Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gece
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gece
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
goticca

MesajTarih: Cum 20.06.2008 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grubun vokaline aşık oldum!!..çok etkileyici bi sesi war, insanın uzerinde tarifsiz bi duygu yaratıyo...onu usanmadan saatlerce dinleyebilirim Embarassed
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goticca

MesajTarih: Cum 20.06.2008 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grubun vokaline aşık oldum!!..çok etkileyici bi sesi war, insanın uzerinde tarifsiz bi duygu yaratıyo...onu usanmadan saatlerce dinleyebilirim Embarassed
Başa dön
goticca

MesajTarih: Cum 20.06.2008 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grup üyeleriyle tanışmayı(özellikle canla=))çok istioum!!köklü bir gecmisi var okuduğum kadarıyla. ankarada limonda çalmışlar bi ankaralı olarak karşılaşmamış olmam büyük şanssızlık ama artık sıkı takipçileriyim en kısa zamanda görüşmek üzere CAN Laughing biran önce grubun fan sitesi kurulmalı talep çook Wink
Başa dön
panco

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

grupla irtibat halindeyim.en yakın zamanda site açılacak.sizden site açıldıktan sonra destek istiyeceğim.ilginize teşekkürler.. Wink
Başa dön
rocker_sinem_rocker

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar ya ben gece yi dinlemeyee gitcemde de Limon a ya saat kaçta ve hangi günler çıkıyorlar bilen var mı??

MesajTarih: Cmt 21.06.2008 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ve sit açıldığında adresi buraya yazarsanız sevinirm Very Happy Very Happy Very Happy

MesajTarih: Pzr 22.06.2008 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

PANCO demek grupla irtibat halindesin Laughing ne kadar hos.peki nasıl Question site açıldığında grup üyeleriyle orda görüsme imkanımız olacak mı Question umarım oluurr yawwfff Wink
Başa dön
panco

MesajTarih: Pts 23.06.2008 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

goticca demiş ki:
PANCO demek grupla irtibat halindesin Laughing ne kadar hos.peki nasıl Question site açıldığında grup üyeleriyle orda görüsme imkanımız olacak mı Question umarım oluurr yawwfff Wink

irtibat halindeyim derken aslında çok ufaktan bir irtibat diyebiliriz=)) ilerleyen günlerde herşey netleşecek.umuyorum ki grup üyeleri sitemize girerler Wink yakın zamanda site online olacak ve ilk duyuracağım yer burası merak etmeyin Wink
Başa dön
mcxmmx

MesajTarih: Pts 23.06.2008 2:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya gece grubunun "Aşık Mıyız" parçasını bu gece dinleme fırsatı buldum oda, arkadaştan rasgele parça istedim ve bu parçayı gönderdi. başka parçalarının olup olmadığını araştırırken google'da bu foruma denk geldim Smile ya gerçekten parçaları hoş öyle böyle değil. hala limon barda çarşamba günleri çalmaya devam ediyolarsa dinlemeye severek geleceğim. bu çarşamba olmaz ama milli maç var Razz sırada almanlar var almanlara geçirecez Razz ya arkadaşlar sizden ricam bu grubun başka parçaları varsa yazabilirmisiniz ve nasıl temin edebilirim Sad(((((((
Başa dön
Timberlake

MesajTarih: Pts 23.06.2008 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tek kelimeyle Süper grup ..... Wink

İnşallah yükselirler.. Wink

grup bilgilerini toplamak amacıyla bir fan sitesi var,

BURDAN BAKABİLİRSİNİZ.

burda resimleri ve bilgileri toplanıyor. isteyen baksın Smile

www.GeceFan.net
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
rocksena

MesajTarih: Sal 24.06.2008 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bizim sitemiz resmen bi aiLe oLma yoLunda iLerLiyor ... '' www.gecefan.forumm.biz'' hepimiz gece hayranı olarktan başarılarının devamını diliyorum hepimizin adına Very Happy gökçenin youmlarnı görünce heyecan yapmadım değil hani xD içi kıpır kıpır oluo insanın sevdiği insanlarıböyle görünce Very Happy ben şahsen aşık mıyız klibini ilk görenlerdneim tv de .. ve donarak izledim sonrası malum gece hayranlığı ... seneye liseye başlıcam ve byk ihtimal taksim etrafında olcak o yüzden sırf dersi asıp taksimi bile turlamayı düşünüorum belki ereni ,gökçeyi, erdemi veya canı görürüm olayı Very Happy ah bi de bizim siteye gelseniz yha Very Happy bu arada albümde 10 şarkı var ve hepsi spr ezberledim 1 gnde ne aşktır yha Razz Very Happy ayrıca sözden müziğe her şey spr ... ben hayran değilim açıkçası bi fun da olmak istemiorum bana göre değil =] ama sizi seviyorum işte o zmn oluo lafı uzattım gene ben Very Happy iiki varsınız masstivalde başarıLar byk ihtimal bnde geLcem =D
ozgur196

MesajTarih: Sal 24.06.2008 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Keşke Albüm çıkmadan biraz daha tanıtım çalışması yapılsaymış.. Böyle güzel bir albümün haberini sizi turk rock forumunda görünce öğrenmek kötü olmuş... Özellikle Hoşuna mı gitti ,öldür istersen, gel beni kurtar çok güzel şarkılar... Bencede davul sound u birazcık güçsüz kalmış bide çok az backvokal var... bir çok şarkının kopması gereken yerde nakaratlarda tek başına vokal eksik kalmış.... ama şarkıları çok beğendim.. ellerinize sağlık başarılar....
Fresh Her Cumartesi 22:30 Her Pazartesi 00:30 IF Performance 31 Ekim Bursa Kat 3.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
forsytia

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 9:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankaradan çıkan şahane bir gurup çok sevdim ses de müthiş dün klibi izledim çok güzel çok. bolca başarı dilerim.
Başa dön
rocksena

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ya demişsin ya tanıtım falan hehe bnm nerdeyse tüm arkadaşlarım tnaıo artık msn nickimden falan xD anlatıorum tek tek ama gerçi daha bol hayran kitlesiyle de işe başlamak ayrıdır herhalde =]
suznnnn

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

solistlerinin sesi çok güzel gerçekten sitelerinden de yeteri kadar bilgi alırız paylaşım için saol Wink
Başa dön
ozgur196

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yani gece diye arattım internet sitesine bakayım diye.anatolianrock ta başka bi grup falan çıkıyor... çok başarılı besteler bence çok daha patlatılabilirdi diye söyledim..
Fresh Her Cumartesi 22:30 Her Pazartesi 00:30 IF Performance 31 Ekim Bursa Kat 3.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rocksena

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu bana gaiba bişeydeğil Very Happy
panco

MesajTarih: Prş 26.06.2008 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar sitemizin adresi www.gecegrubu.net Herhangi bir aksilik olmazsa;
# 1 Temmuz Salı günü site,
# 2 Temmuz Çarşamba günü de forum online olacak
Wink
Başa dön
track5

MesajTarih: Prş 26.06.2008 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ı love this gruop *
MissRocker9

MesajTarih: Cum 27.06.2008 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rock'n antalyada önden izledim hopladım zıpladım bazı şarkıların hepsini bazılarının sadece nakaratlarını çılgınca söyledim süpersiniz G.E.C.E. !! =) ama kulise girme imkanım olmadı inş. başka zmn başka konserde.. Smile
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 29, 30, 31  Sonraki
25. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız