Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Güncelleme
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Güncelleme
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
impala

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 10:46    Mesaj konusu: Güncelleme Alıntıyla Cevap Ver

Anasayfa ve özellikle haber bölümü neden güncellenmiyor?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gabriyeli

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Site kurucusunun anlam verilemeyen bir şekilde forumu terk etmesi, geriye kalan bir kaç adminin yetkilerini kısıtlaması ve onlarında bu nedenle ellerinin kollarının bağlı olması, forumda aktif bir çok kullanıcının banlanması, daha sayalım mı yoksa adminler gelip teknik sorunlar zaman yok vs. demesinimi beklersin Smile
Daishuman

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslına bakarsanız bütün mod ve yöneticiler birşeyler yapmak için hevesli,birçoğuda bilgi hazinesi aynı şekilde üyelerden de yardım alabileceğimiz çok sayıda değerli insan var.Ama 'haydi yapalım gençler şu şekilde yapılacak'diyebilecek kimse yok.Yetki kimde onu bile bilmediğimizden birşey yapmadan bekliyoruz.Yeni forum düzeni demicem çünkü kendim bile inanmıyorum artık Very Happy Maalesef sitenin değerini düşüren bu olay için hala çözüm bulunamıyor.
Başa dön
gabriyeli

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daishuman, 2005 te askere gittim gitmeden önce yeni site deniliyordu hala deniliyor, yok böyle birşey sadece temeli atıldı ama sonra orada kaldı ve kalmayada devam edecek Smile Yetki kimsede yok padişahın tembeli serhat bey ( site kurucusu ) lütfedip gelir bakarsa siteye belki birşeyler olacaktır ama o zaten gelmiyor. irc.turkrock.com da takılıyor sadece. Zaten aldebaran gitti sitenin teknik kısmıda bitti. Aynı hamam ve aynı tas olayı bu şekilde gidecek. Önceden admin ve modlara kızardım ama şimdi onlarında çaresiz olduğunu görmek üzücü. Sizi ve forumu bu duruma düşüren utansın diyeceğim ama onda o utanma duygusu zaten yoktur Smile
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 31.05.2008 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kimsessssiiiiiiiiizzzzzz yannızııııızzzzzzz...
istanblues

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 0:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu birşey diyebilirmiyim, şaka ile takılmalar da oluyor, ama inanın bu konu turkock.com tarihinin en önemli konusu en ciddi konusu bence. Göz göre göre yok oluyosunuz. Bir ülkenin başında kimse olmazsa oraya neler olabileceğini düşünebiliyormusunuz? Başka bir site olsa bırak bu konuya yazmayı, okumadan geçerim, ama siz Türkiye internet tarihinde ilklerdensiniz diye biliyorum ben.. Yazık.. Nasıl kıymetini bilemiyorsunuz hayret ediyorum.. Bir gençlik ateşiyle bir hevesle açılan uyduruk bir rock sitesi de değil ki yöneticisi basıp gitsin:)
Daishuman

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 2:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eminim bundan zevk alan kansızlarda az değil.Üyemiz olduğu halde bu siteyi çökertmeye çalışanlar var.Ama umuyorum ki o şerefsizlerin yüzünü kara çıkaracağız.Burada kendi sitelerinin reklamını yapmak için turkrock bünyesinde olan,üstüne üstlük bu siteyi karalamak için elinden geleni yapanlar şunu unutmasın.O g.tüb.klu sitelerin hiçbiri turkrockın yerini tutamaz ve hiçbir zamanda tutamayacak..Onlar bizleri kendi sitelerinden kovarken ya da bu siteye gelip yüzsüzce siteyi karalamaya çalışırken biz büyüklüğümüzü gösterdik,onları kurallara uymadıkları hareketleri dışında siteden kovmadık.Bu bizim büyüklüğümüz ve göreceksiniz turkrock bugünleri de atlatacaktır..Buna eminim..

İstanblues...sende şunu unutma bu site yokolma raddesine gelse bile küllerinden doğar.Hiçbirşey yapmasa bile buradaki bilgi hazinesine hiçbir yeni site ulaşamaz.Biz kimseyi kendimize rakip görmüyorüz.Şu an büyük eksiklikler olduğu doğrudur.Ama bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız..Kimse merak etmesin
Başa dön
gabriyeli

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çözüm FTP şifresini almak Smile yeni arayüz vs. hepsi yapılır Smile
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gabriyeli demiş ki:
Yetki kimsede yok padişahın tembeli serhat bey ( site kurucusu ) lütfedip gelir bakarsa siteye belki birşeyler olacaktır ama o zaten gelmiyor. <a href="http://www.turkrock.com/chat">irc.turkrock.com</a> da takılıyor sadece.

Cidden oraya takılıyor mu? Ben Jungle Love hesabı netsiz falan bir yere taşınmıştır diyordum ama IRC kısmına takılıp buraya bakmaması inanılmaz. Bari devret de, şu çocuklara burada bin takla attırma yüzlerce kullanıcının soruları karşısında. Herkes için sıkıntı verici bir durum. Hiç öyle kibarca filan da yazmaya kasamayacağımdır, ortada Karabük Demir Çelik Fabrikası'ndan çıkmış kadar gerçek bir durum kütlesi var.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
istanblues

MesajTarih: Pts 02.06.2008 0:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daishuman demiş ki:
İstanblues...sende şunu unutma bu site yokolma raddesine gelse bile küllerinden doğar.Hiçbirşey yapmasa bile buradaki bilgi hazinesine hiçbir yeni site ulaşamaz.Biz kimseyi kendimize rakip görmüyorüz.Şu an büyük eksiklikler olduğu doğrudur.Ama bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız..Kimse merak etmesin

Hadi bakalım.. Smile Burada ki bilgi gerçekten sağlam, eh kendi alanınızda ortalıkta onlarca site var elbette bir çekişme ve malesef saldırılar olabilir.. Sizin adınıza üzülüyorum..

Aynı şekilde bizde kendi alanımızda iddalıyız. Bizde ki "Blues" hazinesi başka hiçbiryerde yok.! Tek farkımız rakibimizin olmaması Razz

Onun dışında siz moderatörlerin emekleri tartışılmaz. Ama başta birinin olmaması ve üstüne gelen sorunlar bir an önce birşeyler yapılmasının habercisidir. Diye düşünüyorum. Nacizane fikirlerimdir. Başarılar dilerim..
impala

MesajTarih: Pts 02.06.2008 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sitenin sakin olduğu dönemler tabii ki oluyordu.. Özellikle yaz aylarında ama kullanıcıların zaman geçireceği birşeyler yine de oluyordu sitenin hehangi bir bölümde.. Son bir yıldır hayat yok.. Ama yine de alışkanlıktır benim için bu site.. kapanmadığı sürece girip en azından bir göz atmaya devam edeceğim.. Smile Umarım eski hızını yakalarii
Başa dön
Daishuman

MesajTarih: Pts 02.06.2008 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetim olarak bizimde hatalarımız var,olmuştur.Bazı kullanıcıların atılmaması gerekirdi bence.Ya da ne biliyim daha ortayolcu bir iletişim kurulabilirdi sonuçları pek düşünülmedi.Ama üyelerde çok yüklendi yönetime.Tarih politika bölümünün silinmesi birçok üye gibi benimde içimi acıttı..Siteye olumsuz etkisi oldu.Ama bunun sebebi bilinçsiz üyelerdi.Keşke konuşarak,tartışarak uzlaşma yoluna gidebilseydik.Ama ne üyeler bunu bildi ne de yöneticiler kimsenin gözünün yaşına baktı..Sonuçta buralardayız..Bende isterim herkes gibi sitenin 2003lü yıllarda yakaladığı tadı yakalamasını..Bu mümkün görünmese de daha iyi noktalara ulaşmamız mümkün..Yeter ki daha uzlaşmacı bir yol izleyelim.Aslında çok zor değil ama sabir fikirli olmak bazı insanlarda bunu zorlaştırıyor.Tabi bizdende vaadedilen ve yapılmayan yenilikler var..Bunların hepsi üyeleri soğutuyor..Umarım bunları engelleyecek atılımlar yapılır.
Başa dön
gabriyeli

MesajTarih: Sal 03.06.2008 0:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daishuman, burada yönetimle ilgili konular çok tartışıldı dediğin gibi sabit fikirli üyelerde vardı ama sabit fikirli yöneticilerde vardı varlarda hala, hep yüksekten bakıldı işinize geliyorsa modunda takınıldı, bir konuda 2x2 = 4 denildi yöneticiler hayır biz 5 diyoruz dediler. Buranın yara alma sebebi budur, tarih politika buranın bu hale gelmesinde %1 dir gibi bir paydır. Yönetimin bu ve buna benzer tutumu insanları soğuttu alın sitenizi başınıza çalın diyip gittiler.

Senin yaptığın bu eleştiriyi onlarda yapsalardı şuan bu forum bu halde olmazdı, en son kendi aralarında anlaşamadılar dağılıp gittiler buranın yükünü senin gibi anlayışlı insanların sırtına bıraktılar.
tretorian-

MesajTarih: Sal 03.06.2008 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Turkrock'a 2004 yılında üye oldum. Site o tarihlerde çok güzeldi ama moderatör diye adlandırılan şahıslardanmı yoksa sitenin gereksiz kurallarımı ne bilmiyorum bu siteden beni aşırı derecede soğutdu. en sonundada beni siteden attılar. ve atma nedenleride neydi biliyormusunuz burada kendimi ifade etmem !
benim gibi birçok aktif kullanıcı o tarihde defalarca kez siteden atıldı. (atılanlar kendini biliyor. eskilerde atılanları iyi biliyor)

Bu sitenin amacı ne önce o konuda bir karar kılmak lazım.

Olması gereken amacı > Rock dinleyen insanları tek çatı altında toplamak

Şimdiki amacı > Rock dinleyen insanları tek çatıda toplayıp sonra siteden atmak

Sitede inanılmaz derecede hatalar yapıldı. Bir örnek mesela:
Ankara Buluşmaları başlığı sitenin kurulduğu tarihden itibaren en aşşağı 10-11 kez silindi ve tekrar açıldı. en sonunda insanlar oradanda soğudu. Neymiş gereksiz sohbetler dönüyormuş. E heralde dönecek ne bekliyorsunuzki ? İnsanlar orada kaynaşmadan nasıl buluşsunlar. Kaynaşmak için irc.turkrock'ı kullanın diyorsunuz e kullanayımda ben orayı benim orada yazdıklarımı sadece oan orada olanlar görecek ama ben herkesin görmesini istiyorum. Ayrıca bir başlığı silmek sitenin geçmişine ihanetdir. Mesela ekşi sözlükde habire başlıklar silinseydi o zaman ne anlamı kalırdı ? Siteye girdiğimde ben taa 2004 yılında ne yamışım görmek istiyorum ama görmem mümkün değil çünkü bütün hepsi silinmiş. Böyle bir saçmalık olabilir mi ?
Böyle saçma şeylerden dolayı insanlar bu siteden soğudular en sonunda kimse kalmadı.
Şimdi sadece amatör gruplar ve alım-satım başlığı kullanılıyor daha çok. Önceden bu sitede birşeyler yazmak insanlarla fikirleri tartışmak çok daha zevkliydi.
Şimdi ise sitenin kullanıcı kalitesi bu yönetim şeklinden dolayı aşırı derecede düştü.
Kimse gelip bana bu yönetim şeklini övmesin veya hatasız bulduğunu söylemesin. Bence gayet katıdır ve dikdatörlüktür resmen.
Ben kendime yakın fikirleri olan insanların toplandığı bir sitede kendimi ifade edemeyeceksem o zaman bu siteninde bir anlamı kalmıyor.

Turkrock.com sitesi misyonunu tamamlamış bir sitedir. Bu siteden daha fazla birşey beklemek gereksizdir.

Hepinize hayatınızda başarılar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tretorian-

MesajTarih: Sal 03.06.2008 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu site benim hayatımda çok şeyi değiştirdi. ömür boyu sürecek dostluklar kurmamı sağladı. çok sağlam insanlarla tanıştım. gerek doğruca site aracılığıyla gerek dolaylı yoldan. ama bunların hepsi eskide kaldı. ne yazıkki ekşimiş sütü bir daha taze kılamazsınız.
Benim şuan yönetici tayfasından tek isteğim artık daha fazla birşeyler silmeyin bu siteden. bırakın bazı şeyler olduğu gibi kalsın.. bırakında 40 yaşıma geldiğimde yine bu siteye giriyim ve eski yazdıklarımı okuyum. Geçmişi hatırlıyım ve mutlu oluyum.
Başa dön
gabriyeli

MesajTarih: Sal 03.06.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Buluşma başlıklarına yaptıkları baltalamadan sonra biz istanbul tayfası buluşma olayından el çektik ve durum ortada, hoş onlar için bir zarar teşkil ettiğini pek sanmıyorum ama ordaki ortam bitti onlar teşvik etti bizde bitirdik Smile şahsımın atılma sebebide buluşma başlıklarına yapılan müdahaleye dur deme sonucunda çıkan bir atışmadan sonra onların hak ettiğin bir sözü onlar için sarf etmemdir. Haliyle o söz sonucu atılmak zorundaydım onlarında gözünde öylede oldu Smile

Yöneticilerin davranışları hakkında daha öncede yeterince yazdım yukarıdaki yazılarımda da belirttim, temcit pilavı gibi döndürüp döndürüp söylemenin anlamı yok sanırım, değil ben kim ne yazarsa yazsın birşey değişmeyecek, arada bir kaç iyi niyetli insan çıkıp hatalarımız var diyecek ama elindende birşey gelmeyecek.
rocksurfer

MesajTarih: Sal 03.06.2008 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gabriyeli demiş ki:
Site kurucusunun anlam verilemeyen bir şekilde forumu terk etmesi, geriye kalan bir kaç adminin yetkilerini kısıtlaması ve onlarında bu nedenle ellerinin kollarının bağlı olması, forumda aktif bir çok kullanıcının banlanması, daha sayalım mı yoksa adminler gelip teknik sorunlar zaman yok vs. demesinimi beklersin Smile

Olayın özeti yukarıda bahsedilen şekildedir.Site kurucusu siteyi terk ederek her türlü yükü forum yönetcileri/admin'lerin üzerine bırakmış ve onlardan da ben,futurist,filthy ve roth-azad dışında siteyle ilgilenen olmamıştı.Elimiz ve kolumuz bağlıydı çünkü ne ana sayfayı,arayüzü değiştirebiliyorduk ne de yıllardır değişmeyen ana sayfa anketini.Özetle Aldeberan'ın siteden gitmesiyle beraber teknik olarak site çökmüştü.İnternette ilk radyo programı yapan sitelelerden biri olan turkrock.com artık kendini taklit eden sitelerden bile geri kalmıştır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gabriyeli

MesajTarih: Sal 03.06.2008 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başlamamız ve sonumuz Osmanlı İmparatorluğu gibi oldu, biri çıkıp bu siteyi kaçan adminin elinden kurtacak mı Smile
rocksurfer

MesajTarih: Sal 03.06.2008 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Diğer yönetim kadrosundaki arkadaşları da durumu görerek sine-i millete dönmeleri çağrısı yapıyorum..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tretorian-

MesajTarih: Sal 03.06.2008 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu siteyi aldeberan'dan satın almam mümkün mü acaba bana o arkadaşın numarasını vesayserini özelden atabilirmisiniz. madem o terk etmiş biz sahip çıkalım. bu site bir sitenin ötesinde manevi değer taşımaktadır benim için ve birçok kimse için.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız