Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Silinsin Lütfen=)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Silinsin Lütfen=)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
uYuS

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni bir gelişme yüzünden ilan süreci tamamen değişti. Gitar yeniden satışa eklenmiştir. Gitarı alan arkadaşa buradan çok teşekkür ediyorum doğrusunu söylemek gerekirse gördüğüm en iyi niyetli arkadaşlardan biri. Ancak bu arkadaşla aramızdaki bir söz üzerine gerçekleşen bu olayda, gitar dileyene İstanbul'dan elden teslim edilebilmekte ve fiyatı da kılıf, takım tel, pena, jack dahil 380 liradır. İlanın karmakarışık olmasından dolayı bütün fiyatlar aşağıdaki gibidir. Dileyen dilediğini alabilir.

Bilgisayar : 110 Lira
Inca 4 portlu modem ve 15 m ağ kablosu : 10 Lira
Gitar + sağlam bir kılıf + pena + jack + takım tel :380 Lira
Amfi : 150 Lira
256 MB FX5200 ekran kartı : 30 Lira
PIII 800 Mhz + Fan - 15 LİRA
128x3 Mb SD Ram + 2x64 Mb SD Ram - Hepsi 35 LİRA
80 Gb Seagate Harddisk - 35 Lira
64 Mb Nvdia Ekran Kartı - 5 Lira
Realtek AC'97 Ses Kartı - 5 LİRA
Conexant Faks Modem Kartı - 1 Lira
Ethernet Kartı - 3 Lira
2 adet Hoparlör - 5 Lira
Genius Klavye - 10 Lira
A4 Optik Fare - 5 Lira
52X LG CD-ROM
Disket Sürücü
ATX kasa ve INTEL 815 SOCKET 370 P3 ANAKART - 15 Lira
wodyy

MesajTarih: Prş 29.05.2008 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba arkadaşlar

1 hafta önce gitarı uyus arkadastan ben almıştımm.. kredi kartı borcu vardı ve hergecengün faiz geliyordu. bende bu sıkışık döneminde ona yardım da bulunmak istedim.. herkes gibi bende para sıkıntısı cekmiştim ve nedemek oldugunu cok iyi biliyorum.. neyse

gitar suan bende.yaşına göre gercekten cok cok temiz. gitarı sbs a300 ses sisteminde kullandım ve gercekten cok iyi tonlar aldım anfi ile kullanma sansım olmadı ama.. bu gitar benim hızlı çalmamı tetikledi.. nasıl bilmiyorum ama gitarı elime aldığım an hızlı sololar atmaya başladım..ki daha önce bu denli sololar atamıyordum ,tonlar gercekten çok hoş çıkıyordu.. Bi an kendimi GGuerra sandım Very HappyD ve gerçekten hic bukadar zevkli çalmamıştım. hızlı sololarda sizi yarı yolda bırakmayan bi gitar..
Bence gitarın en büyük özelliği floydrose.. gercekten bu gitarın floydrose sistemi cok sağlam.. akor kacmıyor.. özellikle tremolo hastasıysanız şiddetle tavsiye ederim.. gitar salı gününe kadar bende isteyen gelip deniyebilir..

az önce bu mesajı kendi ilanıma gönderdim umarım ilanım kilitlenmez Smile))
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
uYuS

MesajTarih: Prş 29.05.2008 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

wodyy demiş ki:
merhaba arkadaşlar

1 hafta önce gitarı uyus arkadastan ben almıştımm.. kredi kartı borcu vardı ve hergecengün faiz geliyordu. bende bu sıkışık döneminde ona yardım da bulunmak istedim.. herkes gibi bende para sıkıntısı cekmiştim ve nedemek oldugunu cok iyi biliyorum.. neyse

gitar suan bende.yaşına göre gercekten cok cok temiz. gitarı sbs a300 ses sisteminde kullandım ve gercekten cok iyi tonlar aldım anfi ile kullanma sansım olmadı ama.. bu gitar benim hızlı çalmamı tetikledi.. nasıl bilmiyorum ama gitarı elime aldığım an hızlı sololar atmaya başladım..ki daha önce bu denli sololar atamıyordum ,tonlar gercekten çok hoş çıkıyordu.. Bi an kendimi GGuerra sandım Very HappyD ve gerçekten hic bukadar zevkli çalmamıştım. hızlı sololarda sizi yarı yolda bırakmayan bi gitar..
Bence gitarın en büyük özelliği floydrose.. gercekten bu gitarın floydrose sistemi cok sağlam.. akor kacmıyor.. özellikle tremolo hastasıysanız şiddetle tavsiye ederim.. gitar salı gününe kadar bende isteyen gelip deniyebilir..

az önce bu mesajı kendi ilanıma gönderdim umarım ilanım kilitlenmez Smile))

Yorumun ve gitar hakkında paylaştığın tecrübelerin için ne kadar teşekkür etsem azdır dostum. Yaptığın iyiliğin birgün karşılığı sana kat ve kat gelecektir inşallah. İnsanlar hiç tanımadıkları değil yıllarca konuştuğu kişilere bile ancak bu kadar güvenebilirlerdi. Sırf bu mesajına cevap için mesaj yazıyorum, öylesine bi bakıp çıkıyordum ve son anda gördüm. Tekrar çok teşekkür eder iyi günler dilerim dostum.

İlgilenen arkadaşlar İstanbul'dan hem deneyip hemde alma şansına sahipler arkadaşımın da belirttiği üzere.
Forum sakinlerine de iyi günler=)
alperasa

MesajTarih: Cum 30.05.2008 2:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zipkoy@hotmail.com adresini eklerseniz gitar için konuşabiliriz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uYuS

MesajTarih: Cum 30.05.2008 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alperasa demiş ki:
zipkoy@hotmail.com adresini eklerseniz gitar için konuşabiliriz

Arkadaşım msn fazla kullanamıyorum bu arala ödevlerim çok yoğun ve aynı anda orayla meşgul olamıyorum. Özel mesajla bana ulaşırsan sevinirim ona göre ortak bir zaman ayarlayıp msn den konuşabiliriz.

Bu arada durumumun dostlarımın sayesinde düzelmesi sonucu:
Fiyatlar; gitar için 400 lira, amfi için 170 lira, bilgisayar için ise 100 lira olmuştur. Ayrıca önceliğim takas olmakla beraber Meksika Fender tarzı gitarlar düşünmekteyim.

İyi akşamlar.
burck

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Uyus sen na'ptın abi ya. Ben senin amfi için para biriktiriyorum. Sen amfini fiyatını çekiyorsun Smile

http://www.turkrock.com/ftopic90414.html
Başa dön
uYuS

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burck demiş ki:
Uyus sen na'ptın abi ya. Ben senin amfi için para biriktiriyorum. Sen amfini fiyatını çekiyorsun Smile

Hehehe düşük olduğunda bile satılmadığı için bari takasta zarar etmem diyerek fiyatları çektim. Nasıl olsa satılmıyor bari takas bulabilirsem Meksika Fender ve birkaç tane Boss marka pedal arıyorum şu an.D
burck

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pedal olarak ne arıyorsun acaba. Ben de Od 20 var. Güzel bi pedal, ama dijital. Bu arada amfiyi eski fiyattan satarsan yarın alıcıyım Smile

Başa dön
uYuS

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkür ederim arkadaşım ama Od-20 düşündüğüm bir model değil. Overdrive ve distortion pedalları düşünüyorum. Klasik sd-1, ds-1 ikilisi ve daha üstü modeller için teklifler bekliyorum. Farklı özellikte pedallar da olabilir. Ucuza ve acil olarak satması gereken arkadaşların satacağı bütün pedallarla ilginelebilirim.D Ayrıca Meksika Fender için de takas artı para şeklinde beklemedeyim.
burck

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Od 20'nin içinde valla ds1 de od 1,2 de mt 2'de hm 2 de var ama dijital kahretsin Very Happy Amfi için ne diyorsun cevaplamamışsın..

Başa dön
uYuS

MesajTarih: Pts 02.06.2008 2:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burck demiş ki:
Od 20'nin içinde valla ds1 de od 1,2 de mt 2'de hm 2 de var ama dijital kahretsin Very Happy Amfi için ne diyorsun cevaplamamışsın..

Evet malesef efektör gibi çok dijital bir alet diyorlar kendilerine. Ve unutmuşum kusura bakma amfiyi bu fiyattan aşağıya satmayı artık düşünmüyorum, malum artık yaza girdik ve müzik için iyi bir yatırım yapmaya başlıyorum yavaş yavaş.
burck

MesajTarih: Pts 02.06.2008 8:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

E bi de I pod nano 4 gb, 3. nesil var. Sıfır gibi değil. İlgilenirsen resimlerini atarım Wink

Başa dön
uYuS

MesajTarih: Prş 05.06.2008 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burck demiş ki:
E bi de I pod nano 4 gb, 3. nesil var. Sıfır gibi değil. İlgilenirsen resimlerini atarım Wink

Kusura bakma foruma pek giremediğimden ve girdiğimde de kendi ilanımı unuttuğumdan daha şimdi görüyorum mesajını=) Bana özelden ulaşsaydın keşke. Teklifin için yine teşekkür ederim ama 4 gb bana az gelir.D
Artık pedal takası da düşünmüyorum. Bazen ucuz ve temiz pedallar satılıyor onlardan denk gelince alırım artık. Sadece nakit olarak düşünen varsa gitarı da amfiyi de verebilirim. Onun dışında daha üst sınıf gitarlar hariç takas düşünmüyorum. Bütün heryere kargo ile beraber İstanbul içi elden de alışveriş yapabilirim.
burck

MesajTarih: Prş 05.06.2008 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rica ederim. Abi nakit olarak düşündüm ama 150'yi anca toparlamışken olmadı işte. Neyse ben de Ibanez TBX15R aldım Smile Kolay gelsin sana..

Başa dön
uYuS

MesajTarih: Cmt 07.06.2008 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Satılıklara yeni eklenenler:

AIRTIES RT-103 tek portlu modem:
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2900
Sitedeki örneğin aynısıdır ve neredeyse hiç kullanılmadı. Inca sorun çıkardığından beri yani bir iki aydır kullanılıyor. Adaptörü ile beraber verilecektir.

SIEMENS AL21 cep telefonu:
http://www.gedikgross.com/product.aspx?_catid=4070&_pid=2003721
Sitedeki örneğin aynısı, siyah renkte ve yeterince temiz kullanılmıştır. Hiçbir sorunu yoktur kozmetik olarakta tertemiz diyebilirim. Şarj aleti ile beraber gönderilecektir.

Orjinal SAMSUNG Şarj Cihazı:
Samsung'un birçok telefonuna ki emin olduğum kadarıyla bütün D, E, X ve daha birçok seriyle uyumludur. Orjinal, tertemiz ve sorunsuzdur.
http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-X640-X650-X660-Sarj-Cihazi_W0QQidZZ9918880#aciklama

Son değişikliklerle birlikte Salı günü İstanbul'a dönüyorum ve acil olarak fiyatları şu şekilde düzenliyorum:

Masaüstü Bilgisayar : 110 Lira ( Kargo dahil 135 Lira - Otobüsle kargo sıfır)
Inca 4 portlu modem : 10 Lira ( Kargo dahil 14,5 Lira)
AIRTIES RT-103 tek portlu modem : 25 Lira ( Kargo dahil 29,5 Lira)
SIEMENS AL21 Cep Telefonu : 60 Lira ( Kargo dahil 64,5 Lira)
Orjinal SAMSUNG Şarj Cihazı : 5 Lira ( Kargo dahil 9,5 Lira)
Gitar + kılıf ( gigbag ) + pena + jack + takım tel : 390 Lira ( Kargo dahil 405 Lira - Otobüsle kargo sıfır )
Amfi + jack : 170 Lira ( Kargo dahil 185 Lira - Otobüsle kargo sıfır )
hard_rakI
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 07.06.2008 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olgun mrb.siemens i bnm motorola f3 ile takas edelim mi:) ilanımda var
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uYuS

MesajTarih: Cmt 07.06.2008 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hard_rakI demiş ki:
olgun mrb.siemens i bnm motorola f3 ile takas edelim mi:) ilanımda var

Teşekkür ederim dostum teklifin için. Senin ilanını takip ediyorum telefon da benimkinden daha temiz ama tarzı bana göre değil=) Ben özellikle sürgülü telefonlrdan hoşlanıyorum ve özellik hiç aramıyorum. Ama sorun o da değil sorun telefon takası düşünmemem.D Pedal takasına açığım bu aralar pedal topluyorum harul hurul.P Hayırlı akşamlar dostum.
uYuS

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 0:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Masaüstü Bilgisayar : 105 Lira
Inca 4 portlu modem : 5 Lira
AIRTIES RT-103 tek portlu modem : 20 Lira
SIEMENS AL21 Cep Telefonu : 55 Lira
Orjinal SAMSUNG Şarj Cihazı : 5 Lira
Gitar + kılıf ( gigbag ) + pena + takım tel : 385 Lira
Amfi : 165 Lira

Bunlardan daha ucuzu varmı bilmiyorum ama bu kadar temizini bu kadar ucuza bulamayacağınızı biliyorum.D
Bunları satmamdaki tek maksat pedal ve başka gitar ekipmanları toplamamdır. Diğer ilanımdaki pedallarla takas düşünebilirim talipli var ise.
amca

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öm attım.
Başa dön
uYuS

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amca demiş ki:
öm attım.

Genelde öm attım mesajlarına cevap vermem ama mesajlarda sorun var bazıları ulaşmamış o yüzden buradan da cevap verme gereği duydum. Ki ilan da en üstte zaten. Mesajımı gönderdim arkadaşım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız