| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
silent_guitar

|
Tarih: Cum 27.06.2008 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
Bu yorumlar da Rusya basinindan..
Komsomolskaya Pravda: Euro 2008'de ''Turk masali'' sona erdi.Yari finalde Yenicerilerin torunlari yine guc toplayarak turnuvada dorduncu kez son 5 dakika gol attilar. Ama Almanya rakibini ayni silahla vurdu. Son dakikalardaki baski ve inancla Turkiye'yi yendi.
Kommersant: Turk mucizesi Alman arabasinin altinda kaldi. Turkiye tum turnuvada oldugu gibi son dakikalarda gol atti. Ancak Turklerin son dakika cikisi Almanlarda ise yaramadi. Tam tersine, Turkler maci son dakika goluyle kaybetti. Turkler yari final macina kaybedecek bir seyimiz yok dusuncesiyle ciktilar. Kadroda 3 sakat, 17 oyuncu vardi.
Sovetskiy Sport: Kader Turklerle hesaplasti. Eger Almanya finale ciktiysa demek ki bunu haketmistir, buna layiktir. Almanlar Turk savunmasinin zaaflarindan cok guzel yararlandilar. Turklerin oyunu hayret vericiydi.
Vremya Novostey: Herkesin ovdugu Alman savunmasinin bu kadar panik icinde oldugunu hicbir zaman gormedik.
Alman basinindaki haberler de cok hos:
http://www.ntvmsnbc.com/news/451393.asp#storyContinues
Saygilar... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
anti-social

|
Tarih: Cum 27.06.2008 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
bütün turnuvada ilk defa 90 dakika güzel futbol oynadık. o da cezalılar sakatlar vs yüzünden ileri uç oyuncularımızın "kazara" kendi mevkilerinde oynaması, cünyor terim kontenjanından milli takıma katılan futbolcuların sahaya çıkamaması nedeniyle. iyi ki sakatlanmış nihat, semihin yerinde maça çıkacaktı, bütün maçı batıracaktı cünyor'un inadı yüzünden. iyi ki cezalıydı arda, uğur dağıttı sol kanadı. yarı finalde milli takımın tek eksiği servet'ti.
uefa.com'da cünyor için master tactician demişler, hiddink dururken cünyor'a bunu demek ayıptır. bütün turnuva boyunca son maç dışında hiç bir şey oynamadık. yabancı basın ne derse desin.
bu arada bu son turnuvada, cl'de olduğu gibi bir ayarlanmış "satacak" final sezdim. tanrı o platini'yle, lobici beckenbauer'i de bildiği yapsın. |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 603 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cmt 28.06.2008 0:07 Mesaj konusu: |
|
|
hepsiyle gurur duyuyoruz,inşallah 2010'da daha başarılı olcaz.fatih terim de bence milii takımı bırakmamalı. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 137 Nerden: istanbul Takım:TS
|
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 23:53 Mesaj konusu: |
|
|
İspanya soktu kafayı. Son dakikalarda bile Almanya'dan ziyade, İspanya'ydı istekli oynayan. Yalnız bu kadar iyi top oynanır be kardeşim! O ne paslar, o ne atağa çıkışlar öyle yauv.. Hak ettiler, helal olsun valla.
Ballack da oynamadı oynamadı, kafayı gözü yarınca da agresyon yaptı. Cidden kalıbının adamı değilmiş bu Almanlar..  _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pts 30.06.2008 0:19 Mesaj konusu: |
|
|
üstüste 2 maçta birden ezilen almanya. haketmediği bir 2.lik aldı.
şampiyon ispanya en çok hakeden olarak kupayı kazandı. turnuvanın öncesinde istediğim oldu  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Pts 30.06.2008 1:01 Mesaj konusu: |
|
|
Ridvan inanilmaz hakli. Bu turnuvanin en gereksiz hareketiydi bu yaptigi. Volkan`in 2 mac ceza görmesini anlayamadim ama, Schweinsteiger ayni hareketi yapti ve sadece 1 mac ceza gördu.
Ispanya bu arada kesinlikle hak etti kazanmayi. Ta Isvec`i 3-0 yendiklerinden bu yana gecen yildan beri bu adamlar kesin kazanirlar turnuvayi diyordum. O zaman gördum ilk defa bu kadar guzel paslasma ve hizli hucuma cikildigini. Takimda her oyuncunun hizli kosma ve iyi kondisyon kabiliyeti olunca demek ki böyle oluyor  _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social

|
Tarih: Pts 30.06.2008 5:06 Mesaj konusu: |
|
|
ispanya'nın klasik, lüzumsuz derecede göze hoş gelen, ceza sahasında elli pas yapıp kale boşalana kadar şut çekmemeye dayalı futbolu sonunda kazandı. içim rahatladı.
birileri iniesta,silva ve xavi üçlüsüne "kaleye koşarak topla beraber girmedikçe goller geçersiz sayılır" diye bir yalan uydurdu heralde. |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 137 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Pts 30.06.2008 12:06 Mesaj konusu: |
|
|
süper maçtı.ispanya bize futbol izlettirdi.almanlar yenilirken acayip zevk aldım.hele o kupa törenindeki almanların bakışları beni zevkin dorujklarına ulaştırdı  _________________ _-_TrABzOnSpOR_-_ |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pts 30.06.2008 12:25 Mesaj konusu: |
|
|
ispanya'ya turnuvanın başında ne yalan söyliym hiç şans tanımıyordum, bunu önceki çoğu turnuvada hep erkenden evine dönüp başarısız olmalarına da bağlayabiliriz aslında ama bu turnuvada ispanya bağırta bağırta bileğinin hakkıyla kupayı kaldırdı işte, bi acaip top oynayan almanlara top yüzü göstermedi, işi biraz daha ciddiye alıp oynasaydı ispanyollar dünkü maç 3-4 rahat olurdu, işte bizim almanyaya karşı ispanyollardan tek eksiğimiz maalesef tecrübesizliğimiz oldu, turnuvanın tüm maç boyunca ayağımızda top yapabildiğimiz, top oynayabildiğimiz tek maçında almanlara kaybettik, halbuki biraz daha top yapıp ayağımızda topu tutsak ispanyolların yaptığını yapmak işten bile değildi, finale milim kala elendik...
şimdi turnuvadan sonra almanya maçı dışında iyi top oynamadığımızı söylemek ne bu takıma ihanet ne de bu vatana ihanettir, bazıları işi abartıyo ya o yüzden "vatana ihanet" söylemini kullandım...
kardeşim çok iyi mücadele etmiş olabiliriz, var gücümüzle saldırmış ta olabiliriz, futbolcuların kapasitelerinin maksimum düzeyde zorladığı bir turnuva da olabilir bu turnuva fakat popülizm yapmaya gerek yok, görünen köy kılavuz istemez, almanya maçı dışında tüm 90 dakka boyunca top yapabildiğimiz maç yoktu, burda "top yapmak" kavramının altını çizmek istiyorum, annelerimizin, teyzelerimizin bile futbol profesörü kesildiği şu günlerde bazı gerçekleri göremeyip gelecek turnuvalar için insanları boş vaatlerle kandırmaya çalışan bir grup futbol adamı görüyom tv lerde, yapmayın etmeyin, her ne kadar tarihimizin en önemli avrupa başarısını yakalamış olsak dahi eksiklikler, yapılmayanlar konuşulmazsa 2010 yılında kaldırmayı düşündüğümüz dünya kupasının sapı rüyalarımıza girer sonra, çok gaz milletiz, bir başarı edindik diye nerdeyse gelecekteki tüm kupaların şimdiden sahibi olduk, işin magazinsel boyutlarını hep daha çok seviyoruz, almanya maçından sonra terim'in ayrılık haberlerinin saatlerce konuşulması buna en büyük gösterge....
diyeceğim odur ki kimse birileri tarafından turnuvanın en iyi teknik adamı seçilen terim'i eleştirmekten korkmamalı, bana göre halen daha eksik tarafları var ki cesur futbol adamları, yıllarını bu işe verip sahada da top oynayan insanlar bunları söylüyor az bir kesim olsalar dahi, ben burda terim'i de kötülemiyorum, sadece avrupada tarihimizin en büyük başarısını aldık diye bazı gerçeklerin görmemezlikten gelinmesini istemiyorum, tüm teknik heyete, futbolculara hepsine helal olsun, bundan sonra Türk milli takımının futboldaki çıtası yükselmiştir, herkes ona göre yorum yapmalı, teknik adamlar ona göre oyuncu seçmeli, basın ona göre haberler yapmalıdır... |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 441 Nerden: Euphor gezegeninden
|
Tarih: Pts 30.06.2008 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
| CedriX demiş ki: |
Ridvan inanilmaz hakli. Bu turnuvanin en gereksiz hareketiydi bu yaptigi. Volkan`in 2 mac ceza görmesini anlayamadim ama, Schweinsteiger ayni hareketi yapti ve sadece 1 mac ceza gördu.
Ispanya bu arada kesinlikle hak etti kazanmayi. Ta Isvec`i 3-0 yendiklerinden bu yana gecen yildan beri bu adamlar kesin kazanirlar turnuvayi diyordum. O zaman gördum ilk defa bu kadar guzel paslasma ve hizli hucuma cikildigini. Takimda her oyuncunun hizli kosma ve iyi kondisyon kabiliyeti olunca demek ki böyle oluyor  |
En doğru yorumu "2,10 luk adam böyle yığılır mı?" oldu...
doğru hareket, doğru kart, yanlış koller... _________________ http://www.vtunnel.com/
http://www.geocities.com/azil_muzik/muzik_paylasim.html?1122412293750
Tarih bize insanların tarihten hiçbir şey öğrenmediğini öğretir(Hegel) |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Sal 01.07.2008 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
keşke şu turnuva hiç bitmeseydi,yaz okulunda ne güzel vakit geçiriyorduk. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 05.07.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
Almanya dan 5 yeseydik bu kadar üzülmezdim. Neyse ki ispanya eze eze yendi almanları. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
Tarih: Prş 10.07.2008 11:52 Mesaj konusu: |
|
|
Hele o macin sonuna dogru artan ispanyol baskisi bana macin hicbir dakikasinda almadigin zevki verdi. Baski kurmasi, pres yapmasi gereken almanlar degilmis, sanki skor onlarin lehineymis de artik vakit olduruyorlarmis gibi oynamalari hayret vericiydi. Grup maclarindan sonrasini dusunecek olursak, bana gore de kupa Ispanya'nin hakkiydi, oyle de oldu.
Sevgiler... _________________ TRibal Enfeksiyon yeniden...
www.myspace.com/tribalenfeksiyon06 www.marsyapim.com http://www.myspace.com/studiomars |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 10.07.2008 12:01 Mesaj konusu: |
|
|
Kupa bizim hakkımızdı bence  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Prş 10.07.2008 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
finalde kesinlikle olmalıydık ama hakemler ipimizi çekti.tuncay ve ardanın boş kartlarla cezalı duruma düşmesi çok saçma.
ayrıca finali biz oynasaydık çok daha üst düzey bir final olurdu,hiç değilse son dakika golleri görürdük  _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Cum 11.07.2008 12:29 Mesaj konusu: |
|
|
inşallah 2010'da final kısmet olur. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
|