Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 2948 Nerden: Güllerin İçinden
Tarih: Pzr 04.05.2008 17:33 Mesaj konusu:
Sağol kardeş.
Son kayıtları dinledim. Yine kopartmışsın Biraz kassan yeni Cahit Berkay olursun diyorum bazen.
Kayıt kalitesi ve fikirleri sevdim. Davullar çok mantıklı geliyor kulağa.
Ama sözlerin algılanması ile ilgili ufak bir problem var. Biraz daha net anlaşılsa sanırım mesaj daha iyi iletilir. Bir de dip gürültüsü duyuluyor bazen gerilerden. Gitar prosessorundan olabilir diye düşündüm ama pek abartılı bir drive da kullanmıyorsun aslında.
Son bir nokta da şarkıların uzunlukları. Bazen daha kısa olsa keşke diyorum içimden
Sonuç olarak başarılarının devamını dilerim.
Tarih: Sal 13.05.2008 16:31 Mesaj konusu:
Mantıklı davulları severim, mantıklı işçi davulları daha çok severim.
Miksaj konusunda biraz sıkıntı çektiydim o parçada ama vokalin ne dediğini normalde ben de anlamış değilim:)
Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 2948 Nerden: Güllerin İçinden
Tarih: Cum 27.06.2008 0:56 Mesaj konusu:
"Anne Bu Amca Kim" yine başarılı bir çalışma olmuş bence.
Perküsyonları canlı mı kaydettin? Eğer öyleyse gayet başarılı geliyor kulağa.
Ama şarkı uzunluğu konusunda fikrim hala aynı, Bitmeyen Senfoni olayı
Tarih: Çrş 30.07.2008 3:22 Mesaj konusu:
Evet ben kaydetmeden önce canlıydılar ama sonra ne oldu ben de bilemiyorum:)
Uzunluk kafamı yorduğum bi mesele değil, kayda başladığımda ben de bilemiyorum ne olacağını, bitince de allah bereket versin diyorum. Hem ne albüm, ne de konser gibi bir derdim var, uzunluk ve işlev meseleleri
mahrem konular o yüzden:)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız