Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'nin Atatürk'çülerine ne yapmak istiyorlar?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Türkiye'nin Atatürk'çülerine ne yapmak istiyorlar?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lokoniyazi

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 5:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tutuklamaları izlerken bile gururumun çiğnendiğini hissettim. Hele Mustafa Balbay'ın neredeyse ite kaka götürülüşü... Yahu bu adam PKK'lı mı, hırsız mı, katil mi mı?

Ülkenin yetiştirdği en saygın, lekesiz komutanlarımız. Hepsi şerefle bizlere hizmet etmiş. Erol Mütercimler yahu!(Tabi o da eski bir asker.) Sinan Aygün... Bu adamların çeteyle meteyle ne alakası var? Hepsi bulundukları sosyal çevrenin son derece saygısını, sevgisini kazanmış insanlar. Ama en önemli ortak paydaları AKP'nin ne MALveko olduğunu biliyor olmaları, Atatürkçü olmaları, onurlarından taviz vermemeleri. Yetmemiş Turhan Çömez'i de dahil etmişler.

Ve soruşturma bana göre gayet acemice. O onu tanıyor, bu şuna takılmış, şu da şuralarda kalmış şunlara selam vermiş. FACEBOOK kriminolojisi! Ev kedilerini de tutuklarlar bu gidişle. Malum her şeyin birinci elden tanığı oluyorlar.

Madem çok büyük hadise, ne diye 30 yaşındaki toy bir savcıya emanet ettiniz.

Madem darbe marbe, ne diye Muğla'lı balıkçı... pardon ressam Kenan'dan başlamıyorsunuz?

Madem çete; ulan sağlıkta, eğitimde, sanayide, ticarette, her yerde Fetoş var. Fetoşun çetesini çökertsenize.

Bi halt çıkmaz bu işten. Ama Yücel Aşkın'ın üniv. sekreteri çalışma arkadaşı kendisine yapılan ithamları gururuna yediremeyip canına kıymıştı. Sonra bütün suçlamalardan beraat etti. Peki bunun hesabını kim verecek? İlhan Selçuk dayanamayıp ölseydi ne olacaktı? Ya şimdi birilerinin başına birşey gelirse? Cumhuriyet tarihinde görülememiş bir hukuksuzluk bu. 13-14 ayda hazırlayamadılar bir iddianame. Geçen zamanı nasıl geri vereceksiniz? Kaybedilen onca zamanı nasıl iade edeceksiniz?

Ayrıca buradan Taraf, Radikal, Zaman, Vakit, Bugün ve hocaefendisinin götünü gıyaben yalamakla meşgul cümle AB-D/İsrail basınına veled-i zinalardan müteşekkil olduklarını defaatle bildiririm.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dusselyalnizlik

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 6:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayatım boyunca cevabını alamadığım için kendi kendime sorup güldüğüm 2 soru var.

1.:Birileri çıkıp bana petrol coğrafyasının dibinde olmamıza rağmen dünyada neden en pahalı petrolu bizim satın aldığımızı izah etsin.
2.Bu ergenekon nedir?birileri alınıyor yaka paça içeri atılıyor.somut bir delil yok adam gibi açıklama yok.gözaltına alınan insanlara ve medya kuruluşlarına bak.hepsi akp düşmanı.ama devletin hiçbir kurumundan,nerdeyse tüm medyayı eline geçirmiş aydın doğanın çiftliğinden ses yok.memmet ali birandin dün gözleri gülüyordu dikkat ettinizmi haberleri sunarken?ortalık birbirine girmiş ergenekon muhabbetine ama halkin hiçbirşeyden haberi yok.akp gidene kadar bu ergenekon nedir öğrenemeyeceğiz.bu hikayeyi kim yazıyorsa daha uzun zaman alacak bitirmesi.çünkü yetenekli bir yazar değil anlaşılan.
Pus

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu olacaktır. Aziz Nesin'in tiye aldığı gibi "İhtilal Yapmak" değil "İhtilal'i organize etmek" suçtur. Very Happy Ancak bu millet ve bu topraklar hep zor zamanları görmüş ve ondan sonra aklını başına devşirmiştir. Şimdi Türk Aydınlarının yapması gereken yegane şey; akıllı davranıp kanmamaktır. Belki de akıllı davranıp halkı uyandırmaya çalışmaktır. Çünkü aydın halka borçludur.

Lütfen biraz sinirlerinize hakim olup akıllıca düşünün. Tüm Türk aydınlarına sesleniyorum. Korkmadan yılmadan. Sözle ve kalemle saldırı ve gücü ele geçirmeye çalışmak boynumuzun borcu oldu. Şu ara okunacak en iyi üç tarihi bilgi; Humeyni, Stalin ve Hitler'dir. Sayın Başbakanımız, bunların üçünün karması bir anlayışla çırpınmaya başlamıştır. Bu kaostan diğer devletler yararlanmak isteyecektir. Sükunet efendilik değildir. Bağırmak, çağırmak da gerekmez. Bu topraklar çok devrim gördü. 1919 devrimi kadar büyüğünü görmedi. Onu da yıkmak çok zor. Dünyanın ömrü devam ederse daha en az 300 seneye daha ihtiyaçları olacak.
kosovian

MesajTarih: Prş 03.07.2008 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

midnite_trilogy demiş ki:
Akp gidicidir millet, son can çekişleri bunlar.
umarım sadece akp değil,bu zihniyetin de can çekişmeleri olur bunlar.
marzaleka

MesajTarih: Prş 03.07.2008 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

atatürkçü olmaları tutuklanamayacakları anlamına gelmez.her kim olursa olsun,sorgulanabilir.olayı tam olarak bilmediğim için çok sağlıklı yorum yapamayacağım ama belki birşeyler vardır.cumhurbaşknı bile yargılanıyor bu ülkede.
lokoniyazi

MesajTarih: Prş 03.07.2008 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

az önce atv haberde önce "darbe günlükleri" haberi verildi.
sonra sırayla sinan aygün ve turhan çömez'e resmen karakter idamı gerçekleştiridi. ardından ilhami erdil'le ilgili haber geldi. medya olanca gücüyle asker ve millicilik düşmanlığı yapıyor. bunu görmemek için salak olmak lazım.

zaten bu darbe günlükleri hikayesi baştan aşağı uydurma geliyor. kanıtlanan tek şey, cd'de kayıtlı olan sözde günlüklerin dz. kuvvetlerine ait bir bilgisayardan çıktığı. bütün bu darbe tezini dayandırdıkları nokta bu. koskoca oramiral, orduya ait bilgisayarı günlük yazmak için kullanacak öyle mi? hem de darbe günlüğü!
"sevgili günlük; darbenin adı ayışığı olacak..."
bu resmen kumpastır.

bu soros medyasına diyeceğim tek birşey var:
DARBENİN GÜNLÜĞÜ MÜ OLUR LAN P.ZVENK?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Slaytanic

MesajTarih: Prş 03.07.2008 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

marzaleka demiş ki:
atatürkçü olmaları tutuklanamayacakları anlamına gelmez.her kim olursa olsun,sorgulanabilir.olayı tam olarak bilmediğim için çok sağlıklı yorum yapamayacağım ama belki birşeyler vardır.cumhurbaşknı bile yargılanıyor bu ülkede.

yahu pes yaa. yani bu kadar kafadan atılır ancak.
türkiyede cumhurbaşkanı sadece ve sadece vatana ihanetten yargılanabilir. onun dışında hiçbir şekilde yargılanamaz. açın 2 satır anayasa okuyun be. yarkılanabilmesi için istifa etmesi gerekir.
bir cumhurbaşkanı hakkında dava açılmışsa o cumhurbaşkanının şereflice görevini vekiline devredip istifa etmesi gerekir. ardından suçsuz ise görevine geri döner.
tabi gül gibi bir şahsiyet o koltuğa bir kere kondumu bidaha hayatta inmez.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
malveko

MesajTarih: Prş 03.07.2008 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slaytanic demiş ki:
marzaleka demiş ki:

türkiyede cumhurbaşkanı sadece ve sadece vatana ihanetten yargılanabilir. onun dışında hiçbir şekilde yargılanamaz. açın 2 satır anayasa okuyun be. yarkılanabilmesi için istifa etmesi gerekir.
bir cumhurbaşkanı hakkında dava açılmışsa o cumhurbaşkanının şereflice görevini vekiline devredip istifa etmesi gerekir. ardından suçsuz ise görevine geri döner.

tabi canım sen dava açtın diye ben istifa edeceğim hemen..ne güzel !
marzaleka

MesajTarih: Cum 04.07.2008 0:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Slaytanic demiş ki:
marzaleka demiş ki:

zaten konuyu tam bilmediğimi söyledim.

neyse,benim ne demek istediğimi anlamış olman gerekirdi.bak şimdi:

''bu ülkede başkomutan bile yargılanırken Atatürkçüler de kim oluyor ki!!! Evil or Very Mad ''

bu uslüp iyi mi..?
oGSum_uA

MesajTarih: Cum 04.07.2008 1:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu ülkede cumhurbaşkanı'nın bile yargılanma muhabbeti yapılıorsa Atatürkçüler kim oluo???
Cantstandya

MesajTarih: Cum 04.07.2008 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Peki yargılanması için geçerli olan tek kriter konumundaki "VATANA İHANET" söz konusu olursa, Cumhurbaşkanı kim oluyor?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lokoniyazi

MesajTarih: Cum 04.07.2008 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gül, şu anki konumu ile ilgili yargılanmıyor. kapatma davasına muhattap olan partinin eski üyesidir, milletvekilidir, başbakanıdır ve dışişleri bakanıdır. 5 yıllık sorumluluğu söz konusu.
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 04.07.2008 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herşeyi geçtim de iktidara yakın olan yanlı gazetelerde dün çıkan başlıklar ve haber neydi öle yaw, bu kadar mı insanların günahı alınıp yalan yanlış haber yapılır, daha söz konusu davanın iddianamesi hazırlanmamış, göz altına alınan kişiler sorguya alınmamış, yapılan haberlere bak, bu mu sizin müslümanlığınız, haktan hukuktan anladığınız da mı budur? ama utanmadan dini kullanmaya devam edersiniz siz, böyle bir gazeteceilik anlayışının hüküm sürdüğü medya boğazına kadar batmış demektir, yazıklar olsun...
otobüste metroda insanların elinde o tarz gazeteler gördüğüm zaman artık kan beynime sıçrıyo, bu iktidar, bu zihniyet yüzünden tahammül sınırlarımız bayağa bi daraldı, Allah sizi nasıl biliyosa öle yapsın...
Başa dön
alizez

MesajTarih: Cum 04.07.2008 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BENİM GEÇMİŞTE YAŞANAN VE ZÜLFÜ LİVANELİNİN BAŞINA GELEN OLAYI HEMEN AKTARMAM LAZIM..

Zülfü Livaneli zlivaneli@gazetevatan.com

Uçağı nasıl kaçırdık...

Önce Altan Öymen televizyonda söz etti, sonra da Mustafa Mutlu köşesinde andı ve ben o günlere geri gittim.
Gözaltı günlerine, tutuklama günlerine.
Hani Türkiye’de artık geride kaldığını sandığımız ama belli ki 21. yüzyıl sonunda bile gündemde olacak yöntemlere.
12 Mart’ın en sıcak günlerindeydik. Ankara’da yaşıyordum ama bir iş için İstanbul’a gelmiştim.
Akay Sayılır’la birlikte bir dolmuşa binmiştik. Dolmuşun radyosunda bir THY uçağının Sofya’ya kaçırıldığını duyduk. Haberin bende yarattığı ilk tepkiyi hatırlıyorum: Amma da sertleşiyor işler diye düşünmüştüm.
Deniz’lerin asılmasıyla ivme kazanacak olan korkunç bir süreçten geçiyorduk. Bu ortamda bir uçak kaçırılması korkunç bir şeydi. İsmet Paşa’nın oğlu Ömer İnönü de o uçakta rehineler arasındaydı.
Dehşet içinde kalmıştım ama birkaç gün sonra elim ayağım bağlanıp, Ankara’da askeri cezaevine götürüleceğimi bilmiyordum daha.
Bir süre neyle suçlandığımı bilmeden yattıktan sonra gözüme siyah bant vurulup, bilinmeyen bir yere sorguya götürüleceğimi de.
Neyle suçlandığımı bilmeden alınıp kurbanlık bir koyun gibi Dışkapı’daki Yıldırım Bölge’ye götürüldüğümde; hatırlıyorum, yüreğim küt küt atıyordu.
Acaba neyle suçlayacaklardı beni? Suçum neydi?
Sanattan, kültürden, kitaptan, müzikten başka bir uğraşım yoktu ki!
Koğuşa getirdiklerinde birçok arkadaşımı gördüm ve ancak orada anlayabildim ki uçak kaçırma ile suçlanıyoruz.
Meğer radyoda kaçırıldığı haberini dinlediğim o uçağı biz kaçırmışız.
Kimler yoktu ki bu davada! Altan Öymen, Emil Galip Sandalcı, Erdal Öz... Say sayabildiğin kadar.
Hepsi de Türkiye’nin yüz akı, namuslu aydınları.
Tek suçları askeri darbeye karşı çıkmış olmak.
Daha önce yakalanmış olan arkadaşlar bana öğütler veriyorlardı: “Şimdi sana işkence yapacaklar, çok bağır. Elektrik verildiğinde birkaç gün kan işersin, endişelenme, geçer.”
Böyle yararlı bilgilerle beni sorguya hazırlıyorlardı. Günlerce, gecelerce bu sorguyu bekleyerek yaşadım. “Sevdalım Hayat” kitabında anlattığım gibi işkenceden kurtulabilmek amacıyla kendimi bir ilaçla sakatlamayı bile göze aldım.
Koğuş, işkenceden yaralı bereli getirilmiş olan, sürekli inleyen arkadaşlarla doluydu.
Sonra bir gün koğuşun kapısına dayandılar. Ellerinde kelepçeler ve siyah göz bantları vardı.
Bir pikaba bindirip bilmediğim bir yerlere götürdüler.
Orada iki subay sorguladı beni.
Fiziki işkence görmedim.

Aylar sonra nihayet askeri savcının karşısına çıkarıldığımda bana uçağı nasıl kaçırdığımı sordu.
Ben de “yetişemedim kaçırdım!” dedim.
cevap olur mu?” diye kızdı.
Bütün cesaretimi toplayıp “böyle soru olur mu?” diyebildim. “Benim uçakla muçakla ne alakam var!”

Böyle olaylar zordur, çok zordur.
Ve bu ülkede bir gün herkesin başına gelebilir, herkesin!
Hiç kimse bunu unutmasın.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay....id=4&wid=5
Head2KoRn

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cezamız Bu Olacaksa İnadına , Ölümüne Atatürkçüyüz.
akp Bunların Hesabını Verecek.Hemde Çok Ağır Verecek.
marzaleka

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herşeyin hesabını da akp mi verecek?siz yine Atatürkçü olun,ben de öyleyim.belki sizden biri,belki de ben birgün böyle tutuklanırız ama mutlaka bi şeyler vardır.eminim gözaltına alınanlardan hiçbiri haksız yere tutuklanmamıştır.

demek istediğim şudur ki hiçbirimiz olayı tam olarak bilmiyoruz.hiçbir zaman da bilemeyeceğiz.çünkü bizim gibilerin ulaşacağı bilgiler değil bunlar.
DarkLegacy

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atatürkçü olmak bir ayrıcalık değildir. "Atatürkçü" diye bir sıfat olmaz. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes zaten Atatürk'ün fikirlerini kalbine ve yüreğine kazımalıdır. Atatürkçülük siyaset üstü bir meseledir; bir tercih değil, zorunluluktur. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk devrimlerinden başka, ister sağ ister sol olsun hiçbir ideolojik temele dayandırılamaz. Siyasi partilerin programları ve ideolojileri, özünde Atatürk devrimleriyle birleşmeli, onunla çatışmamalıdır. Parti programları, Atatürk devrimlerini geliştirici nitelikte eylemler öngörmeli, siyasi sistemi bu devrimlerden uzaklaştırıp diğer sistemler içerisine sokmamalıdır.

Gelelim tartışmalara. Herkes ilk önce iğneyi kendine batırmalı, çuvaldızı sonra başkasına batırmalıdır. "Atatürkçü" arkadaşlarımız önce Atatürk'ün fikirlerine ne kadar sahip çıktıklarını sorgulamalıdır. Mitinglerde yürümek sahip çıkmak değildir, öyle olsaydı Atatürk de vakti zamanında bu kadar işe girişmez, on beş-yirmi kişi toplayıp ha bire bildiri yayınlardı. Aynı şekilde, milletin "dinine sahip çıktıklarını" düşünenler de, öncelikle kendilerinin acaba bahsettikleri dini mi yaşadıklarını, yoksa dini yaşadıklarına mı uydurmaya çalıştıklarını sorgulamalıdır.

Her şeyden önce, öz eleştiri. Birkaç örnek:

"Biz neden Atatürk devrimlerine sahip çıkamadık? Bu devrimleri ortadan kaldırmak isteyenlere karşı bir SOMUT olarak bir şey yaptık mı? Mitingler bir işe yarar mı? Yaradı mı? Ne yapabiliriz? Nasıl yapabiliriz? Atatürk devrimlerini mızrak gibi her yere sokmak yerine, bu devrimleri nasıl tekrar hayata geçirebiliriz?"

"Bu kapatma davası bize neden açıldı? Biz ne yaptık? Niye bu kadar tepki görüyoruz? Neden her kurumla çatışma halindeyiz? Acaba onlarda mı bir sorun var, yoksa bizim yaptıklarımızda mı? Bu devlet bir sürü merkez-sağ hükümet gördü, onlara bu kadar tepki niye gösterilmedi?"

Saygılar, iyi akşamlar.
JackRackham

MesajTarih: Cmt 05.07.2008 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ortada bilgi var mı peki?

Bir senaryo ve oyuncular olduğu kesin, o ayrı. Neymiş, 7 Temmuz'da 40 ayrı ilde mitingler yapılacakmış, bilmemkaç kişiye suikast düzenlenecekmiş, AKP iktidarı devrilip Sinan Aygün başbakan olacakmış. Aklı olan insanın inanacağı türden şeyler değil bunlar ancak halkımız o kadar cahil ve belli kavramlar öyle bir yansıtılıyor ki, anti-demokratik bir takım uygulamalar "derin devletin çöküşü" ve "demokrasinin gelişi" adı altında alkışlanabiliyor. Bu kişilere "laiklik nedir peki?" diye sorsan "eee şey laiklik din özgürlüğüdür" diyebilirler ancak. Sonra üç kuruşluk bilgilerine rağmen gelip burada ona buna ahkam kesmeye kalkarlar, rezil olduklarını bile anlamazlar sonra.

Ergenekon Operasyonu kapsamında tutuklanan herkes sütten çıkmış ak kaşıktır demiyorum elbette ancak bu operasyonun ucu kasıtlı olarak açık tutulmaktadır ki hükümet kendisine muhalif olan herkesi bu kapsamda gözaltına aldırabilsin, hatta tutuklatabilsin. Sırf fikirlerini ve görüşlerini benimsemediğiniz insanlar gözaltına alınıyor diye "oh olsun" diyebilen insanların varlığı yüzünden memleket bir arpa boyu ileri gidemiyor işte. İnsanlar suçlarının ne olduğunu bilmeden tutuklanıyorlar, hastalanıyorlar ve hatta ölüm döşeğindeyken serbest bırakılıyorlar. Bunun nesini alkışlayabiliyorsunuz?

Eğer bu operasyon neticesinde gerçekten darbe girişiminde bulunabilme olasığı olan kişiler tutuklanacaksa eyvallah, tutuklansınlar ve cezalandırılsınlar ama olay bu boyutu çoktan aştı; öyle ki suçunu itiraf etmiş bir Danıştay saldırganı olayını bile bu Ergenekon'a bağlamaya başladılar. Madımak katliamını da Ergenekon'a bağlarlar ise şaşırmamak lazım; öyle tabi, bu memlekette ne kadar kirli iş varsa hepsi bu ulusalcı-Atatürkçü-Ergenekoncular yüzünden oluyor, halbuki AKP öyle mi, ne bir yolsuzluk ne bir sahtekarlık, yirim onları yirim.
Josephking_1903

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

JackRackham demiş ki:
Ergenekon Operasyonu kapsamında tutuklanan herkes sütten çıkmış ak kaşıktır demiyorum elbette ancak bu operasyonun ucu kasıtlı olarak açık tutulmaktadır ki hükümet kendisine muhalif olan herkesi bu kapsamda gözaltına aldırabilsin, hatta tutuklatabilsin. Sırf fikirlerini ve görüşlerini benimsemediğiniz insanlar gözaltına alınıyor diye "oh olsun" diyebilen insanların varlığı yüzünden memleket bir arpa boyu ileri gidemiyor işte. İnsanlar suçlarının ne olduğunu bilmeden tutuklanıyorlar, hastalanıyorlar ve hatta ölüm döşeğindeyken serbest bırakılıyorlar. Bunun nesini alkışlayabiliyorsunuz?
Eğer bu operasyon neticesinde gerçekten darbe girişiminde bulunabilme olasığı olan kişiler tutuklanacaksa eyvallah, tutuklansınlar ve cezalandırılsınlar ama olay bu boyutu çoktan aştı; öyle ki suçunu itiraf etmiş bir Danıştay saldırganı olayını bile bu Ergenekon'a bağlamaya başladılar. Madımak katliamını da Ergenekon'a bağlarlar ise şaşırmamak lazım; öyle tabi, bu memlekette ne kadar kirli iş varsa hepsi bu ulusalcı-Atatürkçü-Ergenekoncular yüzünden oluyor, halbuki AKP öyle mi, ne bir yolsuzluk ne bir sahtekarlık, yirim onları yirim.

Dediklerinin altına imzamı atarım, aynen dediğin gibi bu davanın uçu açık bırakılıp, akp aleyhtarı kim var kim yok bir güzel dahil edilmektedir.
Darbe girişiminde bulunmaya çalışan birileri varsa cezasını çeksin, çetecilik yapmaya çalışan birileri varsa cezasını çeksin, biz buna bişey demiyoruz, yapılcak bir darbenin bu memleketten neler götüreceğini tahmin etmek zor olmasa gerek, fakat akp ve yandaşları ısrarla "vay darbeciler, vay şunlar, vay bunlar" kafasındalar halen daha, zaten yanlı gazeteler insanları kandırmaya yönelik gaz haberler yapmaya devam ediyolar, yanlı kanallar keza öyle, bütün gün silahları bombaları gösterip, yeni gözaltına alınan kişileri o silahlarla, o bombalarla ilişkilendirip, şahıslarına yönelik bir karalama kampanyası içindeler...
Darklegacy arkadaşım; Atatürkçülük konusunda haklısın, güzel tanımlar yapmışsın, keşke dediğin gibi bu vatan toprakları içinde yaşayan herkes Atatürkçü olsa, bunu bir zorlama olarak değil de büyük bir aidiyet duygusu olarak düşünse ama maalesef öle değil, bırakın Atatürk'ü sevmeyi, bir kesim küfür edecek konuma geldi artık Atamıza...
Başa dön
Slaytanic

MesajTarih: Pzr 06.07.2008 1:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

marzaleka demiş ki:
belki sizden biri,belki de ben birgün böyle tutuklanırız ama mutlaka bi şeyler vardır.eminim gözaltına alınanlardan hiçbiri haksız yere tutuklanmamıştır.

al işte. düpe düz partizanlık. artık bundan daha açığı olamaz. nasıl eminsin kardeşim. buyur açıkla. bir tanecik kanıtın var mı? bir tanecik bilgin var mı? nasıl emin olabiliyorsun gözaltına alınanların mutlaka bir suçları olduğunu.
daha bunu polis bilmiyor, tayyip bilmiyor. ama marzaleka biliyor!!!!!!!!!

ben böyle saçmalık görmedim. ilhan selçuk 80 yaşında adam. devletin verdiği koruma polisi ile yaşıyor. yani her saniye elinin altında. gecenin 4ünde bu adamı yatağından çıkartıp tutuklamak nedir biliyomusun? faşistliktir. hangi demokrasi de böyle bir uygulama vardır.
bir tanecik örnek göster bakalım. falanca demokratik devlette aynen böyle olmuştur de. tek bir örnek istiyorum.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız