| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
C_C_King

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 11:59 Mesaj konusu: |
|
|
Ben baslikta "hayrina verilik" olayina taktim, neyi ,kimin malini hayrina veriyorsunuz anlamadim. Ayrica buraya rapid linki koymak hayir olsa paylasim sitelerinde 1000 lerce link koyan piskopat uyeler herhalde simdiden cenneti garantilemis olsa gerek:P _________________ www.caneryilmaz.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Zeratul

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 12:16 Mesaj konusu: |
|
|
komple(boku yedik) şarkısına bittim sözler harika helal Asım abi..  _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 12:47 Mesaj konusu: |
|
|
Happy Hours Ohh kedi derdi bitti .. Teşekkürler arkadaşlar. _________________ Fender Telecaster Meksika // Boss Ds-2 , Boss Sd-1 , Boss Cs-3 , Boss Ns-2 , Boss Bcb-60// Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |
haplo_trm

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
| C_C_King demiş ki: | | Ben baslikta "hayrina verilik" olayina taktim, neyi ,kimin malini hayrina veriyorsunuz anlamadim. Ayrica buraya rapid linki koymak hayir olsa paylasim sitelerinde 1000 lerce link koyan piskopat uyeler herhalde simdiden cenneti garantilemis olsa gerek:P |
 _________________ Sat/tks Behringer Gdi21 ---60ytl--- |
|
| Başa dön |
|
 |
hard_rakI Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 01, 2007 Mesajlar: 232 Nerden: [bolu]-erzurum-denizli
|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
| C_C_King demiş ki: | | Ben baslikta "hayrina verilik" olayina taktim, neyi ,kimin malini hayrina veriyorsunuz anlamadim. Ayrica buraya rapid linki koymak hayir olsa paylasim sitelerinde 1000 lerce link koyan piskopat uyeler herhalde simdiden cenneti garantilemis olsa gerek:P | hayrına dememdeki kasıt bir karşılık beklemeden yapmamdır.çoğu kişi bunları cd ye çekip satmakla uğraşıyor çünkü.b en diyorum ki bu albümleri çok aradım ,şimd bulduğumdada herkesle paylaşmak istedim bunları çünkü bulamazsınız bir yerde satılmıyor hiç..gidip bir mp3 sitesine koysam, o siteye takılanlardan k,im bilicek asım can gündüz ü.yine en faydalı yer turkrock olucak diye düşündüm.çünkü asım ı tanıyanlarla dolu en azından _________________ marshall g 215r cd+cort x11 kore=gitar ile takaslık
MoToRoLa F3=) satılık |
|
| Başa dön |
|
 |
hard_rakI Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 01, 2007 Mesajlar: 232 Nerden: [bolu]-erzurum-denizli
|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada kıymetini bilen ve teşşekkür eden arkadaşlara ben teşşekkür ederim  _________________ marshall g 215r cd+cort x11 kore=gitar ile takaslık
MoToRoLa F3=) satılık |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
Bacakları birleşik olanlar kedi ama ayrı olanlar köpek.D Ben en basit haliyle buradan anlıyorum hangisinin ne olduğunu. hard_rakI başka neler var elinde nıhahah=)
Bu arada merak etmeyin ve daha fazla kurcalamayın çünkü bu olayları takip edecek insanların bizim varlığımızdan bile haberleri olmadığına eminim. Sokaklarda bir tane bile korsan cdci, elden ele dolaşan ve internetten indirilen filmler, müzikler, şehrin en güzel caddelerinde sokaklarında sektör haline gelmiş kaçakçılar ve çakma malları kalmadığı zaman buraya da bu paylaşımı koymak belki sorun olur düşüncesindeyim.
Herkese kolay gelsin. _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
izmir biosta çıktığı konserin sonunda dediğin gibi bağış amaçlı olduğunu söyleyerek albümlerini satıyordu.son derece sempatik biri olmasının yanında çok iyi bir müzisyen.ayrıca çok kuvvetli sahnesi var.izleyenleri sadece gitara boğup caını sıkmıyor eğlendirmeyide çok iyi biliyor.konser sonrası gömleğini unutmuştu.yapılı olmamıza rağmen iki arkadaş aynı anda gömleğini giyip dansetmiştik  _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
..satılık büssürü şey Digitech GNX3 - 290 YTL.. http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 15:15 Mesaj konusu: |
|
|
Sen o cüsseyle nasıl basket oynuyor bir görsen dibin düşer, aynı sitede oturduk akşamları basket maçı yapardık, canımız çıkardı karşılıklı oynarken. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
|