| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kosovian

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
bu "siyaset meydanı" programında güya lailkiği savunup,laikliğin korunması için türbanın her yerde serbest olması gerektiğini söyleyip,kendine laik olup olmadığı sorulduğunda da pişkin bir suratla "ben laik değilim" diyerek bombayı patlatan kız sanırım  _________________ yaşasın uçan spagetti canavarı |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
buzz

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
| Slaytanic demiş ki: | türkiyenin gündemi hiçbir zaman yüksek petrol fiyatı olmadı ki (olması gerekirken). ülke yirmi yıldır zaten suni gündemlerle yönetiliyor bir allahın kulu da çıkıp bu ne saçmalık demiyor.
bu sevgili kızlarımıza geri dönersek eğer, bence konu bu kızların fikirleri değil. asıl konu kızlardan birinin nasıl olup da kanadadan 2.5 saatte sığınma izni alabildiğidir. böyle birşey kanada tarihinde bir rekor. bu kız neden irana değil de kanadaya sığınıyor? kanadalılar türbanlıları çok mu seviyorlar, hemen bağırlarına basıyorlar?
çok pis işler dönüyor ve birileri buna hiç sesini çıkarmıyor. |
yani bende bunu demek istedim zaten o kızları oraya veya başka bi yere çıkaranların türbanla laikle dinle alakası yok ki zaten kimsenin yok ya... _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
mer_ve

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
yahu tek istediğim suudi arabistandan falan bir emir çıksın desin islam cumhuriyeti kuruyoruz,isteyen gelsin ve bunlar tıpış tıpış gitsin oraya hainimizi bilelim.bunlar kendilerine apayrı bir ütopya kurmuş,onda yaşıyorlar,her şeyi o kadar farklı görüyorlarki sorsanız kurtuluş savaşı dini değerler adına yapılmış,iman gücüyle kazanılmıştır.hiçkimse görmek istemeyen kadar kör değil gerçekten de.yobazca yaşamaları kısmen engellendi diye atatürke içten içe kin güdüyorlar,bilmiyorlar ki atatürk olmasa şuan hristiyan olmamak gibi bir lüksleri olmayacaktı.gerçi biz ne desek boş,neyzen tevfik noktayı koymuş
işgaldeki hali sakın unutma,
Atatürke dil uzatma sebepsiz,
sen anandan yine çıkardın ama,
baban kimdi bilemezdin şerefsiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
dusselyalnizlik

|
Tarih: Prş 19.06.2008 16:02 Mesaj konusu: |
|
|
olayi bireyselliğe indirgemenin bir fayda getirmeyecegini hepimiz iyi biliyoruz.yada sadece bir partiye.kapitalizm ve buna baglı olarak popülizme hızlı geçişin sancılarını yasıyoruz.Popülizm bugün dünyada oldukça egemen buda bir gerçek.bizim toplumumuzun bünyesi aşırı doz alımı oldugu için bu şırıngayı kaldıramadı ve kamplara bölündü.bu populist doz aşımı kendi geçmişini bile unutturdu bazı vatandaslarımıza.bir toplum yüksek dejenerasyonlarda sürekli ruhani değerlerine sarılır.bu din de olabilir.yoldan geçen bir falcıda...ve günü gelir bugün oldugu gibi bu işin rantçıları ve değer hırsızları ortaya çıkar.toplum tarihini unutur.tarihinde bağımsızlık savası yapan dedelerinin düşmana 2 kurşun sıkmak için amelelik yapıp silah satın aldığını umursamaz.en buyuk korkum şudurki bir zamanlar rusyada yıkılan lenin heykelleri gibi en geç 20 yılada bu ülkede atatürk heykellerinin yıkılmasi.atatürkün nutuk isimli eseri okullarda zorunlu bir ders olarak okutulmazsa bizi çok kötü günler bekliyor.milli irade ancak o eserle anlaşabilir.her tarafımız kuşatılmış.özgürlükler demek, bugün yürügün yolun her bir adımında canını ortaya koymuş istiklal gazilerimizin emeğini ve bize sunduklari vatan hediyesini hiçe saymak değildir.asıl günah budur.kurtuluş savaşı insanlarında ölen,canını ortaya koyan insanlarımız şehit değilmiydi.hani şehitler değilmiydi cennetlik olan?o zaman atatürke ve onun arkasında bu ülke için canını ortaya koyan bu insanlarin bize bıraktığı değerleri terketmek en büyük günahtır.ben bu ülkenin vatandaşı olarak düştüğümüz şu durumdan utanıyorum.geçmişimize saygımızı kaybettiğimiz için. _________________ Ruhum gozlerini yumusacik yum.ve dökülür gibi suya ciplak ve beyaz giriver uykuya.rüyalarin en güzeli bekliyor seni.ninni!ruhum.ninni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
dusselyalnizlik

|
Tarih: Prş 19.06.2008 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
üzüntüden birkaç yerde imla hatasi yapmışım.düzeltme yapmıyorum.anlaşılabilecegini düşünüyorum.özür dilerim imla hataları için. _________________ Ruhum gozlerini yumusacik yum.ve dökülür gibi suya ciplak ve beyaz giriver uykuya.rüyalarin en güzeli bekliyor seni.ninni!ruhum.ninni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
dusselyalnizlik

|
Tarih: Cum 27.06.2008 1:51 Mesaj konusu: |
|
|
anlaşılan şudur ki burada ne konuşsak boş.eğer 1 haftada yukardaki mesajıma bir taraf gelmiyorsa ben bu forumda hiçbirşeyi tartışmam.burasida bitmişse herşey bitmiştir. _________________ Ruhum gozlerini yumusacik yum.ve dökülür gibi suya ciplak ve beyaz giriver uykuya.rüyalarin en güzeli bekliyor seni.ninni!ruhum.ninni.. |
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Sal 01.07.2008 9:24 Mesaj konusu: |
|
|
| malveko demiş ki: |
Ergenekon denen illetin yeni bir oluşum ya da balon olduğunu düşünüyorsan ya da öyle biliyorsan,sana denilecek hiç bir şey yoktur olamaz olmamalıdır.
Abdullah çatlıyı da duymamışsındır sen..Tansu çilleri de...Sedat pekeri de..
Ergenekonu bilmek için önce Gladioyu bilmek lazım.. |
Demiştin ya hani.
Bugün bu süpersonik AKP hükümetinin kendisi gibi süpersonik olan Ergenekon Soruşturması neticesinde Mustafa Balbay da gözaltına alındı.
Dur bak dur, yazdığın isimlerin yanına ekleyelim onu da, hani hepsi aynı çeteden ya.
Tansu Çiller, Sedat Peker, Mustafa Balbay.
Vay lan, AKP dışında kalan herkes Ergenekon'a üye anlaşılan. Evet, kesinlikle öyle olmalı. AKP harici herkes bu demokrasi için bir tehlikedir!!!! diyelim hatta. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
malveko

|
Tarih: Sal 01.07.2008 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
mustafa balbay solcu..tansu çiller sağcı..senin mantığın bu kadar işte..sana artık hiçbişey yazmayacağım.sen de bana bulaşma..kendini daha fazla küçültme. _________________ o elinde tuttuğun küçük şeye dikkat et;çünkü o elinde tuttuğun büyük şeye dikkat et. |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Çrş 02.07.2008 22:10 Mesaj konusu: |
|
|
burda iş tartışmaya dönüyor saçma oluyor.taraf bekleyen arkadaşlar enteresan,atgözlüklü,tarafı kafasına vursa iyiliğim için diyen,bebelik v.b tiplerle hiç uğraşmamışlar bu forumlarda o yüzdendir
ayrıca fatih altaylı nın yaptığı hiçbişeyin danışıklı döğüş olmadığını iddaa edemez kimse bu onun bilgisizliğini gösterir tartışılacak bi konu değil isteyen istediğini sevsin sevmesin b hakaret söz konusu olmadığı sürece çok s....mde diyebilmeliyiz  _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Çrş 02.07.2008 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
bu kadar basit olmamalı bazı şeyler sevgili kardeşim...
birileri çıkıp bu ulusun önderi hakkında ileri geri konuşuyorsa buna tepki en ağırından gösterilmeli, "kimse kimseyi sevmekte zorunlu değil" gibi geçiştirici söylemlerle bu hadisenin üstünü örtemeyiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
Lucidal

|
Tarih: Prş 03.07.2008 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
diyenden çok"dedirtilen" kızlar onlar.
ama ne demişler, hatanın lamı cımı yoktur. söyleyene de bakılır söyletene de. |
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Cum 04.07.2008 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| malveko demiş ki: | | mustafa balbay solcu..tansu çiller sağcı..senin mantığın bu kadar işte..sana artık hiçbişey yazmayacağım.sen de bana bulaşma..kendini daha fazla küçültme. |
Ben böyle bir mantık kurduğumdan bahsetmemiştim, aksine senin aklına tek ihtimal bu geldiğine göre tek boyuttan öteye geçemeyen sen oluyorsun. Yalnız seni de cesaretinden ötürü kutlamak lazım, bir müzik sitesinde bile siyaset tartışabilecek bilgi ve kapasiteye sahip değilken ısrarla cevap yazmanı takdir ediyorum, aferin, internetin güzelliği de bu işte.
Benim sana cevap yazarak kendimi küçültmekten bir çekincem yok, o yüzden benim için endişelenme; senin bol keseden salladığın her ortamda ben de cevap vereceğim. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
Clesk

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 4:02 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar vaktim pek olmadığından başlığın hepsini okuyamadım, sadece ilk ve son sayfayı okudum, eğer bazı şeyleri atladıysam kusruma bakmayın.
Bu olayla ilgili arkadaşımla çok dalga geçmiştik. Bence bu hanım kızımız sadece bu sözlerin ezberletildiği biri. Kafasında bir düşüncenin veya aklın olduğunu sanmıyorum. Çok da üzerinde durup düşünmeye gerek yok bence .
Garip bir noktadır, bence Fatih Altaylı da bu tipleri özellikle bularak programına çıkartıyor. Önceden de buna benzer kara çarşaflı birini çıkartıp abuk subuk konuşturtmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Belki de Fatih Altaylı programının reytinginin artmasını, bulunduğu kanalın daha meşhur olmasınu istiyordur? Olamaz mı ? Sadece bir düşünce . _________________ Satılık Kutusunda, açılmamış Seymour Duncan SH-6
http://www.turkrock.com/ftopic88317.html |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Pzr 06.07.2008 5:05 Mesaj konusu: |
|
|
o da bir olasılık tabi  _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 9:54 Mesaj konusu: |
|
|
benim üniversitede tanıdığım bir çok türbanlı kızın fikirleri aşağı yukarı bu kızlarınki gibiydi. özel olarak bulmaya gerek yok. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
Tasiyici_Cats

|
Tarih: Cum 11.07.2008 15:44 Mesaj konusu: |
|
|
| Slaytanic demiş ki: | | benim üniversitede tanıdığım bir çok türbanlı kızın fikirleri aşağı yukarı bu kızlarınki gibiydi. özel olarak bulmaya gerek yok. |
işte anlayışın en tehlikelisi bu.zaten yapılmak istenende bu.türban takan herkez bunlar gibidir mesajı vermek.bide böyle 3 tane insan tanıyıp ortaya yazan tiplerde çıkınca yangına körük durumu oluyor.kusura bakmayın ama ben bunda art niyet ararım...
fatih altaylı denen türkiyenin başına gelmiş en büyük tehlikelerden birinin yaptığı danışıklı bi program yüzünden gerçektende fikri değişen varsa onada yazıklar olsun bu oyuna gelen herkezede.zaten buna inananlar inanmak istedikleri için inanıyorlardır başka bi olasılık yok zira kimse bu kadar aptal olamaz. _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın |
|
| Başa dön |
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Cum 11.07.2008 19:00 Mesaj konusu: |
|
|
alakası yok. istediğin araştırma yapılsın türban takanların çoğunluğunun atatürk türkiyesini istemediği ortaya çıkar. bahane ise islamı özgürce yaşayamamak. hal böyle olunca humeyniciyiz demeseler bile kaydıkları görüş odur.
benim tanıdığım türbanlıların çoğu üniversite öğrencisi vede atatürke sıcak bakan insanlar değiller. sayıları da üç beş falan değil senin hayalinde canlandırdığın gibi... _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Pts 14.07.2008 12:35 Mesaj konusu: |
|
|
bence islam düşmanları bunların beynini yıkıyor ve ortaya yobaz canavarlar çıkıyor. sonra islam şöyle cart böyle tırt oluyor...
böyle programlar yüzünden de islam hakkında bilinçsiz ve önyargılı kimseler müslümanlara ve müslümanlığa karşı daha bir antipati duyuyor. peh... _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Cum 25.07.2008 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
üniversiteye gitmelerini ve girebilmek için bu kadar yaygara çıkarmalarını da anlayamıyorum, bitirince hepsi tayyibin kızları gibi evinin kadını, kocasının hizmetçisi olup çıkıyor, o bilgileri nerde kullanıyorlar merak ediyorum doğrusu. _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
kosovian

|
Tarih: Cum 25.07.2008 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | | üniversiteye gitmelerini ve girebilmek için bu kadar yaygara çıkarmalarını da anlayamıyorum, bitirince hepsi tayyibin kızları gibi evinin kadını, kocasının hizmetçisi olup çıkıyor, o bilgileri nerde kullanıyorlar merak ediyorum doğrusu. | gerçekten de öyle.onların eğitimi için harcanan para da boşa gidiyor.ve belki de okuyup bir şeyler yapacak insanların önünü kapıyorlar.bu kafada olanların okumak neyine ki |
|
| Başa dön |
|
 |
|