Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Baslik Silinebilir Tesekkurler!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Baslik Silinebilir Tesekkurler!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ozgurunsal

MesajTarih: Pts 26.05.2008 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarın deepshadow un elindeki resmini görmeden alınmaz bişey hani referans hocaaaa?
http://www.turkrock.com/post1540617.html#1540617
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeePShaDow

MesajTarih: Sal 27.05.2008 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

- Durun arkadaşlar, panik yapmayın, gitarı kameradan gördüm, bu perşembede kargo masrafını vs. göndermiştim ve aynı günde eline geçmişti.

- Cuma günü kargoya verecekti, yalan oldu, cumartesi pazar kapalı desek, o zaman pazartesi kargoya verir dedim heralde ama NE HİKMETSE PERŞEMBE GÜNÜNDEN BU YANA BURAKTAN HABER YOK, NE TELEFONLARIMI YANITLIYOR NE MESAJLARIMI NE DE ATTIĞIM MAİLE CEVAP VERİYOR, İLGİNÇ YANİ ( CUMA-CUMARTESİ- PAZAR- PAZARTESİ TAM 4 GÜNDÜR ÇIT YOK, BUGÜNDE AYNI ŞEKİLDE SES YOK ! ) EN AZINDAN BİR SORUN OLUŞMUŞSA BİLE BİR HABER VERİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, perşembeden önce bir çağrı bile atsam anında 1 dakka sonra mesaj gelirdi ondan ; kanka noldu aramışsın, telefon cepte duymadım, nasıl gidiyor diye, şimdi yaklaşık 4-5 gündür mesaj-mail-Arama ne varsa cevap vermiyor, ALLAH HAYRA ÇEVİRSİN NE DİYELİM...
Fiyat unutma yalanı-fiyat yükseltip indirme-haftasonu seans saçmalığı-yalandan ürün hakkında copy-paste bilgi verme tilkiliği-ilan henüz 3.sayfadayken yeni ilan açmalar-satıştan çekildi diyerek 2 gün sonra tekrar satışa koyanlar,yazıklar olsun size!
Başa dön
GokhanA
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Sal 27.05.2008 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayır olsun. Hemen kötüye yoracak bir durum yok. Ama her ne olursa olsun bir mal veya hizmet satan kişinin titiz davranması, işi geciktirmemesi, sorun varsa ve gecikecekse de müşterisine bilgi vermesi lazım. Gelişmeden bizi de haberdar et ve umarım gitarına en kısa sürede kavuşursun, böyle güzel bir gitarı beklemek gerçekten zor, gün geçmek bilmez.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgurunsal

MesajTarih: Sal 27.05.2008 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

..

En son ozgurunsal tarafından Pzr 15.06.2008 16:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeePShaDow

MesajTarih: Sal 27.05.2008 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

GokhanA demiş ki:
Hayır olsun. Hemen kötüye yoracak bir durum yok. Ama her ne olursa olsun bir mal veya hizmet satan kişinin titiz davranması, işi geciktirmemesi, sorun varsa ve gecikecekse de müşterisine bilgi vermesi lazım. Gelişmeden bizi de haberdar et ve umarım gitarına en kısa sürede kavuşursun, böyle güzel bir gitarı beklemek gerçekten zor, gün geçmek bilmez.

Çok saolasın, kötüye tabiki yormuyorum ayrıca aşırı sabırlı biri olduğuma inanıyorum ve ailemde dahil çevremdeki herkes bunu onaylar söyler. İşte gerçeçten bu titizlik konusunda hem fikiriz, yani çok ciddi bir iş için ''işim vardı meşguldüm, unuttum, ilgilenemedim , kusura bakma şu işler vardı koşturdum vs. gibi şeyler bence kesinlikle manzeret olmamalı, sonuç itibari ile size gözü kapalı 2000 dolar gibi bir para emanet edip güvenen kişiye de bu denli rahat davranılmamalı hemde son dakikada ! Şayet ben asla böyle birşey yapmazdım yani bu kadar rahat olmazdım, hadi böyle bir sorun çıktı diyelim insanlık hali ,en azından bir haber verirdim mesaj atardım, ''kardeşim kusura bakma şu gün anında kargoya vereceğim, endişelenme sen olurmu, bazı sorunlar oldu anlatırım sana hadi görüşürüz'' demek çok zor birşey değil, valla yerimde başkası olsa asıl çoktan ortalığı velveleye verirdi ama ben sabırlıyım ve güven duyuyorum aynı zamanda her güven minnet duyduğum insanı 4 günde 5 günde karalamam elbette, ama bu bekleyiş bu sessizlik inanılmaz derecede rahatsız edici ve bunaltıcı, yinede bakalım hele vardır bir hayır diyorum....

- Gerçekten onu kameradan gıcır gıcır tüm aksesuarları case i sertifikası ile görüp dokunamamak beklemek çok zor ve acı veren bir duygu Sad ve evimde sadece amfimle oturmuş bekliyorum, 1 teselli edecek gitar dahi yok, çok zor bir durum çok zor gitarsızlık, hani sigarayı bırakmışsındır ilk 6 - 8 saat sonrası çıldırır insan duramaz gider gelir birşeylerle oyalanmaya unutmaya çalışırsın ya, içini kemirir o içme isteği senin, bende aynı bu etkiyi yapıyor....

- Neyse Gelişmeleri burdan bildireceğim herkese, hatta elime geçtiğini belgeleyen bir fotoğrafta koyacağım, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Fiyat unutma yalanı-fiyat yükseltip indirme-haftasonu seans saçmalığı-yalandan ürün hakkında copy-paste bilgi verme tilkiliği-ilan henüz 3.sayfadayken yeni ilan açmalar-satıştan çekildi diyerek 2 gün sonra tekrar satışa koyanlar,yazıklar olsun size!
Başa dön
funnyasme

MesajTarih: Sal 27.05.2008 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu aleti kaça getirtirsin hocam??;

http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-American-Deluxe-Stratocaster?sku=511142
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Burocknroll

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 8:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Simdi yukarida yazilanlari okudumda guldum acikcasi.
Ortada bir dolandirma yada hirsizlik durumu yok ama olayin baskalari tarafindan abartilmasi cok garip.
Ilk olarak Ozgurunsal nickli arkadas sunu oncelikle senin icin yaziyorum: deepshadow (savas) arkadasin gitari seni ilgilendirmez cunku gitar suan bende.Basligimdada boyle seyler yazma lutfen git baska baslik bul kendine.

Deepshadow (savas) arkadasim; sana dun mesaj attim durumu msnde aciklayacagim demistim.dun yogun calistigim icin Arama firsatim olmadi cunku cep telefonu kullanmama izin verilmiyor kacak kullaniyorum.

Savas kardes ben senin icin cok ugrastim, ebayden hic tanimadim adami arayip resmen yalvardim bu gitar benim hayallerimin gitari bunu ben almaliyim gibi birsuru hikaye okudum adama sirf senin icin.gunlerce bekledik takip ettik gece gunduz ve bu sirada adami hergun aradigimi sende cok iyi biliyorsun...
Hatirliyormusun acik atirmanin bitimine son 3 saat kalmisti ve beraber beklemistik son saniyesine kadar?
Paran cikismadi ben ekledim cebimden ve sonucta aldik hayallerindeki gitari.Kargo gelecek diye sabaha kadar uyumamistim, uykudayken gelir evde yok sanip geri gider diye...

Neyseki gitarin geldi ve sana yarim saat kamerada gosterdim...Sen bana ne soz vermistin hatirliyomusun komisyon konusunda?ve ben sana ne demistim daha bu ise girismeden?
normalde 250 dolardi komsiyon ama senden para bile almam demistim.sonra sen ben parasiz is yaptirmam kardes dedin bende tesekkur ettim senin icin ugrastim emek verdim ve delikanlica bende cok zevk aldim sana yaptigim guzellikten dolayi!

Ben bunlari burda yazmayi hic istemezdim ama yukarda yazilanlari okuyunca gercekten cok zoruma gitti...

Dusunsene benim basima bir kaza bela geldi ve sen benden haber alamiyosun...dolandirici yada hirsizmi oluyorum ozaman?

Senin bana paypaldan yolladigin son para 380$ dolardi ve benden 15$ dolar kestiler kaldi bana 365$ dolar.Bunun 192$ si senin icin cebimden ekledigim paraydi ve kargoya vergisiyle beraber 150$ dolar desek bana komsiyon olarak 23$ dolar kaliyor.
Ben yarin taksiye binip gitari goturecem kargonun tam fiyatini ogrenmek icin.sonra sana haber ederim nekadar tuttugunu ve adresine yollarim gitari.23$ dolarida taksiye vermis oluruz canin sagolsun.sende artik gule gule calarsin gitarini yada satarsin guzel bir fiyata orasi senin bilecegin is...

paypaldan yolladigin paranin dekontunuda bu resimden bak

Burocknroll

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 9:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Basligin 1. sayfasindaki resimde gitarin fiyatini gorebilirsiniz. 1650$ dolar arti 80$ dolar sigortali kargosu toplamda 1730 dolar.

Savas kardes sen bana 1560$ dolar yolladin banka araciligi ile benden 22$dolar masraf kestiler bana yollamis oldugun para 1538$ dolar.uzerini 192$ dolari ben kendi cebimden tamamlayip adama yolladim parasini ve gitari aldim.

Geriye yollaman gereken para ise kargo ucreti arti komisyon (bunuda tam konusmamistik zaten, ogrenimleri felan biriktirip yollarim diyordun) ve gitar icin benim odemis oldugum 192$ dolar.
Yani 500 dolara yaklasan bir rakam bu.
Ama sen acele ettin 380$ dolar yolladim dedin benim elime gecen 365$ dolar para oldu.
Ben senden cok degil 150$ dolar komisyon istedim oda paraya ihtiyacim oldugu icin.Ihtiyacim olmasa bunu yemin ederim senden istemezdim.Normalde
%15 komisyon 250$ dolar tutuyordu.

Bu kadar seyi neden burada aciklama geregi duyduma ben bile sasiriyorum.

Biraz once okudumda Msn de gonderdigin iletiyi ``yaptigin ayip ayip`` diye yazmisin...

Ben gercekten cok ayip etmisim sana yardimci olmakla...

Tesekkur ederim Savas kardes
immortallizm

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 9:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son immortallizm tarafından Çrş 28.05.2008 14:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Triviumts

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Özgür neden sürekli burakla uğrastınki burak kimseyi dolandırmaz adam elinden geleni yapiyor sırf biz gitar sahibi olalım diye kim bilir bir de onun haricinde ne işlerle uğrasıyor.Ben burak la muhabbetim olmadı kendisi tanımam ama yaptığı işi belgelerle sunmuş herkeze bence hakkı neyse verin adama. Kimseninde kalbini kırmayın.
Başa dön
ozgurunsal

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son ozgurunsal tarafından Pzr 15.06.2008 16:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ozgurunsal

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

..

En son ozgurunsal tarafından Pzr 15.06.2008 16:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Slaytanic

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kimse kusura bakmasın ama her saniye iletişime geçebildiği bir kişiye gitar alındıktan sonra 4 gün ulaşamıyorsa kim olsa kıllanır, şüphe duyar. bu böyledir arkadaşlar lamı cimi yok. arkadaşın kişisel problemleri oluşu kendisi açısından son derece haklı ve geçerli sebepler olabilir, haklı da olabilir. lakin alıcı kişi robot olmadığına göre ister istemez bir rahatsızlık duyacaktır bunu da başlığı takip eden insanlarla paylaşacaktır. bu kadar basit.
Başa dön
Slaytanic

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir de sormak istediğim bir şey var ki bu önceki muhabbetler ile hiçbir alakası yok. ne zamandır yazacaktım unutuyordum.

şimdi alınan gitar bu: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140227823866

ben de birkaç defa ebay açık arttırmasına katılmış birisi olarak, history dikkatimi çekti. tek bir arttırmada bulunulmuş ve fiyat 1250$dan 1650$a fırlamış. bunu görünce kafam karıştı.
çünkü ebay, mesela siz 100$lık mala 300 verdiğinizde fiyatı önce 110$ yapıyor. ardından başka birisi arttırırsa otomatik olarak 120$ yapıyor.

merak ettiğim şey şu: ebay arada arttıranları göstermiyor mu? fiyat 1250$dan 1650$a arada arttırma yapan ama gözükmeyen kişilerce mi yükseltildi?

sistemi anlayıp kendi alışverişlerime daha hakim olabilmek için soruyorum, yanlış anlaşılmasın.
Başa dön
DeePShaDow

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi dostum bu gitar normalde çok az sayıda üretilen bir seri, ebayı yaklaşık 2 - 3 ay izledim 22 perdeli olarak bu renkte maple klavyeli bir pro serisi ilk kez gördüm ve direk alalım dedim, normalde 21 perdeli pro serileri 1600 1650 dolar arası gidiyordu, hemel al ile ya da açık artırma ile.

- Biz adamla konuştuk reserve fiyatı vardı 1750 dolar, ki bu gitar için bulunmaz bir fiyat, ki gitar sıfır ve sıfır fiyatı diğer renklerinde 2500 dolar, adam paraya sıkıştığını belirtmişti biz teklifimizi verdik 1650 ye verirsen hemen alalım dedik, adamda düşünüp sizi arıycam dedi ve aradı kabul etti, siz bid verin dedi 1650 dolar, bende reserve fiyatımı 1750 den 1650 ye çekicem dedi, biz bid verdik 1650 den , normalde buy it now olarak almamız lazımdı veya adamın offer yapjması lazımdı, ama adam ilanı kapatmadı bizde kıllandık mesaj attık adama ilanı kapat , biri çıkıp 1700 verse onamı vereceksin dedik, bir kaç gün ses çıkmadı sonra şunları yazdı bize;

- Üzgünüm ama paraya ihtiyacım var, bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var, sizden daha fazla veren biri olursa gitarı ona vereceğim, ama yok 1650 den fazla veren olmasa gitar sizindir diyerek bizi aldattı bizde akibetini bekledik çaresiz, ve açık artırmayı biz kazandık sonrada ödemesini yaptık gitarı aldık. o 1210 gibi küsüratlı rakamları üyeler belirledikleri taktikler içinde veriyorlar mesela etkili rakamlar son rakamları 88.90 usd, 99.80 gibi vs.. mesela 1288.90 girersen orda direk 1325 ve üzerini ver diye görünür, sistem buna göre ayarlar, 1250 den 1650 arasında 400 dolar fark var ve büyük rakamla direk bizde oldu gitar, o zamanda 1675 ve üzeri diye seçenek çıktı.

- Ayrıca arkadaşlar sizden ricam, benim şu son 2 mesajımda birini dolan dırıcı ilan eden bir kelimem dahi geçmediği halde hemen nankör kıymet bilmez bilmem ne diye beni yargılamayın, askine ben arkadaşlar sakin olun dedim ve huzursuz oldum ulaşamadığım için arkadaşa, ayrıca 4-5 gün içinde kimseyi karalamam güvenen bir yapım var dedim, ve çok merak ediyorum gerçekten kaç kişi kefil bile istemeden yürekten güvenip birine 2000 dolar yollama cesareti gösterir , sonrada kalkar beni burda işte kıymet bilmez, adam uğraşmış sen nankörsün moduna sokmaya çalışır, ayıp yani ! ben burda soranlara bilgi verdim, başka sipariş vermek isteyen arkadaşlar var onlara bilgi verdim.

- Burakla konuştuk uzlaştık birbirimize zaten güveniyoruz biz ,sadece meraklandım , düğün nikah yapmış bazı özel sebepleri var diye cebini kapalı tutmuş bunuda bana anlattı , tamam sorun yok gitarı bana gönderecek. Sizden ricam bir olayın içine girmeden evvel o meşhur popüler ve herkesin dilinden düşmeyen fakat pek anlama ve yaşama dönüştüremediği değişi yaşamaya çalışın '' empati '' ... teşekkür ediyorum...
Başa dön
funnyasme

MesajTarih: Prş 29.05.2008 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eBi referans olsa keşke iyi olurmuş.
Başa dön
funnyasme

MesajTarih: Prş 29.05.2008 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemPos=52&TempID=3&DepartmentID=1&STRID=16139&CategorySubID=681&CategoryID=681&BrandID=1349&CategorySubPriceRangeID=0&pagesize=10&SortMethod=1&Method=3&PriceRangeID=0&SearchPhrase=&Contains=&Search_Type=Department&GroupCode=&categorysubsearch=true

bu gitar kaça gelir??
Başa dön
Burocknroll

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 7:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

funnyasme demiş ki:
http://www.samash.com/catalog/showitem.asp?ItemPos=52&TempID=3&DepartmentID=1&STRID=16139&CategorySubID=681&CategoryID=681&BrandID=1349&CategorySubPriceRangeID=0&pagesize=10&SortMethod=1&Method=3&PriceRangeID=0&SearchPhrase=&Contains=&Search_Type=Department&GroupCode=&categorysubsearch=true

bu gitar kaça gelir??

istedigin gitarin modelini cinsini yazarsan fiyat verebilirim kardes...yolladin linkte baska bir gitar cikiyor fiyatida 10.000 dolar...ozel mesajda atabilirsin
Burocknroll

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 7:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozgurunsal demiş ki:
bıraksana ya 1 aydır yazıyor burda alın referans diye ama gitarı göremedik ben 3 günde getirtttim 1 ayda mı getirtemediniz bi gitarı?

simdi sen olayi bilip bilmeden gelip burada kafana gore yorum yaziyosun, okuyanlarda ortada birsey var saniyor...madem savasi taniyorsun ona sor anlatsin bilgilen biraz olay hakkinda...adamin parasi cikismadi ben uzerine ekledim ve aldik diye anlatmistim yukarida...ayrica 1 hafta acik artirmanin bitmesini bekledik...savas bana havale yolladi banka araciligi ile 4 gun onu bekledik...ben adama paypal den yolladim paranin onaylanmasi ve ona ulasmasi 4 gun surdu...adam gitari kargoya verdi oda surdu 3-4 gun...ardindan savasin geriye kalan parayi yollamasini bekledik 1-2 hafta...
saydigim gunleri topla bakalim kac gun yapacak...ayrica gitari bulmadan onceki harcadigimiz zamanda cabasi zaten...sen ebayden nasil alisveris yaptin gitari hemen al fiyatiylami aldin 3 gunde adresime geldi diyosun isin gidisatini bilemem...
bu baslik altinda daha fazla aksini belirtmek istedigin biseyler varsa bana ozel mesaj at, baslik altina yazip kalabalik etme lutfen...
bi gitar aldin, basimiza ebay kurdu kesildin, erman toroglu gibi yorum yapip direktif veriyosun...
pick-up

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 9:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burocknroll demiş ki:
funnyasme demiş ki:

bu gitar kaça gelir??

istedigin gitarin modelini cinsini yazarsan fiyat verebilirim kardes...yolladin linkte baska bir gitar cikiyor fiyatida 10.000 dolar...ozel mesajda atabilirsin
Aslında burdan açıncada yani Türkiye'den 10.000 dolarlık bir fender çıktı =D
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Sonraki
10. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız