Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Metallica II
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Metallica II
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 80, 81, 82  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Cantstandya

MesajTarih: Sal 01.07.2008 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hepsinin sonu "Song" ile bitiyor. Bilmemne Song, şubuo song gibi. Ben başka bir şey görüp onu şarkı listesi zannettiysem fena şiştim tabii.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Spacetimereality

MesajTarih: Sal 01.07.2008 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir de The Prophet's Song coverı yapsınlar... Tam olsun Smile
lovermanJames

MesajTarih: Sal 01.07.2008 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kerrang! Iron Maiden Tribute Album
6/25/2008

We were honored to be asked to participate in Kerrang's exclusive “Maiden Heaven” tribute album . . . one of those super cool Kerrang! CD's that you can only get when you buy the mag. In this case, the issue (# 1219) goes on sale in the UK on July 16 and for those of you somewhere else, you can pick it up online at http://www.kerrang.com.

We picked “Remember Tomorrow” from Iron Maiden's self titled first album . . . it was basically the blueprint for songs like “Fade to Black” and “Sanitarium” and when we were jamming our way thru most of our favorite early Maiden songs, this one stood out and also came together somewhat effortlessly. . . we had a blast recording it at HQ in the middle of all the insanity of the last two weeks of finishing the new album back in May. Some of our other favorite bands recorded their own versions of Maiden songs too . . . Machine Head, Trivium, Avenged Sevenfold, Coheed And Cambria, Dream Theater to name a few. There are more details in the current issue of Kerrang! or on their site . . . or check out the "official" press release below.

"Iron Maiden are 10% cooler than every other band!" Lars Ulrich, Metallica.

Kerrang! team up with Metallica, Machine Head, Trivium, Avenged Sevenfold and more for an a world exclusive, all star Iron Maiden tribute album!

15 of Kerrang!'s favourite bands have come together to pay tribute to the planet's greatest metal band - Iron Maiden!

Following on from our 2006 Kerrang! Remastered CD in honour of Metallica's Master Of Puppets, this latest collection - Maiden Heaven - features bands covering tracks from Iron Maiden's legendary career, and will be given away free in Kerrang! issue 1219 on sale July 16.

The CD includes world exclusive performances from Metallica, Machine Head, Trivium, Avenged Sevenfold, Coheed And Cambria, Gallows and more!

Chatting exclusively to Kerrang!, Metallica drummer Lars Ulrich tells the readers how much respect the Bay Area thrashers have for the Brit metal legends.

"Iron Maiden are 10% cooler than every other band," says Ulrich. "From their relationship with their fans, to their album covers to their stages, to their live presentation, to their photos - whatever they did was always cooler than what everyone else did! I have always had an incredible amount of respect and admiration for them and obviously getting a chance to be part of this CD feels that that has come a full circle. We played Remember Tomorrow as it was basically the blueprint for songs like Fade To Black and Welcome Home (Sanitarium), and some of the more epic ballady type of songs that Metallica had done later. We had so much fun with this!"

Machine Head frontman Robb Flynn is equally excited to be a part of this project.

"When I was a kid Iron Maiden were a very big deal to me and the influence they had on Machine Head has been huge," he reveals. "We decided to cover Hallowed Be Thy Name for this CD because it's just such a great song, in fact it's a classic. I just love the way the vocal line goes up and down, so dramatic. If someone who'd never heard them wanted to know what Iron Maiden sounded like I'd point them in the direction of Hallowed Be Thy Name."

Metal heroes Trivium are happy to admit their own brand of heavy tunes could never have existed without Maiden's worldwide influence.

"Iron Maiden helped create what we know as heavy metal," states frontman Matt Heafy. "Their influence can be heard on classic and contemporary bands alike; their fan base spans across the youngest and newest of heavy music recruits all the way to the diehard, life-long metal elite. We chose to play the track Iron Maiden, as the song that screamed out our love for them musically, and we knew it would be a really fun song to jam out in the studio. It was an honour to be able to play one of Iron Maiden's tracks and have the opportunity to contribute to this amazing CD. We hope everyone has as much fun listening to it as we did making it!"

Meanwhile, Avenged Sevenfold - who have been picked to support Maiden at their upcoming Twickenham Stadium show on July 5 - say they are "honoured" to be part of this Kerrang! tribute. "Maiden are by far the best live band in the world and their music is timeless," says vocalist M Shadows. "This also gives us a chance to expose this great song to some of our younger fans who maybe aren't as familiar with Iron Maiden."

UK hardcore punk rockers Gallows chose to contribute a version of Wrathchild to the collection.

"We're actually all huge Maiden fans and while learning Wrathchild we discovered a new found respect for the band as musicians," says guitarist Laurent Barnard. "Some of their riffs are pretty fast and Steve Harris has definitely earned his place as a bass legend! We're so happy we were asked to be included!"

This Kerrang! Maiden Heaven CD's arrival coincides with the band's European leg of their Somewhere Back In Time World Tour - and follows on from the release of their own collection Somewhere Back In Time: The Best Of 80-89.

"Maiden much appreciate and are very flattered by all the time spent on this by a lot of great bands," says Iron Maiden's manager Rod Smallwood, "and would like to thank them, and also Kerrang!, for the honour. Thanks everyone!"

Pick up your copy of Kerrang! issue 1219 on sale July 16 for your own copy of Maiden Heaven.

MAIDEN HEAVEN tracklisting

Black Tide - Prowler
Metallica - Remember Tomorrow
Avenged Sevenfold - Flash Of The Blade
Glamour Of The Kill - 2 Minutes To Midnight
Coheed and Cambria - The Trooper
DevilDriver - Wasted Years
Sign - Run To The Hills
Dream Theater - To Tame A Land
Madina Lake - Caught Somewhere In Time
Gallows - Wrathchild
Fightstar - Fear Of The Dark
Machine Head - Hallowed Be Thy Name
Trivium - Iron Maiden
Year Long Disaster - Running Free
Ghostlines - Brave New World
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aegnor92

MesajTarih: Sal 01.07.2008 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metallica yeni albüm den şarkı ismi açıklamadı daha.
güzel bi tribute albümü olcak bence metallicayı remember tomorrow da merak ediyorum vede dream theater i.hallowed be thy name the trooper berbat olmaz umarim:D
Başa dön
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Sal 01.07.2008 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cantstandya demiş ki:
Hepsinin sonu "Song" ile bitiyor. Bilmemne Song, şubuo song gibi. Ben başka bir şey görüp onu şarkı listesi zannettiysem fena şiştim tabii.

Şuan tek isim albümle aynı adı taşıyan Death Magnetic olur herlade. Onun dışında birşey yok.
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Sal 01.07.2008 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla benim gördüğüm liste şöyle bir şey:

the new song
the other new song
another new song
the newest song
an earlier song
what the hell's with this song
yeah... song
death song
magnetic song
metallica song
song song song

Bu öyle eğlencelik session listesi şekli bir şey de olabilir ama ben şu ana kadar şarkı isimleri diye düşündüm. Bakalım ya çok fena yamulacağım ya da doğru çıkacak.. : )
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Monster_YGT

MesajTarih: Sal 01.07.2008 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İnşallah bunlar değildir şarkı isimleri Laughing
Başa dön
aegnor92

MesajTarih: Sal 01.07.2008 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yalan bunlar metallica böyle bi saçmalık yapar mı aklınız alıyor mu new song ismi zaten o an için şarkı adına hiçbir şey olmadıgı için uydurulmuştu.
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Sal 01.07.2008 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla şunca zamandır müzikle ilgilendiğim zamanlar içerisinde edindiğim bir tecrübe varsa o da çok underground kalmışlar dışında her grubun bir zaman sonra her türlü saçmalığı yapabileceği yönündedir. Ha ben demiyorum ki bunlar doğru. İki kere yazdım, bir kere daha yazayım, fena şekilde şişmiş de olabilirim ve bunu istiyorum. Sadece gördüm ve ürkekliğimden bahsettim. İnşallah güzel bir şeyler olur, ki yine daha önce dediğim gibi benim için bu güzel şeylere Re-Load gibi bir materyal de dahil olur şu vakitten sonra.
aegnor92

MesajTarih: Sal 01.07.2008 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mission:metallicaya her gün yeni video koyuyorlar bence çok sağlam bi albüm geliyo eski sounda yakın riffler var kirk ün sololarıda baya sağlam gördüğüm kadarıyla.
Başa dön
DamnationGame

MesajTarih: Sal 01.07.2008 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cantstandya demiş ki:
Şu şarkı isimlerine baktım da; bir tek Rigobert Song eksik gibi geldi. Bu ne ulan, hepten Bombfunk MC's'e dönmüşler. Acid Reign bile daha ciddi şarkı isimleri koyardı zamanında. MSN başında oturup dakikalarca "İletiye ne yazsak acaba?" diye de düşünüyorlar sanırım. Re-Load gibi bir şey çıksa da ben sevineceğim gerçekten.

Nerede gördün ki şarkı isimlerini. Anlamadım! Rolling Eyes
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DamnationGame

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 1:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Böyle bir ORION yorumu dinlemiş miydiniz hiç?
http://www.dailymotion.com/related/4710387/video/x2szj5_rodrigo-y-gabriela-orion_music
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deathmetalman

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada bu gizlilik politikası ne anlamış değilim yaaa....zaten yeşil dolarcıkların amına koymuşun kalabalık kitleye yaranarak!!şarkı ismi göstermem çıkmadan riff dinletmem!!..stüdyo fotolarını nasıl koymuşlar hayret!!??hadi onlar içinde telif ödeyelim ayıp olmasın metallica kardeşlerimize batarlar falan sonra neme lazım!!......
bu arada görüşümü belirteyim halen metallicanın ne yapacağını merakla bekleyenlere şaşıyorum,ben şahsen metallicadan bişey beklemiyorum milleti şaşırtacak(sabit fikirli metallicacılar hariç tabii onlar istisnaların baştacı!!)yeni albümü sevecek kitle belli yeni yetme metallicacılar ve nu-metale gönül verenler olacaktır büyük ihtimal!?
aegnor92

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence çok önyargılı bakıyorsun.
Başa dön
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nu metale gönül vermedim ayrıca yaşımda burdakilerin %90'ından büyüktür bu nedenle yeni yetme olduğumuda sanmıyorum. Sabit fikirli de değilimdir ama ne yapacaklarını merakla bekliyorum.
Yeni albümü sevecek kitle belli demekte çok garip. Sanki albüm çıktı da dinledikte sevdik.

Asıl ne yaparlarsa yapsınlar beğenmeyip anlamsızca eleştireceklere ben şaşıyorum.

Birde sanki adamlar bugüne kadar hiçbişi yapmamışlar gibi kalabalık kitleye yaranarak falan deniliyor. Bu adamlar durdu da herkes geldi onlara para verdi galiba. Master of Puppets'ı falan da biz yapmıştık zaten.
Başa dön
aegnor92

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yani bu saatten sonra para için birşeyler yapmaz metallica sadece içlerinden gelen müziği yaparlar.
Başa dön
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şarkılardan birinin adı da "Holy Revolver" olacak büyük ihtimalle.
Başa dön
sertsessiz

MesajTarih: Prş 03.07.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bayağı komik nem kapanlar var Smile

evet o parça isimleri listening sessionlar için geçiştirilmiş isimler, zamanında fuel'un ismi de fuel for fire idi, reload'dan önce çalarken hep "bunun bir ismi yok, name it yourself" diye tanıtmışlar.

akıl, mantık. gereksiz radikalizme lüzum yok.

veya iron maiden başlığına gidip "para için zorla tribute yaptırmış şerefsizler, parayla metal mi olur! YEAH!!" yazabilirsiniz. ayrım yapmadan eğleniriz.
deathmetalman

MesajTarih: Prş 03.07.2008 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jaymz_Hetfield demiş ki:
Nu metale gönül vermedim ayrıca yaşımda burdakilerin %90'ından büyüktür bu nedenle yeni yetme olduğumuda sanmıyorum. Sabit fikirli de değilimdir ama ne yapacaklarını merakla bekliyorum.
Yeni albümü sevecek kitle belli demekte çok garip. Sanki albüm çıktı da dinledikte sevdik.

Asıl ne yaparlarsa yapsınlar beğenmeyip anlamsızca eleştireceklere ben şaşıyorum.

Birde sanki adamlar bugüne kadar hiçbişi yapmamışlar gibi kalabalık kitleye yaranarak falan deniliyor. Bu adamlar durdu da herkes geldi onlara para verdi galiba. Master of Puppets'ı falan da biz yapmıştık zaten.

nickindende belliki en çok sen kızacaksın tabii ki yazdıklarıma james(gerçi ipimde bile değil o ayrı konuda!!)...o senin söylediğin master albümünden para kazanamadıki metallica gerçi süper albüm ayrı konuda benim demek istediğim başka para için kalabalığa yaranma politikası güttüler 91 den sonra ben onu işaret etmek istedim yoksa master albümü kötüdür ..and justice iğrençtir metallica ise hiç dinlenmez falan demedim.
lars ulrich:''villalarda oturmaya anca 94 senesinden sonra başladık''
Lucidal

MesajTarih: Prş 03.07.2008 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metale katkılarından dolayı sevip saydığım bir grup, fanı sayılmasam da..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 80, 81, 82  Sonraki
46. sayfa (Toplam 82 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız