sözler harika helal Asım abi.. Very Happy
alpburak12

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Happy Hours Very Happy Ohh kedi derdi bitti .. Very Happy Teşekkürler arkadaşlar.
haplo_trm

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

C_C_King demiş ki:
Ben baslikta "hayrina verilik" olayina taktim, neyi ,kimin malini hayrina veriyorsunuz anlamadim. Ayrica buraya rapid linki koymak hayir olsa paylasim sitelerinde 1000 lerce link koyan piskopat uyeler herhalde simdiden cenneti garantilemis olsa gerek:P

Laughing
hard_rakI
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

C_C_King demiş ki:
hayrına dememdeki kasıt bir karşılık beklemeden yapmamdır.çoğu kişi bunları cd ye çekip satmakla uğraşıyor çünkü.b en diyorum ki bu albümleri çok aradım ,şimd bulduğumdada herkesle paylaşmak istedim bunları çünkü bulamazsınız bir yerde satılmıyor hiç..gidip bir mp3 sitesine koysam, o siteye takılanlardan k,im bilicek asım can gündüz ü.yine en faydalı yer turkrock olucak diye düşündüm.çünkü asım ı tanıyanlarla dolu en azından
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hard_rakI
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada kıymetini bilen ve teşşekkür eden arkadaşlara ben teşşekkür ederim Exclamation
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uYuS

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bacakları birleşik olanlar kedi ama ayrı olanlar köpek.D Ben en basit haliyle buradan anlıyorum hangisinin ne olduğunu. hard_rakI başka neler var elinde nıhahah=)

Bu arada merak etmeyin ve daha fazla kurcalamayın çünkü bu olayları takip edecek insanların bizim varlığımızdan bile haberleri olmadığına eminim. Sokaklarda bir tane bile korsan cdci, elden ele dolaşan ve internetten indirilen filmler, müzikler, şehrin en güzel caddelerinde sokaklarında sektör haline gelmiş kaçakçılar ve çakma malları kalmadığı zaman buraya da bu paylaşımı koymak belki sorun olur düşüncesindeyim.

Herkese kolay gelsin.
halilpazarlama

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

izmir biosta çıktığı konserin sonunda dediğin gibi bağış amaçlı olduğunu söyleyerek albümlerini satıyordu.son derece sempatik biri olmasının yanında çok iyi bir müzisyen.ayrıca çok kuvvetli sahnesi var.izleyenleri sadece gitara boğup caını sıkmıyor eğlendirmeyide çok iyi biliyor.konser sonrası gömleğini unutmuştu.yapılı olmamıza rağmen iki arkadaş aynı anda gömleğini giyip dansetmiştik Very Happy
..satılık büssürü şey Digitech GNX3 - 290 YTL.. http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solitude71

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 15:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen o cüsseyle nasıl basket oynuyor bir görsen dibin düşer, aynı sitede oturduk akşamları basket maçı yapardık, canımız çıkardı karşılıklı oynarken.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız