| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
a_met_ist

|
Tarih: Prş 03.04.2008 21:43 Mesaj konusu: |
|
|
laf sokmak ağır bir itham olmuş ama peki. bu son mesajımdır. bende artık benim gibi düşünen diğer insanlar gibi yaparım, beğendiğim pilli bebeği özlemem... başarılar. bol şanslar. gerçektende iyi temenniler, yolunuz açık olsun PİLLİ bebek _________________ çocuklara ölümü anlatmak imkansızdır ! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
dusselyalnizlik

|
Tarih: Cum 11.04.2008 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
neden eleştiriye gelemiyorsunuz anlamıyorum.a_met_ist kişisel düşüncesini belirtmiştir hepsi bu.ya kardesim eğer bu işte eleştiri olmazsa başarı gelmez o çok sevdigimiz pilli bebekten.Şimdi burada herkes şak şakçılık yapsa forever pilli bebek dese mi iyi olur?kendi kendimizi kandırmış oluruz.forumdaki pilli bebek avukatlarının hepsi grupla şöyle yada boyle muhattap hepsini tanıyorum isim vermekte istemiyorum.Bu yol yanşıl bir yol size söyleyeyim.bırakın insanlar eleştirsin.polislik yapmayın bu başlıkta.pilli bebeğede zarar veriyorsunuz gereksiz avukatlıklarınızla.bence a_met_ist dan özür dilemeniz gerekir.hiç kimseye zorla begendiremezsiniz pilli bebekin 2. albumunu begenmeyenide burda yargılama hakkınız yok.bende begenmedim pillinin 2. albumunu.şimdi banada laf sokun hadi bekliyorum.1. album daha iyiydi bana göre.yıllarca bekledigimiz bir albumdu ama birçok kişi hayal kırıklığına uğradı benim gibi.ha şu var album kaliteli olabilir kendi soundunda iyi bir iş olabilir ama bana hitap etmiyor bu kadar basit. _________________ Ruhum gozlerini yumusacik yum.ve dökülür gibi suya ciplak ve beyaz giriver uykuya.rüyalarin en güzeli bekliyor seni.ninni!ruhum.ninni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
The-Painted-Bird

|
Tarih: Cum 11.04.2008 21:10 Mesaj konusu: |
|
|
| dusselyalnizlik demiş ki: | | neden eleştiriye gelemiyorsunuz anlamıyorum.a_met_ist kişisel düşüncesini belirtmiştir hepsi bu.ya kardesim eğer bu işte eleştiri olmazsa başarı gelmez o çok sevdigimiz pilli bebekten.Şimdi burada herkes şak şakçılık yapsa forever pilli bebek dese mi iyi olur?kendi kendimizi kandırmış oluruz.forumdaki pilli bebek avukatlarının hepsi grupla şöyle yada boyle muhattap hepsini tanıyorum isim vermekte istemiyorum.Bu yol yanşıl bir yol size söyleyeyim.bırakın insanlar eleştirsin.polislik yapmayın bu başlıkta.pilli bebeğede zarar veriyorsunuz gereksiz avukatlıklarınızla.bence a_met_ist dan özür dilemeniz gerekir.hiç kimseye zorla begendiremezsiniz pilli bebekin 2. albumunu begenmeyenide burda yargılama hakkınız yok.bende begenmedim pillinin 2. albumunu.şimdi banada laf sokun hadi bekliyorum.1. album daha iyiydi bana göre.yıllarca bekledigimiz bir albumdu ama birçok kişi hayal kırıklığına uğradı benim gibi.ha şu var album kaliteli olabilir kendi soundunda iyi bir iş olabilir ama bana hitap etmiyor bu kadar basit. |
Bir kere ilk albüm sadece iyi değil çok çok iyiydi.Daha iyi bir kayıt ve promosyon olanağı olsaydı çok çok daha fazla ilgi göreceğini eminim SİZ?! de kabul ediyorsunuzdur.Siz belki kendinizi her zaman şaheserlere layık görüyor olabilirsiniz .Eyvallah.Onlardan daha iyi bir müzisyen olduğunuzu da iddia edebilirsiniz.Hadi ona da eyvallah.Ama unutmayın ki Pilli Bebek istek almaz.Sizi takmadığından değil; kendi doğallığını,içtenliğini daha çok önemsediğinden.Kendi gibi olmak için yani.En azından buna saygı duymanızı beklerdim açıkçası.Kendi gibi olanı eleştirmek, bir rock müzik dinleyicisi (ve icracısı ?!) için bir miktar garip kaçmakta.Eski dinleyicileri olarak (dost acı söyler gibilerden )yapıcı eleştiriler ayrı,toplum içinde laf sokmak ayrıdır.Bence Pilli Bebek en azından bir -yolun açık olsun kardeş- vedasını haketmiş bir gruptur.Ki a-met-ist bunu yapmıştır.Eyvallah.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemkismet

Kayıt: May 24, 2005 Mesajlar: 410 Nerden: istanbul-eskisehir
|
Tarih: Prş 08.05.2008 17:45 Mesaj konusu: |
|
|
14 Mayıs - 4 Haziran Pilli Bebek Konseri
Dip Sahne
K.Esat 4 Yol / Ankara
14 Mayıs günü görüşmek üzere arkadaşlar  _________________ Bir gün,bir yağmur sonrası siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde!İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackie_Lawless

|
Tarih: Prş 15.05.2008 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
| Olsun'un klibi yayınlanmış Dream Yüxexes'te izleyen var mı acaba? |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemkismet

|
Tarih: Sal 20.05.2008 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
14 Mayıs günü konsere gelenleri bekleyen en güzel süpriz klibi izlemekti sanırım.
İnsana huzur veren ve şarkıyı hissettiren bir klip olmuş.En yakın zamanda izlersiniz umarım... _________________ Bir gün,bir yağmur sonrası siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde!İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
The-Painted-Bird

|
|
| Başa dön |
|
 |
saykodelikzade

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 11:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Güzel olmuş . |
|
| Başa dön |
|
 |
candide

|
Tarih: Prş 22.05.2008 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
| albmleri gerçekten güzel olmuş yalnız,hani tüm şarkıları güzel olan albümler vardır ya,aynen onlardan biri olmuş.. |
|
| Başa dön |
|
 |
The-Painted-Bird

|
Tarih: Cum 30.05.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
6 Haziran Cuma günü Ankara Dib Sahne de konserleri varmış.Coşmak isteyenler kaçırmasın derim.
http://www.pillibebek.com.tr/ |
|
| Başa dön |
|
 |
The-Painted-Bird

|
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
anlıyorum pek güzel şarkıdır.. _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
The-Painted-Bird

|
Tarih: Prş 11.09.2008 3:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Roll dergisinin Eylül sayısında Cem Kısmet ile yapılmış bir röportaj var.(4 sayfalık) |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Cmt 13.09.2008 11:13 Mesaj konusu: |
|
|
Daha ben ilk albümleri uyandırmadan'ı bulamadım... adamlar cover albüm çıkartıyor... ayrıca bu cover albümün kısa sürede çıkması,daha kısa süreler arasında albüm yapacakları anlamına geliyordur umarım...Çünkü pilli bebegin uyandırmadan ve olsun albümüleri arasında uzun bi zaman 7 sene gibi, umarım bu cover albümle bu zaman aralıgı kısalır ve biz daha cok pilli bebek albümlerine sahip oluruz... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
gizemkismet

|
Tarih: Prş 25.09.2008 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
9 & 31 Ekim Pilli Bebek Konseri
Dip Sahne
K.Esat 4 Yol / Ankara
Yine Ankara yolları gözüktü bana =) _________________ Bir gün,bir yağmur sonrası siyah beyaz bir fotoğraf bulacaksın yerlerde!İşte o an bir kıpırtıyım yüreğinde ve iki damla yaş olacağım güneşli gözlerinde... |
|
| Başa dön |
|
 |
Gokmen_Esgin

|
Tarih: Cum 03.10.2008 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
Cem Kısmet'in buğulu sesi,şarkı sözleri,oluşturulmuş sound ve canlı performanslar.Bence herşeyi ile mükemmel bir grup.Türk rock müziğini ele alacak olursak lezzet alarak dinlediğim bir kaç grupdan birisidir Pilli Bebek. _________________ http://www.myspace.com/gokmenesginrock |
|
| Başa dön |
|
 |
|