Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kırılan manyetik switch 'i - (mideye kaya oturması durumu)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kırılan manyetik switch 'i - (mideye kaya oturması durumu)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aimlessmentality

MesajTarih: Prş 12.06.2008 20:54    Mesaj konusu: Kırılan manyetik switch 'i - (mideye kaya oturması durumu) Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba arkadaşlar,

Ibanez ART320 gitarımın manyetik switch'ini benim sevgili annem gitarı devirmek suretiyle (!) (gitar ücayakta üzerinde devirmek ayrı bir beceri gerektiriyor) kırmış.

Ses çıkaramadım ama sinirden ve üzüntüden mideme taş gibi oturdu. Bunun tamir edilmesi kolay mıdır? Nerelerde yaptırabilirim? Uzun bir iş midir? Konuyu iyi bilmediğimden

Lütfen bir yardım edin, güzel bir cevap verinde rahat uyuyim bu akşam.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umutkoruyan

MesajTarih: Prş 12.06.2008 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hangi şehirdesin :d
Başa dön
aimlessmentality

MesajTarih: Prş 12.06.2008 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

istanbuldayım hocam yaw =(
Başa dön
umutkoruyan

MesajTarih: Prş 12.06.2008 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozaman tüneldekilere bi sor geçmiş olsun ne diyim Very Happy
Başa dön
aimlessmentality

MesajTarih: Prş 12.06.2008 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

wallahi uyku yok bu gece..
Başa dön
Clesk

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eğer tahmin ettiğim şey ise rahat tamir olur takma kafana sen Wink . Forumdaki luthier ler başlığından gitar bakımı yapan bir kişiye götürüp sorunu halledebilirsin.

http://www.turkrock.com/ftopic88317.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KeReMmM

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rahat uyu hiç bişey olmaz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
lovermanJames

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fazla kasmana gerek yok,cana gelen mala gelsin,yaptırırsın.Anneni de üzme...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Clickboy

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çöpe salla direk o gitarı. Üzülerek söylüyorum ama o serideki gitarların switch'i set in body olduğu için herhangi bir fiziksel zararda iptal oluyor direk switch. değiştirme şanşıda olmuyor maalesef. Ibanez'in çoğu gitarında var o can sıkıcı durum. Bi halledemediler gitti. Allahtan o kadar da pahalı değilmiş gitar ucuz kurtarmışsın.

desem yalan olur... Laughing Ne diyelim geçmiş olsun.Benim annem deodayı toplarken gitarın headstock'u duvara çakıp çakıp duruyor mesela Very Happy duvarda oyuklar oldu gitarın ucundaki boya söküldü. Ama anne tabi birşey diyemiyor insan Laughing boşver yani strese gerek yok...

En son Clickboy tarafından Prş 12.06.2008 23:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mersinden_ersin

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tünelden rıfat usta, feridun usta, murat sezen vs gibi ustaların birine git yaparlar...
Başa dön
obican

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3 yol switch kolay kolay tamir olmaz, değiştirmek gerekir. bir ara hiç kalmamıştı tünelde 3 yol switch, şimdi var mı bilmiyorum. çok pahalı birşey değil ama.
Başa dön
Clesk

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi zaten değiştirmesi gerekicek de böyle moral bozmaya gerek yok Very Happy . Elbet bulunur.

http://www.turkrock.com/ftopic88317.html
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
obican

MesajTarih: Prş 12.06.2008 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya en kötü benim gibi yap, git üç tane ustaya, üç tane bozuk kırık switch al parçalarını birleştir Smile
Başa dön
aimlessmentality

MesajTarih: Cum 13.06.2008 9:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Clickboy demiş ki:
Çöpe salla direk o gitarı. Üzülerek söylüyorum ama o serideki gitarların switch'i set in body olduğu için herhangi bir fiziksel zararda iptal oluyor direk switch. değiştirme şanşıda olmuyor maalesef. Ibanez'in çoğu gitarında var o can sıkıcı durum. Bi halledemediler gitti. Allahtan o kadar da pahalı değilmiş gitar ucuz kurtarmışsın.

desem yalan olur... Laughing Ne diyelim geçmiş olsun.Benim annem deodayı toplarken gitarın headstock'u duvara çakıp çakıp duruyor mesela Very Happy duvarda oyuklar oldu gitarın ucundaki boya söküldü. Ama anne tabi birşey diyemiyor insan Laughing boşver yani strese gerek yok...

Abi öldürdün beni sonuna gelene kadar nefesimi tuttum =)

Cok sagolun herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
Başa dön
irfanturunc

MesajTarih: Cum 04.07.2008 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Clickboy demiş ki:

ahahaha öldüm ya set in body ha ahahahahaauahau
Başa dön
metalikkII

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tünelde Fatih Yılmazı bi ziyaret et derim.

MesajTarih: Pts 07.07.2008 1:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[quote="Clickboy"]Çöpe salla direk o gitarı. Üzülerek söylüyorum ama o serideki gitarların switch'i set in body olduğu için herhangi bir fiziksel zararda iptal oluyor direk switch. değiştirme şanşıda olmuyor maalesef. Ibanez'in çoğu gitarında var o can sıkıcı durum. Bi halledemediler gitti. Allahtan o kadar da pahalı değilmiş gitar ucuz kurtarmışsın.

desem yalan olur... Laughing Ne diyelim geçmiş olsun.Benim annem deodayı toplarken gitarın headstock'u duvara çakıp çakıp duruyor mesela Very Happy duvarda oyuklar oldu gitarın ucundaki boya söküldü. Ama anne tabi birşey diyemiyor insan Laughing boşver yani strese gerek yok...[/quote]

Seviyorum böyle adamları hocam koptum ya süper....arkadaşım geçmiş olsun.
Başa dön
Ginoobili

MesajTarih: Pts 07.07.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yüksel usta eski gitarıma 5 ytlye takmıştı dert edilicek bişey değil arkadaşım rahatla sen ayrıca kalp krizi geçirtebilicek mesajlar atmayalım arkadaşlar:D
mersinden_ersin

MesajTarih: Pts 07.07.2008 1:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

5 ytl çok iyi fiyatmış ya...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız