Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
bence çok önemli bir konu bunu baya bi tartışmak lazım kafama çok takılıyo...
bence ofsayt gerçekten kaldırılmalı.. eğer kaldırılmazsa ne olur bilemiyorum...cahil halkımız allah göstermesin isyanlara başlar...
bence bide yabancı oyuncu sınırlandırılması kalksın mehmet aurello(nası yazılıyo bilemiyorum salladım bir an için konuşamadım) aslına dönsün ulu türk ırkından bi insan olaraktan buna katlnamıyorum..
bide tusubasa(bunuda bilmiyom salladım) türk milli takımına getirilsin...aslında ben böle bişeyi hiç istemem amma adam oynuyor yav...
ahmet çakar bikiniyi giymedi bunun ergenekonla bir ilgisi varmış zannedersem yetkililerden açıklama bekliyoruz...
bide önemli konulardan biri 3 korner bir penaltı konusudur... bununla ilgili çok geniş bi araştırma yaptık( bi arkadaşın tez konusuydu) halk gerçekten böle istiyo...
türkiye uefadan ayrılıp asyadaki futbol hebele hübelesi neyse ona girsin...doğu perinçek ve tayfasından bu konudada mücadele etmelirini bekliyorum...
turgay şener ali sami alkıştan özür dilesin şayet dilemezse dgm bu işe el koysun...
bu isteklerimin biran önce yapılması lazım bence yoksa allah göstermesin neler olur bilemiyorum...
bi yanda ezanı muhammed, allaahuekber sesleri, bi yanda atiizmin dinsizliğin probagandası nolur bilemiyorum!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız