| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
Evet tamam belki her şey kesinleşmedi ama insanların bu denli de kafasını karıştırmamak lazım. Yazdım üstte; ta 17 Nisan'da aldım Testament 2. gün biletimi ben. Aksi bir şey olsa zaten iadelerle ilgili haberler dolaşmaya başlardı. Sakin. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 440 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cum 09.05.2008 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
Türk insanında bu var işte.Hemen olumsuzu akıllara geliyor. Şu açıdan bakın ; konser olacak ve Testa hepimizi uçuracak !!! _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 9:24 Mesaj konusu: |
|
|
Testa gelicek.Trash metalin büyük isimlerinden.Ama insanlar yer kavgası yapıyor. Gelsinde neresi olursa olsun.Fark eder mi?
Son albümünü dinledim.Konserde uçar herhalde millet.  _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 23:14 Mesaj konusu: |
|
|
ben son albümden alex in solalarının harikalığı dışında pek zevk alamadım,şarkılar first strıke still deadly tarzında hatta onun devamı niteliğinde olmuş yani extra bişey göremedim ben...ama genede kendini dinletmeyi başaran bi albüm. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 23:46 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | | ben son albümden alex in solalarının harikalığı dışında pek zevk alamadım,şarkılar first strıke still deadly tarzında hatta onun devamı niteliğinde olmuş yani extra bişey göremedim ben...ama genede kendini dinletmeyi başaran bi albüm. |
Şarkılar FIRST STRIKE IS STILL DEADLY tarzında olduysa şayet işler iyi demektir. Çünkü FSISD, Testament'ın ilk zamanlarındaki parçaların yeniden kaydedilmesi ile oluşturulmuş bir albümdü.
Yani ilk zamanlardaki müziğin yeni soundla kaydedilmiş hali...
Tabi düşünce olarak bende albümü dinleyince muhtemelen en çok Skolnick sololarını seveceğim. O yönden hak veririm. Eninde sonunda çok sıkı bir Testament fanı değilim ve ilk dikkatimi çeken melodik açıdan en tatmin edici bölümler olur muhtemelen. O da Skolnick'in hasret kaldığımız soloları...
Diğer bölümler klasik Testament soundunda ise o zaman zaten Testament misyon olarak doğru işler yapmış demektir.
Testament'ten senfoni yazmasını beklemiyoruz eninde sonunda.  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | | ben son albümden alex in solalarının harikalığı dışında pek zevk alamadım,şarkılar first strıke still deadly tarzında hatta onun devamı niteliğinde olmuş yani extra bişey göremedim ben...ama genede kendini dinletmeyi başaran bi albüm. |
aman ekstra birşeyler olmasın, istemem ben. kendini dinletmeyi başarıyorsa olmuş demektir, ki olmuş yani.  _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
Av:Phil Lynott (Thin Lizzy) |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 25.05.2008 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
First Strike Still Deadly tadındaysa iyi demektir.The Gathering etkileri varsa daha da iyi demektir.Solo açısından zaten kuşku falan olmaz. Orijinali bekliyorum ben daha...
Testament konserde The Gathering'den çalsın istiyorum,Fall Of Sipledome,Eyes Of Wrath ve DNR çalsınlar,gerisi ne gelirse kabul...  _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 440 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pts 26.05.2008 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
Benimde ilk tercihim The Gathering.Özellikle dnr.Ne uçulur be. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
songlessbird

|
Tarih: Sal 27.05.2008 9:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Son albüm maalesef diyecem ama cidden hayal kırıklığı oldu benim için Testament karakteristiklerinden uzak sıkıcı bestelerle dolu bir albüm. Hızlı desen değil, melodik desen değil, Alexin varlığı bile o kadar göze batmıyor. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 29.05.2008 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
| songlessbird demiş ki: | | Son albüm maalesef diyecem ama cidden hayal kırıklığı oldu benim için Testament karakteristiklerinden uzak sıkıcı bestelerle dolu bir albüm. Hızlı desen değil, melodik desen değil, Alexin varlığı bile o kadar göze batmıyor. |
yapma ya belki zamanla beğenebilirsin.
electric crown'ı söylesinler.  _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Prş 29.05.2008 18:10 Mesaj konusu: |
|
|
Kendilerinden uzun bi performans bekliyorum konserde. Yeni albümden şarkı çalmak için standard setlistlerinden şarkı eksiltmezler umarım. Zira The gathering'i baştan sona dinlemek istiyorum ( fazla abarttım galiba ).
Bi de pek seveni yok sanırım burda ama Demonic'ten de en azından bitane şarkı çalsalar beni benden alır allstar kadrosuyla TestA. _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
TheGoddessAbigail

|
Tarih: Cum 30.05.2008 8:03 Mesaj konusu: |
|
|
| demonic'i sevmeyenler mi var??? |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 31.05.2008 3:35 Mesaj konusu: |
|
|
Taa Legacy günlerini sevenler de var  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Pzr 08.06.2008 17:27 Mesaj konusu: |
|
|
Son albüm beni de pek sarmadı açıkçası. Hatta More Than Meets The Eye gibi, Testament'ın 80'ler ve '94 sonrası dönemlerini çok iyi harmanlayan bir şarkıdan sonra daha da umutlanıyor insan ama albümün genelinde yukarıda da söylenildiği gibi sıkıcı ve sıradan parçalar, dikkat çeken 1-2 istisna dışında oldukça bayağı ve özelliksiz nakaratlar/melodiler söz konusu. Hayır, bi' de yeni materyal için ben 5 sene bekledim. Kimi Testament fan'ı var 10 seneye yakın bekledi. Onlara daha çok üzülüyorum.
Abartısız kuru gürültü bazı şarkılar da, yazık olmuş diyerek de son darbeyi vurayım, wühehe.. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Prş 12.06.2008 11:40 Mesaj konusu: |
|
|
İki gün önceki Hamburg konseri playlisti...Daha fazla The Gathering istiyorum ulen!Fall Of Sipledome çalmalılar...  _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Prş 12.06.2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
Nerde Eerie Inhabitants, nerde Burnt Offerings... _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 12.06.2008 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
Electric Crown  _________________ Motörhead + Black Sabbath + Budgie + Diamond Head + Thin Lizzy + Deep Purple (D i n l e !) ==> Me...tallica
|
| Başa dön |
|
 |
le_anarchie

Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 22 Nerden: www.gbrock.topic-board.com
|
Tarih: Pts 16.06.2008 14:00 Mesaj konusu: |
|
|
Mesajınız, forum yönetimi tarafından silinmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. Özellikle 1. maddeyi.. Daha sonra bu mesajı da kurallar doğrultusunda edit'leyebilirsiniz. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 11:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Pepper_Keenan demiş ki: | Son albüm beni de pek sarmadı açıkçası. Hatta More Than Meets The Eye gibi, Testament'ın 80'ler ve '94 sonrası dönemlerini çok iyi harmanlayan bir şarkıdan sonra daha da umutlanıyor insan ama albümün genelinde yukarıda da söylenildiği gibi sıkıcı ve sıradan parçalar, dikkat çeken 1-2 istisna dışında oldukça bayağı ve özelliksiz nakaratlar/melodiler söz konusu. Hayır, bi' de yeni materyal için ben 5 sene bekledim. Kimi Testament fan'ı var 10 seneye yakın bekledi. Onlara daha çok üzülüyorum.
Abartısız kuru gürültü bazı şarkılar da, yazık olmuş diyerek de son darbeyi vurayım, wühehe.. |
Ordayız bu akşam efenim, Alex Skolnick izleyeceğiz. Gelmeyeceğinizi bile bile her zamanki teklifimi tekrarlıyorum.
"Bekleriz"  |
|
| Başa dön |
|
 |
rainbow

|
Tarih: Pzr 22.06.2008 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
Testament için normal, şahsım için unutulmaz bir olaydı, eyvah eyvah! Chuck Billy milli takım forması giydi, ara ara maçlardan, futboldan bahsetti. Bis oldu, D.N.R. çaldılar, Sins Of Omission çalmadılar, şu oldu, bu oldu...
Eğlendik, delirdik. Hepsinden önemlisi, ben Alex Skolnick seyrettim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|