Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Farkındalık Kültürü
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Farkındalık Kültürü

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EmreEguz

MesajTarih: Çrş 13.02.2008 19:53    Mesaj konusu: Farkındalık Kültürü Alıntıyla Cevap Ver

Benim de 2 yıl öncesine kadar kavram olarak duymadığım birşeydi.Elbette yetiştiriliş ve yaşayış olarak bu kavramdan yoksun değildim ama detaylarıyla nedeniyle amacı ile gerekliliği ile okulumda yaratıcı drama dersinde tanışmıştım.

Avrupa da ilkokuldan itibaren zorunlu bir ders olarak verilir ve toplu yaşamın içindeki bireyde olmazsa olmazdır.Türkiye'de benim gibi adını bile çok geç ögreniyor insanlar hatta %90 lık kesim böyle bir kavrama sahip değil zaten.Detaylarıyla birlikte benimseyince insan şok oluyor.En azından ben şok oldum nekadar fazla ihtiyaç duyulan birşey ama malesef bu kültüre sahip değil halk demiştim.Böyle bir başlık ve üzerinde konuşulmaya gerek oldugunu düşündüm ve açtım.Farkında olmamanın verdiği dayanılmaz hafiflik.Cümlesini en azından çoğu kişi duymuştur Smile Herkes fikrini paylaşırsa memnun olacağım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HornyDevil

MesajTarih: Pts 16.06.2008 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Farkında olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik" bence baştan yanlış bir kelime hafif değil ağırdır farkında olmak..
dumanduman

MesajTarih: Pts 16.06.2008 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

baya olmuş başlık açılalı başlıgı kimsenin fakr etmemiş olması farkındalık kültürüne sahip olmadıgımızın kanıtıdır galiba Very Happy

yalnız benim anlamadıgım farkındalık nasıl bir kültür oluyor anlamış degilim...eger daha açıklayıcı yazarsak bende bilgi sahip olablirim...ilk defa burda duydum böyle bir terimi...benim anladıgım farkındalık kelime anlamıysa bence kültürle pek alakası yok...bence farkındalıgı dile getirmek ve onu uygulamakdır esas kültür...
EmreEguz

MesajTarih: Sal 17.06.2008 0:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HornyDevil demiş ki:
"Farkında olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik" bence baştan yanlış bir kelime hafif değil ağırdır farkında olmak..

Farkında olmamanın yazmışım ben yukarıda, yanlış okumuşsunuz.
track5

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Farkında olmamanın yazmışım ben yukarıda, yanlış okumuşsunuz.

daha ne okudukalırın biile farkında değiller Smile[/quote]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EmreEguz

MesajTarih: Pts 30.06.2008 0:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dumanduman demiş ki:
baya olmuş başlık açılalı başlıgı kimsenin fakr etmemiş olması farkındalık kültürüne sahip olmadıgımızın kanıtıdır galiba Very Happy

yalnız benim anlamadıgım farkındalık nasıl bir kültür oluyor anlamış degilim...eger daha açıklayıcı yazarsak bende bilgi sahip olablirim...ilk defa burda duydum böyle bir terimi...benim anladıgım farkındalık kelime anlamıysa bence kültürle pek alakası yok...bence farkındalıgı dile getirmek ve onu uygulamakdır esas kültür...

Yani aslında bunu tam algılatmak için sayfalarca yazmak gerekir.

Bkz: iyi doğru güzel felsefesi...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Kültür & Sanat Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız