Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Tenis
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Tenis

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Josephking_1903

MesajTarih: Pts 07.07.2008 19:01    Mesaj konusu: Tenis Alıntıyla Cevap Ver

böyle bir forum vardı diye hatırlıyom ama gözükmüyo şu anda...
ne yalan söyliym sırf dünkü federer-nadal maçı, wimbledon finali hakkında 2-3 satır bişey karalıym diye açtım başlığı, yok böyle bi maç, genel olarak tenisle fazla ilgilenen bir insan değilim, sadece denk geldiği zaman izlerim, gerçi izlemesini de çok severim fakat dünkü maç tarihe geçecek bir maçtı herhalde, hadi bizi geç yıllardır bu işe gönül veren insanlar bile uzun zamandır böyle bir maç izlememişlerdir diye düşünüyorum...
16.00 da başlayan maç hem yağmurun hem de iki tenisçinin oyunu sürekli kafa kafaya götürmesiyle 23.15 sularında bitti, hesaplayın kaç saat işte, rekor bi maçtı gerçekten, kelimeler kifayetsiz kalıyo bu maç hakkında birşeylerden bahsetmek için, tv nin başında "siz insansanız biz neyiz" demekten kendimi alıkoyamadım...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
marzaleka

MesajTarih: Pts 07.07.2008 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haklısın babacım,ben de aynen senin gibi tenisle pek ilgilenmem ama dünkü maçı keyifle izledim.nadal önce rahat bi skor yakaladı ama federer arayı kapatmaya başladı.araya yağmur girdi,oyun dişe diş devam etti ve sonuçta latin kazandı.belki de bu maç sayesinde tenise ilgi duymaya başlıycam.
Cantstandya

MesajTarih: Sal 08.07.2008 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu başlık vardı doğrudur, tıpkı Formula 1 başlığı gibi; ama fark ettiyseniz forum git gide bir kaç sayfadan tek sayfaya düşmüş ve bir çok başlık gitmiş. Neyse iyi oldu açıldığı.

Ben kimi gruplar ile olan -örneğin GNR- ilgi ve alakamı "Best ofçusuyum" şeklinde anlatırım, yani sadece en iyi şarkılarından ibarettir o gruplarla olan ilişkim; aynı şekilde tenisle de böyleyim ama esasında bana çok zevk veren bir şey. Wimbledon ise zaten bu işin NBA'i diyebileceğimiz bir platform; seyretmesi en zevkli olanı, oyunculardaki ihtirasların en yüksek seviyeye ulaştığı turnuva.. Bu maçın özet görüntülerine bakabildim ancak, başladığı saatlerde yola çıkmak zorunda kaldım, oysa ki F1 Silverstone GP'sinin üzerine müthiş bir devam olacaktı pazar günü için. Merak ediyorum acaba 2001 finali kadar güzel oldu mu..

O maç benim hayatımda izleyip de en çok kanımı donduran maçtı ve Patrick Rafter ile Goran Ivaniseviç arasında oynanmıştı; herif Rafter'ı yendi ve Wimbledon'a girmek için ilk 100'e girmek gerekiyordu fakat kendisi 125. idi sıralamada; dolayısı ile WildCard diye bir şeye sahip olarak katılmıştı ve gelip şampiyon olmuştu. Bu olayı Danimarka'nın '92 Avrupa Şampiyonasına sonradan özel davet ile katılıp şampiyon olmasına benzetmişimdir her daim. Zaten WildCard ile katılıp bir Grand Slam kazanan ilk ve tek tenisçi olması lazım. Manyak derecede "ace" yapıyordu ve servisi çok iyiydi. Valla o maçta Rafter'ı desteklemiştim ama Ivaniseviç kupayı kaldırdığında trafik kazasında ölen basketbolcu Drazen Petrovic için ellerini yukarıya kaldırıp "This one is for you man" demişti, duygulanmıştım hakikaten.

Sözün özü fazla zaman ayırmasam da tenis zevkli ve kaliteli oyundur, kişisel eforu fazlasıyla ön plana çıkarır ve Wimbledon hakikaten candır. İleride daha düzenli takip ettiğim günler de gelir umarım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cantstandya

MesajTarih: Sal 08.07.2008 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.ntvspor.net/Pages/25476.ASP

Şu yazıyı okudum, biraz daha yardım etti maçın boyutunu anlamama. 4 saat 48 dakika ne demektir. Ayrıca yazı aynı zamanda kırılan rekorların da güzel bir özeti olmuş; vay anam vay neler olmuş.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rostocker

MesajTarih: Sal 08.07.2008 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla zamanında Patrick Rafter vardı,iyiydi.O zamanlar izlerdim baya tenisi Agassiler,Beckerler falan dönemi.Zevkle izlerdim o zamanlar.Bi de hatunum Jelena Dokic vardı.Hastaydım hatuna.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
irin

MesajTarih: Pts 18.08.2008 3:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ben de pat rafter'ı çok severdim. agassi-sempras rekabeti pek bir güzeldi eskiden.
şimdi de federer-nadal var ama federer artık iyicene saldı kendini. olimpiyatlarda blake'e yenilmesi de bunu gösteriyo. yanlış anlaşılmasın aslında blake çok sevdiğim ve çok yetenekli bir tenisçi ama genelde bütün maç boyunca iyi oynayamıyor. çok dikkati dağınık ve duygusal bir tenisçi. federer'in ona yenilmesi bana federer'in oldukça kötü durumda olduğunu düşündürüyor.
umarım yanılıyorumdum

MesajTarih: Sal 02.09.2008 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet tenisseverler amerika açık'ta favorileriniz kimler bakalım?

bu ne ya kimse bi şey yazmamış. off-seasondayız
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız