Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - gerçek kesit
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

gerçek kesit
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Jawbreaker

MesajTarih: Cmt 30.07.2005 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

scrotestical demiş ki:
ya şu kaleci saçlı dediğiniz canlandıramadım. kim o? bıyıklı, uzun kıvırcık saçlı saçlarını arkaya jöleleyen bi tip var o mu yoksa?

Evet o. Smile O tanım da sözlükteki yazarlardan çıkmıştı sanırım. Bu arada Gerçek Kesit fanları, Flash Tv'nin yeni bombası, yerli korku dizi Yolcu'ya bir baksınlar derim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Buzdan_kanaT

MesajTarih: Cmt 30.07.2005 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya bide oynayanlar hep aynı.espriler müthiş.bi bölümünden bi espriyi anlatıyim size.uyuşturucu bağımlısı bi kızın uyuşturucu aldığı bi adam vardı.telefonla falan konuşurken kimse çakmasın diye bide şifre koymuşlar aralarında.şifrede markette sigara kalmadıSmile)ya anlatmakla olmaz o bölümünü seyretmeniz lazım.çok komikti ya
scrotestical

MesajTarih: Pzr 31.07.2005 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anlatmakla olmazsa da, sanırım anlayabiliyorum yıllarca bu saçma-ama bir o kadar da bizden-programı hayranlık derecesinde izlediğim için Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
chamomilla

MesajTarih: Sal 23.08.2005 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en taklit edilesi en dalga geçilesi ve de en komedimsi programımsı şey!
Başa dön
sertancskn

MesajTarih: Cum 20.01.2006 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende az izlemedim tuhafdır izliodum ilgimi çekiodu

nedense
asmashingpumpkin

MesajTarih: Çrş 25.01.2006 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tam bi fenomen, bi bölümde gerçekçilik adına adam kızın tekini öyle bi benzetmişti ki kız ciddi ciddi kendinden geçti...bi aralar gecelerimin vazgeçilmeziydi:)
Başa dön
forsytia

MesajTarih: Çrş 25.01.2006 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şaka gibi dumur olup izlemeye başlıyosun ilginç bi şekilde
DU_HAST

MesajTarih: Cum 27.01.2006 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zuhaahahahha
abi sonunda bu topic açıldı mükemmel ya bu adamların hastasıyım ya flash tv şaheseri muhtarı olsun katilleri olsun . hastasıyımdır.
Key-of-Hell

MesajTarih: Cmt 29.04.2006 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu programın hastasiyim ya.Bu kadar sacma bu kadar boş bişey olamaz.Zaten teknik ekip de harika ısıklandırma olsun seslendirme olsun gunumuz teknolojisinin herseyini kullanmıs adamlar Razzp konulara gelince sacma sapan konular tabiki ama olayların tanıkları oluyo ya Very Happy bole karanlık yuzleri anlatıyolar ''Ahmet cok iyi bi insadi aama içince sapitridi '' gibi Very Happy onlarda harika ya.Flash tv ye bu program için ne kaadar tesekkur etsek az Smile
Başa dön
Lordwilder

MesajTarih: Pzr 04.06.2006 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yav çok komik abi ya adamlar resmen aşmışlar öyle ince espriler yakalıyorumki bazen anlatamam ya geçen bi bölüm vardı mahallenin delisi sarı saçlı abi, onu tedavi etmeye çalışıyorlar, adam o kadar komik oynuyorki deli rolünü böyle yerlere yattım gülmekten ya
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tinklebell

MesajTarih: Pts 05.06.2006 9:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçek kesit senaryolarının konusu gazete küpürlerindeki trajik olaylardan çıkıyor. artık eksik bilgileri(yer, o gün yaşananlar falan..) hepsi yazan adamın hayalgücüyle alakalı. atıyorum mesela 17 yaşındaki bi kızın sevgilisiyle evden kaçması olayı senaryoyu yazan kişinin ağlak eklentileriyle inanılmaz bir hal alıyor.

çok ciddiyim, atmıyorum Smile
Başa dön
disturbed_one

MesajTarih: Pts 16.06.2008 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Muhteşem seri,Sırlar Odası'yla (yoksa sır kapısı mıydı ?) başbaşa yarışırlar.Harika oyuncular var,senaryolar eşsiz.Harbiden biraz işlenilse güzel bi komedi ortaya çıkabilir.Kült seri...:d
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lovermanJames

MesajTarih: Sal 17.06.2008 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şahan çok iyi dalga geçmişti bu programla da."Kesit Ötesi"ydi adı da Smile
Başa dön
morgaine

MesajTarih: Sal 17.06.2008 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burdakilerin oyunculukları süper.ninemi oynatsan daha profesyonel oynardı heralde
nehirmavi

MesajTarih: Prş 19.06.2008 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lovermanJames demiş ki:

hiç sevmem şahan gökbakar'ı ama, "adeta gerçek (evet, doğrusu bu Very Happy)" cidden çok komikti. çekim hataları vardı, özellikle yapıyorlar tabii. biri birini bıçaklarken ketçap sıkılıyor, ketçap şişesi falan görünüyor mesela. güzeldi baya Smile
bu arada disturbed_one, sırlar odası harry potter serisinden. programın adı galiba sırlar dünyası'ydı, güldüm bak sana Very Happy
disturbed_one

MesajTarih: Prş 19.06.2008 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nehirmavi demiş ki:
lovermanJames demiş ki:

hiç sevmem şahan gökbakar'ı ama, "adeta gerçek (evet, doğrusu bu Very Happy)" cidden çok komikti. çekim hataları vardı, özellikle yapıyorlar tabii. biri birini bıçaklarken ketçap sıkılıyor, ketçap şişesi falan görünüyor mesela. güzeldi baya Smile
bu arada disturbed_one, sırlar odası harry potter serisinden. programın adı galiba sırlar dünyası'ydı, güldüm bak sana Very Happy
Valla Harry Potter'ın en çok okuduğum kitabı olduğundan niyeyse Sır deyince ilk aklıma gelen şey o oluyor...Yoksa doğrusu Sır Kapısı diye biliyorum.Neyse her ne haltsa işte... Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nehirmavi

MesajTarih: Prş 19.06.2008 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Neyse her ne haltsa işte...

hepsi aynı nane, haklısın Very Happy bir de kalp gözü vardı...
bu arada bu tür saçmalıkların çoğunu lisemdeki eski edebiyat öğretmenlerinden biri yazmaktadır... küfürleriniz ve kahkahalarınız, hepsi ona gitmekte Smile
bunlardaki oyunculuklar süper oluyordu. gereksiz ağlak tavırlar, inandırıcılıktan uzak sinirlenmeler, aniden mod değiştirmeler... bir "şey" izlemiştim, ölü adamın karnına bıçak koymuşlar, adam nefes aldıkça bıçak hareket ediyordu.. birkaç saniye nefesini tutarsın değil mi, hiç Smile sonra ışık hataları, kameramanların gölgeleri... düzenli olarak takip edilesi programlar bunlar, kafa boşaltıyorlar.
panik_431

MesajTarih: Prş 19.06.2008 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oyuncuların hepsi amatör sanırım. Acayip yapmacık davranıyorlar.... Gülmek için izlenir. Very Happy
Brokenstick

MesajTarih: Prş 03.07.2008 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bugün saat 12.30 civarında yine vardı Anne Sözü müydü neydi adı. Kız annesini dinlemeyip biriyle evleniyor, sonra da evlendiği gün evine adamın eski imam nikahlı karısı geliyor. Kız durumu anlayınca kaçmak istiyor ama kocasından sopa yiyor falan çok komik ya SmileSmileSmile
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız