| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Triviumts

|
Tarih: Sal 15.07.2008 17:04 Mesaj konusu: |
|
|
| hasan kardeşim bordo mavi nette resimlerini gördüm trabzonspor aşkı için yollara düşmüşşün helal olsun sana:) |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
hele bir de şampiyon olalım uzaya bile giderim
daha tonla resim var da fırsat yok. buraya koyacam bikaç tane daha bi ara.. _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 0:25 Mesaj konusu: |
|
|
bu arada yeni transferlerimiz isaac ve zafer yelen de hayırlı olsun  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 12:22 Mesaj konusu: |
|
|
| son 5-6 senedir anadolunun liderliğini bile Kayseriye Sivasa kaybetmeye başlamış bir Trabzon vardı. Umarım bu sene lige heyecan katarlar. Zaten öyle bir gaz yakalandı ki bu sene olası bir hüsranda 5-6 seneden de daha uzun sürebilecek buhranlar başlayabilir Trabzonda. Ancak Ersun Yanal benim inandığım teknik adamlardan. 2.sezonunda başarılı olamaması çok zor bence. En azından ilk 3 ü zorlayacak bir Trabzon bekliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Çrş 16.07.2008 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
Trabzon bölünse trbzn1 trbzn2 trbzn 3 diye takım çıkarır : ))
Haberleri takip ediyorum Trabzon ile ilgili Isaac'ı alırsa on numara takım olur.Bu yılın kim ne derse desin en flaş trasnferleri Trabzon'da...Eskiden Trabzon deyince çekirdeği çitleyemez olurdum.Yine öyle olsun istiyorum : )) _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 17.07.2008 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Bronx demiş ki: | Trabzon bölünse trbzn1 trbzn2 trbzn 3 diye takım çıkarır : ))
Haberleri takip ediyorum Trabzon ile ilgili Isaac'ı alırsa on numara takım olur.Bu yılın kim ne derse desin en flaş trasnferleri Trabzon'da...Eskiden Trabzon deyince çekirdeği çitleyemez olurdum.Yine öyle olsun istiyorum : )) | olacak inşallah umutluyuz.. sadece sabır ihtiyacımız olan şey 1-2 sene daha sabır _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 17.07.2008 19:45 Mesaj konusu: |
|
|
önümüzdeki yıl için transferlere başladık
christian brüls adında belçika U21 takımında da oynayan bi uşak almışız. seneye gelecekmiş bize
korkuyorum artık  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Prş 17.07.2008 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
trabzonun şu anki halini 3-4 yıl önceki Beşiktaşa benzetiyorum, o arka arkaya transfer yapılan dönemi hatırlayın, arkasından koca bir fetret devri, hala daha o devrin kalıntılarını yaşıyoruz zaten, trabzonu da aynı tehlikenin beklemesi çok olası bence...
bu kadar yeni oyuncu bu takıma nasıl adapte olucak, hadi onu geçtim yabancı ülkelerden gelen oyuncuların memlekete alışmaları epey zaman alıyo, azınlıktaki oyuncular çok çabuk alışabiliyolar, ülkeye alış, şehire alış, takıma alışi hocaya alış, alış ta alış
bu kadar çok transfer yapmanın en büyük dezavantajı bu olsa gerek, bir taraftar olarak taraftarın beklentilerini gözönüne alınca sizin için hayırlı olsun demekten başka birşey yapamam  |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 597 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cmt 19.07.2008 1:24 Mesaj konusu: |
|
|
umarın hayırlısı olur,artık şampiyonluk bekliyoruz.ya fanatik bir trabzonsporluyum,takımımın hiç şampiyonluğunu görmedim.acaba nasıl bir his..? _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 11:35 Mesaj konusu: |
|
|
Trabzon her zaman şampiyonluğa oynayan bir takımdı , yine öyle olsun zevk gelsin futbolumuza , ligimize..Yeni formalarınızı da sanırım Nike almış.Yakışır _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
ellibesrockk

Kayıt: Apr 30, 2007 Mesajlar: 173 Nerden: istanbul / k.kıbrıs - lefkoşe
|
Tarih: Pzr 20.07.2008 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
hadi trabzonum kolay gelsin.
transverler çok bolca. bakalım lig sonunda durum ne olcak. bu sezon hiç bi şekilde destekleyemicem. vatan bekçisiyiz. seneye insallah trübünde yerimi alıcam. _________________ On Dakikalık Efelik İçin On Yıl Köleliğe Değermi |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pts 21.07.2008 0:53 Mesaj konusu: |
|
|
şampiyon yazacağız yeniden dağa taşa.. _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Prş 31.07.2008 16:47 Mesaj konusu: |
|
|
üniversitenin bitmesiyle eylül ayında işe başlıyorum. 4 sene aradan sonra temelli olarak istanbulda kalacak olmak süper. trabzonsporum gene eskisi gibi samiyene, inönüye, kadıköye vs gelcek. istanbul deplasmanları bekleyin bizi  |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Prş 31.07.2008 21:31 Mesaj konusu: |
|
|
istanbula erken gitmeseydin,ligin ilk haftasında trabzonda oynanacak olan trabzonspor-ankaraspor maçında bana eşlik ederdin di mi gorona_garleli sensiz gitcez artık,napalım... _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cum 01.08.2008 0:09 Mesaj konusu: |
|
|
| marzaleka demiş ki: | istanbula erken gitmeseydin,ligin ilk haftasında trabzonda oynanacak olan trabzonspor-ankaraspor maçında bana eşlik ederdin di mi gorona_garleli sensiz gitcez artık,napalım... | kahvede mi izliceksiniz o maçı beraber ilk maçta cezalıyız. seyircisiz oynanacak ankaraspor maçı  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Cum 01.08.2008 13:24 Mesaj konusu: |
|
|
haydaaaaaaaaaaaaa,bak şimdi mahvettin beni hasanayvenli.ya ben her yaz trabzonda maça giderdim,bu sene kısmet olmıycak galiba  _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
kuTaDGu

|
Tarih: Çrş 06.08.2008 16:46 Mesaj konusu: |
|
|
İyi yoldayız, iyi olacağız...
Temennimiz fırtınanın sert esmesi.
Artık yeterdi ama. |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Çrş 06.08.2008 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
werder bremeni de 3-1 yendik,ümitler çoğalıyor. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 07.08.2008 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
zaman lazım biraz daha. ara sıra beklenmedik sonuçlar alabiliriz. ama uyum süreci tamamlanınca tutulması kolay olmayacak. sağ bek ve orta sahaya da birer transfer fena olmaz ayrıca. yedek orta sahalarımız oyunu çevirecek nitelikte değiller pek. daha çok koruyucu isimler. _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
track5

Kayıt: May 20, 2008 Mesajlar: 137 Nerden: istanbul Takım:TS
|
Tarih: Cum 08.08.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
| marzaleka demiş ki: | haydaaaaaaaaaaaaa,bak şimdi mahvettin beni hasanayvenli.ya ben her yaz trabzonda maça giderdim,bu sene kısmet olmıycak galiba  |
ceza kalktı üzülme |
|
| Başa dön |
|
 |
|