Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Euro 2008'e Doğru
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Euro 2008'e Doğru
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kingofloss__

MesajTarih: Prş 26.06.2008 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buzz demiş ki:
anarchist demiş ki:
Hayır yok. Yarın milli takım Türkiye'ye dönüyor.

avrupa kupasında üçüncülük maçları olmuyo mu ya Confused

Olmuyor.
Kısa turnuva bunlar,ikinci turda yok mesela...
anarchist

MesajTarih: Prş 26.06.2008 0:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buzz demiş ki:
anarchist demiş ki:
Hayır yok. Yarın milli takım Türkiye'ye dönüyor.

avrupa kupasında üçüncülük maçları olmuyo mu ya Confused

Hayır, olmuyormuş. Üçüncülük ve dördüncülük maçları kaldırılmış. Puan tablosu belirliyormuş üçüncü ve dördünccüyü. Yarınki Rusya-İspanya maçından sonra belirlenecek kaçıncı olduğumuz işte.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
hasanayvenli

MesajTarih: Prş 26.06.2008 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yav resmen ezdik adamları. kendileri de şaşırdılar nasıl kazandıklarını. demekki bizi yenmenin formülü kötü oynamakmış.. hiçbişey yapmadan kazandılar resmen. bizimkiler de bir sürü hızlı hücum şansını yürüyerek kullanmadık. çok acaip bi maçtı. zaman zaman inanılmaz durgunlaştı oyun. iki takım da yorulmadan oynayalım der gibi oynuyodu. ne biliyim izlediğim en enteresan maçlardan birisi oldu bu.
teşekkürler hepinize çocuklar.
kaybederken de son dakikada kaybettik. bi kez de böyle kaybetmeyi biz yaşadık. ne diyeyim çok koydu bu mağlubiyet. hele bu oyunla. hatta bizim oyunumuzu da geçtim, almanya'nın bu rezil oyunla finale çıkması skandal.
o hakemin düdüğünü de münasip bi yerden soksunlar bi taraflarına...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CedriX

MesajTarih: Prş 26.06.2008 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pöf ne lan bu, turnuva boyunca ufak periyotlar iyi oynayarak buraya kadar gel, ondan sonra da tum maci iyi oynadigin tek macta da yenil. Of ki ne of, bir de bir suru almanin arasinda tek turk izlemek daha bir gocundurdu beni. Göruntu gitti 2. golu izleyemedim ama 3. gol Rustu`den cok defansin hatasiydi. Adam kaleye cok yakin sekilde o kadar bos kaldi ki.

Ugur Boral özellikle cok hosuma gitti. Böyle azimle kosan kanat oyuncularini daha bir seviyorum. Neyse artik yahu, gol atamadan elenecegiz dedigimiz turnuvada yari final oynadik, dunya siralamasinda yerimiz yukseldi ve bu sayede bir daha ki sefere daha rahat bir eleme grubuna duseriz...

Insanin cok beklentisi olmasa bile turnuva öncesi simdi ici aciyor yahu, pöf...
oGSum_uA

MesajTarih: Prş 26.06.2008 2:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten rüstü'nün hatası ,ikinci goldeydi son golde yapabilecegi bisey yoktu acısını daraltmak istedi ama adam diğer tarafa vurdu.. bence artık sevinmeliyiz finali kaçırdık diye üzülüoruz bundan 10 sene önce finallere gidemedik diye üzülüyorduk insallah bu basarının devamı gelir..artık her turnuvaya katılan takım oluruz,ispanya italya almanya hollanda gibi..bence futbolcuların hepsine cok cok tesekkürler,hepsi ellerinden geleni yaptılar..fatih terim artık gitmeli bence ertugrul saglam filan diolar insallah olursa iyi olur..
forsytia

MesajTarih: Prş 26.06.2008 8:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2. gol kesinlikle Rüştü'nün hatasıydı topa çıkamadı. neyse gönüllerin şampiyonu oldular.

Fatih Terim de İtalya ya dönüyormuş. (en sonunda!!)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seventh

MesajTarih: Prş 26.06.2008 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ahh ulan ahh ne maçtı ya...9 eksikle çıktık almanyaya karşı çatır çatır top oynadık helal olsun hepsine diyecek hiçbişey bulamıyorum.defansımızda memhet topal oynadı 3 yedeğimiz var böyle bir durumda oynanabilecek en iyi topu oynadık.yenildiysekde yarı finalde yenildik arkadaş mutlu olalım Smile
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 26.06.2008 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Züğürt tesellisi gibi olacak ama tüm dünya onlardan daha iyi oynadığımızda hemfikir.

Defansımız bence turnuvanın başından beri kötüydü ve RÜştü de artık eski Rüştü değil, ama hücumdaki uyumumuz çok iyiydi,nerdeyse ilk kez birarada oynayan hücum hattı çok etkili oldu,kaçan goller de şanssızlık ya da tecrübesizlikti.

Portekiz maçında da bu hücum hattı ile oynasaydık keşke,özellikle Emre yerine Ayhan tamamen değiştirirdi takımı,Sabri,Boral,Kazım ve Hamit ile kanatlardan ortadan kabus gibi gelirdik.

Artık önümüze bakacağız daha ii bir hoca ile daha ii yerlere gelir bu takım,Terim ve ekibi başta olmak üzere tüm oyuncularımıza helal olsun.
track5

MesajTarih: Prş 26.06.2008 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

of ya hala içim yanıyo sevincim kursağımda kaldı .bari uzatmalara gitseydi bee
cesareborgia

MesajTarih: Prş 26.06.2008 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yarı finale kadar şans eseri geldi Türkler diyormuş dış basın..
Ne diyorsunuz bu yoruma??
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 26.06.2008 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesajlara bak Very Happy
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Prş 26.06.2008 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cesareborgia demiş ki:

Bu maçla kanıtladık bence neyin ne olduğunu.. Wink

Dün sinirden maçla ilgili fikirlerimi net yazamadım. Çünkü hala hakemin oyunu piç ettiğini düşünüyorum. Herkes tanık oldu, Türkiye çok kötü başladığı turnuvada gitgide yükselen bir grafik çizdi ve en nihayetinde Dünya Şampiyonu Almanya'ya karşı mükemmel bir top oynadı. Resmen ezildi adamlar. Her şey hakemle alakalı değil tabi, kadro eksiğinin, hala iyileşememiş defansımızın ve zamanlaması kıt Rüştü'nün de yenilgide payı var, ama hakemin ikinci yarının başı ve ortasında yaptığı hatalar resmen Türkiye'nin soğumasına neden oldu. Fırtına gibiydik, o dakikalarda durulduk. Başka takıma olsa rezillik diye olay çıkarırlardı eminim. Alnımız açık dönüyoruz ülkemize. Bir turnuvaya bu kadar güzel veda edilemez, bütün mili takımı tebrik ediyorum. Ruh budur! Cool
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
track5

MesajTarih: Prş 26.06.2008 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zaten şimdiye kadar hangi hakem bizden yana olduki

"Türk"ün Türk"den başka dostu yoktur" lafı azda olsa doğrulanmış oldu,yok işte abicim yok bitek azerbeycan var eurovisyonda tam puan verdiler.
hangi hakem bizden yana olduki şu gözünü sevidiiim euro2008de onca cezalar kartlar en fazla bizde.durduk yere kart yedik.dünkü maçtada bunun bedelini ödedik.
track5

MesajTarih: Prş 26.06.2008 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ama yinede milli takımı tebrik ediyorum.ana haberleri izlerken şu manşet acayipti zaten

"Eze eze yenildik" Smile gerçekten çok doğru Smile
maneuver

MesajTarih: Cum 27.06.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cesareborgia demiş ki:

Laughing Laughing Finale kadar sans eseri gelmedigimiz kesin,bunu herkez,akli olan herkez gordu...Dis basin ve vatandaslar da oylee ,link vericektim ama yazilari gorunce bir acayip oldum, Wink okuyun :
CNN TÜRK
A millilerin Avrupa Şampiyonası'na veda ettiği Almanya maçı, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin de gündemine yerleşti. İnternet sitelerindeki yorum sayfalarına Türkiye'ye destek mesajları yağdı.

"ABD'de yaşayan bir Arjantinliyim. Euro 2008'de birçok maçı izledim ve Türk milli takımı bende bağımlılık yarattı. Hayat dolu ve deneyimsiz genç oyuncular, aşık olduğunuz ülke için coşkuyla mücadele ettiğiniz zaman herşeyin başarabileceğini gösterdi. Viva Türkiye !"
Marcello Ferrari, Newport Beach, ABD

"Tüm Türkleri tebrik ediyorum. Son dakikaları müthiş bir heyecana sahne olan, izlemesi harika bir maçtı. Almanya'nın her yerindeki kutlamalar sırasında tam anlamıyla sportmence bir tutum sergileyen Türk dostlara teşekkürler."
Michael, Sinsheim, Almanya

"Türkiye kaybetmesine rağmen daha iyi oynadı. Cezalıları ve sakatları forma giyebilseydi sanırım sonuç farklı olurdu. Kalbim Türklerle birlikte ve umarım Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'nı onlar kazanır (Final: Türkiye-Brezilya). "
Bernard Y.S.Lai, Kuala Lumpur, Malezya

"Avrupalıların çoğu Almanlar ile Türkler arasındaki şu önemli farkı gözden kaçırıyor: Milli gurur. Ülkelerine bağlılıkları onları diğer profesyonel ekiplerden daha ileri taşıdı. Bu yüzden onlara saygı duyuyorum."
Derek Koch, Ghent, Belçika

"Evet çok şanslı bir galibiyetti. Daha iyi olan takım Türkiye'ydi. Ama her zaman böyle olmuştur: Kupayı almak için Almanları yenmek zorundasınız. Bizim takımı elemek niye bu kadar zor bilemiyorum. Harika, harika bir maçtı Türkiye!"
Taca, Paderborn, Almanya

"Şu ana kadarki en iyi maç ama en kötü sonuçtu. Almanya dışındaki herkes için büyük hayal kırıklığı oldu. Türkiye yedek takımıyla bile çok daha iyiydi. Almanya (tahminen) Rusya'dan fark yememek için kendine gelmek zorunda."
Mike, High Wycombe, İngiltere

"Yarın Almanya formamı gururla giyeceğim ama Türkiye'yi de bu kadar iyi oynadıkları için tebrik ediyorum."
Cold War Kid, İngiltere

"Türkiye takımıyla gurur duyabilir. Almanya finale yükseldiği için şanslı. Çok yakın bir karşılaşmaydı. Türkiye'nin geleceği çok parlak. Almanya'dan sevgilerle!"
M. Bregenzer, Baden-Württemberg, Almanya

"Türkiye bu kadar eksiğine rağmen harika bir takım. Centilmence oynadınız ve galibiyeti hak ettiniz. Türkler bizim kardeşimizdir. Umarım iki takımı da Dünya Kupası'nda görürüz. 'Avrupa şampiyonuna kaybettik' diyebilmeniz için elimizden geleni yapacağız."
WZSUN, Almanya

"Türkiye tek kelimeyle muhteşemdi ve onlara şapka çıkarıyorum. Türkiye turnuvanın gerçekten sürpriz takımıydı."
Southgatespur, İngiltere

"Yazık! Avrupa şampiyonu bir Türkiye, Almanya ve Fransa'da Türkiye karşıtı propaganda yapanlara en iyi cevap olurdu."
Belb, Fransa

"Türkler takımlarıyla gurur duymalılar! Ben Yunanlıyım ve ben bile onlarla gurur duyuyorum."
Just John, Yunanistan

"Türkiye finalde yer almayı hak ediyordu. Turnuvadaki en iyi oyunlarını oynadılar. Elenmeleri ne kadar üzücü!"
JPC, Fransa

"Türkiye'yi bize bu kadar çok muhteşem an yaşattığı için tebrik ediyorum. Turnuva artık eskisi gibi olmayacak."
Keeper, ABD

"Türkiye'yi destekledik, çünkü turnuva boyunca bize muhteşem anlar yaşattılar."
Anasooney, İngiltere

"Yazık! Türkiye ne olması gerektiğini gösterdi. Komplekse kapılmadan ofansif oynadılar ve bunu maç boyu sürdürdüler."
Mousallam, Fransa

"Taraf tutmam zannediyordum ama Türkiye'nin attığı her golde sevinçle ayağa fırladım. Almanya'nın golleri acı verdi."
Benny, İngiltere

"Turnuvanın tamamına yakınını izledim ve Türkiye'nin oynadığı maçların başından kalkamadım. Yaşasın Türkiye!"
Marcello Ferrari, Arjantin
maneuver

MesajTarih: Cum 27.06.2008 0:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rolling Eyes DIS BASİN:

Türkiye A Milli Futbol takımının Avrupa Şampiyonası yarı finallerinde karşı karşıya geldiği Almanya'ya 3-2'lik skorla yenilerek elenmesi dış basında geniş yankı buldu.

-İNGİLTERE
-BBC: Philipp Lahm'ın son dakika golü Almanya'yı Euro 2008 finallerine gönderdi ve ölesiye şansız Türkiye'yi batırdı.

-GUARDIAN: Türkiye son dakika kahramanlıklar ile ünlüydü ancak Avrupa Şampiyonasında başka heyecanlı bir gecede kazın ayağının öyle olmadığını anladılar.

-INDEPENDENT: Bu heyecanlı karşılaşma Philip Lamm'ın son dakika golüyle kazanıldı ve Almanya finallere yükseldi ancak Türkiye parlak ve korkusuz performansıyla bu turnuvanın gidişatını dramatik bir biçimde değiştirdi.

-TELEGRAPH: Türkiye kaleci dahil olmak üzere sadece beş adet formda yedek oyuncusuyla inkar edilemez ki daha iyi takımdı.

-SUN: Türkler Almanları geriye iterek, hücuma devam ettiler. Ama sonunda olmadı. Ancak hiç kimse hala hayrete düşüren turnuvaya yaptıkları katkıyı unutamayacak.

-MIRROR: Almanya dün gece bir rekor kırarak altıncı kez Avrupa şampiyonası finallerine yükselirken, Philipp Lahm Türkiye'nin maçı çeviren krallarını sonunda öldürdü.

-ALMANYA

-DEUTSCHE WELLE: Avrupa Şampiyonası yarı final maçında Türkiye'yi 3-2 yenen Almanya'da gece geç saatlere kadar kutlama vardı.

-DER SPIEGEL: Çarşamba gecesi Euro 2008 yarıfinalinde iki ülke karşılaşırken barış ve dostluk herkesin dilek listesinin en üstlerinde yer alıyordu.

-ABD

-THE NEW YORK TIMES: Bu kez en gerekli olduğunda Türkiye geri dönüşünü biraz erken yaptı.

WASHINGTON POST: Son beş dakikada atılan iki golle maç iki türlü de sonuçlanabilirdi ancak Türkiye'nin üç şaşırtıcı geri dönüş zaferinden sonra gün Almanya'nın günüydü.

-İSPANYA

-MARCA: "Almanya, a la turca finalist oldu. Almanya, Euro 2008'de gerçekten harika bir maçta Türkiye'yi yenerek ilk finalist oldu. Türkiye de, kazanmayı hak etti."

-AS: "Almanya, Almanya oldu. Etkinliği ve Rüştü sayesinde iyi bir performansı gösteren Türkiye'yi yendi. Türkiye'nin mucizelerinin sonu geldi."

-MUNDO DEPORTİVO: "Türk mucizesi için Alman aspirin. Lahm'ın son nefesinde attığı gol, harika bir Türk ekibinin karşısında Almanya'yı kurtardı."

-EL PAİS: "Almanya Türkiye'yi affetmedi. Low'un ekibi, zayıf futbolunu şans ile telafi etti. Almanya, Viyana'ya ancak Türkiye tarafından hırpaladıktan sonra varabildi."

-ABC: "Almanya'nın etkinliği, Türk mucizesinin sonu oldu. Almanlar, etkinliğe gelince usta olduklarını bir kez daha kanıtladı."

-FRANSA

-L'EQUİPE: "Almanya'nın da mucizesi var. Bu harika Türk takımı, sakatlıklardan yara almış olsa, karşılarında Almanlar gibi bir dev olsa da, hiçbir zaman boyun eğmedi."

-LE FİGARO: "İnanılmaz bir maçın sonunda, Almanya, Euro finali biletini elde etti. Terim'in adamları, hala birer kahraman ve başı dik maçtan ayrıldı."

-İŞVİÇRE:

-LE TEMPS: "Türkiye çok iyi mücadele etti ancak son sözünü söyleyen ve finali oynayacak olan Almanya oldu."

-LA TRİBUNE: "Birinci yarıda harika olan Türkler, olağanüstü, şaşırtıcı bir maç sonunda boyun eğdi."

-BELÇİKA

-LE SOİR: "Almanya, öngörüldüğü gibi finale çıktı. Ancak gece Michael Ballack ve takımı için hiç de rahat olmadı. Futbol oynayan, ve şampyonada en iyi maçını oynayan Türk takımı tarafından her yönünden hırpalandı."(ANKA)
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 27.06.2008 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne kadar yabancı tanıdığım arkadaşım varsa mesaj atıp tebrik ettiler, burada lafazanlar işi tamamen şansa bağlarken,elin gavuru bizim takımla ilgili çok daha detaylı analizler yapıyor,bizim ve onların düzeylerinin neden bu kadar farklı olduğunu bir kez daha net görüyor insan.

Tüm oyuncularımız kapasitelerini aştılar,ki bazıları için yeterli de değildi bu,ama bu takıma ne kadar teşekkür edilse azdır. GÜnlük boş çekişmelerden 2 hafta da olsa uzak kalınmış oldu,tüm kadro umarım kendi takımlarında da bu mantaliteyle oynar, rakip takımlardaki arkadaşlarına daha fazla saygı duyar. Taraftarlardan beklentim yok,bari saha içini kurtaralım.
forsytia

MesajTarih: Cum 27.06.2008 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fatih Terim kalıyor; federasyon başkanıyla görüşmesini ardından kalma kararı almış ve yetkilerini de artırma sözü verilmiş.UEFA'nın sitesinde Fatih Terim'e simyacı benzetmesi yapılmış birde.

dünki milli takımı karşılama törenide çok güzeldi gurur duydum bir kere daha .
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Cum 27.06.2008 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yabancıların ne dediğini bu kadar takan başka bir ülke de yoktur herhalde..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 27.06.2008 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Milli mastürbasyon oluyor Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 20, 21, 22  Sonraki
21. sayfa (Toplam 22 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız