Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Sigara Yasağı
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sigara Yasağı
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aksuvar

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok strinzi, bizim kantinci puşt... Very Happy işi gücü yok benimle uğraşıyor...bi de gelmiş şantaj yapıyor, bana da getir o purodan rahat rahat iç...Very Happy
gorona_garleli

MesajTarih: Cum 23.05.2008 0:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dün gece otobüsle istanbula gelirken mola verdiğimiz dinlenme tesisinin içinde sigara içmek serbestti. akşamdan beride takıldığım kafede gene püfür püfür içiyoduk. bakalım nasıl olacak bu iş..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
necroshine

MesajTarih: Cum 23.05.2008 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gorona_garleli demiş ki:
dün gece otobüsle istanbula gelirken mola verdiğimiz dinlenme tesisinin içinde sigara içmek serbestti. akşamdan beride takıldığım kafede gene püfür püfür içiyoduk. bakalım nasıl olacak bu iş..

Kafeler ve restoranlar için yasak temmuz 2009 da başlıyor zaten Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
gorona_garleli

MesajTarih: Cum 23.05.2008 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

e ozaman karabükde sürekli gittiğim mekanda niye yasak? nihat dayı yamukmu yapıo lan yoksa..
Başa dön
db

MesajTarih: Prş 29.05.2008 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok iyi oldu bu yasak işyerinde nefes alamıyorduk şimdi rahatladım biz içmiyoruz bize de yazık Very Happy
acey

MesajTarih: Sal 10.06.2008 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

db demiş ki:
çok iyi oldu bu yasak işyerinde nefes alamıyorduk şimdi rahatladım biz içmiyoruz bize de yazık Very Happy

Abi işyerinde haklısın tamam da.Bar da sigara yasak olur mu.Nasıl bir mantık bu. Laughing
Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Sal 10.06.2008 1:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben bu yasağın hiçbir faydasını görmedim.hatta aksine,dolmuşta içenlere bile rastladım Laughing
fordcan

MesajTarih: Sal 10.06.2008 9:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

marzaleka demiş ki:
ben bu yasağın hiçbir faydasını görmedim.hatta aksine,dolmuşta içenlere bile rastladım Laughing

eşek olursan semer vuran çok olur diye bir laf bilirmisin Very Happy
gorona_garleli

MesajTarih: Sal 10.06.2008 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

marzaleka demiş ki:

benimi gördün lan erdoğdu dolmuşunda yoksa Very Happy
Başa dön
marzaleka

MesajTarih: Sal 10.06.2008 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gorona_garleli demiş ki:
marzaleka demiş ki:

benimi gördün lan erdoğdu dolmuşunda yoksa Very Happy

yok ya,uşakta gördüm.eleman zil zurna sarhoş,dolmuşta yaktı bi sigara.hatta cam kenarında oturan adamdan da yerini kendisine vermesini rica etti.o da kırmadı kahramanımızı.amcam son durağa kadar püfür püfür sigara içti Laughing Laughing Laughing
gorona_garleli

MesajTarih: Sal 10.06.2008 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

o amcanın durumu özeldir, içsin o amcacım. şahsen benim bindiğim dolmuşta böyle bi olay olsa hiçbişey demem gider dayıyla muhabbete koyulurum..
Başa dön
voodoobaby

MesajTarih: Cum 20.06.2008 4:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle karşıyım bu yasağa.. he tamam lokantalarda alışweriş merkezlerinde cafelerde yasak olabilir tabii ki ama barda sigara yasağımı olur yaa sigara kokmak istemeyen birisi gelmesin kardeşim bara! insanlar oraya kafa dağıtmak için geliyolar biranın yanında sigarasını içip rahatlamak için.. hangi mantığa sığarak buralarda yasak koyabiliyosun ki? adı üstünde bar ya bar.. sigara içmeyenlerin özgürlükleri varsa benim özgürlüğüm nerde ? tüm yasak olan yerlere sigara içilebilen bi bölüm yapıcaklar o zaman.. olmadı sigara üretiminide kaldırsınlar..
Başa dön
forsytia

MesajTarih: Cum 20.06.2008 9:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sigara içmeyenler bara gelmesin demek de çok acımasız olur ya onlar insan değil mi? onlar da eğlencek sadece içkilerini tüketicek.
Başa dön
gizgiz

MesajTarih: Sal 01.07.2008 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

her ne kadar sigara içsemde çok güzel oldu bu karar....küçücük alanlarda içeri bir giriyorsunuz dumandan göz gözü görmüyor.... umarım dahada yaygınlaşır.....
Başa dön
gizgiz

MesajTarih: Sal 01.07.2008 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

voodoobaby demiş ki:
kesinlikle karşıyım bu yasağa.. he tamam lokantalarda alışweriş merkezlerinde cafelerde yasak olabilir tabii ki ama barda sigara yasağımı olur yaa sigara kokmak istemeyen birisi gelmesin kardeşim bara! insanlar oraya kafa dağıtmak için geliyolar biranın yanında sigarasını içip rahatlamak için.. hangi mantığa sığarak buralarda yasak koyabiliyosun ki? adı üstünde bar ya bar.. sigara içmeyenlerin özgürlükleri varsa benim özgürlüğüm nerde ? tüm yasak olan yerlere sigara içilebilen bi bölüm yapıcaklar o zaman.. olmadı sigara üretiminide kaldırsınlar..

yurt dışında bile en lüks mekanlarda bu böyle..kapının önünde içiliyor sigara.. Bara sadece içki içip sigara tüketmeye gidilmiyor eğlenmek isteyenlerin ne suçu var.Sigara içmeyenlere özgürlük olarak düşünecek olursak bizler sigara içerek zaten hayattaki birsürü özgürlüğümüzü kısıtlamış oluyoruz.. Bir de barlarda kısıtlanmış çok mu yani..Bende sigara kullanıyorum ama bence yerinde bir karar....
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu arkadaş şimdilerde düzenli olarak günde 2 kez vapura biniyorum da; işte şimdi koymaya başladı yasak. Başka hiç bir formu şu anda canımı sıkmıyor ama vapurda bir tane sigara içememek hakikaten çok kötü bir şey. Müzik aletinin de bazen şarjı bitiyor, geçmiyor o 20 dakika yemin ederim. Büyük keyifti boğaza doğru, yazık oldu.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Josephking_1903

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi vapurda zaten koyuyor, hele şimdi yaz geldi, kıç kısmında oturuyon, hava güzel, manzara zaten her zamankisi süper, gözünün sevdiğiminin İstanbulu ama bi eksik var işte, ona da yasak koydular, geçen gün görevliye "şuracıkta bi yerde içsem" yüz mimiğiyle kendimi acındırarak, "bu vapurun hiçbir yerinde mi sigara içilmiyor yahu" diye sordum, hiç oralı bile olmadılar Smile bi şekilde insanlar bu kurala uyuyor, hiçbişeye uymayan insanımız nasıl oldu da bu yasağa hemen adapte oldu, onu da anlamış değilim kendi içimde Smile
vapur koyuyor, gelecek sene alkol alırken napıcaz, çok merak ediyom, hadi vapuru geçtim de alkol alırken fena koyucak, tek temennim tüm sigara içenlerden bir kıvılcım, birisi bi mekanda yakarsa, arkası gelir, herkes içer, bi kıvılcım yeter Smile
Başa dön
alp_khan

MesajTarih: Cum 04.07.2008 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok iyi oldu bu yasak 30 kere bırakıp yeniden başladım ne zaman kapalı mekana gitsek herkesin elinde sigara zaten bırakmak zor hayde 1 taneden bişey olmaz diyip aylarca içmediğin meretten gene içersin zaten milyon tane sorun beynimizde sigarada sanki çare diye kazınmış beynimize iyi oldu güzel oldu içmeyin arkadaşım işte bizde rahat rahat dolaşalım Smile
hayko-vampir

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence sigara yasağı çok iyi bir yasa
gerçekten sigara içenler tek kendilerine zarar vermiyorlar yakınındakilerinide zarar veriyorlar
bu yasakla sigara içenler için çok zor olacak
Başa dön
actarus

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam,

Konserlerde milletin saçı mı yanıyor..
t-shirtü deliniyor...kimsenin umrunda değil...
sigara içecek...keyif yapacak ya...
Son Judas Priest konserinde Glenn Tipton ön tarafta birilerini uyarmak zorunda kaldı sigara içilmemesi için...
Zaten denizler ormanlar....
her yer izmarit doldu...çevre bilinci zaten yok...

Hoşçakalın
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız