Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Judas Priest
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Judas Priest
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Spacetimereality

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aegwynn demiş ki:
10 bin mi ?? maximum 3000 dir o eminmisin?

http://www.bkmonline.net/tr/haber_detay.bkm?id=101
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

night crawler ve turbo lover i özellikle aradı gözler kulaklar Smile
buarada kimse bahsetmemiş, önde olmamdan dolayımı yoksa seslerin dengesizliğindenmidir davulun crossları ve bas, gitarları feci kapatıyordu, painkillerdaki her cross ve bası kalbimde hissettim Smile ne tipton ne downingin sesi geliyordu..
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

genelde türkiyedekikonserlerin çoğu bu şekilde oluyor.
gruplarmı sallamıyor burayı organizatörlermi adam bulamıyor anlamıyorum.genelde davul çok ön planda gitarlar çok geride oluyor.tekno havası yaratıyor Very Happy dım tıs dım tıs Very Happy
night_slash_rain

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halil konserde hemen gordum senı yaw, mavili biseyler giymistin demi Very Happy
Başa dön
anti-social
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
anti-social demiş ki:
ulan şu dedeleri geçtim yine de glen tipton'ın hastasıyım hala...bir dave murray denen, 30 yıldır aynı soloları atan, ninja kağlumbağa suratlı sevimli adama bakıyorum; bir de glen tipton'a bakıyorum. nerede rocka rolla nerede painkiller albümündeki gitarlar, müzisyen dediğin böyle olur.

bu kk downing'in de kılı kadayıf oldu hala deride hala zincirde, manyak mısın dedem?

halford'a bişey demiyorum zaten görünce aklıma polis akademisi ve blue oyster geliyor. dıt dığğrıt dıt dıt dııığğğğğğğğğ...
dave murray bu müziğe en çok hizmet etmiş maidenla bir çok klasiğe imza atmış bir adam.hiç bir şey yapmayıp otursa yinede saygıyı hakediyor.ayrıca günümüz koşullarında hala aynı müziği yapıyor olmak bence başlı başına başarı.gelelim judasa ; painkillerla rocka rollayı kıyaslayıp adamlar nerden nereye gelmiş diye düşünmüşsün ve bunu zannedersem pozitiflik olarak söylemişsin aynı şekilde değişimi farkedip painkillerla judasın geleneksel soundunu kaybettiğini düşünüp üzülen tayfada mevcut.painkiller çok yerinde bir albümdü daha yeni nesil dinleyicinin ilgisini çekmeyi başardı gruıbu sönmekten kurtardı.
zincirsiz derisiz motorsuz judas tuzsuz ayrana benzer Very Happy
mavi istiridye olayı zaten hem görsel hem cinsel anlamda halfordla özdeşleşiyor Very Happy
judas-maiden karşılaştırması yapmaya çalışmadım ama sölemek istediğim glen tipton'ın kırk yaşından sonra bile gitar tekniğini, müzikal vizyonunu geliştirdiği. ve şu an 60 yaşında...

ançuezli pizza ister gibi bir surat ifadesi var, mikelancelo gibi adam. çocuklar gibi şen Laughing "kurcalayarak solo atma" akımının bir numaralı öncüsü -since 1980-
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anti-social demiş ki:
halilpazarlama demiş ki:
anti-social demiş ki:
ulan şu dedeleri geçtim yine de glen tipton'ın hastasıyım hala...bir dave murray denen, 30 yıldır aynı soloları atan, ninja kağlumbağa suratlı sevimli adama bakıyorum; bir de glen tipton'a bakıyorum. nerede rocka rolla nerede painkiller albümündeki gitarlar, müzisyen dediğin böyle olur.

bu kk downing'in de kılı kadayıf oldu hala deride hala zincirde, manyak mısın dedem?

halford'a bişey demiyorum zaten görünce aklıma polis akademisi ve blue oyster geliyor. dıt dığğrıt dıt dıt dııığğğğğğğğğ...
dave murray bu müziğe en çok hizmet etmiş maidenla bir çok klasiğe imza atmış bir adam.hiç bir şey yapmayıp otursa yinede saygıyı hakediyor.ayrıca günümüz koşullarında hala aynı müziği yapıyor olmak bence başlı başına başarı.gelelim judasa ; painkillerla rocka rollayı kıyaslayıp adamlar nerden nereye gelmiş diye düşünmüşsün ve bunu zannedersem pozitiflik olarak söylemişsin aynı şekilde değişimi farkedip painkillerla judasın geleneksel soundunu kaybettiğini düşünüp üzülen tayfada mevcut.painkiller çok yerinde bir albümdü daha yeni nesil dinleyicinin ilgisini çekmeyi başardı gruıbu sönmekten kurtardı.
zincirsiz derisiz motorsuz judas tuzsuz ayrana benzer Very Happy
mavi istiridye olayı zaten hem görsel hem cinsel anlamda halfordla özdeşleşiyor Very Happy
judas-maiden karşılaştırması yapmaya çalışmadım ama sölemek istediğim glen tipton'ın kırk yaşından sonra bile gitar tekniğini, müzikal vizyonunu geliştirdiği. ve şu an 60 yaşında...

ançuezli pizza ister gibi bir surat ifadesi var, mikelancelo gibi adam. çocuklar gibi şen Laughing "kurcalayarak solo atma" akımının bir numaralı öncüsü -since 1980-
maidenın kanımca en sempatik elemanıdır soğuk ingiliz tadı ve rock star havası hiç yoktur.gerçi janickte az şebek değil Very Happy zaten maideının ilk 2 albümünde bulunarak heavy metala yön vermiş insanlardan biridir.(NWOBHM)
charlotte the harlot,twilight zone,still life,deja-vu,the prophecy,public enema number one,fates warning,chains of misery,judas be my guide, lightning strikes twice,when two worlds collide,brave new world, the nomad, the thin line between love & hate. kariyerine yıldızla yazılmış şarkılardır.herkesin illaki zamanla gelişmesi gerektiğine inanmıyorum.vito bratta gibi 3 albümde bulunup heavy gitaristleri içinde önemli bir yere gelip müziği bırakanlar var.dave murray yıllarını bu müziğine vermiş ve kanımca kendi tarzında çok iyi bir müzisyen çok iyi bir grup adamı.iyi müzisyen olmak ayrı bir şey iyi bir grup müzisyeni olmak ayrı birşey.

neyse judas başlığını kirlettik Very Happy
olsun sonuçta ikiside ingiliz çocuğu Very Happy
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

night_slash_rain demiş ki:
halil konserde hemen gordum senı yaw, mavili biseyler giymistin demi Very Happy

ahahahaha Very Happy çıkıştada reynaya gitsem orda da foto çekerdin Very Happy
ne kenan erçetingöz tadında adammışsın Very Happy evet mavi bi badi vardı.la gelseydinya konuşurduk kçım ağrıdı yerde oturmaktan Very Happy
Başa dön
Blackrider

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
genelde türkiyedekikonserlerin çoğu bu şekilde oluyor.
gruplarmı sallamıyor burayı organizatörlermi adam bulamıyor anlamıyorum.genelde davul çok ön planda gitarlar çok geride oluyor.tekno havası yaratıyor Very Happy dım tıs dım tıs Very Happy

Aslında adamlar genelde kendi adamlarını getiriyorlar ama mix kulesi sahneden uzakta olduğundan ses oraya çok dengeli geliyor. Sahneye yaklaştıkça seviyeler bozuluyor tabi. Mix kulesine haliyle dalga boyu alçak olan gitar ve vokal bas ve kickten daha önce ulaşır o yüzden adamlar ayarı ona göre yapar. (tabi bunu da düşünürler) Ama sahneye yaklaştıkça mesafe azaldığından tiz seslerin basların önüne geçebileceği bi mesafe kalmaz haliyle dalga boyu yüksek olan sesler (bas, kick gibi) diğerlerini bastırır, ezer geçer Razz
illnino

MesajTarih: Prş 17.07.2008 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zeratul demiş ki:
night crawler ve turbo lover i özellikle aradı gözler kulaklar Smile
buarada kimse bahsetmemiş, önde olmamdan dolayımı yoksa seslerin dengesizliğindenmidir davulun crossları ve bas, gitarları feci kapatıyordu, painkillerdaki her cross ve bası kalbimde hissettim Smile ne tipton ne downingin sesi geliyordu..

Aynen bende öyle. Davuldan gitarları doya doya dinleyemedim.
halilpazarlama

MesajTarih: Prş 17.07.2008 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendi çektiğim resimlerden koyayım gidemeyenler çatlasın Kıçını salla Very Happy

devamı gelecek Twisted Evil
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Prş 17.07.2008 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
kendi çektiğim resimlerden koyayım gidemeyenler çatlasın Kıçını salla Very Happy

Başıma taşmı geldi, ne? Very Happy Resimler için teşekkürler Halil abi. Smile
Başa dön
childd

MesajTarih: Prş 17.07.2008 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konserden biraz hatıramı yazıyım.

Şunu anlatmam gerekir ki anlatmam gerekir gerçektende. Judas Priest konserine gidiyorduk Konser 13 temmuz pazardı ve biz 12 temmuz akşam saat 12'de 4 arkadaş yola çıktık ve konserde saatler geçmiyor ,biz hala saatleri saymaya başladık. Sabah 4'e karşı ilk Kuruçeşme Arena'ya biz girdik,boğaza doğru içtik Judas Priest burda mı konser vericek dedik. Bu adamlar 40 yıldır bunun işindeler,biz bunları görcek miyiz bu hayal diyordum. Sahneye çıktıklarında hepsi hayal gibiydi. Ama buna sadece biz inanacağız. Her Ben Heavy metalim diyen gencin gitmesi lazımdı,yaşamaası lazımdı. Sahnede Metal Gods yürüyüşümü desem Motorlarla sahneye çıkması mı desem hiçbiri anlatılmaz yaşanır.

Konserde olgun insanlar vardı her zaman. Hani eskiler yaşar deriz ya öyle birşey buda. Adam chopper'ine atlamış gelmiş konsere. 1 gün önce konserde bulunanlar ,sabahlayıp her zaman duranlar. Parasını biriktirip Lübnandan,İrandan,Brezilyadan gelenler vardı. Bu sadece Heavy metal aşkıydı.

Herkes birlik için ordaydı,Herşeyi gördük . Ayağı sakatlnanlar,14 Saat güneş altında fenalaşanlar,Heavy metal tanrılarını orda bekliyordu. Çünkü 35 yıl sonra ülkemize gelmişti,seyirciler bağırlarına basmıştı. Türk bayrağını öpüp,Çılgın chopper'iyle sahneye çıkmıştı.

Herşey heavy metal içindi.

Kusura bakmayın resim yükleyemedim arkadaşlar. Şimdi bütün Ümitimiz Maiden,Manowar,Dio üzerine diyebilirim.
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Prş 17.07.2008 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla ben maidenın ayak seslerini duyar gibiyim Very Happy bu arada konser yeri önündeki motor yığını görüntü açısından konsere güzellik kattı Very Happy
panik_431

MesajTarih: Prş 17.07.2008 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maiden gelirse, evden kaçar gelirim valla. Very Happy
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Cum 18.07.2008 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Konserin başında tepeye iki adam çıktı ışıkları falan tuttular orda bütün gece Smile
LackofComprehension

MesajTarih: Cum 18.07.2008 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

onnar bütün gece ordamıydı yav ben incekler sandım sora bakmadım aha yazık lan!..Very Happy
Başa dön
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet bütün konser ordaydılar, ne zaman inecekler diye bekledim inmediler Smile
LackofComprehension

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ahaha adamlar kimbilir netür müzik dinniyodur acı çekmişlerdir:D
Başa dön
actarus

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

breaking the law da
solodan sonra...klasik bir geçiş kısmı vardı...
konserde hiç duyulmadı...
ses kötüydü...veya azdı...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
prenell

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

admlar geldı allah tan ambulanslık bır durum olmadan gittiler bu da ıyıdır ...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31  Sonraki
28. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız