| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aegnor92

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 3:43 Mesaj konusu: |
|
|
| hiç biri enstrümanlarında dünyanın en iyisi değiller ama bu dünyadaki en iyi albümlerden bazılarını çıkarmalarına engel değil:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 13:07 Mesaj konusu: |
|
|
| aegnor92 demiş ki: | mustaine ne kadar teknik olsada bence bir fade to black unforgiven blackened in sololari gibi sololar yazamaz.
|
Fade to Black'in solosu esasında Mustaine'in diye biliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 13:10 Mesaj konusu: |
|
|
| DamnationGame demiş ki: | gayet zevksiz müzik yapan Rolling Stones'dan hem Metallica hem de Megadeth çok çok daha iyi ve büyüktür.
 |
Cami duvarına işemek, kendisini besleyen eli ısırmak, nasıl tabir etsem bilemedim... Beatles ile birlikte gelmiş geçmiş en büyük rock n roll grubundan bahsediyoruz (zevkli-zevksiz müzik kişisel bir tercih) ve onların yanında Metallica da Megadeth de filin yanındaki pire gibi kalır. Biraz saygı... |
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 14:21 Mesaj konusu: |
|
|
fade to black solosu mustaine nin değil kirk ün |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 15:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | DamnationGame demiş ki: | gayet zevksiz müzik yapan Rolling Stones'dan hem Metallica hem de Megadeth çok çok daha iyi ve büyüktür.
 |
Cami duvarına işemek, kendisini besleyen eli ısırmak, nasıl tabir etsem bilemedim... Beatles ile birlikte gelmiş geçmiş en büyük rock n roll grubundan bahsediyoruz (zevkli-zevksiz müzik kişisel bir tercih) ve onların yanında Metallica da Megadeth de filin yanındaki pire gibi kalır. Biraz saygı... |
İşin aslı konu Heavy Metal olunca hele hele Heavy Metal vs. Rock olunca biraz fazla subjektif ve acımasız oluyorum.
Yediği yere pislemek gibi bir şey ama olsun.
Heavy Metal kutsal diğerleri tü ka ka...
Tü ka ka olmasa bile sonradan gelmesi sıralamada tercihimdir.
Ki Heavy Metal müzisyenlerinden de bu tarz Rock gruplarına laf eden vardır. En yakın örnek Mustaine, Beatles için aptal müzik diyebilmiştir.
 _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
kirk metal dünyasının en osruktan gitaristidir.bu su goturmez bi gerçektir,o kadar beginner otesi seviyeside solo yazan salak bi gitarist daha gormedim
metallica da en overrated grubu;
bi aforizma da benden
go to hell  |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
megadeth adını kullandım mı arkadaşım hayır,liseli lamer metalci miyiz metalika mekatet muhabbeti çevircez,gerçi çevircek bişey de yok mekatet koyar her türlü ahaha ) (kendi içinde çelişen adam) |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 15:51 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında genel olarak başlıktaki kullanıcıları uyarmak istedim ama özet geçtiğim için tam anlaşılmamış doğal olarak. Şöyle ki; "Kirk kötü gitarist, hayır Dave daha iyi gitarist, hayır Metallica şunu döver, hayır Rolling Stones Metallica'ya racon keser, hayır Megadeth racon kesmez kafa keser." tarzı tartışmaların kimseye bir faydası yoktur. Söylüyorum çünkü Metallica başlıklarında bu tarz tartışmaları ve büyüyerek saçma sapan bir yere varıp, kavga gürültüyle sonuçlanmalarını çok gördük. Tek amacım başlık p*ç olmadan bazı şeyleri kullanıcılara hatırlatmak.. Hatırlatmak ki, Metallica başlığı temizlik amaçlı tekrardan kapanmasın, kimse birbirini kırmasın. Başka amacım olsa namertim valla..  _________________ http://canselmo.blogspot.com / http://canselmo.wordpress.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Öldü ama.. )
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 15:56 Mesaj konusu: |
|
|
Mesajınız, imla kurallarına aykırı olduğu için yönetim tarafından silinmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
tamam okudum bir daha yapmayacağım söz veriyorum. 
En son scarsick tarafından Cmt 28.06.2008 20:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 16:08 Mesaj konusu: |
|
|
Senelerdir Metal dinliyoruz ve muhabbetler hep benzer yerlerden çıkıyor benzer yerlere gidiyor.
Ne zaman bitircez bu muhabbetleri bilmiyorum ama gönül ister ki Metallica-Megadeth geyikleri sonsuza dek devam etsin hiç bitmesin.
Bir yandan da ortada çok bir gündem olmayınca bu tarz eski karşılaştırmalı geyikler aralara tekrar tekrar giriyor.
Neyse ki hemen hemen tüm üyeler nasıl bir geyik döndüğünün farkında ve provake etmek gibi bir niyet yok ortada. Takılıyoruz kendi aramızda.  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 17:40 Mesaj konusu: |
|
|
| doğru aslında bu tartışmalara girmek boşuna çünkü herkes kendi sevdiğini iyi kabul ediyor bi sonuca varılamıyor ikiside iyi diyelim geçelim:) |
|
| Başa dön |
|
 |
scarsick

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
| DamnationGame demiş ki: | Senelerdir Metal dinliyoruz ve muhabbetler hep benzer yerlerden çıkıyor benzer yerlere gidiyor.
Ne zaman bitircez bu muhabbetleri bilmiyorum ama gönül ister ki Metallica-Megadeth geyikleri sonsuza dek devam etsin hiç bitmesin.
Bir yandan da ortada çok bir gündem olmayınca bu tarz eski karşılaştırmalı geyikler aralara tekrar tekrar giriyor.
Neyse ki hemen hemen tüm üyeler nasıl bir geyik döndüğünün farkında ve provake etmek gibi bir niyet yok ortada. Takılıyoruz kendi aramızda.  |
budur:) |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | ...Beatles ile birlikte gelmiş geçmiş en büyük rock n roll grubundan bahsediyoruz (zevkli-zevksiz müzik kişisel bir tercih) ve onların yanında Metallica da Megadeth de filin yanındaki pire gibi kalır. Biraz saygı... |
+1 |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 3:44 Mesaj konusu: |
|
|
Rolling Stones'a gene laf soylemem ama Beatles olmasaydi bugun rock muzik kim bilir nerelerde olurdu? Dahasi rock muzik bu kadar etkin olur muydu? Hatta abartiyorum ama gercek su ki rock muzik olur muydu?
O yuzden bu gruplar her ne kadar sizin ruhunuzu oksamasa da muzik tarihinde cok cok fazla yer eden ve taban teskil eden gruplardir. Bir tanesini bile cikarirsak sistem coker.
Hepsine kucak dolusu sevgi saygi.. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | Rolling Stones'a gene laf soylemem ama Beatles olmasaydi bugun rock muzik kim bilir nerelerde olurdu? Dahasi rock muzik bu kadar etkin olur muydu? Hatta abartiyorum ama gercek su ki rock muzik olur muydu?
O yuzden bu gruplar her ne kadar sizin ruhunuzu oksamasa da muzik tarihinde cok cok fazla yer eden ve taban teskil eden gruplardir. Bir tanesini bile cikarirsak sistem coker.
Hepsine kucak dolusu sevgi saygi.. |
Hatta en başta saygı. Geçmişine saygı duymayan, geleceğini kaybeder. _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Sal 01.07.2008 0:13 Mesaj konusu: |
|
|
benim kendi kanaatim beatles olmasa başka bir grup olurdu gene rock müzik olurdu. sonuçta zaten elvis rock'n roll'u yapıyordu. sonuçta bi şekilde rock'n roll ilerleyişini sürdürecekti.
ama şunun kesinlikle diyebilirim. black sabbath ve jimi hendrix olmasaydı biz asla heavy metal'den bahsedemezdik. ne başka gruplar ne de başka müzisyenler buna ön ayak olabilirdi. katılrsınız katılmazsınız ama görüşümü budur. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 01.07.2008 9:30 Mesaj konusu: |
|
|
Şu şarkı isimlerine baktım da; bir tek Rigobert Song eksik gibi geldi. Bu ne ulan, hepten Bombfunk MC's'e dönmüşler. Acid Reign bile daha ciddi şarkı isimleri koyardı zamanında. MSN başında oturup dakikalarca "İletiye ne yazsak acaba?" diye de düşünüyorlar sanırım. Re-Load gibi bir şey çıksa da ben sevineceğim gerçekten. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Sal 01.07.2008 10:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Neymiş isimler? |
|