| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 11:57 Mesaj konusu: |
|
|
Sabah 10'da kombine için stada girerken biri omzuma dokundu yol istedi,bir baktım Başkan. Rüya görüyorum sandım
Bi on dakka sonra tekrar karşılaştık,işimin hemen yapılıp yapılmadığını sordu sevecen bir şekilde. Hani yıllar sonra karşılaştığında okul numaranı ve adını soyadını söyleyip sana hitap eden hocalar vardır,aynen öyle bi an taraftar kart numaramı,adımı soyadımı söyleyip dün niye maça gelmediğimi soracak sandım,aferin hep salonlarda görüyorum seni dedi,e normal tabi goodyear balonunun çubuklusu şeklinde dolaşıyoruz salonlarda .
Biraz lafladık,ben yağ çektim o mütevazi bir şekilde teşekkür etti daha doğrusu ,soracağım bin tane şey varsa bir tanesi gelmedi aklıma,hakkaten kutsal bir kişilik,bir anda gözüme bir ışık demeti olarak geldi,dilim tutuldu desem yeridir. Sabahtan kalmalığın,uykusuzluğun ve o makama koşulsuz saygının da etkisi vardı ama Başkan çok ayrı bir adam. Allah başımızdan eksik etmesin. Hah, aklıma şimdi geldi,Başkanım salon ne olacak yapılacak mı dedim,hallediyoruz dedi.
Kombineler %80 yenilenmiş bugün itibarı ile,herkes ucuzlaşan Fenerium ve Maraton'da yeni yerlere geçmeyi bekliyor,satışlarda bir düşme olmaz bu sene,hatta artış da bekliyorum ben,özellikle GFB'nin yeni tribüne geçme kararından sonra. Yani 35 000'i buluruz kombinede.
Sabaha karşı eve döndüğümde FBTV'de tekrarı vardı maçın, çok iyi bir oyun oynamadık ama güzel mücadele etmişiz,Kinsey ve White'dan katkı almamız çok güzel,Solomon da kendine geldi mi,Tanjevic de dünkü gibi oyuna müdahele etmez ise, şampiyonluk bizimdir. Maçın en önemli istatistiğini veriyorum, sıfır mola. Evet dün hiç mola almadık, süper bişi  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 12:36 Mesaj konusu: |
|
|
Teknik direktör ve transfer işini sorsaydın abi ,sözleşme olacak mı olmayacak mı?Bence olacak ama...Şu salon da hemen yapılsın,kendi yerimizde oynayalım hep beraber izleyelim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
Valla geç karşısına konuşabiliosan sen konuş
Zico kalacak benim bildiğim, o gitmemeli, yıllardır özlemini çektiğimiz adam bence. Tam bir Fenerbahçeli,mükemmel bir insan ve antrenör,isteyen istediğini desin. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Valla geç karşısına konuşabiliosan sen konuş  |
Zico hakkındaki düşüncelerim seninle...Bu arada verdiğin o upuzun linki açamadım be abi.Video çıkmadı bende.Bi sorun mu var acaba... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
O link açılıo bende? _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
O link bende de açılmadı. Panolara baktın mı bu arada, X'ler çoğunlukta mıydı? %80 yenilenmiş diyorsun ama herkes yeni tribünlere geçmeyi de bekliyor diyorsun, tam anlayamadım. GFB'nin olayı netlik kazandı mı, maratona mı geçiyorlar KFY'nin yanına? Ulan çok büyük heyecan var, 4 sene sonra iç saha bileti için sıraya gireceğim. 6 demiştim ama geceden mi gitsek ne yapsak bilemedim şimdi yazdıklarından sonra..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
Pano yoktu,görevliye sordum,%80 yenilendi dedi, antudan gördüğüm kadarıyla geri kalan %20 bekliyor yeni tribünleri,artı tabii yeni alacaklar,zira Fenerium ve Maraton'da geçen yıldan ucuz bazı yerler,ya da aynı.
Bu arada derneklerden indirimli kombi almak da mümkün buralara,araştırmak lazım.
GFB'nin bir kısmı Maraton E'nin yanına,bir kısmı da Telsim'e gelecekmiş,bugün konuştum bi GFB'liyle. Onlar da bekliyorlar yenilemelerin bitmesini.
Ne sırasına gireceksin? Bunu da ben anlamadım  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 13:50 Mesaj konusu: |
|
|
Biz yeniletmedik, yeni tribüne geçmeyi tasarlıyoruz işte. Yani sanırım bahsettiğin o %20'nin içindeyim..
O yüzden genel satışı bekliyoruz ve çarşamba sıraya gireceğiz stadın orada. Bu arada GFB niye ikiye bölünüyor anlamış değilim. Belki maddiyat sorunudur ama zaten geçtiğimiz seneler boyunca baya nüfus kaybettiler, bir de ayrı tribünlere bölünürlerse daha kötü olabilir. Ama tabii kombineli olacak olmaları yüzünden daha derli toplu da olabilirler. Bakıp göreceğiz artık. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
Bence hepsi Maraton'a geçmeli. Kenarlar Telsim ile aynı fiyat, E'nin soluna doğru rakip tribün ile arada konuşlansalar süper olur.
Bu arada şu Telsim ne zaman Vodafone olacak  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
Vodafone olmasın ya Telsim iyi Evet derneklere daha ucuza düşüyor kombineler.İnşallah UnıFeb'e bu yıl da düşer Telsim kombineleri.Gönül isterki maratondan izlemek ama ekonomik açıdan en uygunu bu benim için.Bi de eğlenceli oluyor kale arkası ortam güzel,eğlence bol...
Bu arada GFB niye bölünmüş? |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bölünme değil, daha etkili olunması için maraton'a geçiyorlar,imkanları kısıtlı olanlar da Telsim'e geliyor. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pts 19.05.2008 11:00 Mesaj konusu: |
|
|
Kombineler baya bi satılacak bu sezon sanırım.Hayırlı olur inşallah takıma.
Bu arada masa tenisi bayan takımı şampiyon,erkekler de 2.ci olmuş.Tebrik ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 19.05.2008 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
Erkeklerde turnuva sırasında Cem sakatlandığı için son anda kaçırdık şampiyonluğu bu arada
Türkiye Genç Erkekler Basketbol finali vardı dün Efes'İn altyapısı Pertevniyal ile, 70-65 kaybettik,rakip çok dengeli bir takım,ve biraz da kötü faul atmamız etken oldu yenilgide ama Enes Kanter gümbür gümbür geliyor, 32 sayı 16 ribaund 4 blok yaptı, turnuva ribaund ortalaması da 21,daha yaşı 16 ama seneye A takım kadrosunda yer alacak duyduklarımıza göre, mükemmel bir 4 numara olacak yeteneği var. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pts 19.05.2008 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
O ne biçim istatistik yahu, hem de 16 yaşında! Boyu kaç, sadece 4'mü oynuyor? Vallahi şimdi heyecanlandım ve şaşırdım aynı anda. Çok güzel. 32 sayı, 16 reb, 4 blok Shaq istatistiğidir resmen. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 19.05.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
Boyu 2.04 kilosu 94,altyapıda 4-5 oynuyor,ki boyu diğer pivotlara kısa olmasına rağmen boğa gibi kuvvetli,Sir Charles gibi bir ribaund gücü ve sezgisi var,oyunu da Scola'yı andırıyor,onun pota altına daha çok saldıranı. Biraz çabuklaşıp,paslarını düzelttiği anda mükemmel bir 4 numara olacak. Yalnız boyu daha uzayabilir,2007'de 2.02 idi.
1992 doğumlu ve Yıldız-Genç aynı anda oynuyor,yani Gençler şampiyonasında rakipleri büyüktü kendisinden. Küçültme filan da değil,İsviçre doğumlu.
İpekçi'de tüm A takım maçlarında bench arkasında tezahürat yapar, sıkı Fenerlidir.
İşin en önemli kısmına geleyim, A takımın yurtiçi ve yurtdışı tüm deplasmanlarına götürülüyor maçı yoksa, şimdiden hazırlanıyor yavaş yavaş.
Bu arada yukarıdaki maç istatistiğinde 6 top çalma'sını unutmuşum
Can Mutaf ve Alican GÜney de başarılı oyuncular, zaten Can sıklıkla A takım kadrosunda yer alıyor, yalnız ikisinin de özellikle fiziklerini geliştirmeleri lazım.
Şu anki genç milli takım kadrosunda yaş kısımlarına dikkat ederek de nasıl bir oyuncu olduğunu görebilirsiniz
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/TBFV1_MT_GEU18_View_Form?OpenForm
Alpella da bizim altyapımız bu arada,Doğuş da okul bitince Fenerbahçe'ye dönecek, NCAA'de şu an  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 19.05.2008 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
Kürekçiler iş başında
Kürekte Türkiye Kupası ve 19 Mayıs Gençlik Kupası Fenerbahçemizin
19 Mayıs 2008 Pazartesi
Kürek Büyükler Türkiye Kupası ve 19 Mayıs Gençlik Kupası Yarışları Fenerbahçemizin üstünlüğü ile sonuçlandı.
Fenerbahçe Kürek Takımımız Türkiye Kupası´nda 20; 19 Mayıs Gençlik Kupası´nda ise 9 birincilik alarak şampiyonluk ipini göğüsledi.
Sapanca Kırkpınar Parkuru´nda yapılan ve 3 güren süren yarışlarda kulüplerin aldığı birincilikler ve sıralama şöyle:
TÜRKİYE KUPASI
FENERBAHÇE 20 birincilik
Galatasaray 3 birincilik
Şişecam Çayırova 3 birincilik
Beşiktaş 2 birincilik
Sakaryaspor 1 birincilik
19 MAYIS GENÇLİK KUPASI
FENERBAHÇE 9 birincilik
Fethiye Belediyesi 4 birincilik
Sakaryaspor 3 birincilik
ODTÜ 2 birincilik
Galatasaray‚ Şişecam Çayırova‚ Tuzla Deniz Yıldızı‚ Körfez Hereke Susporları‚ Sarıyer Belediyesi 1 birincilik
Şu yarışmaları FBTV bir verse de kürekçilerimizi taraftarlar da doya doya izlese, acaip zevkli yarışlar oluyor. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Sal 20.05.2008 21:20 Mesaj konusu: |
|
|
Fenerbahçe Dyson!  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
| Beklenildiği gibi uzatmadan Finaldeyiz.Maçı izleyemedim ama Solomon ve Mirsad uçurmuş takımı dün.O kadar çabuk çıktıkki finale sanki çeyrek finalden finale atlamışız gibi geldi bana.Sıradaki gelsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 12:12 Mesaj konusu: |
|
|
Takım finalde, bir de Euroleague'de F8 yapmış,dışarıdan bakınca manyaklık gibi geliyor ama hakikaten Tanjevic'e rağmen. Kağıt üstünde Tanjevic başarılı olabilir ama bu kadro öyle özel bir kadro ki 2-3 transferle müthiş işler yapabilir, oyunun sıkıştığı anlarda ya da formsuz olunduğunda kesinlikle kenardan bir katkı gelmiyor, Hakan gibi bir oyuncunun çürütülmesi de ayrı bir dert. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Prş 22.05.2008 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
Finaldeki rakibimiz de belli oldu:Türk Telekom
Rakibimizin bjk olmasını isterdim ama TT gerçekten haketti final oynamayı.Bu yıl da kupayı alacağız inşallah. |
|
| Başa dön |
|
 |
|