| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
darthseth Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 07.06.2004 16:07 Mesaj konusu: |
|
|
Gecenin dördünde seyretmeye kalktım.. uyku galip geldi.İnşallah bugüne. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
davulcuolmakisteyenadam

Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 214 Nerden: karşıyaka civarı
|
Tarih: Sal 08.06.2004 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben sinir olmustum bu filme de kıza da muziklerine de
zolra seyrettirdiler diye mi fransız filmi diye mi??? _________________ honey teaaaa psilocybe larvaeeeee honeey mooooon silver spooooon psilocybe teaaaaaa |
|
| Başa dön |
|
 |
alt_mus_freedom_peace

|
Tarih: Sal 08.06.2004 19:10 Mesaj konusu: |
|
|
bence zorla seyrettirdikleri için ve sende de ön yargıyla birlikte inat oluğu içindir..(hani insan bir şeye zorlanınca tersini yapmak ister ya da ondan zevk almaz ya o hesap işte) bence film kötü değildi  _________________ \'\'When I am king,you will be first against the wall with your opinion which is of no consequence at all\'\' |
|
| Başa dön |
|
 |
fragile_d

|
Tarih: Sal 15.06.2004 12:20 Mesaj konusu: |
|
|
geçen akşm 9. kez izledim, fransızcayı söktüm, e birazda sizin sayenizde sevgili nosuprises ve aslı(?)...
je ne suis pas l'ange _________________ je ne suis pas l'ange |
|
| Başa dön |
|
 |
deadly O Şimdi Asker :)

|
Tarih: Sal 15.06.2004 13:22 Mesaj konusu: |
|
|
nosuprises zaten benden başka herkese seyrettiriyor  _________________ Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam / Ben haramı helali karıştırmam
Seninle içtiğim şarap helaldir / Sensiz içtiğim su bile haram!. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 15.06.2004 17:55 Mesaj konusu: |
|
|
Valla istanbula geldiğimde o eziyeti bende çekmek istiyorum noSuprises. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
HoTRoDDeR

|
Tarih: Prş 17.06.2004 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
| izmirli demiş ki: | | Kasıntı bir tipseniz beğenmemeniz olasıdır baştan söyliyeyim... |
Aslında onlar da beğeniyo! Ama erkekliğe ..k sürdürmemek için ayak yapıyolar. Yoksa ben biliyorum yalnız başına izledikleri zaman "adamın çocukluk ıvırzıvırlarını bulduğu" sahnede nasıl gözlerinin dolduğunu...
Yann Tiersen geçenlerde memlekete geldi, Ankara'ya uğramadı ama! _________________ ON THE LOOSE! |
|
| Başa dön |
|
 |
kleopatra

|
Tarih: Prş 17.06.2004 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
yann tiersen memlekete gelmedi diye biliyorum ben.. gidecektik hatta, ama beş ağustosa mı ne ertelendi... kesinlikle gidicem, eğer gelirse.. _________________ Tu was du willst. |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Cum 18.06.2004 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
| darthseth demiş ki: | | Valla istanbula geldiğimde o eziyeti bende çekmek istiyorum noSuprises. |
sendaha gelmio musun yaaa???? _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
HoTRoDDeR

|
Tarih: Pzr 20.06.2004 14:59 Mesaj konusu: |
|
|
| kleopatra demiş ki: | | yann tiersen memlekete gelmedi diye biliyorum ben.. gidecektik hatta, ama beş ağustosa mı ne ertelendi... kesinlikle gidicem, eğer gelirse.. |
Hadi ya ertelendi mi?
Neyse zaten Ankara'ya gelmedikçe göremem ben. Bi Yann için İstanbul'a da gidilmez yani. _________________ ON THE LOOSE! |
|
| Başa dön |
|
 |
barbie_is_a_slut

|
Tarih: Sal 24.08.2004 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
film de hatun da çok iyi.. ayrıca film anlatım olarakta farkını ortaya koymuş.. bıkmadan izlenebilesi filmlerden.. _________________ gonna give my heart away.. leave it to the other girls to play.. |
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Çrş 25.08.2004 11:12 Mesaj konusu: |
|
|
su filmi izleyemedim gitti bi turlu mukemmel diyolar film icin ama izlicem kesin bi yerden bulup... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 25.08.2004 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
| noSurprises demiş ki: | | darthseth demiş ki: | | Valla istanbula geldiğimde o eziyeti bende çekmek istiyorum noSuprises. |
sendaha gelmio musun yaaa???? |
henüz değil ama geldiğimde o filmi seyretmek istiyorum _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
noSurprises

|
Tarih: Cmt 28.08.2004 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
| darthseth demiş ki: | | noSurprises demiş ki: | | darthseth demiş ki: | | Valla istanbula geldiğimde o eziyeti bende çekmek istiyorum noSuprises. |
sendaha gelmio musun yaaa???? |
henüz değil ama geldiğimde o filmi seyretmek istiyorum |
partiye gelin ben de sana amelie izlettireyim eheh _________________ Finish nothing you start, and start nothing you think you can continue..
|
|
| Başa dön |
|
 |
ForumdanAtildim

|
Tarih: Prş 02.09.2004 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
ya çilek yediği sahne öldürür insanı _________________ Uysallaşmıştır...Aşıları tam..Korkmayınız...
Alo santral beni psikopata bağlar mısın? |
|
| Başa dön |
|
 |
Chihiro

|
Tarih: Prş 23.09.2004 1:47 Mesaj konusu: |
|
|
Bu filmi sıkılmadan büyük bi zevkle kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bile,çok iyi bence ,filmin müzikleri müthiş ama heryerde duymak kötü oluyor özelliğini kaybediyor bana göre... _________________ Ey ruhumun en büyük şartı olan tedirginlik!...Şimdi saat 12, şimdi gece ve müzik... |
|
| Başa dön |
|
 |
cha_sach

|
Tarih: Cum 24.09.2004 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Chihiro demiş ki: | | Bu filmi sıkılmadan büyük bi zevkle kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bile,çok iyi bence ,filmin müzikleri müthiş ama heryerde duymak kötü oluyor özelliğini kaybediyor bana göre... |
film müzikleri benim de hoşuma gitti.. filmde de yeterince kullanılmış çok hoş ama.. _________________ Votka-limon iyidir..
www.gokbilim.com | www.cilekes.com.tr | www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 24.09.2004 1:39 Mesaj konusu: |
|
|
| cha_sach demiş ki: | | Chihiro demiş ki: | | Bu filmi sıkılmadan büyük bi zevkle kaç kez izlediğimi hatırlamıyorum bile,çok iyi bence ,filmin müzikleri müthiş ama heryerde duymak kötü oluyor özelliğini kaybediyor bana göre... |
film müzikleri benim de hoşuma gitti.. filmde de yeterince kullanılmış çok hoş ama.. |
film müziklerini açar açar dinlerim.
hele valsler.
 _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt |
|
| Başa dön |
|
 |
chamaeleon

|
Tarih: Cum 24.09.2004 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben filmdeki oyuncaklara hasta olmuştum,çok orjinal şeylerdi.Pierre Jenuet'in Şarküteri diye bi filmi varmış sanırım onuda izlemek lazım.Amelie kadar güzelmidir bilemem tabi. |
|
| Başa dön |
|
 |
cha_sach

|
Tarih: Cum 24.09.2004 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
| chamaeleon demiş ki: | | Ben filmdeki oyuncaklara hasta olmuştum,çok orjinal şeylerdi.Pierre Jenuet'in Şarküteri diye bi filmi varmış sanırım onuda izlemek lazım.Amelie kadar güzelmidir bilemem tabi. |
Amelié'ye basar onu söyleyeyim.. Tabi zevk meselesi ama şarküteri benim hayatımın filmlerinden biridir.. _________________ Votka-limon iyidir..
www.gokbilim.com | www.cilekes.com.tr | www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
|