| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
strinzi

|
Tarih: Prş 29.05.2008 14:09 Mesaj konusu: |
|
|
| gunsnroses demiş ki: | Satanist genç profili
Torun, araştırmalarından yola çıkarak satanist genç profilini şöyle çizdi:
İçine kapanık, sessiz, ürkek ve korkaktır.
Rüyada gezer gibi hayal aleminde yaşar.
Yıkanmak, hatta dişlerini fırçalamakta isteksizdir.
Rap, heavy metal müzik dinler.
Loş ışık, koyu renk giysiler tercih eder.
Ailelere öneriler
Torun'a göre ailelerin dikkat etmesi gereken noktalar şöyle:
Çocuğunuzun özel odası varsa, duvarları garip işaretlerle süslenmiş boyalı ve resimlerle dolu düzensiz ve dağınık olup olmadığına dikkat edin.
Giyiminde koyu siyah renkleri mi tercih ediyor, tişört ve fanilalarının üzerinde şeytanı simgeleyen resimler var mı?
Oda perdelerinin devamlı kapalı olarak tululup tutulmadığına, koku veren nebati bitkiler yakıp yakmadığına dikkat edin.
Ders çalışmak bahanesiyle uyanık kalmak için kullanılan aktederon gibi hapların yanında ecstacy, captagon gibi uyuşturucu hapların bulunup bulunmadığını araştırın.
Uyuşturucu kullanmaya başlamış ise evdeki ilaç dolabında öksürük şurubu dahil tüm kodein içeren ilaçları kullanıp kullanmadığını ve koyduğunuz yerlerin değiştirilip değiştirilmediğini inceleyin. | Açıklamalara bak manyakmıdır nedir bu adam sıkıştırıp 2 sopa atacaksın görecek gününü.  _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Prş 29.05.2008 16:30 Mesaj konusu: |
|
|
| gunsnroses demiş ki: | Satanizmi, Cumhurbaşkanlığı'na gönderdiği raporla devletin gündemine sokan Avukat Cahit Torun, bu akımı ‘‘Türkiye'yi çökertme planının bir parçası'' olarak niteledi. Merkezleri İzmir olmak üzere Türkiye'de 40-50 bin civarında satanist olduğunu ifade eden Torun, satanist gençlerin profilini de çıkararak ailelere önerilerde bulundu.
AVUKAT Cahit Torun, Hürriyet'e konuyla ilgisinin Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencisi Lara Falay'ın ölümüyle başladığını söyledi. Daha önce terör suçları, Ermeni meselesi ve Rum Pontus idealleri gibi konularda da çalışmalar yaptığını ve devletin zirvesine sunduğunu belirten Torun, yakın çevresinde satanizme ilgi duyan birinin olmadığını da sözlerine ekledi.
Torun'a göre satanizm ‘‘Türkiye devleti üzerinde oynanan çirkin ve organize oyunlar serisinin bir parçası.'' Bir ülkenin çökertilmesindeki en önemli iki faktörü psikolojik ve ekonomik savaş olarak açıklayan Torun, Türk gençliğinin bu amaçla kullanıldığını ileri sürdü. Torun, İstanbul-Ortaköy'de 1999 yılında lise öğrencisi Şehriban Coşkunfırat'ın ölümüyle kamuoyunun gündemine giren satanizmin boyutlarını da ‘‘ Ülkemizi kan gölüne çeviren PKK terör örgütü elemanlarının dahi sayılarının 10-15 bin kişiyi geçmediği düşünülürse, ülkemizde yaşanan tehlikenin büyüklüğü kolayca anlaşılır'' sözleriyle özetledi. |
Lan okumuş avukatsın birde,sallamalarına bak. Kırıldım şurada...
Ulan azıcık araştırın.Azıcık şu halkı kekleme sevdası olmadan iş yapın.Hiçbir halt bilmiyorsan git Wikipedia'dan bak Satan nedir,satanizm nedir,ne değildir diye...
Satanizm denilen kurumun bizim ülke medyasının ve çok bilgili avukatlarının salladığı üzere kedi kesmeyle,bakire katletmek ile,uyuşturucuyla falan alakası yok.Bir kere LaVeyan Satanizm'inde hayvan ve insanlara zarar vermen yasak,eğer onlar sana kast ederse zarar verebilirsin.Aksi takdirde kimseye zarar veremezsin,seksüel bir çekim gelmediği sürece kimseyle seks yapamazsın.LaVey'in aktardığı kurallara göre işleyen satanizm kolu bizim "Törkiş Satanizm" ile alakasız...
Satanizm,Hristiyanlığın tekstlerinden esinlenerek ortaya çıkmış bir kuram ki tutup Milton'un Paradise Lost'undan ve ya William Blake'in The Marriage Of Heaven And Hell'inden bile esinlenerek farklı "deity" anlayışları yüklemeleri yapmış bu kurama inanlar...Mantıklıdır,değildir,tartışmaya açık ama mesela LaVey'ın aktardığı kurallar Hristiyanlığı savunma sevdasıyla her tarafa attıran Bush'tan ve ya Anti-Amerikan imajdayken Müslüman ülkelere de saldıran İslamcı terör gruplarından çok daha mantıklı işliyorlar.En azından sana zarar vermeden birisine zarar verirsen,günah diyorlar.Elitist ve güçlüye yönelik bir kurum yani...
Ayrıca sanmıyorum ki Aleister Crowley olsun ve ya Anthony LaVey olsun,tutupta deli gibi Heavy Metal hayranları olsunlar. Ki Heavy Metal çıktığında Crowley fosil olmuştu.
Okkült konular ve ona bağlı bir kurum olarak satanizm insanları her zaman korkutmuştur.Satanizm ile bağlı suçlar falan da kanıtlanmış-kanıtlanmamış,olmuştur.Fakat her satanist psikopat ve ya sapık olacak diye bir genelleme yapılamaz.Türkiye'deki satanistler(!) ise satanist değil,kimlik bunalımında olan gençlerdir.İnsan ve ya herhangi bir canlı hayatına kastetmek hastalıklı bünye işidir.Uyuşturucu kullanmak ise belli bir din ve ya kurum mensuplarına özgü değildir,kişiyi bağlar.Her türlü malı içine çekip sonra Allah-Muhammed edebiyatı yapan Müslümanları(!) da biliyoruz.
Sonuç olarak,durum böyleyken,Türkiye'de satanist var diyemezsiniz.HIM dinleyerek hele satanist olabilen birisi varsa Oscar vermek isterim. Medya her zaman suçlayacak kişiler arar,Heavy Metal müzisyenleri,azıcık farklı makyajlı Rock müzisyenleri bu duruma çok uygundurlar,hemen onları dışlama politikası güderler.Bu yüzden bu gün bizim ülkemizde Demet Akalın ve ya Gülben Ergen "sanatçı" diye gezebiliyorlar ama Pentagram sırf adı Pentagram diye Bir gibi albüm çıkarmak zorunda kalabiliyor.
Satanizmi savunuyor gibi göründüm ama alakam yoktur.Sadece insanlar gerçeği bilmeli,metal müzik satanizmin resmi müziği falan değildir.İnsanlar din ve inanış konusunda özgürlerse herkes istediğine inanabilir.X kişisi Odin'e inanır,ölünce Valhalla'ya gitmek istediğini söyler,başkası İsa'ya,Musa'ya inanır.Bizi ilgilendirmez.Benim tek kaygım,zaten müzik adına tek bildikleri muhtemelen ilahiler olan mevcut devlet makamlarındaki kişilerin bu sallamalar uğruna metal müzik gibi türler üstüne yaptırım yapmaya kalkma ihtimalleridir. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Cum 30.05.2008 13:41 Mesaj konusu: |
|
|
dişleri fırçalamakta isteksizdir ifadesine bittim ben  _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pts 02.06.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
Ville Valo tişörtü giymiş çocuktan satanist değil, olsa olsa şey olur.... _________________ Adam gibi adam M.KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
pick-up

|
Tarih: Pts 02.06.2008 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
| kosovian demiş ki: | dişleri fırçalamakta isteksizdir ifadesine bittim ben  | O zaman Türkiye'nin yarısından çoğu satanist  |
|
| Başa dön |
|
 |
emo-st

Kayıt: Jun 02, 2008 Mesajlar: 57 Nerden: Ahahah. Arkadan. Hırt. Afyon olabilir.
|
Tarih: Sal 03.06.2008 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bu elemanı anlamadım ama yahu. Hadi bıçaklarsın edersin de, nasıl doğrarsın arkadaş? Hangi ruh katlanır buna? Bir de kan çokmuş diye temizlemiş evi, spreyler sıkmış..
Allah'ım bizi koru.  _________________ Karar veremedim ne yazsam buraya diye. Bir sürü hede'm var ingilizce.. Ben de kararsızlığımı yazdım. Nası ?
"Emo kid" değilim, dövmeyin beni. (Hayır, emo'yum dövün.) Yok hayır değilim.. Sadece Balık burcuyum.. (Hayır, emoyum) Hayır, hayırrr! |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Sal 03.06.2008 2:21 Mesaj konusu: |
|
|
| emo-st demiş ki: | Ben bu elemanı anlamadım ama yahu. Hadi bıçaklarsın edersin de, nasıl doğrarsın arkadaş? Hangi ruh katlanır buna? Bir de kan çokmuş diye temizlemiş evi, spreyler sıkmış..
Allah'ım bizi koru.  |
Hemde annesini  _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
emo-st

Kayıt: Jun 02, 2008 Mesajlar: 57 Nerden: Ahahah. Arkadan. Hırt. Afyon olabilir.
|
Tarih: Sal 03.06.2008 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
Ya o ayrı bişi zaten ama, doğramak da daha ayrı bişiy değil mi ya ?  |
|
| Başa dön |
|
 |
voodoobaby

|
Tarih: Cum 20.06.2008 4:14 Mesaj konusu: |
|
|
| bu 17 yaşındaki çocuk neyden etkilendi annesiyle problemleri mi vardı piskolojik çöküntü mü yaşıodu diye düşünmek yerine kısayoldan satanist damgası vurmuşlar ya helal olsun medyamıza.. |
|
| Başa dön |
|
 |
SiLeNoZ

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
Avrupalı bizim memlekete nasıl bakıyorsa, biz de memleketteki gençlere öyle bakıyoruz. Onlar bize barbar diyor biz de uzun saçlılara satanist diyoruz.
O yüzden normal bu _________________ Ton yelpazesi ne ya? Bir de analog dizmek ? |
|
| Başa dön |
|
 |
turkegilmez

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
''Bende bıçağı alıp kendisini öldürdüm. Sonra boğdum. Cesetlerini ise parçalara ayırdım" dedi ''
Evet önce öldürüp sonra boğması ayrı bi güzellikmiş _________________ Eski imzamı geri alabilirmiyim şu Türkçe kelimeleri içeren Teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
mer_ve

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 21:10 Mesaj konusu: |
|
|
| strinzi demiş ki: | .
Giyiminde koyu siyah renkleri mi tercih ediyor, tişört ve fanilalarının üzerinde şeytanı simgeleyen resimler var mı?
. |
ben açık siyah tercih ediyorum yırttım galiba  |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Pts 14.07.2008 12:42 Mesaj konusu: |
|
|
yahu madem bişeyler kesicen al marketten bi tane tavuk boğuş onla tırmala parçala, istersen satırla değil samuray kılıcıyla kes. ama anne bu... 17 yaşındaki birinin ruhsal bunalımlar geçirmesi doğaldır ama o kadar da değil ya!... _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
FEMME_ESIN

|
Tarih: Sal 29.07.2008 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
| Ville Valo yasaklanmali, hep demisimdir :p |
|
| Başa dön |
|
 |
CityOfAngeLs

|
Tarih: Sal 29.07.2008 0:49 Mesaj konusu: |
|
|
bari nocturnal depression veya ameseurs gibi bi grup dinleseymis him ne ya çocuk sarkıları
yakında sagop kajmer dinleyende anasını bacısını keser çok vahim durumlar bunlar. _________________ NoOneThere |
|
| Başa dön |
|
 |
|