| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cobain67 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 21.04.2008 0:39 Mesaj konusu: Ernie Ball lisanslı OLP marka gitarlar... |
|
|
Bugün OLP mm1 model gitarı her ayrıntısıyla, her sesiyle inceledim ve aldım ve ben bu gitarı alıp rg350dx model gitarımı bıraktım. Marka gitarların yalnızca markasına para ödediğimi anladım (tabii bu her model için geçerli değil) Forumda birçok arkadasımız var maddi durumu pek müsait olmayan ama iyi bir gitar çalmak isteyen. Bu gitarları pek fazla kişi bilmiyor ve ben insanların fikir edinmesi açısından yazmak istedim. 2. el ölü Ibanez,Cort,Jackson vs. gitarlara vereceğiniz para ile bu tarz sıfır bir gitar alıp çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bu gitarı aldıktan sonra rg350yi çöpe atasım geldi.
http://www.youtube.com/watch?v=ZLYAQVA2ldQ
Bu videoda OLP markasının en ucuz gitarı olan mm1'in sadece bir amfi drive'ı ile verdigi ton var. Çok iyi gitarlar çalmadım ancak duydugum ton çaldıgım gitarlar arasında beni en çok tatmin edebilecek tondu ve hemen gidip deneyip aldım gitarı. _________________ bitik |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Goreshredder

Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 458 Nerden: Ankara-Eskişehir
|
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 21.04.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
Benim aldığım model MM1 275 dolarlık bir gitar. Bu gitar çin üretimi ancak sıkıstırılmıs sunta gibi şeyler değil diğerleri gibi. Basswood gövde , maple sap ve maple klavye. Sap olarak fenderler gibi ve ibanezden sonra alısmak 1 haftamı alacak gibi. _________________ bitik |
|
| Başa dön |
|
 |
manyetik_porecesi

|
Tarih: Pts 21.04.2008 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
Acaba gitarın ayrıntılı resimlerini çekip koyabilir misin? _________________ May The Force Be With You... |
|
| Başa dön |
|
 |
Crazysolo

|
Tarih: Pts 21.04.2008 18:26 Mesaj konusu: |
|
|
| nerde satılıyor bu gitarlar acaba?Denemekte yarar var... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 21.04.2008 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
Reklama giren hareketlerden kaçındım ancak bilgi olması amacıyla www.olpguitars.com burada modeller ve bilgileri yer alıyor. Pek fazla model yok zaten.
Sadece Zuhal'de gördüm ben bu markayı. Bence de denemelisiniz. Maddi imkanları fazla olmayan ya da farklı zevkler için gitar arayanlar için ideal diye düşünüyorum. _________________ bitik |
|
| Başa dön |
|
 |
D-Sonic

|
Tarih: Prş 26.06.2008 23:23 Mesaj konusu: |
|
|
bugün denedim ve elimde şu an para olmamasına rağmen kapora verdim...harika gitarlar, hele ki o fiyata...ne yazıkki bu markanın üretimi durmuş ve zuhal müzik bir daha getirmeyecekmiş. aslında biraz bilinse biçok kişi elindeki ibanezleri jacksonları epiphoneları bırakabilir... _________________ Jackson Custom Shop 87 Soloist Lightning , ESP Ltd M-1000, Fender USA Strat----Mxr Carbon Copy , Boss Ge-7, EHX Metal Muff, Boss Tu-2, Cry Baby GCB-95 |
|
| Başa dön |
|
 |
Whiskas

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 10:31 Mesaj konusu: |
|
|
Dün sanırım sonuncu kalan standart tremololu MM1 i aldım Zuhal'den. Floydlu modeli vardı fakat onları denemedim bile (Bana uzak Allah'a yakın ) Henüz eve gidip uzun uzun çalamadığımdan detaylı yorum yapamayacağım fakat 280$ a daha iyi bir gitar zor bulunur, belki bulunmaz bilemiyorum Eve gider gitmez ses örnekleri ile birlikte detaylı yorum yapmaya çalışacağım. |
|
| Başa dön |
|
 |
sonerb

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
| beyler bencede dediğğiniz gibi ben bu ernie ball'ların bi music man' i var o gitarı gördüm çok yakın bi abim çaldı herif gitarı tamire gelmiş elini sürdürtmüyor amerikadan gelme dehşet floyd rose humbucker ve dehşet manyetikler vardıda manyetiklere bakamadım ama gitarın telinden çıkan ses bile dehşet daha amfiya bağlamadan anlıyoorsonuz kaliteyi ....DEHŞET dediğiniz gitarı denemedim ama kaliteden şüphem yok o music man' i görünce .... |
|
| Başa dön |
|
 |
Ginoobili

|
Tarih: Pts 07.07.2008 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
ben fender - squier gibi OLP de musicman in alt firması olabilir diye düşünüyorum.. _________________ MetaL Up YouR Ass !!!
Jackson Dk2m - Yamaha Magicstomp
He's a womaan, She's a man.!! |
|
| Başa dön |
|
 |
nadiras

|
Tarih: Pts 07.07.2008 3:41 Mesaj konusu: |
|
|
| Ginoobili demiş ki: | | ben fender - squier gibi OLP de musicman in alt firması olabilir diye düşünüyorum.. |
düşündüğün gibi aynen |
|
| Başa dön |
|
 |
malveko

|
Tarih: Pts 07.07.2008 14:05 Mesaj konusu: |
|
|
ben de 200ytl verip mm modelelrinden aldım gayet hoş gitarlar. _________________ nefret doğmadı,onu yarattılar... |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
|
| Başa dön |
|
 |
nadiras

|
Tarih: Sal 08.07.2008 12:29 Mesaj konusu: |
|
|
| mfikret demiş ki: | | nerde bulunur bu gitarlar? Türkiye distribitörü yok sanırım... |
zuhal in istanbul şubesinde görmüştüm 5 6 tane ama bayadır gitmiyorum artık satmıyor da olabilirler
ama gitarpedal da fln ikinci el forumunda vardı bir ara niyetlenmiştim |
|
| Başa dön |
|
 |
|