| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Mulkiyeli

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 16:22 Mesaj konusu: |
|
|
| publicenemyno1 demiş ki: | yaw geçen konserini dinledim.bu ne rezalet yaw?
belli ki balon popçulardan farkı yok.tipe bakınca bi ses çıkacak sanıyosun ama feci durum yaw.şarkıların hepsi birbirine benziyo,grup desen tamtakır,vokal desen kıvranıyo ses çıkarmak için,bırakın allah aşkına.biraz gavurları dinleyin ya da türkiyede müziğe hayatını adamış adamları bir dinleyin lütfen.böyle adamları da bırakın tarih içinde kaybolup gitsinler yaw. |
arkadaşım herşeyi anladım da vokal kim allah aşkına? Emre Aydın sahnede vokal kullanmıyor ki. Beğenmediysen eyvallah, herkes beğenecek diye bir şey yok da vokal mevzusuna hakikaten takıldım. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Mor_

|
Tarih: Prş 19.06.2008 12:40 Mesaj konusu: |
|
|
"Afili Yalnızlık albümünün 5. Video klibi “Bu Kez Anladım” adlı parçaya çekildi.
İstanbul Hadımköy’ de boş bir arazide çekilen video klip için inşa edilen labirentin yapımı yaklaşık 5 gün sürdü. Klibin yönetmenliğini daha önce emreaydın’ ın albüm fotoğraflarını da çeken Cemil Ağacıkoğlu üstlendi.
Çok yakında tüm müzik kanallarında izleyebileceğiniz video klibin, yine Cemil Ağacıkoğlu tarafından çekilen fotoğrafları da www.emreaydin.org' ta olacak."
www.emreaydin.org' dan _________________ uzaklar içimizde gitmek gereksiz...
yakından bak derinlerdeyiz...
filmkultur |
|
| Başa dön |
|
 |
nyeL

|
Tarih: Pts 23.06.2008 21:24 Mesaj konusu: |
|
|
Emre'mizzz Aydın'ımızzzz...
Hiç durmadan böyle ilerleyecek, sonuna dek yanındayız...  |
|
| Başa dön |
|
 |
hande_sh

|
Tarih: Sal 24.06.2008 1:43 Mesaj konusu: |
|
|
| Klip klip... Bu kez anladım, bu kez anladım... Sanırım benim gibi albümün temeline alıp bu kez anladım´ı oturtmuş birine bundan daha iyi bir hediye olamazdı. Merakla beklemekteyiz. Bir an önce gelse de izleyiversek bir çırpıda. Gelsin, gelsin, gelsin de çabuk gelsin inşallah. |
|
| Başa dön |
|
 |
april1404

|
Tarih: Sal 24.06.2008 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
turkrock.com eski yöneticisi
hiç üşenmeden uğrunda tüm 6.cadde topic ini ezberlediğim...
ne olursa olsun ödüllere doymayacağını ve bugünden kat be kat iyi olacağına şüphem olmayan süper ötesi insan=)forum tayfamızın abisiii=)
ps:klibi de heyecanla merakla ve ısrarla bekliyoruz efendim;) |
|
| Başa dön |
|
 |
nyeL

|
Tarih: Sal 24.06.2008 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
Emre Aydın 27 Haziran Cuma akşamı Beyaz Show'da!
=)
Kaçırılmayacak program!
Tayfada heyecan doruktaa!.. =) |
|
| Başa dön |
|
 |
april1404

|
Tarih: Sal 24.06.2008 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
evet tayfamızda heyecan dorukta
hem klibi bekliyoruz heyecanla...
hem de beyaz show a çıkıyor cuma günü...kaçırılmaz bu program
sanırım beyaz maillere dayanamadı daha fazla ehehh
bu akşam da özlem tekinin konuğu kral da yani programın tekrarını verecekler gripin de katılıyor ee daha ne olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
vehbi4242

|
Tarih: Cum 27.06.2008 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
| nyeL demiş ki: | Emre Aydın 27 Haziran Cuma akşamı Beyaz Show'da!
=)
Kaçırılmayacak program!
Tayfada heyecan doruktaa!.. =) |
hem de nasıl =) süper bi program olacak inş.
_eylull_ =) |
|
| Başa dön |
|
 |
eacixx

|
Tarih: Pts 30.06.2008 1:18 Mesaj konusu: |
|
|
Program bitti,süper geçti =) emreaydin.org*da yazdığımız gibi aksiliklerin dışında güzeldi... =) şimdi de dört gözle 4 temmuz*daki konseri bekliyoruz  _________________ ßüsræmre <3 |
|
| Başa dön |
|
 |
ayna

|
Tarih: Pts 30.06.2008 11:41 Mesaj konusu: |
|
|
Bu Kez Anladım'ın klibine powerturk tv de tesadüfen rastladım.Bu şarkıyı severim ama klip beklemiyordum.Hoş bir klip olmuş.Klibi burdan izleyebilirsiniz.
http://www.ca.com.tr/clips/emre.html |
|
| Başa dön |
|
 |
cekirge_ea

|
Tarih: Pts 30.06.2008 16:22 Mesaj konusu: |
|
|
bu kez anladımda tam bir emreaydın klasiği...
o kadar mükemmel ki üzerine konuşulucak hiç bir şey bulamıyorum...
abim de zaten muhteşem hayatımda örnek aldığım açık konuşmak gerekirse resmen özentilikle baktığım tek insandır kendileri... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
olcy_duman

Kayıt: Aug 23, 2006 Mesajlar: 160 Nerden: kirklareli - istanbul - çanakkale
|
|
| Başa dön |
|
 |
ayna

|
Tarih: Sal 01.07.2008 23:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Emre Aydın'ın sitesinde olduğunu bilmiyordum,ama bu adres de Cemil Ağacıkoğlu'nun (ca) resmi sitesiymiş.Yönettiği diğer klipleri de eklemiş.Klibi ilk izlerken Aşk Kırıntıları ve Benden Geçti Aşk 'ın kliplerine benzetmiştim zaten.Sonra siteye bakınca bu iki klibi de Bu Kez Anladım'ı da Cemil Ağacıkoğlu'nun çektiğini farkettim. |
|
| Başa dön |
|
 |
gecefan

|
Tarih: Çrş 02.07.2008 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
emre aydıınnn.. çıktığı ilk günden itibaren çok sewerek dinliorum (: onu çook sewiorm (: _________________ aşk herşeyi bıraktığın yerde başlar kaçamazsın,sözün bittiği yerdesindir bu yüzden konuşamazsın.. |
|
| Başa dön |
|
 |
yaqmur_ea

|
Tarih: Prş 03.07.2008 18:32 Mesaj konusu: |
|
|
o bizim abimiiz herşeyimiz onu çok seviyoruzz
=)) |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 154 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Prş 03.07.2008 19:40 Mesaj konusu: |
|
|
emreaydın.org niye açılmıyo sorun benim bilgisayırımdamı acaba _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
ssseeemmmaaa_ea

Kayıt: Jul 04, 2008 Mesajlar: 1 Nerden: istanbul-bayrampaşa
|
Tarih: Cum 04.07.2008 16:17 Mesaj konusu: |
|
|
| track5 demiş ki: | | emreaydın.org niye açılmıyo sorun benim bilgisayırımdamı acaba |
artık sorun düzeldi.. açılıyor site  |
|
| Başa dön |
|
 |
april1404

|
Tarih: Prş 10.07.2008 13:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Mulkiyeli demiş ki: | | publicenemyno1 demiş ki: | yaw geçen konserini dinledim.bu ne rezalet yaw?
belli ki balon popçulardan farkı yok.tipe bakınca bi ses çıkacak sanıyosun ama feci durum yaw.şarkıların hepsi birbirine benziyo,grup desen tamtakır,vokal desen kıvranıyo ses çıkarmak için,bırakın allah aşkına.biraz gavurları dinleyin ya da türkiyede müziğe hayatını adamış adamları bir dinleyin lütfen.böyle adamları da bırakın tarih içinde kaybolup gitsinler yaw. |
arkadaşım herşeyi anladım da vokal kim allah aşkına? Emre Aydın sahnede vokal kullanmıyor ki. Beğenmediysen eyvallah, herkes beğenecek diye bir şey yok da vokal mevzusuna hakikaten takıldım. | ehuehuehuehu çok merak ediyorum kimi vokalist zannettin bu arada emreaydın grup elemanları kendi alanlarında gayet başarılı insanlar
özellikle yusuf torun(gitar-klavye) başlı başına fanları olan bir insandır ki ona laf söyletmemmmmmmm  |
|
| Başa dön |
|
 |
yamyamtr

Kayıt: Jan 31, 2008 Mesajlar: 34 Nerden: erbab-i yalnizliklar sehri
|
Tarih: Cum 11.07.2008 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
| april1404 demiş ki: | | Mulkiyeli demiş ki: | | publicenemyno1 demiş ki: | yaw geçen konserini dinledim.bu ne rezalet yaw?
arkadaşım herşeyi anladım da vokal kim allah aşkına? Emre Aydın sahnede vokal kullanmıyor ki. Beğenmediysen eyvallah, herkes beğenecek diye bir şey yok da vokal mevzusuna hakikaten takıldım. | ehuehuehuehu çok merak ediyorum kimi vokalist zannettin bu arada emreaydın grup elemanları kendi alanlarında gayet başarılı insanlar
özellikle yusuf torun(gitar-klavye) başlı başına fanları olan bir insandır ki ona laf söyletmemmmmmmm  |
yahu vokal diyerek emre baydından pardon aydından bahsediyor bunu anlamıyacak kadar g. bu fan üyeleri _________________ www.golatkin.com
www.sessizrock.com (forumu açılmış site yakında açılacakmış bir arkadaşım tavsiye ettı girdim bir baktım foruma güzel bir siteye benziyor) |
|
| Başa dön |
|
 |
ForumdanAtildim

|
Tarih: Cum 11.07.2008 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
| smyr_ea demiş ki: | | ezogelin demiş ki: | arkadaslar emre aydın !!!
ben diyorum ki 5 ay sonra kimse dinlemicek bu sanatçıyı !!!
bunu sizde biliyorsunuz
sanatçı çıkışı yapıyor ve 1 sene sonra yalan oluyor
emre aydında bunlardan bir tanesi |
Şimdi okudum da bu yorumu,
Ekleyeyim dedim...
Mesajın Tarihi: Sal 30.01.2007 9:44
Kaç ay oldu ya Emre çıkalı...(?)...
 |
emre aydın büyük müzisyendir lakin çalıştığı ekip onu bi forum topicinde PR yapmak için kullanabiliyorsa 3 yıla silinmesi olağandır.
10 mesajın altında girdisi olan ve 3-5 sabit nick hemen savunmaya geçmezse çok sewinirim. Kimse alıntı da yapmasın. |
|
| Başa dön |
|
 |
|