Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Geçen gün izlediğim eski bölümünde "Sen kirpileri bilir misin Züleyha? Onların dikenleri sadece sevişirken batmaz" diyordu Eyvah Necdet. Gülerken çok özlediğimi fark ettim.
Tarih: Prş 23.11.2006 22:20 Mesaj konusu:
salı akşamları izleyebilicek birşeyler çıktı televizyonda..eski bölümlerini izledikçe iç çektiğim şey sonunda gerçekleşti..mutluyum mutlusun mutlu.. _________________ Eğer görüyorsan içinde yaşayamazsın..
Tarih: Pts 03.03.2008 15:56 Mesaj konusu:
yeni bölümleri oynuyordu bir ara! dizilerle iyi dalga geçiyorlardı. sonra yurda yerleştiğim için bakamadım. sonra kaldırıldığını öğrendim. yeni bölümlerinden en güzeli, Binbir Gece ve Sıla ile dalga geçtikleri bölümdü. _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.
Tarih: Cmt 05.07.2008 22:38 Mesaj konusu:
Bir demet tiyatro Yılmaz Erdogan'nın televizyon için yapmış oldugu en iyi iş bence...
Şuanki Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı hiç begenmedim tamam ikisi farklı şeyler olabilir ama ne bilim çok yapmacık geliyor bana...Yılmaz Erdogan'nın orda oturup ahkam kesmesi çok itici, sanki millete tiyatro dersi veriyormuş gibi bir havası var...
Ferhan şensoy'un Yılmaz Erdogan için yaptıgı yorum "iyi bir oyuncu olamazsın ama iyi bir oyun yazarı olabilirsin" demiş bencede dogru bir tesbit...
Bana daha çok Komedi Dükkanı'nın bir versiyonu gibi geliyor... _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız