| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Jawbreaker

|
Tarih: Cmt 30.07.2005 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
| scrotestical demiş ki: | | ya şu kaleci saçlı dediğiniz canlandıramadım. kim o? bıyıklı, uzun kıvırcık saçlı saçlarını arkaya jöleleyen bi tip var o mu yoksa? |
Evet o. O tanım da sözlükteki yazarlardan çıkmıştı sanırım. Bu arada Gerçek Kesit fanları, Flash Tv'nin yeni bombası, yerli korku dizi Yolcu'ya bir baksınlar derim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Buzdan_kanaT

|
Tarih: Cmt 30.07.2005 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
ya bide oynayanlar hep aynı.espriler müthiş.bi bölümünden bi espriyi anlatıyim size.uyuşturucu bağımlısı bi kızın uyuşturucu aldığı bi adam vardı.telefonla falan konuşurken kimse çakmasın diye bide şifre koymuşlar aralarında.şifrede markette sigara kalmadı )ya anlatmakla olmaz o bölümünü seyretmeniz lazım.çok komikti ya _________________ Kendi gölgesiyle savaşan biri ışığı nerede bulmuşsa yolculuğunu geceyle ve o ışıkla kutsamalı.Bunu yapıyorum işte;...bir delinin rüya duvarını örüyorum.Adil davran bana ellerim,,uyut seni ellerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
scrotestical

|
Tarih: Pzr 31.07.2005 11:37 Mesaj konusu: |
|
|
anlatmakla olmazsa da, sanırım anlayabiliyorum yıllarca bu saçma-ama bir o kadar da bizden-programı hayranlık derecesinde izlediğim için  _________________ Liar world,hypocrisy people
Everything ended and innocence died...
In the name of ASAFATED |
|
| Başa dön |
|
 |
chamomilla

|
Tarih: Sal 23.08.2005 0:17 Mesaj konusu: |
|
|
| en taklit edilesi en dalga geçilesi ve de en komedimsi programımsı şey! |
|
| Başa dön |
|
 |
sertancskn

|
Tarih: Cum 20.01.2006 16:33 Mesaj konusu: |
|
|
bende az izlemedim tuhafdır izliodum ilgimi çekiodu
nedense _________________ rol ün bascısı www.rolgrup.garaj.org |
|
| Başa dön |
|
 |
asmashingpumpkin

|
Tarih: Çrş 25.01.2006 20:23 Mesaj konusu: |
|
|
| tam bi fenomen, bi bölümde gerçekçilik adına adam kızın tekini öyle bi benzetmişti ki kız ciddi ciddi kendinden geçti...bi aralar gecelerimin vazgeçilmeziydi:) |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Çrş 25.01.2006 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
şaka gibi dumur olup izlemeye başlıyosun ilginç bi şekilde _________________ http://www.eyeonaround.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Cum 27.01.2006 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
zuhaahahahha
abi sonunda bu topic açıldı mükemmel ya bu adamların hastasıyım ya flash tv şaheseri muhtarı olsun katilleri olsun . hastasıyımdır. _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
Key-of-Hell

|
Tarih: Cmt 29.04.2006 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
Bu programın hastasiyim ya.Bu kadar sacma bu kadar boş bişey olamaz.Zaten teknik ekip de harika ısıklandırma olsun seslendirme olsun gunumuz teknolojisinin herseyini kullanmıs adamlar p konulara gelince sacma sapan konular tabiki ama olayların tanıkları oluyo ya bole karanlık yuzleri anlatıyolar ''Ahmet cok iyi bi insadi aama içince sapitridi '' gibi onlarda harika ya.Flash tv ye bu program için ne kaadar tesekkur etsek az  |
|
| Başa dön |
|
 |
Lordwilder

|
Tarih: Pzr 04.06.2006 23:57 Mesaj konusu: |
|
|
| yav çok komik abi ya adamlar resmen aşmışlar öyle ince espriler yakalıyorumki bazen anlatamam ya geçen bi bölüm vardı mahallenin delisi sarı saçlı abi, onu tedavi etmeye çalışıyorlar, adam o kadar komik oynuyorki deli rolünü böyle yerlere yattım gülmekten ya |
|
| Başa dön |
|
 |
tinklebell

Kayıt: May 10, 2006 Mesajlar: 154 Nerden: kaderin alıkoyduğu yerden
|
Tarih: Pts 05.06.2006 9:32 Mesaj konusu: |
|
|
gerçek kesit senaryolarının konusu gazete küpürlerindeki trajik olaylardan çıkıyor. artık eksik bilgileri(yer, o gün yaşananlar falan..) hepsi yazan adamın hayalgücüyle alakalı. atıyorum mesela 17 yaşındaki bi kızın sevgilisiyle evden kaçması olayı senaryoyu yazan kişinin ağlak eklentileriyle inanılmaz bir hal alıyor.
çok ciddiyim, atmıyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pts 16.06.2008 12:42 Mesaj konusu: |
|
|
Muhteşem seri,Sırlar Odası'yla (yoksa sır kapısı mıydı ?) başbaşa yarışırlar.Harika oyuncular var,senaryolar eşsiz.Harbiden biraz işlenilse güzel bi komedi ortaya çıkabilir.Kült seri...:d _________________ Do The Evolution
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Sal 17.06.2008 10:44 Mesaj konusu: |
|
|
Şahan çok iyi dalga geçmişti bu programla da."Kesit Ötesi"ydi adı da  |
|
| Başa dön |
|
 |
morgaine

|
Tarih: Sal 17.06.2008 12:26 Mesaj konusu: |
|
|
burdakilerin oyunculukları süper.ninemi oynatsan daha profesyonel oynardı heralde _________________ Consecreated weapons of my soul |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 19.06.2008 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
| lovermanJames demiş ki: | Şahan çok iyi dalga geçmişti bu programla da."Kesit Ötesi"ydi adı da  |
hiç sevmem şahan gökbakar'ı ama, "adeta gerçek (evet, doğrusu bu )" cidden çok komikti. çekim hataları vardı, özellikle yapıyorlar tabii. biri birini bıçaklarken ketçap sıkılıyor, ketçap şişesi falan görünüyor mesela. güzeldi baya
bu arada disturbed_one, sırlar odası harry potter serisinden. programın adı galiba sırlar dünyası'ydı, güldüm bak sana  _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Prş 19.06.2008 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
| nehirmavi demiş ki: | | lovermanJames demiş ki: | Şahan çok iyi dalga geçmişti bu programla da."Kesit Ötesi"ydi adı da  |
hiç sevmem şahan gökbakar'ı ama, "adeta gerçek (evet, doğrusu bu )" cidden çok komikti. çekim hataları vardı, özellikle yapıyorlar tabii. biri birini bıçaklarken ketçap sıkılıyor, ketçap şişesi falan görünüyor mesela. güzeldi baya
bu arada disturbed_one, sırlar odası harry potter serisinden. programın adı galiba sırlar dünyası'ydı, güldüm bak sana  | Valla Harry Potter'ın en çok okuduğum kitabı olduğundan niyeyse Sır deyince ilk aklıma gelen şey o oluyor...Yoksa doğrusu Sır Kapısı diye biliyorum.Neyse her ne haltsa işte...  |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 19.06.2008 16:20 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | Neyse her ne haltsa işte... |
hepsi aynı nane, haklısın bir de kalp gözü vardı...
bu arada bu tür saçmalıkların çoğunu lisemdeki eski edebiyat öğretmenlerinden biri yazmaktadır... küfürleriniz ve kahkahalarınız, hepsi ona gitmekte
bunlardaki oyunculuklar süper oluyordu. gereksiz ağlak tavırlar, inandırıcılıktan uzak sinirlenmeler, aniden mod değiştirmeler... bir "şey" izlemiştim, ölü adamın karnına bıçak koymuşlar, adam nefes aldıkça bıçak hareket ediyordu.. birkaç saniye nefesini tutarsın değil mi, hiç sonra ışık hataları, kameramanların gölgeleri... düzenli olarak takip edilesi programlar bunlar, kafa boşaltıyorlar. _________________ Lost in
Eu-pho-ri-A! |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2233 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Prş 19.06.2008 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
Oyuncuların hepsi amatör sanırım. Acayip yapmacık davranıyorlar.... Gülmek için izlenir.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Brokenstick

|
Tarih: Prş 03.07.2008 14:05 Mesaj konusu: |
|
|
Bugün saat 12.30 civarında yine vardı Anne Sözü müydü neydi adı. Kız annesini dinlemeyip biriyle evleniyor, sonra da evlendiği gün evine adamın eski imam nikahlı karısı geliyor. Kız durumu anlayınca kaçmak istiyor ama kocasından sopa yiyor falan çok komik ya    |
|
| Başa dön |
|
 |
|