Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Hürriyet'in 60. yılı şerefine yayınladığı reklam şahane olmuş. Tabi ikiyüzlü bir politika izlediklerinden, samimiyetini tartışmıyorum bile. _________________ Don't regret the rulez i broke, when i die bury me in smoke!
www.personal-insult.com
akbank kadar uyuz reklam ve reklam müziği yapan banka yoktur sanırım.o neya sen iste kobim herşey olur sen iste akan sular durur.ıslak odunla dalasım geliyor
Tarih: Cum 06.06.2008 19:21 Mesaj konusu:
halilpazarlama demiş ki:
akbank kadar uyuz reklam ve reklam müziği yapan banka yoktur sanırım.o neya sen iste kobim herşey olur sen iste akan sular durur.ıslak odunla dalasım geliyor
ıslak odun ha abi seni seviyorum _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor..
whirpool reklamıda ayrı bir ayar .gülse birseli elindeki tavayla girdiği duşun içindeki kıstırıp 6 ayrı noktadan duş etkisiyle dövesim geliyor.dur hatta 6 tane tavayla dalacaksın tazyikli dayak
Tarih: Pzr 08.06.2008 12:00 Mesaj konusu:
Turkcell'in milli takım için yaptığı reklamı çok beğeniyorum. Harika bir mesaj veriyor.. _________________ www.istanblues.org : Türkiye'nin Blues Sitesi
Blues & Rock | Rock'N'Roll | Country & Folk | Soul & Gospel | Sanat & Edebiyat | Sinema & Tiyatro | Felsefe & Bilim | Cafe İstanblues ve dahası.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 69, 70, 71
71. sayfa (Toplam 71 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız