| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
fab

|
Tarih: Cum 27.06.2008 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Türkiye'yi ABD de başarıyla temsil ettiğiniz için de size teşekkür ederim.bu sene de Texas ta gösterin Türkün gücünü. sizi seviyoruz. Başarılar |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
steve_o

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 1:03 Mesaj konusu: |
|
|
black tooth süperdir burdan tuna abiye sevgilerimi iletiyorum ( kenter )
başarılar dilerim türkiyeyi en güzel temsil etmeniz dilegiyle  _________________ www.myspace.com/kentersarikaya |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 917 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Cmt 28.06.2008 1:33 Mesaj konusu: |
|
|
Bir kaç günden beri bu başlığa takılıyorum...
myspace'e resmen abone oldum bugünlerde..
Metal türü ile aram pek iyi olmamasına rağmen, Black Tooth'a hayran kaldım...
Yaptıkları müzikte ruh var, heyecan var...En önemlisi kendilerini tekrar etmiyorlar, her parça bağımsız. Parça trafikleri matematiksel bilimselliğe sahip... Armoni yapısı ve riffler çok sağlam.
Black Tooth çoktan Batı standartını yakalamış, hatta geçmiş bile.
Büyük Saygı duydum.
Anlayamadığım konu, böyle bir grubun neden halâ amatör gruplar başlığında yer aldığı...
Bu grubun yeri kesinlikle Türk Rock başlığı olmalı...
Gruba sonsuz başarılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
fab

|
Tarih: Cmt 28.06.2008 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle ''piyanist'''e katıyorum aslında ben de dün yazıcaktım bu grubun kesinlikle yeri burası olmamalı diye ama benden önce yazmış arkadaşımız. umarım bu grup çok daha iyi yerlere gelir geçen sene ''ride for dime'' de ortalığı fena dağıtmışlardı. davul da utkunun gruptan ayrılmasıyla (forumdan takip ettiğim kadarıyla yanılmıyorsam leon da çalıyo şu anda) bu sene yeni bir kanla (sanırım catafalque dan onur akça) yollarına devam edicekler. daha önce metal müzik dinlemeyen biri olarak ben hergün iron clad ı dinlemek benim için vazgeçilmez.
Yolunuz açık olsun Black-Tooth Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor |
|
| Başa dön |
|
 |
downender

|
Tarih: Pts 21.07.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
2008 Ağustos ayı başında tekrar Texas'a bir turne için gidecek olan grubumuz BLACK TOOTH bu senede yine turne kapsamında RITA HANEY' nin isteği üzerine RIDE FOR DIME FESTİVALİN de 2.kezsahne alacak.
Bu sene OZZFEST ile birleştirilecek olan festivalin tarihi 10 Ağustos yani Ozzfest in hemen ertesi günü ve her iki konserde Dallas da. 9 Ağustos da Ozzfest de ilk kez açılacak 3.sahne (Texas - Dimebag sahnesi) ile start alacak olan Ride For Dime Festivali 10 Ağustos da ki Palladium Hall konseri ile devam edecek.
Grubumuzun diğer konser durakları çok yakın zamanda buradan duyurulacak.
Black Tooth için Texas da Hazırlanmış ve Turne programı kapsamında yer alan bazı konserlerin reklamının yapıldığı bir video.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=38563508 |
|
| Başa dön |
|
 |
cattt

|
Tarih: Prş 24.07.2008 19:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Bu cumartesi Dorock'ta olacağınızı söyledi bi arkadaş...Cumartesi oralarda olacağız doğruysa... |
|
| Başa dön |
|
 |
-motorhead-

|
Tarih: Prş 24.07.2008 20:09 Mesaj konusu: |
|
|
Amerika'da BLACK TOOTH 200 gruptan ilk 20 ye kaldı ve oylama başladı eğer kazanırsak OZZFEST deyiz.
Linki tıklayın, listeden BLACK TOOTH u işaretleyip alttaki küçük kutuya mail adresinizi yazın ve VOTE tuşuna basın.Hemen ardından yazdığınız e-mail adresine gelen mail de onay için CLICK HERE kısmına basın ve oyunuzu verin !!!!
HAYDİ TÜRKİYE'DEN İLK GRUBU OZZFEST ' E YOLLUYORUZ HEP BERABER!
Buyrun Tıklayın Arkadaşlar _________________ METAL MORTAL >>> www.metalmortal.com |
|
| Başa dön |
|
 |
-motorhead-

|
Tarih: Pzr 27.07.2008 15:15 Mesaj konusu: |
|
|
Ve evet arkadaşlar..Bu haberi vermek süper birşey..
Grup ilk 10 arasına kaldı..
Şimdi de birincilik için 7 Ağustos'ta Dallas'ta yarışacak..
Şimdiden hepsine başarılar diliyorum.. _________________ METAL MORTAL >>> www.metalmortal.com |
|
| Başa dön |
|
 |
FEMME_ESIN

|
Tarih: Sal 29.07.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
Harika, 1ci olacaklarindan adim kadar eminim  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bijen

|
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Sal 29.07.2008 18:04 Mesaj konusu: |
|
|
Black Tooth’a Haberal desteği
KISA süre önce Ankara Hürriyet’te duyurulan Black Tooth adlı grubun ABD’ye konsere gitmek için sponsor aradığı haberi üzerine, destek Prof.Dr.Mehmet Haberal’dan geldi. Black Tooth için aranan destek sanata katkılarını herkesin bildiği aynı zamanda Başkent Üniversitesi’nin rektörlüğünü de sürdüren Prof. Dr. Mehmet Haberal’dan geldi.
Grup, Dallas Texas’ta Austin, Dallas, Arlington, Forth Warth, San Antonio, Beamount, Hurst gibi yerlerde toplam dokuz konser verecek. Black Tooth’un turne dışında yer alacağı bir çalışma da Battle Of OzzFest’te yer alacak. Grup 200 Amerikalı grup arasında en yüksek oyu alan ilk on grup arasına girmeyi başardı ve böylece ülkemizden ilk kez bir grup dünyanın en büyük festivallerinden OzzFest’te çalmaya hak kazandı.
Black Tooth Texas dönüşü 11. Rock Station Festivalinde 4-5 Ekim tarihlerinde tekrar seyirci karşısına çıkacak. _________________ Mügeee
My Photography==> www.myspace.com/ogunfanmuge |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2149 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Çrş 30.07.2008 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
Albüm nerde kaldı? Ne zaman çıkacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sevgiler.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Cmt 02.08.2008 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="panik_431"]Albüm nerde kaldı? Ne zaman çıkacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
tunayla o konuyu çok konuştumda....sürekli kendimizi konser ve festivallere verdik ve bayada zaman alacak diyodu sürekli
büyük bi merakla beklemekteyim şahsen bende nelerin çıkacağını  _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
ke-di Derin6 Vokal

|
Tarih: Pzr 03.08.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
Sonuna kadar sizinleyim... Helal olsun Ankara'nın gururu,Türkiye'nin gururu sizlere... _________________ www.derin6.com
www.myspace.com/derin6 |
|
| Başa dön |
|
 |
downender

|
Tarih: Cum 08.08.2008 10:15 Mesaj konusu: |
|
|
GURURU YASAMAK GURURU PAYLASMAK...
BLACK TOOTH!!!
Az önce Texas Dallas da Battle of Ozzfest de 228 grup arasindan ilk 10 kalan grubumuz Black Tooth 2. lik alarak bir ilki gerceklestirdi ve TURKIYE den OZZFEST e cikan ilk TURK grubu olmayi basardi. Inanin bizi en cok sevindiren sey ise Ozzy'nin menejerinin "benim birimcim sizsiniz" diye söylemis olmasi oldu.
Herkese destegi icin tesekkür ederiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2149 Nerden: Yozgat/Çayıralan (B.k çukuru)
|
Tarih: Cum 08.08.2008 12:52 Mesaj konusu: |
|
|
Süper bir haber. Başarılar arkadaşlar. Umarım orayı sallarsınız. \m/ _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3186 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Cum 08.08.2008 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
Kocaman kocaman tebrikler!!!Daha da iyilerine şerefeeeee!!!
...SEVgiler&SAYgılar... _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
NeoNBass

|
Tarih: Cum 08.08.2008 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
çok sevindim abi başarılar diliyorum umarım başka organizasyonlarda birlikte sahne alırız _________________ KasaturA - Bass & Back Vocal
Thrash Till Death!
EP ÇIKTI |
|
| Başa dön |
|
 |
downender

|
Tarih: Pzr 10.08.2008 11:05 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar OZZFEST Monster Stage e ciktik MINA KOYDUKKK...
Hersey adeta bir ruya gibiydi ozelliklede Bayan OSBOURNE un bizimle tanismak icin Back Stage e geldigi zaman gercektende heyecanlandim.
Sanirim sadece bu iki resim dahi bazi seyleri uzun uzun anlatmaktan daha faydali olur....
Devami Cok YAKINDA [ ]
 |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Pzr 10.08.2008 12:33 Mesaj konusu: |
|
|
tuna herşeyden önce tebrikler....artık buralar size dar gelir valla.
2.resimdeki devildrıver vocali değilmi yaaa??
oysa sorsaydın phill anselmodan yediği dayağı unutabilmişmi??pantera ya laf söylememeyi öğrenmişmi diye?? _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
|