Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Arkadaşlar, neredeyse bütün forumu okudum. Doğr olanı tartışmak güzel ancak altyapısız olamaz olmamalı. Anladığım kadarıyla sinemada küfür olmamalı diyen yok. Yerinde kullanılmalı diyenler var. Dili iyi kullanmak da zaten iyi senarist ve kötüsünü ayıran temel öğelerdendir.
"Sanat; asla kötüyü göstermez" Doğru Türkçe, doğru yaşam... Ancak çok büyük yazarlar ve yönetmenler; kötüyü öyle kötü tanıtır ki, böyle kötü döremezsiniz. Nazım Hikmet'in muhteşem eseri Bİr Şimal Kilisesi'de şeytanı oynadım. Bir kadının saçlarından tutup fırlatıyordum. Bu küfürden daha doğru bir davranış mı? _________________ www.dexigen.net.tc
Cadde(Türk yapımı) diye bir film var izledinizmi bilmiyorum, ama bir film de bu kadar küfür duymamıştım hiç! mesela o filmdeki küfür beni çok rahatsız etti hatta filmi yanlız başıma izlememe rağmen. Yerinde olunca güzel oluyor ama saçma sapan yerlerdede boş küfür etmek film de edepsizlikden başka birşey olmuyor. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız