| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
night_slash_rain

|
Tarih: Pts 14.07.2008 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | başta parlayan o şeyin halford olduğunu farkedemedim bütün şarkı boyunca, tabi sabit durunca insan cisim mi adam mı farkedemiyor  |
konser hakkındaki en gerçekçi yorum
masstivalde whitesnake izledikten sonra pek kesmedi beni de açıkçası...
tabi beyenen yine beyenmiş ona soyleyecek birşey yok  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 490 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Sal 15.07.2008 9:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Pepper_Keenan demiş ki: | Ulan bi' laf ettim, bi' yorum yaptım herkes; "Metal dinleyip de gitmeyen totoştur.", "2 bira için az gelin.." (Bu da nasıl bir klişedir Allah aşkına..) diye yaygarayı koparmış. Şahsen benim Down konseri haftasında arkadaşlarımla içeceğim içki, eğlenmek için harcayacağım para, Judas'tan daha değerlidir. Kaldı ki, kimi adam var cidden 40 YTL'yi bile toparlayamayabilir yani. Nerden biliyorsunuz adamın ekonomik durumunu?
Ne meraklı yurdum metalCİsi ahkam kesmeye yauv.. |
fikirlerinde ne güzel belirtmişsin ŞAHSEN diye bunlar klişe şeyler olabilir ama doğru şeyler.bana göre de senelerdir dinlediğim grubu canlı dinlemek içilecek herşeyden her yerden değerlidir.sen down konserine gidersin başkası judasa burasının JUDAS BAŞLIĞI olduğunu hatırlatır konunun judas dinleyen birinin judas konserine gidip gitmemesi olduğunun altını çizerim.bu başlığa yazarken buraya yazanların judas dinleyicisi olduğunu düşünerek yazıyorum.yoksa kimsenin judas konserine gitmeyen metalci değildir dediği yok.öyle bir niyet olsa downa gitmeyin judasa gidin yazardım.çok konsere gittiğim için söyleyebilirimki konser ulaşım ve bilet fiyatları açısından çok iyi bir fırsattı.30 ytlye biletler satıldı.40 ytlyi toparlayamayan adam elbette olacaktır zaten söz 40 ytlyi toparlayacak olabilipte bahane uydurana.çevremde de bir dünya mevcut bu arkadaşlardan.sabah akşam gotik tayfayla slayer v.s. tişörtleriyle gezip galon galon bira içen , konser muhabbeti açıldığında off abi ters geldim çok fena yok zarttı zurttu.... ayrıca konsere çok kişinin gelmesini istemekte kötü bir niyet görmüyorum.2 bira az için gelin demek samimi bir öneri ne var yani konser alanları dolsa taşsa bizde senelerdir dinlediğimi zgrupları tek tek canlı dinlesek.yurdum metalcisi böyle bişeyse ben kabul ediyorum yurdum metalciliğini insanları konserlere gitmeye teşvik ediyorum.kaliteli metalciler otursun bira içsin.keşke yurdum metalcileri böyle düşünse motörheade 150 bilet satılmazdı.bu müzik fedakarlık ister.ister ahkam de ister çok bilmişlik de.motörhead fanıyım diye gezen bir dünya adam görüpte motörhead 150 bilet satınca kimin neden gelmediğinin pek önemi yok.herkes tek tek yazılı bahane bildirsin içimiz rahat eder o zaman.birde bu yazıyı geçmişte bilet satılmaması yüzünden elimde kalan konser biletleri anısına yazıyorum.
Not : tekrar ediyorum kimseye neden judasa gitmiyorsunuz diye ahkam kesmiyorum başlık judas başlığı olduğu için konsere her judas dinleyicisinin gelmesi gerektiğini söylüyorum(özellikle istanbul)
şu ünlü atasözü eklemeden edemeyeceğim...
"mazaret ...t gibidir herkeste bulunur"  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Sal 15.07.2008 10:03 Mesaj konusu: |
|
|
konser için foto ve yorum koyacağım ama şu ana işteyim akşam artık
ama özet olarak yorumlayım :
- yanlış giriş şarkısı (kesinlikle helion-electric eye olmalıydı)
- yanlış playlist
- diğer konserlere göre az şarkı adedi
- adamakıllı bis yapılmayışı(çoğu dinleyici bis yapıldığını anlamadı bile)
- her zamanki gibi izleyici adedinin azlığı _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Sal 15.07.2008 10:27 Mesaj konusu: |
|
|
İstanbul konseri görüntüleri Youtube'ye düşmüş. Görüntüler iyi olmasa da... "Buna da şükür" diyoruz.  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1077 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
Tarih: Sal 15.07.2008 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
'pabrognara' nickli bir arkadaş youtube'a koymuş 4-5 tane video..görüntüler arkadaşın da dediği gibi pek iyi değil ama idare eder, en önden çekmiş en azından..yalnız biri her şarkıya avazı çıktığı kadar eşlik etmiş, rob halford'un sesini hiç duyamadım sağolsun  _________________ RG570 rulezzz! |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Sal 15.07.2008 10:44 Mesaj konusu: |
|
|
Rob Halford un kör olduğunu düşündüm biara, adam gözünü açmadan 5 şarkı söyledi, dedim medyadan ve seyirciden saklıyorlar bu adam kör oldu  _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 15.07.2008 12:22 Mesaj konusu: |
|
|
| yok ben dikkat ettim o adam eşçinsel olduğunu açıkladığından beri öyle. halkın, dinleyicisinin yüzüne bakamıyor. yazık ya... |
|
| Başa dön |
|
 |
night_slash_rain

|
Tarih: Sal 15.07.2008 13:36 Mesaj konusu: |
|
|
puhaha  |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1077 Nerden: İzmir / Gallipoli
|
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Sal 15.07.2008 16:52 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | Pepper_Keenan demiş ki: | Ulan bi' laf ettim, bi' yorum yaptım herkes; "Metal dinleyip de gitmeyen totoştur.", "2 bira için az gelin.." (Bu da nasıl bir klişedir Allah aşkına..) diye yaygarayı koparmış. Şahsen benim Down konseri haftasında arkadaşlarımla içeceğim içki, eğlenmek için harcayacağım para, Judas'tan daha değerlidir. Kaldı ki, kimi adam var cidden 40 YTL'yi bile toparlayamayabilir yani. Nerden biliyorsunuz adamın ekonomik durumunu?
Ne meraklı yurdum metalCİsi ahkam kesmeye yauv.. |
fikirlerinde ne güzel belirtmişsin ŞAHSEN diye bunlar klişe şeyler olabilir ama doğru şeyler.bana göre de senelerdir dinlediğim grubu canlı dinlemek içilecek herşeyden her yerden değerlidir.sen down konserine gidersin başkası judasa burasının JUDAS BAŞLIĞI olduğunu hatırlatır konunun judas dinleyen birinin judas konserine gidip gitmemesi olduğunun altını çizerim. |
Tamamdır, anlaştık o zaman..  |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Sal 15.07.2008 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
Bana göre bu güzel konserin en özel anları,
 _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Sal 15.07.2008 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: |
konsere çok kişinin gelmesini istemekte kötü bir niyet görmüyorum.2 bira az için gelin demek samimi bir öneri ne var yani konser alanları dolsa taşsa bizde senelerdir dinlediğimi zgrupları tek tek canlı dinlesek.yurdum metalcisi böyle bişeyse ben kabul ediyorum yurdum metalciliğini insanları konserlere gitmeye teşvik ediyorum.kaliteli metalciler otursun bira içsin.keşke yurdum metalcileri böyle düşünse motörheade 150 bilet satılmazdı.bu müzik fedakarlık ister.ister ahkam de ister çok bilmişlik de.motörhead fanıyım diye gezen bir dünya adam görüpte motörhead 150 bilet satınca kimin neden gelmediğinin pek önemi yok.herkes tek tek yazılı bahane bildirsin içimiz rahat eder o zaman.birde bu yazıyı geçmişte bilet satılmaması yüzünden elimde kalan konser biletleri anısına yazıyorum.
Not : tekrar ediyorum kimseye neden judasa gitmiyorsunuz diye ahkam kesmiyorum başlık judas başlığı olduğu için konsere her judas dinleyicisinin gelmesi gerektiğini söylüyorum(özellikle istanbul)
|
Altına da imzamı atarım
Bu sefer 150 olmadı ama, oradan yırttık BKM'nin açıkladığı doğruysa 10 bin kişi gelmiş |
|
| Başa dön |
|
 |
Aegwynn

|
Tarih: Sal 15.07.2008 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
10 bin mi ?? maximum 3000 dir o eminmisin? _________________ We're all crying for respect and attention
We're all dying for a painless redemption |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
ulan şu dedeleri geçtim yine de glen tipton'ın hastasıyım hala...bir dave murray denen, 30 yıldır aynı soloları atan, ninja kağlumbağa suratlı sevimli adama bakıyorum; bir de glen tipton'a bakıyorum. nerede rocka rolla nerede painkiller albümündeki gitarlar, müzisyen dediğin böyle olur.
bu kk downing'in de kılı kadayıf oldu hala deride hala zincirde, manyak mısın dedem?
halford'a bişey demiyorum zaten görünce aklıma polis akademisi ve blue oyster geliyor. dıt dığğrıt dıt dıt dııığğğğğğğğğ... |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 9:35 Mesaj konusu: |
|
|
| anti-social demiş ki: | ulan şu dedeleri geçtim yine de glen tipton'ın hastasıyım hala...bir dave murray denen, 30 yıldır aynı soloları atan, ninja kağlumbağa suratlı sevimli adama bakıyorum; bir de glen tipton'a bakıyorum. nerede rocka rolla nerede painkiller albümündeki gitarlar, müzisyen dediğin böyle olur.
bu kk downing'in de kılı kadayıf oldu hala deride hala zincirde, manyak mısın dedem?
halford'a bişey demiyorum zaten görünce aklıma polis akademisi ve blue oyster geliyor. dıt dığğrıt dıt dıt dııığğğğğğğğğ... | dave murray bu müziğe en çok hizmet etmiş maidenla bir çok klasiğe imza atmış bir adam.hiç bir şey yapmayıp otursa yinede saygıyı hakediyor.ayrıca günümüz koşullarında hala aynı müziği yapıyor olmak bence başlı başına başarı.gelelim judasa ; painkillerla rocka rollayı kıyaslayıp adamlar nerden nereye gelmiş diye düşünmüşsün ve bunu zannedersem pozitiflik olarak söylemişsin aynı şekilde değişimi farkedip painkillerla judasın geleneksel soundunu kaybettiğini düşünüp üzülen tayfada mevcut.painkiller çok yerinde bir albümdü daha yeni nesil dinleyicinin ilgisini çekmeyi başardı gruıbu sönmekten kurtardı.
zincirsiz derisiz motorsuz judas tuzsuz ayrana benzer
mavi istiridye olayı zaten hem görsel hem cinsel anlamda halfordla özdeşleşiyor  _________________ müzüğe değil büzüğe geldik
from duman concert |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 10:01 Mesaj konusu: |
|
|
Bir daha gelirler mi acaba?!  _________________ Yeni bir discman istiyorum. Eskisi sizlere ömür. Mümkünse sony olsun.  |
|
| Başa dön |
|
 |
serox

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 11:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Aegwynn demiş ki: | | 10 bin mi ?? maximum 3000 dir o eminmisin? |
Ben önlerdeydim ve arasıra arkama bakıyordum, kolaçan ediyordum. 10bin olamasa da o sayıya yakındı bence... _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
night crawler
touch of evil