| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
tigerlily

|
Tarih: Cum 26.12.2003 23:17 Mesaj konusu: Derinlik Sarhoşluğu |
|
|
| Müzikaliteleri tartışılabilir ama bence çok iyi şarkı sözleri vardı (dı mı bilmiyorum aslında belki hala yazıyorlar)... Toto grubundan çok etkilendiklerini asla saklamayan bu ikiliye ne olduğunu bilen var mı? Benim elimde sadece 94 yılında çıkan Derinlik Sarhoşluğu albümü var. Ondan sonra da pek birşey duymadım bu grupla ilgili... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
allbyrock

|
Tarih: Pzr 01.01.2006 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
evet haklısın.bende bu gurupla ilgili bişey duymadım.duyan bilen varsa iyi olur.yazsın buraya... _________________ allbyrock |
|
| Başa dön |
|
 |
metin34

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
| slm bu grubu çok dinledim fakat daha sonra kasetlerinii kaybettim ve hiç bir yerde bulamıyorum varsa banadaverebilirmisiniz.birde büyülü yelkenin şarkılarını arıyorum ... |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Çrş 04.01.2006 17:11 Mesaj konusu: |
|
|
bende var mp3leri ama henüz dinlemedim dinleyeyim de bi yorum yaparım _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
saxon

Kayıt: Nov 21, 2005 Mesajlar: 341 Nerden: hem kusursuz cinayetler çağından hem de rüzgarlı deniz kıyısından...
|
Tarih: Prş 05.01.2006 10:35 Mesaj konusu: |
|
|
konu derinlik sarhoşluğu olunca konuşayım ben birazcık bende de 94 albümleri var...başka da albüm yapmadılar...ülkem bu kadar aşmış bir albümünde değerini bilemedi soft rock rüzgarıdır bu albüm...10 aşmış şarkıyı barındırır...albümün çıktığı yılı da düşününce ayakta alkışlamamak mümkün değil...şuan gene dinliyorum...ömrünüz boyunca garantili bir albümdür bu...duygusallık sınırları zorlanmıştır harika sololarla bende yer etmiştir bu grup...şuan için albüm yapan çoğu gruptanda kuşkusuz iyidir derinlik sarhoşluğu...kıyas bile pek mantıklı değil...benden konuya dair fazlaca referans aldınız bulun birşekilde ve dinleyin beğeneceksiniz
senle guzeldi kadikoy, moda ve bebek
sevgi anlasmak degil bak, sevgi sen demek
korkarim gormekten seni kalamis limani'nda
cunku biliyorum biri olacak kolunda
sen de bir sev ve anla
sev istanbul'da
kars'tan mus'a
dondu kalbim kusa...
ülkemde müzik adına kaliteden taviz vermiyorsan sonun bir daha albüm yapamamak olabilir çok yazık...özellikle yaprak dökümü yarmış sözler aşmış ballad...avrupada olsaydı bu grup....cümlenin sonunu getirmeye gerek yok yavuz çetin de artık yok...iyi şeylerin değeri sonradan anlaşılyor bizde yahut anlayamadan sürdü
rüyoruz bişeyleri
sevgi sözcükleri
akrep ve ben
herkes kendi yoluna
yaprak dökümü
bir daha
toto üzerine
makina
yalnızca
yoksun
uçan pigme
derinlik sarhoşluğunun totodan fazlaca etkilendiğini de es geçmeden paylaşayım  |
|
| Başa dön |
|
 |
amistad

|
Tarih: Prş 06.04.2006 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
böyle değerli bir grup için bu kadar yorum olması üzücü doğrusu...
bu arada grup üyelerinden biri olan murat baturay ı her pazartesi teknoloji televizyonun da 21:30-23:00 saatleri arasında izleyebilirsiniz... _________________ Herseyin bir şeyini, bir şeyin herşeyini bileceksin....! |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanist_gokhan

|
Tarih: Pts 11.12.2006 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
| ewet murat murat abı gecen programda soyledı yenı kayıtlar yapıyolarmış |
|
| Başa dön |
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
Tarih: Sal 01.05.2007 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen gün albümü buldum 2. el bir kasetçide..
Yıllar önce olmasına rağmen harika bir sound oluşmuş, özellikle Klavye harika..
Gerçekten çok yazık olmuş gruba, yıllardır adını duyupta albümlerine ulaşamamıştım. _________________ www.ychorus.blogspot.com
www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse |
|
| Başa dön |
|
 |
rock_and_rock

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 214 Nerden: kusursuz cinayetler çaðýndan
|
Tarih: Cum 04.05.2007 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Ben de internette dolanırken buldum albümlerini ve indirdim.Sonuçta 94 senesinde çıkmış bi albüm piyasada bulmak çok zordur diye düşünüyorum ancak arkadaşın bulduğu gibi ikinci el bulunabilir.gerçekten mükemmel bir albüm.özellikle yaprak dökümü parçası deli bi parça... |
|
| Başa dön |
|
 |
sitarforever

|
|
| Başa dön |
|
 |
PepeLePew

|
Tarih: Cmt 01.09.2007 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
Cok duydum ama dinleyemedim hala bu grubu...  _________________ Sigara ve nescafe.... Mukemmel ikili... |
|
| Başa dön |
|
 |
koraycapanoglu

|
Tarih: Pts 12.11.2007 17:31 Mesaj konusu: |
|
|
| grup şu anda stüdyoda. eski albümden de sevilen şarkılar cover'lıyolar ve yepyeni şarkılarla yeniden merhaba diyecekler. yılbaşı civarlarında albüm hazır ve sizlere ulaşmış olacak. bu müjdeyi de size grubun yeni bi üyesi olaraktan vermek istedim. ilginize teşekkürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
radikalrock

|
Tarih: Prş 10.04.2008 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
hocam bende derinlik sarhoşluğu , büyülü yelken-ufukta bir gölge albumleri ve bulut özenlinin -bulut albümü var elinde orijinal kaset olanlar varsa albüm kapaklarını bizimle paylaşmaları mümkün mü?
çok aradım her yerde ama bulmak neredeyse imkansız...90 lar soundu olarak arşivimiz de bulunması gereken albümler...şimdiden teşekkürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
cybatx

|
Tarih: Sal 24.06.2008 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Derinlik Sarhoşluğu gurubu tam 13 yıl aradan sonra yeni kadrosu ile hazırladığı 'Bilmece' isimli yeni albümünden ilk single'ı 'Akrep ve Ben' çıkarttı ve www.derinliksarhoslugu.com adresindeki resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliniyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|