Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - satanist genç annesini satırla parçaladı!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

satanist genç annesini satırla parçaladı!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
strinzi

MesajTarih: Prş 29.05.2008 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gunsnroses demiş ki:
Satanist genç profili

Torun, araştırmalarından yola çıkarak satanist genç profilini şöyle çizdi:

Arrow İçine kapanık, sessiz, ürkek ve korkaktır.

Rüyada gezer gibi hayal aleminde yaşar.

Yıkanmak, hatta dişlerini fırçalamakta isteksizdir. Question

Rap, Arrow heavy metal müzik dinler.

Loş ışık, koyu renk giysiler tercih eder.

Ailelere öneriler

Torun'a göre ailelerin dikkat etmesi gereken noktalar şöyle:

Çocuğunuzun özel odası varsa, duvarları garip işaretlerle süslenmiş boyalı ve resimlerle dolu düzensiz ve dağınık olup olmadığına dikkat edin.

Giyiminde koyu siyah renkleri mi tercih ediyor, tişört ve fanilalarının üzerinde şeytanı simgeleyen resimler var mı?

Oda perdelerinin devamlı kapalı olarak tululup tutulmadığına, koku veren nebati bitkiler yakıp yakmadığına dikkat edin.

Ders çalışmak bahanesiyle uyanık kalmak için kullanılan aktederon gibi hapların yanında ecstacy, captagon gibi uyuşturucu hapların bulunup bulunmadığını araştırın.

Uyuşturucu kullanmaya başlamış ise evdeki ilaç dolabında öksürük şurubu dahil tüm kodein içeren ilaçları kullanıp kullanmadığını ve koyduğunuz yerlerin değiştirilip değiştirilmediğini inceleyin.
Açıklamalara bak manyakmıdır nedir bu adam sıkıştırıp 2 sopa atacaksın görecek gününü. Smile
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kingofloss__

MesajTarih: Prş 29.05.2008 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gunsnroses demiş ki:
Satanizmi, Cumhurbaşkanlığı'na gönderdiği raporla devletin gündemine sokan Avukat Cahit Torun, bu akımı ‘‘Türkiye'yi çökertme planının bir parçası'' olarak niteledi. Merkezleri Exclamation İzmir olmak üzere Türkiye'de 40-50 bin civarında satanist olduğunu ifade eden Torun, satanist gençlerin profilini de çıkararak ailelere önerilerde bulundu.

AVUKAT Cahit Torun, Hürriyet'e konuyla ilgisinin Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencisi Lara Falay'ın ölümüyle başladığını söyledi. Daha önce terör suçları, Ermeni meselesi ve Rum Pontus idealleri gibi konularda da çalışmalar yaptığını ve devletin zirvesine sunduğunu belirten Torun, yakın çevresinde satanizme ilgi duyan birinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Torun'a göre satanizm ‘‘Türkiye devleti üzerinde oynanan çirkin ve organize oyunlar serisinin bir parçası.'' Bir ülkenin çökertilmesindeki en önemli iki faktörü psikolojik ve ekonomik savaş olarak açıklayan Torun, Türk gençliğinin bu amaçla kullanıldığını ileri sürdü. Torun, İstanbul-Ortaköy'de 1999 yılında lise öğrencisi Şehriban Coşkunfırat'ın ölümüyle kamuoyunun gündemine giren satanizmin boyutlarını da ‘‘ Arrow Ülkemizi kan gölüne çeviren PKK terör örgütü elemanlarının dahi sayılarının 10-15 bin kişiyi geçmediği düşünülürse, ülkemizde yaşanan tehlikenin büyüklüğü kolayca anlaşılır'' sözleriyle özetledi.

Lan okumuş avukatsın birde,sallamalarına bak. Very Happy Kırıldım şurada... Very Happy
Ulan azıcık araştırın.Azıcık şu halkı kekleme sevdası olmadan iş yapın.Hiçbir halt bilmiyorsan git Wikipedia'dan bak Satan nedir,satanizm nedir,ne değildir diye... Very Happy

Satanizm denilen kurumun bizim ülke medyasının ve çok bilgili avukatlarının salladığı üzere kedi kesmeyle,bakire katletmek ile,uyuşturucuyla falan alakası yok.Bir kere LaVeyan Satanizm'inde hayvan ve insanlara zarar vermen yasak,eğer onlar sana kast ederse zarar verebilirsin.Aksi takdirde kimseye zarar veremezsin,seksüel bir çekim gelmediği sürece kimseyle seks yapamazsın.LaVey'in aktardığı kurallara göre işleyen satanizm kolu bizim "Törkiş Satanizm" ile alakasız...

Satanizm,Hristiyanlığın tekstlerinden esinlenerek ortaya çıkmış bir kuram ki tutup Milton'un Paradise Lost'undan ve ya William Blake'in The Marriage Of Heaven And Hell'inden bile esinlenerek farklı "deity" anlayışları yüklemeleri yapmış bu kurama inanlar...Mantıklıdır,değildir,tartışmaya açık ama mesela LaVey'ın aktardığı kurallar Hristiyanlığı savunma sevdasıyla her tarafa attıran Bush'tan ve ya Anti-Amerikan imajdayken Müslüman ülkelere de saldıran İslamcı terör gruplarından çok daha mantıklı işliyorlar.En azından sana zarar vermeden birisine zarar verirsen,günah diyorlar.Elitist ve güçlüye yönelik bir kurum yani...

Ayrıca sanmıyorum ki Aleister Crowley olsun ve ya Anthony LaVey olsun,tutupta deli gibi Heavy Metal hayranları olsunlar. Very Happy Ki Heavy Metal çıktığında Crowley fosil olmuştu. Very Happy

Okkült konular ve ona bağlı bir kurum olarak satanizm insanları her zaman korkutmuştur.Satanizm ile bağlı suçlar falan da kanıtlanmış-kanıtlanmamış,olmuştur.Fakat her satanist psikopat ve ya sapık olacak diye bir genelleme yapılamaz.Türkiye'deki satanistler(!) ise satanist değil,kimlik bunalımında olan gençlerdir.İnsan ve ya herhangi bir canlı hayatına kastetmek hastalıklı bünye işidir.Uyuşturucu kullanmak ise belli bir din ve ya kurum mensuplarına özgü değildir,kişiyi bağlar.Her türlü malı içine çekip sonra Allah-Muhammed edebiyatı yapan Müslümanları(!) da biliyoruz. Very Happy

Sonuç olarak,durum böyleyken,Türkiye'de satanist var diyemezsiniz.HIM dinleyerek hele satanist olabilen birisi varsa Oscar vermek isterim. Very Happy Medya her zaman suçlayacak kişiler arar,Heavy Metal müzisyenleri,azıcık farklı makyajlı Rock müzisyenleri bu duruma çok uygundurlar,hemen onları dışlama politikası güderler.Bu yüzden bu gün bizim ülkemizde Demet Akalın ve ya Gülben Ergen "sanatçı" diye gezebiliyorlar ama Pentagram sırf adı Pentagram diye Bir gibi albüm çıkarmak zorunda kalabiliyor.

Satanizmi savunuyor gibi göründüm ama alakam yoktur.Sadece insanlar gerçeği bilmeli,metal müzik satanizmin resmi müziği falan değildir.İnsanlar din ve inanış konusunda özgürlerse herkes istediğine inanabilir.X kişisi Odin'e inanır,ölünce Valhalla'ya gitmek istediğini söyler,başkası İsa'ya,Musa'ya inanır.Bizi ilgilendirmez.Benim tek kaygım,zaten müzik adına tek bildikleri muhtemelen ilahiler olan mevcut devlet makamlarındaki kişilerin bu sallamalar uğruna metal müzik gibi türler üstüne yaptırım yapmaya kalkma ihtimalleridir.
kosovian

MesajTarih: Cum 30.05.2008 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dişleri fırçalamakta isteksizdir ifadesine bittim ben Smile
illnino

MesajTarih: Pts 02.06.2008 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ville Valo tişörtü giymiş çocuktan satanist değil, olsa olsa şey olur....
pick-up

MesajTarih: Pts 02.06.2008 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kosovian demiş ki:
dişleri fırçalamakta isteksizdir ifadesine bittim ben Smile
O zaman Türkiye'nin yarısından çoğu satanist Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emo-st

MesajTarih: Sal 03.06.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben bu elemanı anlamadım ama yahu. Hadi bıçaklarsın edersin de, nasıl doğrarsın arkadaş? Hangi ruh katlanır buna? Bir de kan çokmuş diye temizlemiş evi, spreyler sıkmış..

Allah'ım bizi koru. Sad
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cesareborgia

MesajTarih: Sal 03.06.2008 2:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emo-st demiş ki:
Ben bu elemanı anlamadım ama yahu. Hadi bıçaklarsın edersin de, nasıl doğrarsın arkadaş? Hangi ruh katlanır buna? Bir de kan çokmuş diye temizlemiş evi, spreyler sıkmış..

Allah'ım bizi koru. Sad

Hemde annesini Smile
emo-st

MesajTarih: Sal 03.06.2008 16:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile

Ya o ayrı bişi zaten ama, doğramak da daha ayrı bişiy değil mi ya ? Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
voodoobaby

MesajTarih: Cum 20.06.2008 4:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu 17 yaşındaki çocuk neyden etkilendi annesiyle problemleri mi vardı piskolojik çöküntü mü yaşıodu diye düşünmek yerine kısayoldan satanist damgası vurmuşlar ya helal olsun medyamıza..
Başa dön
SiLeNoZ

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Avrupalı bizim memlekete nasıl bakıyorsa, biz de memleketteki gençlere öyle bakıyoruz. Onlar bize barbar diyor biz de uzun saçlılara satanist diyoruz.

O yüzden normal bu
turkegilmez

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

''Bende bıçağı alıp kendisini öldürdüm. Sonra boğdum. Cesetlerini ise parçalara ayırdım" dedi ''

Evet önce öldürüp sonra boğması ayrı bi güzellikmişVery Happy
mer_ve

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

strinzi demiş ki:
.

Giyiminde koyu siyah renkleri mi tercih ediyor, tişört ve fanilalarının üzerinde şeytanı simgeleyen resimler var mı?

.

ben açık siyah tercih ediyorum yırttım galiba Very Happy
Başa dön
ByTar

MesajTarih: Pts 14.07.2008 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yahu madem bişeyler kesicen al marketten bi tane tavuk boğuş onla tırmala parçala, istersen satırla değil samuray kılıcıyla kes. ama anne bu... 17 yaşındaki birinin ruhsal bunalımlar geçirmesi doğaldır ama o kadar da değil ya!...
FEMME_ESIN

MesajTarih: Sal 29.07.2008 0:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ville Valo yasaklanmali, hep demisimdir :p
Başa dön
CityOfAngeLs

MesajTarih: Sal 29.07.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bari nocturnal depression veya ameseurs gibi bi grup dinleseymis him ne ya çocuk sarkıları Very Happy
yakında sagop kajmer dinleyende anasını bacısını keser çok vahim durumlar bunlar.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız