Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Beşiktaş JK-1903
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Beşiktaş JK-1903
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 247, 248, 249  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Cantstandya

MesajTarih: Cum 04.07.2008 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında tırsıyorum bunu buraya koyarken, karışıklığımızdan mı nemalanıyorsun lan şerefsiz demeyin.. Smile Ama kampta huzursuzluk çıkmış.

http://www.ntvspor.net/Pages/25398.ASP
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 04.07.2008 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok kardeşim ne tırsıyosun, sana burda kim ne diyebilir, herkes istediği başlığa yazar ki zaten seni bilen bilir düzeyli bi kullanıcı olduğunu Wink
bahsedilen haber ise tam kampın başında olunması sebebiyle 2 kaptanın kapışması tüm takımın konsantrasyonunu al aşağı eden bir hadise, Beşiktaş kaptanlarının birbirleriyle kavga etmesi ayıp bişey, her ne sebeple olursa olsun, böyle bir haberle gündeme gelmek Beşiktaş'a zarardır, o kavga Beşiktaş'ı lekeler kendilerinden daha ziyade, İstanbul'a gönderilmişler bir de, bundan sonra ne olur bilinmez, üzüldüm...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Josephking_1903

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 1:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sinan engin, haberi yapan gazeteciye bu haberin kaynağını söyleyinceye kadar kampa girememe cezası vermiş, tsyd de sinan engin'in yaptığını kınamış...
şimdi bunlar hakkatten acaip olaylar, gülsem mi ağlasam mı karar veremiyom, o haber haberi yapan gazetecinin içine doğmadı herhalde, birileri söyledi, sinan engin bu olayın hiçbir şekilde duyulmamasını istiyosa o haberi gazeteciye ulaştıranları bulsun, gazeteciye ceza kesmek çözüm değil ki, gazeteci bu, duyduğunu haber yapıcak tabii, ne yalan haberler yapılıyo, kampta bulunan bir gazeteci bunu sağlam kaynaklardan duydu ki haber yaptı, bu hadiseyi gazeteciye kim ulaştırdı, onun araştırılması lazım...
gerçi bu haber yapılmasa bile sabah istanbula dönen toraman ve üzülmezin ardından çeşitli spekülasyonlar yine çıkardı, sonuçta kimse durduk yere kamptan kovulmaz dimi...
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 2:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

QTM'ye yapılan her türlü yasaklama,ceza,şiddet falan filan yanındayım,Sinan Engin'e helal olsun Very Happy
JackRackham

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaya Peker Efes'e gitmiş diyorlar; çoktan bilinen bir mevzuydu da ben mi yeni öğrendim acaba, önemli bir gelişme gibi duruyor çünkü.
Josephking_1903

MesajTarih: Pts 07.07.2008 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tam "hiç öle bi haber duymadım,inşallah yalandır" dicektim ki hakkatten efese gitmiş, basket şubesine ben anlam veremiyom zaten, bi sene öncesinde iyi oynayan oyuncular bir şekilde hep elden gidiyor, bunun örneğini daha kaç kez yaşıcaz bilmiyorum, apadoca ile dalmau'nun durumu ne olacak acep...
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 08.07.2008 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Siyah - Beyazlılar İtalyan Boniciolli ile son dakikada sorun yaşayınca Hakan Demir ile anlaştı.

Beko Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka'da Ergin Ataman'ın ayrılmasının ardından antrenörlük görevine Hakan Demir'i getirdi. Air Avellino takımından istifa ettikten sonra İtalyan coach Matteo Boniciolli ile anlaşma noktasına gelen Siyah - Beyazlılar son dakikada sorun yaşayınca takımın başına Demir'e getirdi.
Beşiktaş Cola Turka İdari Menajeri Hasan Bozkurter, Hakan Demir ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, ''Yeni sezonda Hakan Demir ile birlikte olacağız. Hakan Demir'in Beşiktaş'ta başarılı olacağına inanıyorum. Onun için de iyi bir şanstır ve bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun'' diye konuştu.

Efes Pilsen'de bir süre yardımcı antrenörlük yapan Demir, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve İsviçre'nin Sion Herens takımlarında da antrenör olarak görev yaptı. Geçen yıl İsviçre’nin Sion takımında görev yapan Demir, bugün 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşmeye imza atarak BJK Cola Turka'nın yeni coachu oldu.
Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Şeref Yalçın, “Yeni hocamızla birlikte hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıl ligde ve Avrupa’da yarım kalan işlerimizi bu yıl tamamlayabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Hakan Demir’in Takımımız’ın başına geçmesi Camiamız’a hayırlı olsun” diye konuştu.

“Son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla Avrupa’da seçkin bir konuma yükselen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımını çalıştıracağım için son derece mutlu ve gururluyum” diyen Hakan Demir sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen sene Eurocup’a direkt katılma hakkı elde etmiş, normal sezonu ligin zirvesinde tamamlamış bir takımın bundan sonra geriye doğru bir adım atması mümkün değildir. Önümüzdeki yıl her kupada şampiyonluğa oynayan ve bunun için sonuna kadar mücadele eden bir takım oluşturup, bu ekibi muhteşem taraftarlarımızla bütünleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Valla çok iyi bir adamdır Demir,BJK'ya yakışacak,umarım başarılı olur.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Sal 08.07.2008 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

attan in eşşeğe bin oldu resmen Very Happy ibo larda gönderiliyormuş valla süper Very Happy
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Sal 08.07.2008 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Attan kasdın Ergin Hoca ise Hakan Hoca Arap atı bence,beklenen patlamayı burada yapabilir.
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Sal 08.07.2008 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ergin hoca bence türkiyenin en iyisi.onun oynattıgı basketbolun üzerine gerçekten yok.gerekli ortamı bulsun efeste çok büyük işler yapacaktır.
hakan hoca ise daha çooooooooooook toy.ayrıca disiplin zaafı oldugunu düşünüyorum ki bu kabul edilebilir bişeymi görcez.ayrıca oyuncuların saygı duyması hocalarına bence herşeyden daha önemli.bu konudada baya bi eşşek tanımına uyuyor.

geçen sene çizilen oyunların defans direncinin bu sene olmicandan eminim.basit takımlar gibi 1 yıldız topla oynayan eleman alınır top ona verilir gerisine bakarız hesabı bi yun sistemi bekliyorum açıkcası
Josephking_1903

MesajTarih: Çrş 09.07.2008 0:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hakan demir'i tanımıyorum, hatta ilk kez ismini duyuyorum, bizim tanımamamız kötü bir antrenör olduğu anlamına gelmez elbet, sadece argin hoca gibi birisinden sonra gelmesi biraz dezavantaj oluşturur zihinlerde doğruyu söylemek gerekirse, murat didin, ergin ataman gibi Türk basketbolunun çok önemli isimlerini arka arkaya kaybetmek kötü oldu, şu basketboldaki yıllık değişimleri ve her sene yepyeni bir takımın kurulma amacını ezelden beri anlamamışımdır, koç ta dahil olmak üzere her yıl takımın %70'i-80'i değişiyor, niye yani, geçen sene ligi lider bitirmişsin, bu sene gazı alıp şampiyon olmak varken herkes yine ayrı yere savruluyo...
neyse olanla bitene çare yokmuş, yeni hoca hayırlı olsun, inşallah başarılı oluruz, başka bişey diyemicem...
Başa dön
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Çrş 09.07.2008 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ergin Hoca tabii ki iyi ama bir heyecan yeni bir kan lazımdı onun gidişinde,Hakan Demir gerçekten iyi bir seçim,disiplin zaafı olacağını ise hiç sanmıyorum.

Gökhan'ın tespitlerine üzülerek katılıyorum,BJK gerçekten basketbol şubesinde devamlı iyi işler yapıyor ama bir türlü istikrarı sağlayamıyor,ilginç. 1 iskelet kadro ve aynı hoca ile 2-3 yıl devam edilebilse çok büyük işler başarılır,salon da buna müsait taraftar da. Bakalım yine de hayırlısı...
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 10.07.2008 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basket takımının halini merak ederken bir yaprak dökümü daha gerçekleşti, niceviç benetton'a gidiyormuş, boyalı alanın yakın çevresinden inanılmaz şutları olan, rebound özelliği iyi olan bir uzunu kaybetmiş oluyoruz böylece, bonservisi elinde bulunuyormuş ve benetton'a kendisi gitmek istemiş, bunu da belirtmekte fayda var...

bu arada takımda 4 tane ibrahim vardı, şimdi hiçbirisi kalmadı, o da enteresan oldu biraz Smile işin espirisi bir yana sinan engin bu kavganın medyaya yansıdığından çok daha büyük olduğunu söyledi, nasıl bi kavgaymış anlamadım doğrusu, sonuçta adaletin hakça dağıtılması adına verilecek kararın her 2 topçu için de aynı olması gerekiyordu, bazılarının "toraman kalsın, üzülmez gitsin" yorumları bu çerçevede yanlış oluyor, şimdi "basına gözüktüğü gibi değil" yorumu kafamı karıştırmadı değil, acaba başka daha ne yapmış olabilirler diyorum kendi içimden?
diğer türlü; böyle kavgalarda kavgayı yapan tarafların hemen kulüple ilişkilerinin kesilmesi bana pek doğru değilmiş gibi geliyor, bunun örneklerini Türkiye'de çok yaşadık, büyük para cezaları verilir, olayın tekrar edilmesi durumunda oyuncu gönderilse sanki daha iyi olcakmış gibime geldi bana ama işte bilemiyoz olayın içinde olmadığımız için, ahlak kurallarını çok mu zorladılar acaba, aklıma başka birşey gelmiyor çünkü, neyse bu saatten sonra geri dönüş yok, hakkımızda hayırlısı...
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Cum 11.07.2008 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kavga medyaya yansıdığından büyük derken olayın mazisi mi yoksa şiddeti mi kastediliyor, anlamadım. Yahu zaten geçenlerde nerede denk geldim bilmiyorum, "15 dakikadan fazla kavga ettiler, Sinan Engin yere düştü" diye bir şey okudum; ulan iki insan Rocky 3 ya da 4'ü yeniden çekmiyorsa 15 dakika nasıl kavga eder, 2 dakika içinde zaten biri birini döver ya da birisi geri vites yapar; o da olmadı yine 2 dakika içinde başkaları gelip kavga edenleri ayırır. Nasıl iş anlamadım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Josephking_1903

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu sene delgadonun senesi olacak inşallah, takımın kaptanlık görevi de kendisine verildi, bu da extradan ayrı bir moral oldu kendisine, delgado hisleriyle oynayan bir oyuncu bence, duygusal bir oyuncu yani, geçen sene ricoyla bir türlü birlikte oynayamamaları takımın liderinin rico mu yoksa kendisi mi olduğu sorusuna dayanıyordu, rico gittikten sonra performansının ne üst seviyelere çıktığı, nasıl sorumluluklar aldığı ortada, kampta oynadığımız hazırlık maçlarına bakıyom da büyük bir özveri ve istekle, sorumlulukla oynuyor, bir diğer gözüme çarpan isim de fahri tatan, maşallah o da çok iyi oynuyor, zaten bu sene Beşiktaşa tekrar geri döndüğünü duyar duymaz ümraniyede erkenden çalışmalara başlaması bu sene iyi bir performans çıkaracağına bir işaretti, maçlarda falan orta alanda acaip servisler yapıyor, hatasıza yakın oynuyor, bu sene bu 2 isim büyük patlama yapacak...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Cmt 12.07.2008 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu arada "asi ruh" belgeselini halen daha izlemediğim için kendimden utanıyodum, bugün gittim kıydım paraya aldım ve izleyebildim çok şükür.
gerçekten Beşiktaşlı olduğumdan bir kez daha gurur duydum, emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık, bir kere dvd nin formatını çok beğendim, menüsü falan çok güzel, belgesel dışında, belgeselin gala gününde bkm de yaşanan olaylar, belgesele eklenmemiş özel bölümler falan da var menüde opsiyonlu olarak, ağlanabilcek çok duygu yüklü yerler var ve özellikle Beşiktaşlı olmayanların bile bizim tribünler hakkında söyledikleri gerçekten bir Beşiktaşlıyı çok duygulandıracak şeyler, belgeselin öncesinde çArşı'nın fesih manifestosu da yer alıyor, ordaki haykırışlar, "bırakmayın abi, bu tribünler sizsiz yapamaz" tarzında feryat figan gitmeler gerçekten insanı kötü yapıyo, deplasman maceraları, abilerin ağzından Beşiktaşlılık tanımları ve daha neler neler, her Beşiktaşlının arşivine koyup ileride çocuğuna, torununa izletmesi gereken bir Beşiktaşlılık materyali diye tanımlayabilirim kendimce...
bu belgesel bir kez daha Beşiktaşlılığın sadece futbol ve tribün olmadığını, hayata karşı değer yargılarımızı gösteren, bir duruşumuzun olduğunu gösteren, kısacası belgesel yapabilecek kapasiteye ve bir köklü geçmişe sahip olduğumuzu ispatlayan bir olgu olduğunu bir kez daha göstermiştir, sözler kifayetsiz kalıyo...

Sevilmeden sevmeyi Beşiktaşlılık öğretti bizlere...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Pts 14.07.2008 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BEŞİKTAŞLIYIZ BEŞİKTAŞLI,
anlayamaz kimse bu aşkı,
bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet..

http://www.dailymotion.com/unibjkiticu/video/x63pew_anlayamaz-kimse-bu-ak-birol-can_sport

parça güzel, video görüntüleri tüyleri diken diken eden cinsten, Beşiktaşlı olmak kelimeleri kifayetsiz kılıyo, ne denilebilir ki...
Başa dön
hayko-vampir

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alayına ç@rşı
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fatih tekke ile ilgileniyomusuz alırsak onuda iyice soğurum takımdan hiç sevmem kendisini
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Çrş 30.07.2008 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yönetimden en sonunda beklenen açıklama da geldi, hadi bakalım, ne kadar artış olacak kombinelerde, en azından ortalama bi rakam yakalamalıyız yoksa önceden hiç olmadığı kadar boş tribünlere oynucaz...
takım fena top oynamıyor, şu d-smart laneti dolayısıyla hazırlık maçlarının hiçbirini canlı izleyemedik, hep bjk tv den banttan izliyorum, an itibariyle bugünkü hapoel maçını da 1-0 almışız, schalke maçında ben çok beğendim takımı, iyi bi mücadele azmi var, herkes formayı kapmak için canla başla savaşıyo, böyle de olması lazım hep, zapotocny çok işler yapıcakmış gibi duruyo, ben takımdan umutluyum, transfer dedikoduları da artık bitmeli, bobo'nun bir an önce eski günlerine dönmesi lazım, kulüpte kaldığı kesinleşti, artık herkes aklını başına alıp var gücüyle çalışıp mücadele etmesi lazım, o kutsal formanın hakkını versinler yeter, bize "helal olsun" dedirtsinler yeter...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 247, 248, 249  Sonraki
234. sayfa (Toplam 249 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız