| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cancaliskan

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 1:49 Mesaj konusu: |
|
|
| ozzy_fender demiş ki: |
Arkadaşlar atilla beyden son olarak aldığım pedallarda geldi ve setup u tamamladım ... Yardımlarından ve iyilik severliğinden dolayı kutlarım kendisini ... Türkiyede bu tür insanlara inanılmaz ihtiyaç var .. Kendisiyle henüz yüz yüze tanışamadık ama izmire gidersem Enis e ve kendisine mutlaka uğrayacağım ... Yeni birer dost edinmek inanın çok sevindirici... HERKESE TAVSİYE EDERİM . Tekrardan ellerinize sağlık Atilla bey . |
Süper setup. Güle Güle kullan. _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Cmt 21.06.2008 1:52 Mesaj konusu: |
|
|
ADD+ 'a BBE Sonic Stomp benzeri bir pedal şart...Ben RAT2'den sonraya koyarak kullanıyorum 1 haftadır falan farkı anlatamam size. Kesinlikle deneyin , ertesi gün üretmeye karar verirsiniz.
Hiç ADD+ kullanmadım fakat çok kaliteli gözüküyor. Baya da güncel tutuyorlar piyasalarını.
Tiger Shark'ı baya merak ediyorum... _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
|
| Başa dön |
|
 |
FuzzFace

|
Tarih: Pts 23.06.2008 23:22 Mesaj konusu: |
|
|
Atilla abi boss pn-2 tremolo pedalının rate'sini exp pedalla kontrol etmek mümkün mü? O tarz bir modifiye yapılabilir mi? _________________ Satılık pedal, manyetik,case vs vs
http://turkrock.com/ftopic91712.html |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
|
| Başa dön |
|
 |
OnurSVM

|
Tarih: Prş 26.06.2008 2:06 Mesaj konusu: |
|
|
Wah istiyoruz atilla abi wah...  _________________ Blues Man |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
|
| Başa dön |
|
 |
OnurSVM

|
Tarih: Cum 04.07.2008 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
Obareyyy.... En kısa zamanda ordayım abeyyy.... he birde abi wahın fiyatı nedir. _________________ Blues Man |
|
| Başa dön |
|
 |
emirhand

|
Tarih: Pts 07.07.2008 19:33 Mesaj konusu: |
|
|
| abi metal muff modifiyesi yapmayı düşünüyormusunuz birde adaptörler Tam regüleli mi??? |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
Tarih: Sal 08.07.2008 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
| emirhand demiş ki: | | abi metal muff modifiyesi yapmayı düşünüyormusunuz birde adaptörler Tam regüleli mi??? |
Adaptörler tabiki tam reguleli. Adaptörden kaynaklı dip ses söz konusu değil. Şu ana kadar çok sattık. Hiçbir şikayet olmadı.
Metalmuff digital bir pedal. Smd malzeme kullanılmış. Modifiyesi pek mümkün değil. _________________ Studio Plus (İZMİR)
El Yapımı Analog Pedallar ve Pedalboard - ADD+
www.addpluspedals.com/
www.myspace.com/addpluspedals |
|
| Başa dön |
|
 |
grunge88

Kayıt: May 23, 2008 Mesajlar: 249 Nerden: kocaeli ve istanbul
|
Tarih: Sal 08.07.2008 13:18 Mesaj konusu: |
|
|
acıkcası ben phaser&vibrato pedalını denedım tatmın olamadım pedaldan ama tube drive pedalı ts7yı andırıyo geldı bana ama tube driver 2 pedalı iste bu pedal mutlaka alınmalı  _________________ 91 yapımı strat |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Sal 08.07.2008 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Tubedrive ts7 değil de 9'u andırıyordur sanırım. Oldukça güzel ve dengeli tonları var. |
|
| Başa dön |
|
 |
nyph

|
Tarih: Sal 08.07.2008 13:49 Mesaj konusu: |
|
|
Tubedrive gerçekten kaliteli bir drive pedalı.Black Magic86 ya katılıyorum tubedrive,ts9dur diyebilirim...
add+ Anologdelay,Superdrive 2,Comp-tainer,Chorususs kullanıcısı olarak bu pedalları öneririm.
Atilla abi wah pedalını dört gözle bekliyoruz. _________________ Ghost of Perdition |
|
| Başa dön |
|
 |
FuzzFace

|
Tarih: Sal 08.07.2008 21:08 Mesaj konusu: |
|
|
Phaser pedalı phase90'ın modifiyeli hali ve bence gayet tatmin edici bir pedal, ayrıca tubedrive ibanez ts9'un modifiyeli halidir, zaten pedalları yanyana koyup çalarsanız rahatlıkla farkedersiniz...
Tubedrive 2 ise fulltone fulldrive2 mosfet pedalının aynısıdır ve bencede çok çok güzel bir pedal...
Bu arada Atilla abi yarın wah pedalını kapıp geliyorum fasel bobinler geldi demişsin bi tadına bakayım hemen  _________________ Satılık pedal, manyetik,case vs vs
|
| Başa dön |
|
 |
AllexStone

|
|
| Başa dön |
|
 |
persembe

|
Tarih: Çrş 09.07.2008 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
pedaldan memnun olduğunuza çok sevindim. gerçekten çok orjinal bir görünüm kazanmış. güle güle kullanın. add+ miniamp ya da sansamp gt2 almayı düşünenlerin öncelikle yukarda verdiğiniz linkteki yorumlarınızı okuması çok yararlı olacaktır.
 _________________ persembe@hotmail.com 505 6480258
Satılık Les Paul Hardcase
http://www.turkrock.com/ftopic95720.html |
|
| Başa dön |
|
 |
FuzzFace

|
Tarih: Prş 10.07.2008 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar dün cry baby gcb95ime fasel bobin taktı Atilla abi ve resmen pedal uçtu, bu kadar dolu dolu bir wah soundu çıkmıyordu önceden ve acayip memnunum, eğer aklında bobini değiştirmek gibi bir fikri olan varsa acele etsin derim faseller tükenmeden elinizi çabuk tutun bence...
Wah pedalım tamamen modifiye edilmiş duruma geldi, önce truebypass ve Qrange takılmıştı, şimdi ise fasel bobin ve on-off led takıldı ve ömürlük bir pedal oldu, çok teşekkürler Atilla abi ellerine sağlık...
İmkanım olursa kayıt ekleyeceğim merak edenlere fikir vermesi açısından... _________________ Satılık pedal, manyetik,case vs vs
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cum 11.07.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
| FuzzFace demiş ki: | Arkadaşlar dün cry baby gcb95ime fasel bobin taktı Atilla abi ve resmen pedal uçtu, bu kadar dolu dolu bir wah soundu çıkmıyordu önceden ve acayip memnunum, eğer aklında bobini değiştirmek gibi bir fikri olan varsa acele etsin derim faseller tükenmeden elinizi çabuk tutun bence...
Wah pedalım tamamen modifiye edilmiş duruma geldi, önce truebypass ve Qrange takılmıştı, şimdi ise fasel bobin ve on-off led takıldı ve ömürlük bir pedal oldu, çok teşekkürler Atilla abi ellerine sağlık...
İmkanım olursa kayıt ekleyeceğim merak edenlere fikir vermesi açısından... | Eski halinin kayitlari duruyorsa onunla birlikte yeni halinin de kayitlarini alabilirsek hayra gecmis olursun valla
Gule gule kullan pedalini |
|
| Başa dön |
|
 |
ati_tan

|
Tarih: Cmt 12.07.2008 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | | FuzzFace demiş ki: | Arkadaşlar dün cry baby gcb95ime fasel bobin taktı Atilla abi ve resmen pedal uçtu, bu kadar dolu dolu bir wah soundu çıkmıyordu önceden ve acayip memnunum, eğer aklında bobini değiştirmek gibi bir fikri olan varsa acele etsin derim faseller tükenmeden elinizi çabuk tutun bence...
İmkanım olursa kayıt ekleyeceğim merak edenlere fikir vermesi açısından... | Eski halinin kayitlari duruyorsa onunla birlikte yeni halinin de kayitlarini alabilirsek hayra gecmis olursun valla
Gule gule kullan pedalini |
Myspace de bulunan kayıttaki wah ta fasel bobin var. _________________ Studio Plus (İZMİR)
El Yapımı Analog Pedallar ve Pedalboard - ADD+
www.addpluspedals.com/
www.myspace.com/addpluspedals |
|
| Başa dön |
|
 |
|