Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Metallica II
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Metallica II
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 80, 81, 82  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
aegnor92

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 3:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiç biri enstrümanlarında dünyanın en iyisi değiller ama bu dünyadaki en iyi albümlerden bazılarını çıkarmalarına engel değil:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Spacetimereality

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aegnor92 demiş ki:
mustaine ne kadar teknik olsada bence bir fade to black unforgiven blackened in sololari gibi sololar yazamaz.

Fade to Black'in solosu esasında Mustaine'in diye biliyorum.
Başa dön
Spacetimereality

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DamnationGame demiş ki:
gayet zevksiz müzik yapan Rolling Stones'dan hem Metallica hem de Megadeth çok çok daha iyi ve büyüktür.
Cool Cool Cool

Cami duvarına işemek, kendisini besleyen eli ısırmak, nasıl tabir etsem bilemedim... Beatles ile birlikte gelmiş geçmiş en büyük rock n roll grubundan bahsediyoruz (zevkli-zevksiz müzik kişisel bir tercih) ve onların yanında Metallica da Megadeth de filin yanındaki pire gibi kalır. Biraz saygı...
Başa dön
aegnor92

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fade to black solosu mustaine nin değil kirk ünWink
Başa dön
DamnationGame

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spacetimereality demiş ki:
DamnationGame demiş ki:
gayet zevksiz müzik yapan Rolling Stones'dan hem Metallica hem de Megadeth çok çok daha iyi ve büyüktür.
Cool Cool Cool

Cami duvarına işemek, kendisini besleyen eli ısırmak, nasıl tabir etsem bilemedim... Beatles ile birlikte gelmiş geçmiş en büyük rock n roll grubundan bahsediyoruz (zevkli-zevksiz müzik kişisel bir tercih) ve onların yanında Metallica da Megadeth de filin yanındaki pire gibi kalır. Biraz saygı...

İşin aslı konu Heavy Metal olunca hele hele Heavy Metal vs. Rock olunca biraz fazla subjektif ve acımasız oluyorum.
Yediği yere pislemek gibi bir şey ama olsun.
Heavy Metal kutsal diğerleri tü ka ka... Laughing
Tü ka ka olmasa bile sonradan gelmesi sıralamada tercihimdir. Very Happy

Ki Heavy Metal müzisyenlerinden de bu tarz Rock gruplarına laf eden vardır. En yakın örnek Mustaine, Beatles için aptal müzik diyebilmiştir.
Twisted Evil
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
scarsick

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kirk metal dünyasının en osruktan gitaristidir.bu su goturmez bi gerçektir,o kadar beginner otesi seviyeside solo yazan salak bi gitarist daha gormedim

metallica da en overrated grubu;

bi aforizma da benden

go to hell Smile
Başa dön
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eyvah eyvah, başladı gene Kirk vs. Mustaine, Metallica vs. Megadeth tartışmaları.. Rolling Eyes
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
scarsick

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

megadeth adını kullandım mı arkadaşımRazz hayır,liseli lamer metalci miyiz metalika mekatet muhabbeti çevircez,gerçi çevircek bişey de yok mekatet koyar her türlü ahaha Smile) (kendi içinde çelişen adam)
Başa dön
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında genel olarak başlıktaki kullanıcıları uyarmak istedim ama özet geçtiğim için tam anlaşılmamış doğal olarak. Şöyle ki; "Kirk kötü gitarist, hayır Dave daha iyi gitarist, hayır Metallica şunu döver, hayır Rolling Stones Metallica'ya racon keser, hayır Megadeth racon kesmez kafa keser." tarzı tartışmaların kimseye bir faydası yoktur. Söylüyorum çünkü Metallica başlıklarında bu tarz tartışmaları ve büyüyerek saçma sapan bir yere varıp, kavga gürültüyle sonuçlanmalarını çok gördük. Tek amacım başlık p*ç olmadan bazı şeyleri kullanıcılara hatırlatmak.. Hatırlatmak ki, Metallica başlığı temizlik amaçlı tekrardan kapanmasın, kimse birbirini kırmasın. Başka amacım olsa namertim valla.. Smile
Başa dön
scarsick

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mesajınız, imla kurallarına aykırı olduğu için yönetim tarafından silinmiştir. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

tamam okudum bir daha yapmayacağım söz veriyorum. Laughing

En son scarsick tarafından Cmt 28.06.2008 20:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DamnationGame

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Senelerdir Metal dinliyoruz ve muhabbetler hep benzer yerlerden çıkıyor benzer yerlere gidiyor.
Ne zaman bitircez bu muhabbetleri bilmiyorum ama gönül ister ki Metallica-Megadeth geyikleri sonsuza dek devam etsin hiç bitmesin. Smile

Bir yandan da ortada çok bir gündem olmayınca bu tarz eski karşılaştırmalı geyikler aralara tekrar tekrar giriyor.

Neyse ki hemen hemen tüm üyeler nasıl bir geyik döndüğünün farkında ve provake etmek gibi bir niyet yok ortada. Takılıyoruz kendi aramızda. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hep öyle diyorsunuz ama daha önce 100 kere karşılaşıldı bu durumlarla. Bi' şey olmaz diye diye tartışmalar nerelere geldi.
Neyse ben sadece görevimi yapıp, bazı şeyleri hatırlatıyorum. Gerisi kullanıcılara kalmış tabi ki.. Smile
Metallica'dan devam.. Wink
Başa dön
aegnor92

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doğru aslında bu tartışmalara girmek boşuna çünkü herkes kendi sevdiğini iyi kabul ediyor bi sonuca varılamıyor ikiside iyi diyelim geçelim:)
Başa dön
scarsick

MesajTarih: Cmt 28.06.2008 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DamnationGame demiş ki:
Senelerdir Metal dinliyoruz ve muhabbetler hep benzer yerlerden çıkıyor benzer yerlere gidiyor.
Ne zaman bitircez bu muhabbetleri bilmiyorum ama gönül ister ki Metallica-Megadeth geyikleri sonsuza dek devam etsin hiç bitmesin. Smile

Bir yandan da ortada çok bir gündem olmayınca bu tarz eski karşılaştırmalı geyikler aralara tekrar tekrar giriyor.

Neyse ki hemen hemen tüm üyeler nasıl bir geyik döndüğünün farkında ve provake etmek gibi bir niyet yok ortada. Takılıyoruz kendi aramızda. Smile

budur:)
Başa dön
Clickboy

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spacetimereality demiş ki:
...Beatles ile birlikte gelmiş geçmiş en büyük rock n roll grubundan bahsediyoruz (zevkli-zevksiz müzik kişisel bir tercih) ve onların yanında Metallica da Megadeth de filin yanındaki pire gibi kalır. Biraz saygı...

+1
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 3:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rolling Stones'a gene laf soylemem ama Beatles olmasaydi bugun rock muzik kim bilir nerelerde olurdu? Dahasi rock muzik bu kadar etkin olur muydu? Hatta abartiyorum ama gercek su ki rock muzik olur muydu?

O yuzden bu gruplar her ne kadar sizin ruhunuzu oksamasa da muzik tarihinde cok cok fazla yer eden ve taban teskil eden gruplardir. Bir tanesini bile cikarirsak sistem coker.
Hepsine kucak dolusu sevgi saygi..
Blackrider

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
Rolling Stones'a gene laf soylemem ama Beatles olmasaydi bugun rock muzik kim bilir nerelerde olurdu? Dahasi rock muzik bu kadar etkin olur muydu? Hatta abartiyorum ama gercek su ki rock muzik olur muydu?

O yuzden bu gruplar her ne kadar sizin ruhunuzu oksamasa da muzik tarihinde cok cok fazla yer eden ve taban teskil eden gruplardir. Bir tanesini bile cikarirsak sistem coker.
Hepsine kucak dolusu sevgi saygi..

Hatta en başta saygı. Geçmişine saygı duymayan, geleceğini kaybeder.
Asmodeus_the_Demoniac

MesajTarih: Sal 01.07.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim kendi kanaatim beatles olmasa başka bir grup olurdu gene rock müzik olurdu. sonuçta zaten elvis rock'n roll'u yapıyordu. sonuçta bi şekilde rock'n roll ilerleyişini sürdürecekti.

ama şunun kesinlikle diyebilirim. black sabbath ve jimi hendrix olmasaydı biz asla heavy metal'den bahsedemezdik. ne başka gruplar ne de başka müzisyenler buna ön ayak olabilirdi. katılrsınız katılmazsınız ama görüşümü budur.
Cantstandya

MesajTarih: Sal 01.07.2008 9:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu şarkı isimlerine baktım da; bir tek Rigobert Song eksik gibi geldi. Bu ne ulan, hepten Bombfunk MC's'e dönmüşler. Acid Reign bile daha ciddi şarkı isimleri koyardı zamanında. MSN başında oturup dakikalarca "İletiye ne yazsak acaba?" diye de düşünüyorlar sanırım. Re-Load gibi bir şey çıksa da ben sevineceğim gerçekten.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Sal 01.07.2008 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Neymiş isimler?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 80, 81, 82  Sonraki
45. sayfa (Toplam 82 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız