| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
goticca

|
Tarih: Cum 20.06.2008 19:53 Mesaj konusu: |
|
|
grubun vokaline aşık oldum!!..çok etkileyici bi sesi war, insanın uzerinde tarifsiz bi duygu yaratıyo...onu usanmadan saatlerce dinleyebilirim  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
goticca

|
Tarih: Cum 20.06.2008 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
grubun vokaline aşık oldum!!..çok etkileyici bi sesi war, insanın uzerinde tarifsiz bi duygu yaratıyo...onu usanmadan saatlerce dinleyebilirim  |
|
| Başa dön |
|
 |
goticca

|
Tarih: Cum 20.06.2008 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
grup üyeleriyle tanışmayı(özellikle canla=))çok istioum!!köklü bir gecmisi var okuduğum kadarıyla. ankarada limonda çalmışlar bi ankaralı olarak karşılaşmamış olmam büyük şanssızlık ama artık sıkı takipçileriyim en kısa zamanda görüşmek üzere CAN biran önce grubun fan sitesi kurulmalı talep çook  |
|
| Başa dön |
|
 |
panco

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 13:19 Mesaj konusu: |
|
|
grupla irtibat halindeyim.en yakın zamanda site açılacak.sizden site açıldıktan sonra destek istiyeceğim.ilginize teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocker_sinem_rocker

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ya ben gece yi dinlemeyee gitcemde de Limon a ya saat kaçta ve hangi günler çıkıyorlar bilen var mı?? _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
rocker_sinem_rocker

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
Ve sit açıldığında adresi buraya yazarsanız sevinirm _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
goticca

|
Tarih: Pzr 22.06.2008 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
PANCO demek grupla irtibat halindesin ne kadar hos.peki nasıl site açıldığında grup üyeleriyle orda görüsme imkanımız olacak mı umarım oluurr yawwfff  |
|
| Başa dön |
|
 |
panco

|
Tarih: Pts 23.06.2008 1:38 Mesaj konusu: |
|
|
| goticca demiş ki: | PANCO demek grupla irtibat halindesin ne kadar hos.peki nasıl site açıldığında grup üyeleriyle orda görüsme imkanımız olacak mı umarım oluurr yawwfff  |
irtibat halindeyim derken aslında çok ufaktan bir irtibat diyebiliriz=)) ilerleyen günlerde herşey netleşecek.umuyorum ki grup üyeleri sitemize girerler yakın zamanda site online olacak ve ilk duyuracağım yer burası merak etmeyin  |
|
| Başa dön |
|
 |
mcxmmx

|
Tarih: Pts 23.06.2008 2:35 Mesaj konusu: |
|
|
ya gece grubunun "Aşık Mıyız" parçasını bu gece dinleme fırsatı buldum oda, arkadaştan rasgele parça istedim ve bu parçayı gönderdi. başka parçalarının olup olmadığını araştırırken google'da bu foruma denk geldim ya gerçekten parçaları hoş öyle böyle değil. hala limon barda çarşamba günleri çalmaya devam ediyolarsa dinlemeye severek geleceğim. bu çarşamba olmaz ama milli maç var sırada almanlar var almanlara geçirecez ya arkadaşlar sizden ricam bu grubun başka parçaları varsa yazabilirmisiniz ve nasıl temin edebilirim ((((((( |
|
| Başa dön |
|
 |
Timberlake

|
Tarih: Pts 23.06.2008 11:00 Mesaj konusu: |
|
|
Tek kelimeyle Süper grup .....
İnşallah yükselirler..
grup bilgilerini toplamak amacıyla bir fan sitesi var,
BURDAN BAKABİLİRSİNİZ.
burda resimleri ve bilgileri toplanıyor. isteyen baksın  _________________ Grup Gece Fan sitesi,
www.GeceFan.net |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Sal 24.06.2008 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim sitemiz resmen bi aiLe oLma yoLunda iLerLiyor ... '' www.gecefan.forumm.biz'' hepimiz gece hayranı olarktan başarılarının devamını diliyorum hepimizin adına gökçenin youmlarnı görünce heyecan yapmadım değil hani xD içi kıpır kıpır oluo insanın sevdiği insanlarıböyle görünce ben şahsen aşık mıyız klibini ilk görenlerdneim tv de .. ve donarak izledim sonrası malum gece hayranlığı ... seneye liseye başlıcam ve byk ihtimal taksim etrafında olcak o yüzden sırf dersi asıp taksimi bile turlamayı düşünüorum belki ereni ,gökçeyi, erdemi veya canı görürüm olayı ah bi de bizim siteye gelseniz yha bu arada albümde 10 şarkı var ve hepsi spr ezberledim 1 gnde ne aşktır yha ayrıca sözden müziğe her şey spr ... ben hayran değilim açıkçası bi fun da olmak istemiorum bana göre değil =] ama sizi seviyorum işte o zmn oluo lafı uzattım gene ben iiki varsınız masstivalde başarıLar byk ihtimal bnde geLcem =D _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgur196

|
Tarih: Sal 24.06.2008 16:59 Mesaj konusu: |
|
|
Keşke Albüm çıkmadan biraz daha tanıtım çalışması yapılsaymış.. Böyle güzel bir albümün haberini sizi turk rock forumunda görünce öğrenmek kötü olmuş... Özellikle Hoşuna mı gitti ,öldür istersen, gel beni kurtar çok güzel şarkılar... Bencede davul sound u birazcık güçsüz kalmış bide çok az backvokal var... bir çok şarkının kopması gereken yerde nakaratlarda tek başına vokal eksik kalmış.... ama şarkıları çok beğendim.. ellerinize sağlık başarılar.... _________________ www.myspace.com/51promilband
www.myspace.com/feelsofresh
Allstar Her Perşembe Overall 1 Ekim DibSahne
Fresh Her Cumartesi 22:30 Her Pazartesi 00:30 IF Performance 31 Ekim Bursa Kat 3. |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 9:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Ankaradan çıkan şahane bir gurup çok sevdim ses de müthiş dün klibi izledim çok güzel çok. bolca başarı dilerim. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 13:25 Mesaj konusu: |
|
|
ya demişsin ya tanıtım falan hehe bnm nerdeyse tüm arkadaşlarım tnaıo artık msn nickimden falan xD anlatıorum tek tek ama gerçi daha bol hayran kitlesiyle de işe başlamak ayrıdır herhalde =] _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
suznnnn

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
solistlerinin sesi çok güzel gerçekten sitelerinden de yeteri kadar bilgi alırız paylaşım için saol  |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgur196

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 15:26 Mesaj konusu: |
|
|
yani gece diye arattım internet sitesine bakayım diye.anatolianrock ta başka bi grup falan çıkıyor... çok başarılı besteler bence çok daha patlatılabilirdi diye söyledim.. _________________ www.myspace.com/51promilband
www.myspace.com/feelsofresh
Allstar Her Perşembe Overall 1 Ekim DibSahne
Fresh Her Cumartesi 22:30 Her Pazartesi 00:30 IF Performance 31 Ekim Bursa Kat 3. |
|
| Başa dön |
|
 |
rocksena

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
bu bana gaiba bişeydeğil  _________________ <div> ^^ Hoşuna mı gitti hoşuna mı gitti ,eğLendin mi ?^^ [G.E.C.E ] x]</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
panco

|
Tarih: Prş 26.06.2008 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sitemizin adresi www.gecegrubu.net Herhangi bir aksilik olmazsa;
# 1 Temmuz Salı günü site,
# 2 Temmuz Çarşamba günü de forum online olacak  |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 152 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Prş 26.06.2008 20:39 Mesaj konusu: |
|
|
ı love this gruop * _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
MissRocker9

|
Tarih: Cum 27.06.2008 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
rock'n antalyada önden izledim hopladım zıpladım bazı şarkıların hepsini bazılarının sadece nakaratlarını çılgınca söyledim süpersiniz G.E.C.E. !! =) ama kulise girme imkanım olmadı inş. başka zmn başka konserde..  _________________ *onLy LivE For yoURseLf* |
|
| Başa dön |
|
 |
|