| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aegnor92

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
| son albümünü yeni dinleyebildim megadeth şarkılarını sololar hariç batırmış bence vokaller zaten berbat ama tears of angel mükemmel olmuş.sırf onun için dinlenebilir bi albüm. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 2:05 Mesaj konusu: |
|
|
Vokal yapan herif aynı zamanda davulcusu marty nin ..
jeremy C. _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 10:37 Mesaj konusu: |
|
|
Arada bir düşünürdüm; Marty bu kadar güzel müzik yapan bir adam Dave Mustaine'in vokaline nasıl katlanıyor şeklinde.
Dün Cacophony videosu izlerken Peter Marrino'nun dehşetengiz abuk vokalini görünce bir kez daha anladımki Jeremy Colson veya Dave Mustaine'in yetersiz vokalleri Marty için pek bir şey ifade etmiyor onun için gitar iyi olsun müzik gaz olsun yeter.
Buyrun buradan yakın...
Garfield benzeri vokalistimiz bayık gözleri ve hamburger göbeği ile böğürmeye hazır.
http://www.dailymotion.com/relevance/search/cacophony/video/xobf4_cacophony-live-in-japan89_music
Marty'e soruyorlar bir röportajda neden Cacophony'e Peter'dan daha iyi bir vokalist alamadınız?
O yoklukta daha iyi bir vokalist bulabilecek bir halimiz yoktu gibi bir cevap veriyor.  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 11:21 Mesaj konusu: |
|
|
| DamnationGame demiş ki: | Arada bir düşünürdüm; Marty bu kadar güzel müzik yapan bir adam Dave Mustaine'in vokaline nasıl katlanıyor şeklinde.
Dün Cacophony videosu izlerken Peter Marrino'nun dehşetengiz abuk vokalini görünce bir kez daha anladımki Jeremy Colson veya Dave Mustaine'in yetersiz vokalleri Marty için pek bir şey ifade etmiyor onun için gitar iyi olsun müzik gaz olsun yeter.
Buyrun buradan yakın...
Garfield benzeri vokalistimiz bayık gözleri ve hamburger göbeği ile böğürmeye hazır.
http://www.dailymotion.com/relevance/search/cacophony/video/xobf4_cacophony-live-in-japan89_music
Marty'e soruyorlar bir röportajda neden Cacophony'e Peter'dan daha iyi bir vokalist alamadınız?
O yoklukta daha iyi bir vokalist bulabilecek bir halimiz yoktu gibi bir cevap veriyor.  |
Hehe, böyle birşeyler hep beklerim Marty Friedman' dan.. Müzik babında yine megadeth icin ayrılırken ki nedenini Müzikal farklılıklar olarak acıklıyor .. Bunun gibi bir çok örnek var Marty den .. Seninde dediklerine katılıyorum, önemli olan onun için müziğin kalitesi, gaz olması falan .. Cok tutuyorum ben bu adamı ya Adamla aramda duygusal bir bağ var sanki  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
anelka Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2005 Mesajlar: 81 Nerden: ankaranın dibinden
|
Tarih: Pzr 06.07.2008 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
abi bu linki sen vermesen ben verecektim.bi herif ancak bukadar komik olabilir ne o vokalin hali öle.ama bişi deyimmi go of ve speed metal albümlerindede o herif var valla seviyom ama konser kayıtlarına bakınca tipide görünce ice yarıldım.arada bi böğürüyo ya ona bayılıyom abi ajdar 2 herif resmen.sonradan nolduki acaba o herif heralde müzikten elini eteğini çekmiştir.adam bile inanamıyodur o adamlarla bereber müzik yaptığına |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
Abi ona bakılırsa Marty nin Japan 2007 konserindeki basscı ya ne demeli tam embesil tipli.. Sanırım yeni albümdede o calıyor .Calıyor ama işte ne bilim embesil biri  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Pzr 06.07.2008 15:22 Mesaj konusu: |
|
|
Peter Marrino bizim Ajdar'ın idolüymüş yeni öğrendiğimiz bilgilere göre.
Bildiğim kadarıyla Le Mans diye bir grupta söylüyor veya söyledi. Bir de Ozzy tribute grubu varmış ve Ozzy'yi taklid eden performanslar yapıyormuş.
Ozzy'nin çeyrek ton detone vokali bile Peter'dan daha iyidir beaa...
Ama ben en çok, komik Amerikan gençlik filmlerindeki kötü ama devamlı başına iş gelen hımbıl karakterlere benzemesine yarılıyorum.
Speed Metal Symphony'e göre Go Off performansı daha iyi olsada ve hatta Cacophony ile bütünleşsede aradan geçen bunca zamandan dolayı, halen daha iyi bir vokal olsa iyi olurmuş dedirttiriyor.
Gerçi şöyle bir teorimde var...
İyi bir vokalle 2 virtiöz gitarı perdelemek istememiş de olabilirler...ama pek de geçerli bir neden değil herhal.
Marty'nin de dediği gibi o yokluk ve loser'lık haliyle o an en iyi onu bulmuşlar. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
anelka Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Nov 28, 2005 Mesajlar: 81 Nerden: ankaranın dibinden
|
Tarih: Pzr 06.07.2008 18:40 Mesaj konusu: |
|
|
| DamnationGame demiş ki: | Gerçi şöyle bir teorimde var...
İyi bir vokalle 2 virtiöz gitarı perdelemek istememiş de olabilirler...ama pek de geçerli bir neden değil herhal.
Marty'nin de dediği gibi o yokluk ve loser'lık haliyle o an en iyi onu bulmuşlar. |
abi yarıldım ya yok abi valla ben seviyom o herifi ya.iyiki onu almışlar.ama keske o konser kayıtlarını izlemeseydim  |
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Pts 07.07.2008 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
| cacophony albümleri vokalsiz çıksa daha çok tutardı bence vokaller çok berbat sadece gitar sesi götürürdü olayı zaten o albümlerde ama daha iyi sözler ve daha iyi bi vokalle herkes tarafından tanınan bi grup olabilirdi. |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Pts 07.07.2008 10:16 Mesaj konusu: |
|
|
| aegnor92 demiş ki: | | cacophony albümleri vokalsiz çıksa daha çok tutardı bence vokaller çok berbat sadece gitar sesi götürürdü olayı zaten o albümlerde ama daha iyi sözler ve daha iyi bi vokalle herkes tarafından tanınan bi grup olabilirdi. |
Daha kötüsünü bulana kadar en kötüsü oymus abi ne yapalım  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Pts 07.07.2008 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
Evet Tears Of An Angel ı dinlemeyen kalmasın zaten ... Cidden cok iyi parca .. _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Pts 07.07.2008 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
| dinlediğim en iyi parçalardan biri kesinlikle gitarı konuşturmuş yani. |
|
| Başa dön |
|
 |
calis

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım dave mustaine dinlese marty nin yeni albümündeki coverları kalpten gider garibim yazık olmamış marty olmamış  _________________ Satılık Maxine Telecaster Elektro Gitar
http://turkrock.com/ftopic75842.html |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Pts 21.07.2008 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
Dave'in bu işlerden haberinin olmadığını mı sanıyorsun?
İzinsiz böyle bişey yapamaz ki hiç kimse zaten.Mutlaka izni vardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
calis

|
Tarih: Pts 21.07.2008 15:02 Mesaj konusu: |
|
|
O zaman allah ikisine de akıl fikir versin marty den zaten böyle bir şey beklerdim de dave den ummazdım tabi dediklerin doğruysa. _________________ Satılık Maxine Telecaster Elektro Gitar
http://turkrock.com/ftopic75842.html |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 2:08 Mesaj konusu: |
|
|
konuyu değiştreyim
kesinlikle izleyin su videoyu ... Of hasta oldum olmaz böyle bi video.. Char Meets - Marty Friedman ..
http://www.youtube.com/watch?v=j_i0fqJD2bk#
youtube a giremyenler >> http://208.117.236.70 _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 12:58 Mesaj konusu: |
|
|
acaba marty nin yaptığı bazı şeylere misillememi?? _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
metalcafe

Kayıt: Oct 20, 2005 Mesajlar: 865 Nerden: Karaborsa\\\'dan
|
Tarih: Prş 09.10.2008 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
Merakımdan soruyorum Marty'nin doğu felsefelerine yada bunlardan herangi birine ilgisi var mı? _________________ Http://www.MetalCafe.Net |
|
| Başa dön |
|
 |
|